70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 65 kilodaki kuzenime diyetisyen günde 8 dilim tam bugday ekmeği vermiş listesinde çok fazla değil mi sizce ?

dilek bu ara keyfind eyok cnaım benim ..bu oğlan geldimi sen hep iiy olmuyosun ya dövücem ben onu...
ya saçmalama biand aokada rkilo alınırmı tartıyla dalga geçmen lazımdı senin..
hiç bozma moralini canım...
bak ben çok dikkatlliyiim artık zayıflıyourm inaşşalh haftya çarşamba enaz 2. kiloum enfazla 3 gitmiştir diye dua ediyommm

soruma yanıt gelmıdımı acabasayfa cok okuyamadım :26:

valıs hazrlgı fılan

sabah:7de1 bardak ılıksu

10:30 da 1 dılımkepek ekmeg-1 zeytın- ceyrek kıbrıt kutusu b.peynr-2 catal melemen

bugun ben neler beklyor acaba köye gıtmey ıstemıyorum ama esımszde yapamıyorummm tambır koy delüsüüüüüüüüüüüü

ama onuda cok sevıyorum

valızme:yesılcay form cay mısır gevregı kakoolu sutumu flan aldım hehehehehhehe

olurya kacama sızdurursam tatl boyunca tabiii

bu ardabugun tartıldım ve uzuldum regl bana 200 gr aldrmıs yaaaaaaaaaaa offffffffffffffff

measj atıyorum bugundn heeeee

aynen öyle emin değilsen kıyafetli kendi tartına çık ordaki sonuçla birde eczaneye git ordakine çık
aynı sonuçsa tamamdır evlerdki tartıların çoğu sağlıklı değil
pillleri zayıflayınca hortluıyorlar

kızlar 65 kilodaki kuzenime diyetisyen günde 8 dilim tam bugday ekmeği vermiş listesinde çok fazla değil mi sizce ?
saçma gelmiyor canım black arkadaşımızda öyle vermişti diyetisyeni
uyarsan haftada 300-500 gidiyor öyle ama sağlıklı şekilde normal kilo kalıcı oplarak

bende 77 im 7 ince dilim ekmeğim var.
.ama benden çok çok 100leri geçmiş arkdaşımınki daha fazla ekmeği..
hoş ben hiç yiyemedim 7dilim ekmek yani normaldede abartı iştahli değildim bana yetti ara öğünler tok tutuyor..
günde 3 yada 4 dilim yedim hep ekmeği..bunu doktoruma sölediğimd eye böyle meton hızlancak dedi ama:26:
yeğeninin kilosu benden az ekmeği çok ama denesin bakalım belki onunvucudunun ihtiyacı vardır..

SABAH(7:30)
soğanı bol baharatlı kavurdum öle yedim limonlu ,3-4 çatal lor,bir iki çatal domates salatalık,1 dilim ekmek 2 bardak çay

sabah sabah soğan yenirmi derseniz geçenlerde çok faydasını gördüm ben gayette hoş oluyor zaten evdeyim bir yerede gitmiyorum kokusu açısından ama kavurduğum için kokusu kalmıyor :26:

ARA(11:30)
kahve,1 tane ceviz

ÖĞLEN(13:30)
bol salata içine 2 kaşık bulgur 2 kaşık nohut ekşili öyle yiyeceğim birde ayran yanına

ARA(17:00)
erik 3-4 tane(mine ablaaa senin içinn erik yaptım kiraz yerine )

AKŞAM(19:30)
tarhana çorbası,kabak haşlaması bol ekşili sarımsaklı

yatarken yine erik yada bir çay bardağı süt içebilirim (yarım yağlı)

acaba sütün içine kakao katsam 1 çay kaşığı sizce meto hzılandırırmı:44::44:öyle bişiler okumuştumda:44:

öffffff duman altı oldu be yaaaa
neyse bende yakım bitanede tam olsunn
bacim dur bide dertli bi sarki dinleyek

hosgeldin canim yeni geldin yanilmiyorsam :26:
8 dilim ekmekmii
ay adresini versene o diyetisyenin
ben öyle diyetisyeni öperiiiiiiiimmm

aha birtane daha
buyur bacim yak bitane

onada diyetisyeni ayda 2 kilo verirsin demiş ki vermişte 65 kilodaki bi insanın ayda 5 kilo vermesini bekleme demiş bana göndermiş listelerini yapılabilir gözüküyor gerçi ben listelerden nefret ederim ama artık bişeyler yapmam lazım

bende günde 8 dilim ekmek tüketemem gibi geliyor

tünaydın kızlar
dün koltukları yıkamaya geldiler ilk aldığımız günki gbi oldular
kadın geldi cam kapı yaptı ama halılarım gelmediği için evi hala yerleştiremedim
çok yorgunum sağ kolum tutmuyo resmen

pöffff çok sızlandım yine gelelim banaaaaaa yani diyetime
sabah tartıda 69.8i gördüm yıllar sonra çok sevndirik oldum yaaaaaa
şimdi biraz geçmiş yapam

hosgeldin canim yeni geldin yanilmiyorsam :26:
8 dilim ekmekmii
ay adresini versene o diyetisyenin
ben öyle diyetisyeni öperiiiiiiiimmm

:
[/COLOR]

hoşbulduk canım evet 8 dilim ekmek dogru okudun diyetisyen meşhur özel bi hastahanenin diyetisyeni bi yanlışlıgı yoktur diye düşünüyorum ama :26: kuzenimde vermiş bu lisyetle gayet fit gözüküyordu en son gördüğümde

canm benim boy 168 kilom 70kn aldığm litede 2 sabah 1erde öğünler olmak üzere 4 dilim ekmek hakkım var öğünlerde 4er yemek kaşığı pilav veya makarna yemezsem ekmeği 2 dilim yemem gerek yani toplamda 6dilim ekmek edio.

benimde arkadasimin esi is yerinden makina getirdi ve koltuklarmi yikadi sagolsun gercekden cok temiz oluyo canim

6 görmene cok sevindim

Yazdıkların için teşekkür ederim canım.
Birilerine yardımcı olabildimse ne âlâ..
Kilo alan bi yapımız olduğu için hedefe vardıktan sonra da dikkat etmemiz gerekecek işte.

dilekcm tamamenmi ayrılıosun daha fazla geçmişe gitmedim ama inan çok üzüldüm
tabi sen yerden göğe kadar haklısın bukadar kilo verdn uzun süredir devam ediosun sıklman normal
ama aradada olsa uğra cnm gitme

bende yakacam cıgara bu sabah herkesler keyfsiz sorumada cvp gelmedi zati atayım kendimi :95:

eğer boyu 1.65 den fazlaysa 65 kilodaki bir insan ayda 5 kilo vermesi sağlığından eder
ayda 1 ve 1.5 2 kilo sınırdır bence diyetisyenler sağlıklı zayıflamanın yolundalar kalıcı ve ideal kilo verişi
bence 8 dilim çok değil
ama yinede sabah kahvaltısında 3 dilim öğlende 2 akşamda hiç olmasa
normal bir insanın menüsüne yeter de artar bile
tabi yediklerine menüsüne bağlı bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…