hadi canım sende 69 hayatta inanmam dilek at sen o tartıyı çöpeeekız ben 69 um hiç senin gibi durmuyom çıtı pıtı
ben de abababa önermişti teknosadan miras markalı bir üründü 20 tl ye aldım valla nazar değmesin çok iyi çıktı 5 kg lık su şişesini5.2 kg ölçüo ama olsun 200 gr fazla sölesin nolcak daha iyi benim için 200 gr fazla vermiş olurum en son tartı 55 i gösterdiğinde aslında ben 54.8 olmuş olurumanammm ben bu rakamları görebilecekmiyimmmm
sende hep menülerinde canım benim grsini görüyorum ekmek yerine onumu tüketiyorsun acan o dahamı iyiki kilo verirken :44:ve gayette hep her hafta liste başısınmenülerine hayran kalıom ben valla
canım su iç, birşeyler ye öyle çıkınca tartıya inanki 1 kilo fazla gösterebiliyor,o yüzden fazla takma bence bende pazartesi aşşırı gösteriodum şu an durum düzeldi bakalımm
69.4 ptty
69.6choosen
69.9 ballıkaymak bakalım 3ümüz aynı sıralamadayız neler olucak cuma günleri ,ve en kısa sürede hedefe kim ulaşacak
anamm nesfite senidemi alıştırıoz dicektim ama aceleden yemişsin sanırım canım
sana şu kadarını söliim ben bir ayda 4 kilo verdim yeni başladığımda ki 2 gün kaçamak 5 gün diyet oldu buna rağmen verdim(sporda 2-3 kez anca 30 dak yapmıştım başkada yok)
günaydın çatlak kızçem
valla herşeyi bir aylığına eşine ver canım o zaman görsün nasıl oluyormuş evi idare etmek ,muhakkak aldığınız maaş ikinizinde birdir yani ayrım gayrım olmuyor dimi aranızda :26:eğer oluyorsa sen kendi paranı ayır bakalım o yapsın ama olmuyorsa ver maaşınıda ona ne yaparsa yapsın bir ay boyunca evinin eksiklerinide liste çıkar bunlar alıncak diye nasıl olduğunu birde kendi görsün gözleriyle
ayy canımm bende senin gibiyim kendimi açlışmayınca işe yaramaz gibi hissediyorum şu anda eşime o yüzden bile bişi al diye diretemiyorum halbukse o bana alayım der hep ama ben hep bir yolunu bulur caydırırm almaktan onu ,o kadar yoruluyor tüm gün bide kendine bişiler almayıp sırf bana bişiler alması onun beni çok sevdiğini gösterrir ama yinede insan yediremiyorbu arada ftemiz ve sen muhasebecisiniz galiba size özel sorularım olucak benim
yeslcayım bıtmıs ıs yerınde ew den de almayı unuttm offff
ya daha takintilarim yok hatta farkindayim verdigiminbişiy dicem balkaymakım
şimdik biz kilo weriyoruz ya
iyice takıntılı olduk bence, bende ay şuram pörtlemiyodu sanki neden böyle şimdi bilmem ne sıyırdım iyice
sana öyle geliyodur muhtemelen
günde 30 mekik çekiwer kuzum inan iyi geliyo
piskolojikmanda iyi geliyo
sarkma degil canim tam tersine kilo verince toparlandi ama
bugün yarın olursun canım sende
ben sabah ağrıyla uyandım
dedim dün mekik çekmiştim onun ağrısıdır
ama malesef
1 hafta çek artık işin gücün yoksa
tabii kilo verince sarkmalar olur canım
sporla sıkılaştırcan başka yolu yok
beni göbek zaten sezeryan olunca yumuşak , sımsıkı durmuyor
dilekim acaba diyorum kilolu ikenYawru eridiğin için göbek lımbırdamaya başlamıştır.
Sıkılaşması için yarım mekik çekmeye başla
Ayy Elüff beni 69 gösterdi nasıl sinir oldum anlatamam
O hırsla markete gidip kuru incir , activia falan aldım.
