yarin bilmiyorum gelebilirmiyim kizlaryarin burda tatil kardesim askeriyenin hastanesinde yatiyormus viyana disinda onun yanina gitmeyi düsünüyoruz
anlatmisdim kardesimi sokakda cecenler dövüp telefonunu calmislardin ordan dizinde problem vardin oda askeriyede ona problem olmus egitim yaparlarken dizi ters mi dönmüs ayagini kipirtatamamis onun yanina gitcez
bende pek fark çıkmıyor regl oluncaVayy reglin ilk günü bile eksideysen bayagı vermişsindir o zaman.
Şişlik fena çünkü menünüde begendim canım
valla bilmiyorum canımsarkma degil canim tam tersine kilo verince toparlandi ama
simdi daha bi yumusak sanki göbegim :26:
kiz sende ne göbek var kii
dilekim acaba diyorum kilolu iken
sis ve daha sertti karnim acaba diyorum yaglar önce yumusayip sonrami gidiyo :26:
ay ne bileyim sarkma felan degilde yumusadi sanki göbegim sallaniyo sanki yürürken :26::26:
yok kız neresi az,Kız mne, sen eskiden millete derdin nasıldoyuyorsunuz, az menüleriniz diye, bakıyorum artık senin de azaldı iyice, öğlen salata var sadece mesela, o tok tutacak mı seni akşama kadar?
dün akşam menüm nesfit yerine ,1 dürüme yakın çiğ köfteli dürüm :18::18::18:++++++2 bardak zero alın beni atın burdan
yarin bilmiyorum gelebilirmiyim kizlaryarin burda tatil kardesim askeriyenin hastanesinde yatiyormus viyana disinda onun yanina gitmeyi düsünüyoruz
anlatmisdim kardesimi sokakda cecenler dövüp telefonunu calmislardin ordan dizinde problem vardin oda askeriyede ona problem olmus egitim yaparlarken dizi ters mi dönmüs ayagini kipirtatamamis onun yanina gitcez
ben bazen sütün üstüne tarcin serpistiriyorum canim sütlac niyetine iciyorumooooo yoooo başlamasam iyi olur yemek yemeğe, çok fena yenek yerimbanada stres atıyomuşum gibi geliyo yemek yiyince datlı istiyom
icemiyorsan canim kendine eziyet etme canim :26:bende daha önce elma sirkesini salatada falan hiç tatmamıştım o kadar kötü gelmedi bana canım ama son 2 yudumu nasıl içtiği bi ALLAH bi ben bilirim canım ....
şuan kokusunu bile duymak istemiyorum zaten hiç sirkeli salatada yiyemem...
ama bu sefer kilo vermek için içmem gerekiyo dedim hop bitiriverdim..
e daha reglliymissin ozaman fazla gözderir ballimyok canim reglime var daha bende anlamadim neden
beni öpmedin bugün :105:
insallah cumaya da görürsün 68i canimşimdi tartıldımm veeee kilo vermişimm nerdeyse 68i görmüştüm inş. cumaya kadar görürüm ama böyle giderse sadece 69larda kalıcam sanırım :18::18::18:nesquik gittinmi bu arada sana kafamdaki soruları sorcaktım toparladım kendimi birazda olsa moral olarak
merhaba canim hosgeldin aramizaöncelikle herkese merhabalarepey bi zamandır ara ara girip sizleri sessizce takip ettim aranızdaki arkadaşlık ve motivasyon çok hoşuma gitti bi zamanlar bizde 80-89 topici olarak çok güzel muhabbetlerimiz oluyordu sonra grup dagıldı ama yinede iletişimi bırakmadık.herneyse eger aranıza kabul ederseniz bende sizlerle burada kalan kilolarıma veda etmek istiyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
arkadasiylan kardesimi dövmüslerdin canimgeçmiş olsun canım
Türklere karşı bi sıkıntı mı var neden yaptılar bunu ?
Ben kaçırmışım bunu anlattığını.
cok sagol minem insallah
evet hatırlıyorum o olayı
çok geçmiş olsun tatlım
umarım önemli bişey değildir
cok sagol elifimsuzim geçmiş olsun ya üzüldüm( çabuk iyileşir inşallah Allah şifa wersin canım
cok sagol canim benimSuzim Allah şifalar versin en kısa zamanda iyileşir inş. kardeşin
icemiyorsan canim kendine eziyet etme canim :26:
ben bazen sütün üstüne tarcin serpistiriyorum canim sütlac niyetine iciyorum
e daha reglliymissin ozaman fazla gözderir ballim
ayyy ben seni yirimmm muuuuncccuuuukkkssss
insallah cumaya da görürsün 68i canim
merhaba canim hosgeldin aramiza
arkadasiylan kardesimi dövmüslerdin canimsebepsiz bilmiyorum hastanelik etmislerdin giciklar cok sükür ciddi birsey olmamisdin
bi dizinden rahatsizdin iste o olaydan kalma bilmiyorum ki bu aralar türklere karsimi yapiyorlar annemin arkadasinin oglunuda dövmüsler sokakda kafasinda sise kirmislar dikis atmislar yazik yabu aralar cogaldi öyle olaylar burda
ben bazen sütün üstüne tarcin serpistiriyorum canim sütlac niyetine iciyorum
arkadasiylan kardesimi dövmüslerdin canimsebepsiz bilmiyorum hastanelik etmislerdin giciklar cok sükür ciddi birsey olmamisdin
bi dizinden rahatsizdin iste o olaydan kalma bilmiyorum ki bu aralar türklere karsimi yapiyorlar annemin arkadasinin oglunuda dövmüsler sokakda kafasinda sise kirmislar dikis atmislar yazik yabu aralar cogaldi öyle olaylar burda
kizlar ben bugün eksi gördüm tartidacok degil ama eksi cumaya daha güzel sonuc bekliyorum dilekin bana gönderdigi listesinden cikmadim
haa anladim simdi canimdün akşam menüm nesfit yerine ,1 dürüme yakın çiğ köfteli dürüm :18::18::18:++++++2 bardak zero alın beni atın burdan
hosgeldinöncelikle herkese merhabalarepey bi zamandır ara ara girip sizleri sessizce takip ettim aranızdaki arkadaşlık ve motivasyon çok hoşuma gitti bi zamanlar bizde 80-89 topici olarak çok güzel muhabbetlerimiz oluyordu sonra grup dagıldı ama yinede iletişimi bırakmadık.herneyse eger aranıza kabul ederseniz bende sizlerle burada kalan kilolarıma veda etmek istiyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
gecmis olsun caim ya :26:yarin bilmiyorum gelebilirmiyim kizlaryarin burda tatil kardesim askeriyenin hastanesinde yatiyormus viyana disinda onun yanina gitmeyi düsünüyoruz
yok suzim reglimin gelmesine daha var :26:ben bazen sütün üstüne tarcin serpistiriyorum canim sütlac niyetine iciyorum
kizlar ben bugün eksi gördüm tartidacok degil ama eksi cumaya daha güzel sonuc bekliyorum dilekin bana gönderdigi listesinden cikmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?