70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nebiss,
2ee+,
guldogru+,
esinturgay+,
breeze3547,
umay0110+,
balkaymakim+,
ptty+,
red+,
KK Pro ÜyeBlackCat+,
neskuik+
Nora+

sayfalar hizli geciyo yetisemiyorum size alinti yaparken hepicinize kocaman öpücük gönderiyorum

Son düzenleme:

ooooo yoooo başlamasam iyi olur yemek yemeğe, çok fena yenek yerim banada stres atıyomuşum gibi geliyo yemek yiyince datlı istiyom

ben salatada bile kokusunu aldimmi yiyemiyorum salatayi canim ya

bende daha önce elma sirkesini salatada falan hiç tatmamıştım o kadar kötü gelmedi bana canım ama son 2 yudumu nasıl içtiği bi ALLAH bi ben bilirim canım ....

şuan kokusunu bile duymak istemiyorum zaten hiç sirkeli salatada yiyemem...

ama bu sefer kilo vermek için içmem gerekiyo dedim hop bitiriverdim..

canım elma sirkesini ben baya bi tükettim faydasınıda gördüm açıkcası
sabah aç karına 1 y.k. elma sirkesini 1 bardak ılık suyla içiyodum, aslında kahwaltıdan sonra yapıyodum genellikle
akşamda yatmadan önce içiyodum

yok canim reglime var daha bende anlamadim neden

beni öpmedin bugün :105:

annaaam kızçelerr ben siz deünden bahsetmedimm
dün akşam nesfit yerine çiğ köfte dürümler satılıyorya kociş onlardan almış bir paketin içinde 4 dilim var turşulu falan heh onun 3 tanesiii sizce nolmuşturrrr:18::18::18:birdee 2 bardak zero ne oldu biliomusunuz topiğe gönderdim ama kimin midesine gitti aceppp bilin bakalımmm :18::18::18::18:o kişi hazırlasın saçını başını dimi :44:

şimdi tartıldımm veeee kilo vermişimm nerdeyse 68i görmüştüm inş. cumaya kadar görürüm ama böyle giderse sadece 69larda kalıcam sanırım :18::18::18:nesquik gittinmi bu arada sana kafamdaki soruları sorcaktım toparladım kendimi birazda olsa moral olarak

Son düzenleme:

üzülme canm yaa sonuçta borçlar harcamalar(market,manav v.s...) bellidir ona göre bütçe ayırın
olmadı eşine bırak alışveriş işini inanki altından kalkamaz....

kiiiiiiiz Türkce yaz bacim :26:
ben anlamiyo sen ne diyoo

neeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

inş bende faydasını görürüm canım...

bugün bende aç karına bi tatlı kaşığı elma sirkesini bir bardak ılık suyla içtim...

akşam yatmadan da öyle yapmayı düşünüyorum...

ilk başlarke bir yemek kaşığını belki içemem diye bir t.k denedim şimdilik..

bakalım nasıl etki olcak bende...

üzülme canm yaa sonuçta borçlar harcamalar(market,manav v.s...) bellidir ona göre bütçe ayırın
olmadı eşine bırak alışveriş işini inanki altından kalkamaz....

aynen ftemiz umutlukuzuya katılıom eğer almayıver yapmayıver diosa alma yapma sende görsün bakalım aç kalıncada sana suç bulur evde yemek yapmıosun die sende yapıştır cevabı yemeklik alaydında yapaydım diye

öncelikle herkese merhabalar epey bi zamandır ara ara girip sizleri sessizce takip ettim aranızdaki arkadaşlık ve motivasyon çok hoşuma gitti bi zamanlar bizde 80-89 topici olarak çok güzel muhabbetlerimiz oluyordu sonra grup dagıldı ama yinede iletişimi bırakmadık.herneyse eger aranıza kabul ederseniz bende sizlerle burada kalan kilolarıma veda etmek istiyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum

nebiss,
2ee+,
guldogru+,
esinturgay+,
breeze3547,
umay0110+,
balkaymakim+,
ptty+,
red+,
KK Pro ÜyeBlackCat+,
neskuik+
Nora+

sayfalar hizli geciyo yetisemiyorum size alinti yaparken hepicinize kocaman öpücük gönderiyorum

Günaydın suziş, sana da kocaman öpücük

Ve günaydın bütün hatunlar

Anca çıkabildim geçmişten

Dilek toparlanmana sevindim bebeğim. Sen böyle olunca motive oluyor bizede

Birde elma sirkesi konusu vardı annem içti bi ara hayretle izledim o iğrenç şeyi nası içti diye.

Annemde bi değişiklik görmedim ama denemek isteyen deneyebilir. Hayatta ağzıma sürmiceğim bişey bi dilim az ekmek yerim gene içmem onu

yarin bilmiyorum gelebilirmiyim kizlar yarin burda tatil kardesim askeriyenin hastanesinde yatiyormus viyana disinda onun yanina gitmeyi düsünüyoruz
anlatmisdim kardesimi sokakda cecenler dövüp telefonunu calmislardin ordan dizinde problem vardin oda askeriyede ona problem olmus egitim yaparlarken dizi ters mi dönmüs ayagini kipirtatamamis onun yanina gitcez

Hoşgeldiiiiiiiiiiiin canım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…