70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada evliyken çalışmakda çok tuhafmış eşimle kavga ediyoz
geçen parti time iş buldum
en azından eve ek gelir katkı olur diye
haftada 3 gün bir şirketin muhasebe işini denetlicektim
muhasebecisi varmış ama kız ana muhasebeci çıkınca yardımcı kalmış
işten anlamıyormuş
hem ona öğretmek hemde evrakları kontrol etmekti
eşim istemedei
yabancı firmaymış
önce ben görmem gerekir yok öğreteceğin kişi erkekmi
töbe töbe ya sinir oldum
yani düşün işe başlamaya karar verdiğimde evde kavga kıyamet kopar artık kıskançlık krizleri
başladı yetmiyormu
açmı kalıyorsun
herşeyinizi karşılıyorum
çalışmana ne gerek var
yeter çok çalıştın sen zaten diyor
bu arada kızlar 16 yaşından buyana sigortalıyım
liseden başladım ünide okurken bile çalışıyordum ben
ozaman durumumuz yoktu
annem bi emekli maaşıyla beni nasıl okutcaktı
yaş 30'a geliyor
5-6 sene var sigorta primlerin dolmasına
oyüzden emkelerim boşa gitmesin istiyom bide yaş geçince kimse almaz bizi
işçi kurusu kalırız evde neyim

ya daha takintilarim yok hatta farkindayim verdigimin
ama su mekikde haklisin iyi olur

sarkma degil canim tam tersine kilo verince toparlandi ama
simdi daha bi yumusak sanki göbegim :26:
kiz sende ne göbek var kii
dilekim acaba diyorum kilolu iken
sis ve daha sertti karnim acaba diyorum yaglar önce yumusayip sonrami gidiyo :26:
ay ne bileyim sarkma felan degilde yumusadi sanki göbegim sallaniyo sanki yürürken :26::26:

Son düzenleme:

yaw uzak dur şu tartıdan anaaa
illaki canını sıkmıştır ama yalannnn yanlış bişeye niye canın sıkılıyoo
ya o kadar kzıçe sana çıtır diyo yalanmı konuşuyoz bizzz
seni gören böle kalıyo
sen artık zayıfsın tatlım za-yıf,idealsin süpersin, bak ben gerçekçiyimdir, burdaki kızların hepside öyle gerçeği sölüyo
azcık bi uzaklaştır şu tartıyı kendinden, biraz kafandan at rahatla
çünkü kolay değil uzun zamandır dewam ediyosun o kadar kilo werdin hakkınla alın terinle bebeim
cidden kolay değil, biraz uzaklaş tartından ne bileyim sana ne iyi geliyosa onu yap
biliyorum kilo alma korkusu war seni çok iyi anlıyorum, aynısı bendede war
hiç bozma moralini bakayım sen tatlım

tekrar günaydin kizlar
hosgeldin canim bende hic elma sirkesini icmedim icememde
günaydın kızlar yorucu bigün daha beni bekler arada gelip bakarım sizlere
kolay gelsin canim
Sen diyince aklıma geldi.
Annem 61 kiloyken öğle yemeğini falan yedikten sonra eczaneye gidip tartılmıştı kot-tunik falanla 63 çıkmıştı.:26:
masallah annende citir anne dilek kotlan tunik birde yemek su yapar 2 kilo fazla
spor yapmaya calis dilegim ben spordan kacan bi insandim yani hic yazilmayi bile düsünmüyordum esim yazil diye diye yazildim
simdi gittikce gidesim geliyor hem monoton hayatima biraz renk katti sankim baksana evren bile beni zorla platese gönderiyo bugün :111: birde seklim semalimde degisti kendimi zayif hissediyorum :86:
napiyon adasim
hiç iyi değilim dileğim cnm çok sıkkın.kafamı dağıtmaya çalışıyorum
niye seker :26:

hosgeldin canim

o konuda bende dertliyim canim ya esim birde calismiyor okadar cok bunaliyorum bende hersey bana bakiyor diye sirtimdaki yük agir geliyor bazen

günaydın güzelliklrimm iyimisinizz nasılsınız
elif nasilsin canim dün göremedim seni sankim

Kız mne, sen eskiden millete derdin nasıldoyuyorsunuz, az menüleriniz diye, bakıyorum artık senin de azaldı iyice, öğlen salata var sadece mesela, o tok tutacak mı seni akşama kadar?

Evt canım, muhasebeciyim. Eşimdeki terslik şurdaki almayıver, yemeyiver mantığı var. Ben liste yapsam bile adam gibi almaz, yine beni sinir eder. Örnek süt al desem, içmesinler der, ne yaparsın şimdi bu adama.

Normal canım, spor yapacaksın ki toparlasın vücut

O da zati ikiye bir öyle bişey istiyor da, nasıl yapıcaz ki, bir sürü taksit maksit var, ama dediğin gibi güzel aslında, oturup üşenmeyip olmazsa bu ay hesaplayalım, bölelim 2'ye bakalım nasıl olacak?