Bide saf saf soruyorum herkese ben cidden kilo vermedim mi vermediysem nie millet artık yeter dio falan diorum
Günaydın sevgi pıtırcığı bu aralar tek kaldın ay_nil ugramıyor.
Ya resimlerim ortada zaten albümde yüzümü gizlemiyorum.
Bi şok oldum.
Bide 1.58 boyla lcwden 38 bende pantul giyemem herhalde.
Tartılmaya son vermem gerek sanırım
Teşekkür ederim canımm
Spor şartt
ahaha evet bakalım beyaz bende nasıl duraacak hem <:) Hunim nasıl <:)
Vayy reglin ilk günü bile eksideysen bayagı vermişsindir o zaman.
Şişlik fena çünkü menünüde begendim canım
Az yiyorsun canım bişi olmazz zaten kilon normal ki.
Herkesi tartı manyağı yapıcam
Sen evdeki tartından şaşma bence
Türk kahvesinin etkisine bayılıyorum.
Yawru eridiğin için göbek lımbırdamaya başlamıştır.
Sıkılaşması için yarım mekik çekmeye başla
Ayy Elüff beni 69 gösterdi nasıl sinir oldum anlatamam
O hırsla markete gidip kuru incir , activia falan aldım.
Bide saf saf soruyorum herkese ben cidden kilo vermedim mi vermediysem nie millet artık yeter dio falan diorum
Günaydın sevgi pıtırcığı bu aralar tek kaldın ay_nil ugramıyor.
Ya resimlerim ortada zaten albümde yüzümü gizlemiyorum.
Bi şok oldum.
Bide 1.58 boyla lcwden 38 bende pantul giyemem herhalde.
Tartılmaya son vermem gerek sanırım
Teşekkür ederim canımm
Spor şartt
ahaha evet bakalım beyaz bende nasıl duraacak hem <:) Hunim nasıl <:)
Vayy reglin ilk günü bile eksideysen bayagı vermişsindir o zaman.
Şişlik fena çünkü menünüde begendim canım
Az yiyorsun canım bişi olmazz zaten kilon normal ki.
Herkesi tartı manyağı yapıcam
Sen evdeki tartından şaşma bence
Türk kahvesinin etkisine bayılıyorum.
hosgeldin canimgünaydın arkadaşlar..birşey danışmak istedim size..
ben 75 kiloyum..3 hafta sonra mezuniyetim var..
o zamana 5 kilo vermek istiyorum...çok sıkı diyetede giremiyorum kpss öğrencisiyim ....
kendimi sıkmak istemiyorum..
elma sirkesini duydum..bugn denedim ilk defa...platesede başladım bugn..
sabah aksam nesfit yemeyi düşünüyorum...
sizce böyle zayıflayabilirmiyim...
sizin önerileriniz neler..yardımcı olursaız sevinirim..
kolay gelsin canimgünaydın kızlar yorucu bigün daha beni bekler arada gelip bakarım sizlere
masallah annende citir anne dilekSen diyince aklıma geldi.
Annem 61 kiloyken öğle yemeğini falan yedikten sonra eczaneye gidip tartılmıştı kot-tunik falanla 63 çıkmıştı.:26:
spor yapmaya calis dilegimGünaydın canlar.
Bugün biraz daha iyiyim.
Dün akşam yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.
Desteğinize ihtiyacım vardı.
Çünkü ciddi ciddi psikolojik olarak çökmeye başladım pardon şişmeye
En iyisi yediklerime dikkat edip bi süre tartılmamak sanırım.
Bu bana iyi gelecek.
Bide spor salonu araştırıcam bugün.
Sıkılaşınca kendimi daha iyi hissederim.
