70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet disiplin gerek
ne güzel sıkıldığına göre içiyorsun. benim iki günönce bitti ama almaya gitmedim he he nasılsa sevmiyorum ya

slm kızzzzzzzz ayılıyon mu yoksa sanki öle birşeyler okudum :26:
BİRŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY
kızlar 65 kilodaki kuzenime diyetisyen günde 8 dilim tam bugday ekmeği vermiş listesinde çok fazla değil mi sizce ?
bana da dietisyen 7 dilim ekmek vermişti ve ayda 2 kilo verecen demişti ama ben uygulayamadım. uygulasam oh şimdiye kaç kilo gitmişti
bende yakacam cıgara bu sabah herkesler keyfsiz sorumada cvp gelmedi zati atayım kendimi :95:

ne sordun kız görmedim

heryer duman altı olmuş bende yakam bari

yakıp durmayın şu cigaraları yaaa kociş kızcakk valla üstüm başım sigara kokuo diyeee

bu arada kızçeler ben bu sıralar sürekli menülerime yorum almak istiyorum nedenki :44:

sanki yanlış bişiler yapıyormuşum gibi geliyorrr menüde

halbukse eskiden olsa menüme güvenirdim ve hiç öyle yorum beklentisi içine girmeden direk yazılırdı yorum ama şimdi hatalarım var sanırım yorum bile yazmıyosunuzz :26::26:

he menülerin o kadar kötü ki kimse tenezzül edip yorum yapmi

Yoğurda keten tohumu ve çörek otu karıştırmanın faydası ne ola ki?bir de yoğurt normal mi yiyorsunuz yoksa onunda mı lıgtını yememiz gerek
Ben faydali olduklari icin yiyorum googledan ayri ayri bakablrsn

ben dıyetsyene gıttıgımde hıc bıseym laıgtnı yeme demıstı bna
normal ye az ye demıstı

canim ben menülere yorum yapmiyorum ne bileyim yanlis yaparim gibi geliyor :26:
ama baktim menüne gayet güzel bence
kavrulmus sogana bende bayilirim
dün bende öyle yaptim ikide biber koydum üzerine bir yumurta kirdim ohhh misss
kakao hakkinda bilgim yok canim

İş güç yoğunluğu len şöyle bi rahatça geçmişe baktırmmıyooolllaaarrr:120:

naaptın sümüklü tosunumu koydun gene

söyle o patronuna gelmiyeyim onun yanina
bu totoyla ezerim kiz onuu
rahat biraksin seni
yok kendi sümüklü fotomu koydum
ya kizim dedimki bende kotumu fermuarini ve dügmesini acmadan cikara biliyoruum

rahat biraksin seni

canım yeni kot alsana

Herşeyi bizmi söylicez

Bi de ben bu kotu en son 1 yıl önce denedim genişlemesi mümkün değil, valla çok gaza geldim yaa...

Hakkoşda yarın geliyo

he menülerin o kadar kötü ki kimse tenezzül edip yorum yapmi

olsun canım bayadan beri buralardasınız ya bendede bu sıralar öyle hissetömye başladım sanırım kaçamaklardan dolayı öle hissediyorum yorumda yapılmayınca veya beğenilmeyince diyorum yanlış yapıyorum herhal millet benden bıktı artık sanırım diiyorumm öylede denerim canım benim

İş güç yoğunluğu len şöyle bi rahatça geçmişe baktırmmıyooolllaaarrr:120:

naaptın sümüklü tosunumu koydun gene
kız hakket söyle o patronuna dobiçleri zayıflatmama lazım onların menülerine bakama lazım yoksa adam olmuyor bunlar de şöylee laannnnn diye giriş yapmam lazım deeee akıllanmları için
rahat biraksin seni
hatuncağızaa noraa iltifat yapsanaaaa kızzzz hiç görmezz bacım böyle güzel şeyleri anca hep kaçamakları görsün çat pat girsin bizee ama emin ol ben sevindim senin adınaadahada cesaret gelir şimdi sana

bende de menüleri gayet iyi :)

[

canım boyu 1.68 galiba bide yürüyüş vermiş ama küçük bebegi var pek yapamamış yinede vermiş şuan 62 ye düşmüş ben 1 hafta uygulamaya çalışacagım bakalım ne olacak sonuç bu kadar aradan sonra zaten sıkı bi diyetle başlangıç yapamayacagım anca paklar beni bu liste

norayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…