- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
1.58 boyum.:82:
Ablamın tartısında tartıldım.
Dandik sanırım 5 litrelik su koydum tartmadı.
Benim tartıda 800 gramlık şeyi bile tartıyor.
Hiç affetmiyor köftehor
Bi daha başkasının tartısıyla tartılmak mı
Asla
sigara içmiyorum ama gel tüttürelim
senin hatrına yakayım bitane
efkar bastı
aynen öyle emin değilsen kıyafetli kendi tartına çık ordaki sonuçla birde eczaneye git ordakine çık1.58 boyum.:82:
Ablamın tartısında tartıldım.
Dandik sanırım 5 litrelik su koydum tartmadı.
Benim tartıda 800 gramlık şeyi bile tartıyor.
Hiç affetmiyor köftehor
Bi daha başkasının tartısıyla tartılmak mı
Asla
saçma gelmiyor canım black arkadaşımızda öyle vermişti diyetisyenikızlar 65 kilodaki kuzenime diyetisyen günde 8 dilim tam bugday ekmeği vermiş listesinde çok fazla değil mi sizce ?
kızlar 65 kilodaki kuzenime diyetisyen günde 8 dilim tam bugday ekmeği vermiş listesinde çok fazla değil mi sizce ?
bacim dur bide dertli bi sarki dinleyeköffffff duman altı oldu be yaaaa
neyse bende yakım bitanede tam olsunn
hosgeldin canimkızlar 65 kilodaki kuzenime diyetisyen günde 8 dilim tam bugday ekmeği vermiş listesinde çok fazla değil mi sizce ?
soruma yanıt gelmıdımı acabasayfa cok okuyamadım:26:
valıs hazrlgı fılan
sabah:7de1 bardak ılıksu
10:30 da 1 dılımkepek ekmeg-1 zeytın- ceyrek kıbrıt kutusu b.peynr-2 catal melemen
bugun ben neler beklyor acaba köye gıtmey ıstemıyorum ama esımszde yapamıyorummm tambır koy delüsüüüüüüüüüüüü
ama onuda cok sevıyorum
valızme:yesılcay form cay mısır gevregı kakoolu sutumu flan aldım hehehehehhehe
olurya kacama sızdurursam tatl boyunca tabiii
bu ardabugun tartıldım ve uzuldum regl bana 200 gr aldrmıs yaaaaaaaaaaa offffffffffffffff
measj atıyorum bugundn heeeee
aynen öyle emin değilsen kıyafetli kendi tartına çık ordaki sonuçla birde eczaneye git ordakine çık
aynı sonuçsa tamamdır evlerdki tartıların çoğu sağlıklı değil
pillleri zayıflayınca hortluıyorlar
saçma gelmiyor canım black arkadaşımızda öyle vermişti diyetisyeni
uyarsan haftada 300-500 gidiyor öyle ama sağlıklı şekilde normal kilo kalıcı oplarak
bende 77 im 7 ince dilim ekmeğim var.
.ama benden çok çok 100leri geçmiş arkdaşımınki daha fazla ekmeği..
hoş ben hiç yiyemedim 7dilim ekmek yani normaldede abartı iştahli değildim bana yetti ara öğünler tok tutuyor..
günde 3 yada 4 dilim yedim hep ekmeği..bunu doktoruma sölediğimd eye böyle meton hızlancak dedi ama:26:
yeğeninin kilosu benden az ekmeği çok ama denesin bakalım belki onunvucudunun ihtiyacı vardır..
hosgeldin canimyeni geldin yanilmiyorsam :26:
8 dilim ekmekmii
ay adresini versene o diyetisyenin
ben öyle diyetisyeni öperiiiiiiiimmm
:[/COLOR]
kızlar 65 kilodaki kuzenime diyetisyen günde 8 dilim tam bugday ekmeği vermiş listesinde çok fazla değil mi sizce ?
tünaydın kızlar
dün koltukları yıkamaya geldiler ilk aldığımız günki gbi oldular
kadın geldi cam kapı yaptı ama halılarım gelmediği için evi hala yerleştiremedim
çok yorgunum sağ kolum tutmuyo resmen
pöffff çok sızlandım yine gelelim banaaaaaa yani diyetime
sabah tartıda 69.8i gördüm yıllar sonra çok sevndirik oldum yaaaaaa
şimdi biraz geçmiş yapam
Yazdıkların için teşekkür ederim canım.
Birilerine yardımcı olabildimse ne âlâ..
Kilo alan bi yapımız olduğu için hedefe vardıktan sonra da dikkat etmemiz gerekecek işte.
hoşbulduk canım evet 8 dilim ekmek dogru okudun diyetisyen meşhur özel bi hastahanenin diyetisyeni bi yanlışlıgı yoktur diye düşünüyorum ama :26: kuzenimde vermiş bu lisyetle gayet fit gözüküyordu en son gördüğümde
benimde arkadasimin esi is yerinden makina getirdi ve koltuklarmi yikadi sagolsun gercekden cok temiz oluyo canim
6 görmene cok sevindim
onada diyetisyeni ayda 2 kilo verirsin demiş ki vermişte 65 kilodaki bi insanın ayda 5 kilo vermesini bekleme demiş bana göndermiş listelerini yapılabilir gözüküyor gerçi ben listelerden nefret ederim ama artık bişeyler yapmam lazım
bende günde 8 dilim ekmek tüketemem gibi geliyor
bende yakacam cıgarabu sabah herkesler keyfsiz sorumada cvp gelmedi zati atayım kendimi :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?