Güzel bir gün olsun.:119::119:
napiyon adasimcnm bnm 3 haftan kalmış keşke daha once basvursaydın..:)
3 haftadada sıkı bır dıyetın olması ve sıkı sporun olması lazım bırden bıre 5 kıloda yazık olur ogrencısın ve sınava hazırlanıyorsun,yedıklerıne dıkkat et sabah dısında ekmek yeme sadece nesfıtlede olmaz bence vucud bırden bıre dususe ugrarsa hasta olursun mazallah ama genede sen bılırsın.sen yedıklerıne dıkkat et yaglı ,makarna,pılav tarzı seylerden uzak dur sporunuda yap gerısı gelır ınsl..ama kendınıde sıkma ogrencısın sonucta halsız kalmaman gerekıyor :26:
RABBIM kolaylık versın seker....
işte buna sevındım cnm spor ısınıd kendını sarsma o kadar
bende sabah erkenden 6,5 da kalktım evımı sıldım süpürdun toz aldım 10 da arkasdaslar geleceksohbetım var ınsl...
ama onlar gelmeden kahvaltıyı aradan cıkartıp sıze yazmakıstedım:
07:00-1 bardak ılık su
08:00-1dılım cvdar ekmegi-3zeytın-yarım k.kutusu peynır-sekersız 1 bardak cay
08:15-form cay suanda tüketiyorum:):):):):)):):)
gerisi nasıl olur ALLAH bılır:):)):)
niye seker :26:hiç iyi değilim dileğim cnm çok sıkkın.kafamı dağıtmaya çalışıyorum
hosgeldin canimkızlar bede aranıza katılmak ıstıyorum tabı sız baslayalı bay olmussunuz
ben 155 boyunda 74 kıloyum yenı dogum yaptım 6 aylık bı oglum var emzırmıyorum we en kısa zamanda kılo vermek ıstıyorum kendımden resmen nefret edıyorum ve ıgrenıyorum...
ekımde dugun var ozamna kadra 20 kılo verebılırmıyım neler yapmam lazım bana kısaca anlatırsanız sevınır...
o konuda bende dertliyim canim yaGünaydın kızlarrr,
Herkes bu son 2 güne çoook dikkat etsin, eksi görmek istiyorsanız.
Akşam biz de maddi konulardan eşimle tartıştık, beni çooook üzdü. Bazen o kadar anlayışsız oluyor ki, hayatı zehir ediyor, bütün harcamaları ben yapıyorum, 2 çocuk bakımı, kredi kartları, ödemeler,taksitler, hepsi bende. Marketi pazarı dahi görürüm, üstüne bir de laf yiyorum, çok harcama yapıyorsun diye. Reva mı bu bana, Allah aşkına, ben de çalışıyorum üstelik. Valla ne yapıcam bu kocayla bilmiyorum. Sizinkiler nasıl kızlar, evli olanlar, marketi, pazarı onlara mı gördürüyorsunuz, vayki ay sonu denk gelmesin hesabımız, hemen ilk lafı kredi kartlarını bırak bana, ben harcamaları yaparım oluyor. Ben 5 kuruş parasız yaşayacam, onun eline bakacam, çalışırkene bir de, olacak iş mi bu. Bir de çok da tutumluyum, hayat pahalı oysa ki, offffff of.
İşte benim de durumlar böyle, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
elifgünaydın güzelliklrimm iyimisinizz nasılsınız
ala canım uzatayım ben sana bn içemiyom çocukdan dolayı
evdeki bozulacak
uzat elini masa altından uzatıyom kızlar görmesin
Kız mne, sen eskiden millete derdin nasıldoyuyorsunuz, az menüleriniz diye, bakıyorum artık senin de azaldı iyice, öğlen salata var sadece mesela, o tok tutacak mı seni akşama kadar?günaydın güzeller
sabah sabah muhabbetler güzel
planladığım menüm
sabah sabah regl bacı geldi ziyarete bu haftadanda umutlu değilim
hoş bugün eksideydim ama
sabah:
1 kupa biberiye çayı
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık
yarım kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı krempeynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