Evet canım, haklısın tabii ki, niye boşa gitsin emeklerin, istemiyosa çalışmanı primlerini yatırıversin bi zahmet, o zaman da emekli hakkını doldurursun Tercih senin de sen ona, ya primimi yatır, ya da çalışır doldururum.

nasil yani fazla cikincami biseyler yiyeyim :44:

hadi bakaliim

insalllahh hepimiz bir anönce veririz
yok kız analatım bozukluğu yapmışımm özür dilerim sen yiyip içtikten sonra çıkmışsınya tartıyaa o yüzden tartı +1 kg gösteriri normal bu durum üzülme sakın kilo aldım diye çünkü ertesi sabah ölçtüğünde kendini ve akşamı hafifi atlatırsan eğer zaten ya eksi çıkarsın ya da sabit bu kesinnnn

ahhh bu eşler bendede aynı ama bazen haklı gibi buluyorum onu devirçok kötüleştii yaa canım benim ummadığım kişilerden ummadığım hareketler

ama bence sen part time olarak güzel iş bulmuşsun hem küçük çocuğunda var senin part time daha iyi ama eşin izin vermediyse şimdilik üzerine gitme ama sigorta gününne bitirmeye çalış en azından onun için eşini ikna et ,inanki yaşlılıkta çok faydası olur size
benimkiside öle katı kurallar koyuyor şu sınavlardan sonra bende bakıcam iş canım ama şartlar var erkek yanında olmayacak (fakat bu ilçede tüm muhasebeciler erkek -tek bir yerde görmüş kadınların çalıştığını oraya başvuralım falan dedi babama bakalım ona içi yattı sanırım hem kendi işyerinede yakın)başka ilçede olmayacak tek burası olacak öle bakalım olmazsa artık kendi fabrikasında bana göre ne iş varsa orda çalışmayı teklif etçem eşime bakalım ne diyecek ama ordada çok erkek var diye yine izin vermez hoş yan yana olucaz daha iyi ama :26:işte ordada muhasebesine izmir şehrinden takip ediliomuş burası küçük firmaymış sözde bilmiyorum nasıl oluo işleri ,oraya girsem bile mesleğimle ilgili değil sırf sigortam için girerim hem 715+715 1430 tl para bize aylık olarak yeterde artar bile şimdilik (çocuk yokken birikim bile yapabiliriz bu para ile)ölee işte canım benim aklımda türlü soru işaretleri umarım bana bu mesleği öğreten sizler düzgün insanlar çıkar çünkü gerçekten boşa okumak istemiyorum ve bişileri başarmak istiyorum artık ,sana bişiler sorucaktım ama şimdi bazı tatsız şeyler yaşadım aile ilgili para konusunda (annemden)ve üzüldüm aklımdaydı sorular ama şimdi inanki unuttum ama sana soracağpğım kesin çünkü sen muhasebe bürosu illettin sanırım kendin öyle hatırlıyorum :44:

tatlım yağlar gidince doğal olarak bi deride yumuşaklık oluyo içi boşalıyo çünkü göbüşün, bilemedimki :26:
bak sen çek mekiği kuzum iyi olcak, farkı görcen

suziiiimmm
iyiyim datlım sen nasılsın?
yoktum kuzum dün işler wardı giremedim. regl olcam anam nası bi iştah patırdatı bende ya suzim bi bilsen zor tutuyom kendimi, içimde bi canawar böğürüyoo yeee diye şiştim hüp diye ya şişkinlik war yemeğe bi başlasam yıwıtcam suzim gerisi gelcek :18:

bende öyle söyledim yatıralım diyor
bende istemedim çalışcam dedim biraz tartıştık işte tatlım

off sporada bayilirim

est. canim
off aldim galiba bu sabahda + cikdim
bakalim cumaya ne olucak :44:

evet cok iyi olacak su mekikde kim egilip durcak yaa

ufff bide benim gelse çok ağrım var bugün karnım ağrıyo
döğüslerim ağrıyor dizlerim herbiyerim işte
insallah olursun neslimde kurtulursun
ya pazartesiden beri görüyorsunuz yediklerimi
bu günde arti ciktim ben yaaaaaaaa
nedeeeeeeeeennnn
reglinmi yaklasdi acaba ballim :26:
suziiii küsttüm
niye ki canim ya :26:
iyiyim seker
ama yemege baslamada gerisi gelmesin tatlim :18: önceden regl oldugumda homini girtlak yerdim regl agrisi yedikce azaliyormus gibi gelirdin bana

bende bugün başaldım bakalım nasıl bir etki olcak bende..

sınıf öğretmenliği okuyorum...

kpss hazırlanıyom canım o yüzden zorlanırım diye uğraşmak istememiştim diyetle...

boyum 1.70 kilo da 75 ee mezuniyet geldi topukluda giyince dev gibi oluyorum...

baktım olmucak böle...

en azından biraz vereyim dedim...

kızlar yaaa bugün doymuyorum
2 kayısı, 4 tanede yenidünya yedim
kibrit kutusu kadarda pide
halada açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…