ara
2 kayısı
2 erik
öğlen
1 kk peynirle salata
1 paket ayran
ara
1 avuç leblebi
ara
2 erik
2 kayısı
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak
yoğurt
salata
Evt canım, muhasebeciyim. Eşimdeki terslik şurdaki almayıver, yemeyiver mantığı var. Ben liste yapsam bile adam gibi almaz, yine beni sinir eder. Örnek süt al desem, içmesinler der, ne yaparsın şimdi bu adama.hadi canım sende 69 hayatta inanmam dilek at sen o tartıyı çöpeeekız ben 69 um hiç senin gibi durmuyom çıtı pıtı
ben de abababa önermişti teknosadan miras markalı bir üründü 20 tl ye aldım valla nazar değmesin çok iyi çıktı 5 kg lık su şişesini5.2 kg ölçüo ama olsun 200 gr fazla sölesin nolcak daha iyi benim için 200 gr fazla vermiş olurum en son tartı 55 i gösterdiğinde aslında ben 54.8 olmuş olurumanammm ben bu rakamları görebilecekmiyimmmm
sende hep menülerinde canım benim grsini görüyorum ekmek yerine onumu tüketiyorsun acan o dahamı iyiki kilo verirken :44:ve gayette hep her hafta liste başısınmenülerine hayran kalıom ben valla
canım su iç, birşeyler ye öyle çıkınca tartıya inanki 1 kilo fazla gösterebiliyor,o yüzden fazla takma bence bende pazartesi aşşırı gösteriodum şu an durum düzeldi bakalımm
69.4 ptty
69.6choosen
69.9 ballıkaymak bakalım 3ümüz aynı sıralamadayız neler olucak cuma günleri ,ve en kısa sürede hedefe kim ulaşacak
anamm nesfite senidemi alıştırıoz dicektim ama aceleden yemişsin sanırım canım
sana şu kadarını söliim ben bir ayda 4 kilo verdim yeni başladığımda ki 2 gün kaçamak 5 gün diyet oldu buna rağmen verdim(sporda 2-3 kez anca 30 dak yapmıştım başkada yok)
günaydın çatlak kızçem
valla herşeyi bir aylığına eşine ver canım o zaman görsün nasıl oluyormuş evi idare etmek ,muhakkak aldığınız maaş ikinizinde birdir yani ayrım gayrım olmuyor dimi aranızda :26:eğer oluyorsa sen kendi paranı ayır bakalım o yapsın ama olmuyorsa ver maaşınıda ona ne yaparsa yapsın bir ay boyunca evinin eksiklerinide liste çıkar bunlar alıncak diye nasıl olduğunu birde kendi görsün gözleriyle
ayy canımm bende senin gibiyim kendimi açlışmayınca işe yaramaz gibi hissediyorum şu anda eşime o yüzden bile bişi al diye diretemiyorum halbukse o bana alayım der hep ama ben hep bir yolunu bulur caydırırm almaktan onu ,o kadar yoruluyor tüm gün bide kendine bişiler almayıp sırf bana bişiler alması onun beni çok sevdiğini gösterrir ama yinede insan yediremiyorbu arada ftemiz ve sen muhasebecisiniz galiba size özel sorularım olucak benim
Normal canım, spor yapacaksın ki toparlasın vücutya kizlarbisey sorucam :44:
benim göbek kücüldü yani daha var ama eskisine göre kücüldü
ama eskisinden daha cok sallaniyo sanki yürürken felan
ay ne bileyim yumusadi felan gibi bisey :26:
normalmi neden böyel oldu :44:
O da zati ikiye bir öyle bişey istiyor da, nasıl yapıcaz ki, bir sürü taksit maksit var, ama dediğin gibi güzel aslında, oturup üşenmeyip olmazsa bu ay hesaplayalım, bölelim 2'ye bakalım nasıl olacak?ben dövem hemen
ah canım bu erkeklereşimle bu konularda çok kavga ettik. en son resti çektim. evin giderini ortalama ikiye böldüm. yarı yarıya paylaşıyoruz kalan da cep harçlığı oluyor. ben kredi kartını ödüyorum. O da krediyi ve faturaları .. ekstra çıkanları bir şekilde çözüyoruz. ama her ay o parasız kalırken bende para artıyo çünkü erkek milleti para harcamayı bilmiyooooooor sonra kıyamayıp ona kendi harçlığımdan veriyom onu kendi me bağladım yani bu arada onun kredi kartını aldım. sadece benimki var. onu kullanıyoruz. benzin falan alacağında veriyorum onun dışında bende kart kredi kartından özel harcama da yassaaaaak. kendi harçlığından yapılacak. ama her ay maaş günü yine papaz oluyoz. çünkü bir yolunu bulup eksiye geçiyor. En iyi yöntem gideri paylaşmak canım. herşeyi üstüne alma bırak biraz da o ilgilensin. ama sakınnnnnnn maaşını ona falan verme. ona kendi maaşından yapacağı harcamaları ver gerisini sen hallet. ya bu erkekler ve para deli ediyo beni
bu arada evliyken çalışmakda çok tuhafmış eşimle kavga ediyoz
geçen parti time iş buldum
en azından eve ek gelir katkı olur diye
haftada 3 gün bir şirketin muhasebe işini denetlicektim
muhasebecisi varmış ama kız ana muhasebeci çıkınca yardımcı kalmış
işten anlamıyormuş
hem ona öğretmek hemde evrakları kontrol etmekti
eşim istemedei
yabancı firmaymış
önce ben görmem gerekir yok öğreteceğin kişi erkekmi
töbe töbe ya sinir oldum
yani düşün işe başlamaya karar verdiğimde evde kavga kıyamet kopar artık kıskançlık krizleri
başladı yetmiyormu
açmı kalıyorsun
herşeyinizi karşılıyorum
çalışmana ne gerek var
yeter çok çalıştın sen zaten diyor
bu arada kızlar 16 yaşından buyana sigortalıyım
liseden başladım ünide okurken bile çalışıyordum ben
ozaman durumumuz yoktu
annem bi emekli maaşıyla beni nasıl okutcaktı
yaş 30'a geliyor
5-6 sene var sigorta primlerin dolmasına
oyüzden emkelerim boşa gitmesin istiyom bide yaş geçince kimse almaz bizi
işçi kurusu kalırız evde neyim
yok kız analatım bozukluğu yapmışımm özür dilerim sen yiyip içtikten sonra çıkmışsınya tartıyaa o yüzden tartı +1 kg gösteriri normal bu durum üzülme sakın kilo aldım diye çünkü ertesi sabah ölçtüğünde kendini ve akşamı hafifi atlatırsan eğer zaten ya eksi çıkarsın ya da sabit bu kesinnnnnasil yani fazla cikincami biseyler yiyeyim :44:
hadi bakaliim
insalllahh hepimiz bir anönce veririz
ahhh bu eşler bendede aynı ama bazen haklı gibi buluyorum onu devirçok kötüleştii yaa canım benim ummadığım kişilerden ummadığım hareketlerbu arada evliyken çalışmakda çok tuhafmış eşimle kavga ediyoz
geçen parti time iş buldum
en azından eve ek gelir katkı olur diye
haftada 3 gün bir şirketin muhasebe işini denetlicektim
muhasebecisi varmış ama kız ana muhasebeci çıkınca yardımcı kalmış
işten anlamıyormuş
hem ona öğretmek hemde evrakları kontrol etmekti
eşim istemedei
yabancı firmaymış
önce ben görmem gerekir yok öğreteceğin kişi erkekmi
töbe töbe ya sinir oldum
yani düşün işe başlamaya karar verdiğimde evde kavga kıyamet kopar artık kıskançlık krizleri
başladı yetmiyormu
açmı kalıyorsun
herşeyinizi karşılıyorum
çalışmana ne gerek var
yeter çok çalıştın sen zaten diyor
bu arada kızlar 16 yaşından buyana sigortalıyım
liseden başladım ünide okurken bile çalışıyordum ben
ozaman durumumuz yoktu
annem bi emekli maaşıyla beni nasıl okutcaktı
yaş 30'a geliyor
5-6 sene var sigorta primlerin dolmasına
oyüzden emkelerim boşa gitmesin istiyom bide yaş geçince kimse almaz bizi
işçi kurusu kalırız evde neyim
ya daha takintilarim yok hatta farkindayim verdigimin
ama su mekikde haklisin iyi olur
sarkma degil canim tam tersine kilo verince toparlandi ama
simdi daha bi yumusak sanki göbegim :26:
kiz sende ne göbek var kii
dilekim acaba diyorum kilolu iken
sis ve daha sertti karnim acaba diyorum yaglar önce yumusayip sonrami gidiyo :26:
ay ne bileyim sarkma felan degilde yumusadi sanki göbegim sallaniyo sanki yürürken :26::26:
tekrar günaydin kizlar
hosgeldin canimbende hic elma sirkesini icmedim icememde
kolay gelsin canim
masallah annende citir anne dilekkotlan tunik birde yemek su yapar 2 kilo fazla
spor yapmaya calis dilegimben spordan kacan bi insandim yani hic yazilmayi bile düsünmüyordum esim yazil diye diye yazildim
simdi gittikce gidesim geliyor hem monoton hayatima biraz renk katti sankimbaksana evren bile beni zorla platese gönderiyo bugün :111: birde seklim semalimde degisti kendimi zayif hissediyorum :86:
napiyon adasim
niye seker :26:
hosgeldin canim
o konuda bende dertliyim canim yaesim birde calismiyor okadar cok bunaliyorum bende hersey bana bakiyor diye sirtimdaki yük agir geliyor bazen
elifnasilsin canim dün göremedim seni sankim
Kız mne, sen eskiden millete derdin nasıldoyuyorsunuz, az menüleriniz diye, bakıyorum artık senin de azaldı iyice, öğlen salata var sadece mesela, o tok tutacak mı seni akşama kadar?
Evt canım, muhasebeciyim. Eşimdeki terslik şurdaki almayıver, yemeyiver mantığı var. Ben liste yapsam bile adam gibi almaz, yine beni sinir eder. Örnek süt al desem, içmesinler der, ne yaparsın şimdi bu adama.
Normal canım, spor yapacaksın ki toparlasın vücut
O da zati ikiye bir öyle bişey istiyor da, nasıl yapıcaz ki, bir sürü taksit maksit var, ama dediğin gibi güzel aslında, oturup üşenmeyip olmazsa bu ay hesaplayalım, bölelim 2'ye bakalım nasıl olacak?
Evet canım, haklısın tabii ki, niye boşa gitsin emeklerin, istemiyosa çalışmanı primlerini yatırıversin bi zahmet, o zaman da emekli hakkını doldurursunTercih senin de sen ona, ya primimi yatır, ya da çalışır doldururum.
off sporada bayilirimKız mne, sen eskiden millete derdin nasıldoyuyorsunuz, az menüleriniz diye, bakıyorum artık senin de azaldı iyice, öğlen salata var sadece mesela, o tok tutacak mı seni akşama kadar?
Evt canım, muhasebeciyim. Eşimdeki terslik şurdaki almayıver, yemeyiver mantığı var. Ben liste yapsam bile adam gibi almaz, yine beni sinir eder. Örnek süt al desem, içmesinler der, ne yaparsın şimdi bu adama.
Normal canım, spor yapacaksın ki toparlasın vücut
O da zati ikiye bir öyle bişey istiyor da, nasıl yapıcaz ki, bir sürü taksit maksit var, ama dediğin gibi güzel aslında, oturup üşenmeyip olmazsa bu ay hesaplayalım, bölelim 2'ye bakalım nasıl olacak?
Evet canım, haklısın tabii ki, niye boşa gitsin emeklerin, istemiyosa çalışmanı primlerini yatırıversin bi zahmet, o zaman da emekli hakkını doldurursunTercih senin de sen ona, ya primimi yatır, ya da çalışır doldururum.
est. canimyok kız analatım bozukluğu yapmışımm özür dilerim sen yiyip içtikten sonra çıkmışsınya tartıyaa o yüzden tartı +1 kg gösteriri normal bu durum üzülme sakın kilo aldım diye çünkü ertesi sabah ölçtüğünde kendini ve akşamı hafifi atlatırsan eğer zaten ya eksi çıkarsın ya da sabit bu kesinnnn
ahhh bu eşler bendede aynı ama bazen haklı gibi buluyorum onu devirçok kötüleştii yaa canım benim ummadığım kişilerden ummadığım hareketler
ama bence sen part time olarak güzel iş bulmuşsun hem küçük çocuğunda var senin part time daha iyiama eşin izin vermediyse şimdilik üzerine gitme ama sigorta gününne bitirmeye çalış en azından onun için eşini ikna et ,inanki yaşlılıkta çok faydası olur size
benimkiside öle katı kurallar koyuyor şu sınavlardan sonra bende bakıcam iş canım ama şartlar var erkek yanında olmayacak (fakat bu ilçede tüm muhasebeciler erkek -tek bir yerde görmüş kadınların çalıştığını oraya başvuralım falan dedi babama bakalım ona içi yattı sanırım hem kendi işyerinede yakın)başka ilçede olmayacak tek burası olacak öle bakalım olmazsa artık kendi fabrikasında bana göre ne iş varsa orda çalışmayı teklif etçem eşime bakalım ne diyecek ama ordada çok erkek var diye yine izin vermez hoş yan yana olucaz daha iyi ama :26:işte ordada muhasebesine izmir şehrinden takip ediliomuş burası küçük firmaymış sözde bilmiyorum nasıl oluo işleri ,oraya girsem bile mesleğimle ilgili değil sırf sigortam için girerim hem 715+715 1430 tl para bize aylık olarak yeterde artar bile şimdilik (çocuk yokken birikim bile yapabiliriz bu para ile)ölee işte canım benim aklımda türlü soru işaretleri umarım bana bu mesleği öğreten sizler düzgün insanlar çıkar çünkü gerçekten boşa okumak istemiyorum ve bişileri başarmak istiyorum artık ,sana bişiler sorucaktım ama şimdi bazı tatsız şeyler yaşadım aile ilgili para konusunda (annemden)ve üzüldüm aklımdaydı sorular ama şimdi inanki unuttum ama sana soracağpğım kesin çünkü sen muhasebe bürosu illettin sanırım kendin öyle hatırlıyorum :44:
tatlım yağlar gidince doğal olarak bi deride yumuşaklık oluyo içi boşalıyo çünkü göbüşün, bilemedimki :26:
bak sen çek mekiği kuzum iyi olcak, farkı görcen
suziiiimmm
iyiyim datlım sen nasılsın?
yoktum kuzum dün işler wardı giremedim. regl olcam anam nası bi iştah patırdatı bende ya suzim bi bilsen zor tutuyom kendimi, içimde bi canawar böğürüyoo yeee diyeşiştim hüp diye ya şişkinlik war yemeğe bi başlasam yıwıtcam suzim gerisi gelcek :18:
insallah olursun neslimde kurtulursunufff bide benim gelse çok ağrım var bugün karnım ağrıyo
döğüslerim ağrıyor dizlerim herbiyerim işte
reglinmi yaklasdi acaba ballim :26:ya pazartesiden beri görüyorsunuz yediklerimi
bu günde arti ciktim ben yaaaaaaaa
nedeeeeeeeeennnn
niye ki canim ya :26:suziiii küsttüm
iyiyim sekertatlım yağlar gidince doğal olarak bi deride yumuşaklık oluyo içi boşalıyo çünkü göbüşün, bilemedimki :26:
bak sen çek mekiği kuzum iyi olcak, farkı görcen
suziiiimmm
iyiyim datlım sen nasılsın?
yoktum kuzum dün işler wardı giremedim. regl olcam anam nası bi iştah patırdatı bende ya suzim bi bilsen zor tutuyom kendimi, içimde bi canawar böğürüyoo yeee diyeşiştim hüp diye ya şişkinlik war yemeğe bi başlasam yıwıtcam suzim gerisi gelcek :18:
ben elma sirkesi içiyorum sabah ve akşam balla karıştırıp bizararını görmedim
faydası oldumu bilmiyorum ama bal olunca bağırsaklar çalışıyor
hangi bölümdeydin buarada
ünide okuyan kızlarda var zor değil yaniii keşke daha önce gelseydin
hosgeldin canimbende hic elma sirkesini icmedim icememde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?