bende + dayim canimHayrdır ne olduk cnm :26:
bende yakacam cıgarabu sabah herkesler keyfsiz sorumada cvp gelmedi zati atayım kendimi :95:
Ne sordun kız küçük emrah
görmedim ben
evet disiplin gerekgünaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah bugün çok yogun olacagım işe dalmadan sizlere bi bakayım dedim
biberiye çayını soran bi arkadaş olmuştu bende alıp içtim zayıflamama destek olsun diye ama beni ve arkadaşımı mahvetti acayip şişkinlik yapıyor çatlayacaksın gibi ve o hafta artı çıktım fazlasıyla bana böyle bi etki yapmıştı
haftasonu şehir dışına çıkacagız ve bu hafta işyerindede evdede çok yogun oldugum için tam düzen kuramadım dün akşam bugün için alışveriş yapsam bu sabah gene simit yemeyecektim bir an önce düzen kurmalıyım diyet işi disiplin istiyor sonuçta
ne güzel sıkıldığına göre içiyorsun. benim iki günönce bitti ama almaya gitmedim he he nasılsa sevmiyorum yaGünaydın kızlar
Dün ki pilatesten kalma acılarımla savaşıyorum karnım çoook acıyo.
Ve canım hiç bişey yemek istemiyo. Kahvaltım geç kaldı daha yapamadım
Bi bıkkınlık var üzerimde. Yeşilçaydan da sıkıldım
slm kızzzzzzzz ayılıyon mu yoksa sanki öle birşeyler okudum :26:Selam kızlar.
BİRŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYgünaydin kizlaar :122:
ne habersiniz:122:
sabah yine tartildiiim :122::122:
bugünde 70 im :122::122:
yine + dayiim :122::122::122:
belki -100 olursam en azindan sabit olucam :122::122:
sislik hala devam ediyor davul gibiyiiiim :122::122::122:
neden böyle oldum bilmiyoruuum:122:
oysaki hic cozutmadim bu hafta diyebiliriim:122::122:
cildirmak üzereyiiimm :122::122::122::122::122:
biri bana biseyler söylesiiiiiin :122::122::122::122:
bana da dietisyen 7 dilim ekmek vermişti ve ayda 2 kilo verecen demişti ama ben uygulayamadım. uygulasam oh şimdiye kaç kilo gitmiştikızlar 65 kilodaki kuzenime diyetisyen günde 8 dilim tam bugday ekmeği vermiş listesinde çok fazla değil mi sizce ?
bende yakacam cıgarabu sabah herkesler keyfsiz sorumada cvp gelmedi zati atayım kendimi :95:
sen olmasan ben ne yaparimBİRŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY
yakıp durmayın şu cigaraları yaaa kociş kızcakk valla üstüm başım sigara kokuo diyeee
bu arada kızçeler ben bu sıralar sürekli menülerime yorum almak istiyorum nedenki :44:
sanki yanlış bişiler yapıyormuşum gibi geliyorrr menüde
halbukse eskiden olsa menüme güvenirdim ve hiç öyle yorum beklentisi içine girmeden direk yazılırdı yorum ama şimdi hatalarım var sanırım yorum bile yazmıyosunuzz :26::26:
bende + dayim canim
Ben faydali olduklari icin yiyorum googledan ayri ayri bakablrsnYoğurda keten tohumu ve çörek otu karıştırmanın faydası ne ola ki?bir de yoğurt normal mi yiyorsunuz yoksa onunda mı lıgtını yememiz gerek
ben dıyetsyene gıttıgımde hıc bıseym laıgtnı yeme demıstı bna
normal ye az ye demıstı
Ben de begenerek yicm nam nambende bu hafta ilk defa yapıyorum cnm yani sonuç ne olacak bilmiyorum.
denemek istersen tabiki atabilirim ama şimdi bnm metabolizmaya göre yazdı doktor.
dileğin protein diyeti gibi sabit bi diyet değil anlayacağın.
yinede istersen atabilirim.
ohhhh afiyet olsunnnn
akşamın çok az tatlım ya bide hiç et tavuk gibi şeyler yemiyorsun.yağ yakımında en önemli
faktör karbonhidratlar ve proteinler.
bence biraz tavuk yesen iyi olurdu
çok beğendimmm
cnm biraz önce hasretede yazdım bnm doktorum bana göre yazdı o diyeti sizde ne sonuçlar olur bilmiyorum.
onun için yazmadım.ama illaki sitiyoruz derseniz yazarım bnm için sorun yok
Ayri duramadin de miiiiSelam kızlar.
SABAH(7:30)
soğanı bol baharatlı kavurdum öle yedim limonlu ,3-4 çatal lor,bir iki çatal domates salatalık,1 dilim ekmek 2 bardak çay
sabah sabah soğan yenirmi derseniz geçenlerde çok faydasını gördüm ben gayette hoş oluyor zaten evdeyim bir yerede gitmiyorum kokusu açısından ama kavurduğum için kokusu kalmıyor :26:
ARA(11:30)
kahve,1 tane ceviz
ÖĞLEN(13:30)
bol salata içine 2 kaşık bulgur 2 kaşık nohut ekşili öyle yiyeceğim birde ayran yanına
ARA(17:00)
erik 3-4 tane(mine ablaaa senin içinn erik yaptım kiraz yerine)
AKŞAM(19:30)
tarhana çorbası,kabak haşlaması bol ekşili sarımsaklı
yatarken yine erik yada bir çay bardağı süt içebilirim (yarım yağlı)
acaba sütün içine kakao katsam 1 çay kaşığı sizce meto hzılandırırmı:44::44:öyle bişiler okumuştumda:44:
yakıp durmayın şu cigaraları yaaa kociş kızcakk valla üstüm başım sigara kokuo diyeee
bu arada kızçeler ben bu sıralar sürekli menülerime yorum almak istiyorum nedenki :44:
halbukse eskiden olsa menüme güvenirdim ve hiç öyle yorum beklentisi içine girmeden direk yazılırdı yorum ama şimdi hatalarım var sanırım yorum bile yazmıyosunuzz :26::26:
sen benim yazdiklarimida görme zaten
ayyyyy sorma ya bu arda kıme measj atacaktık sımdı atmda baska pc basına gcemenmmmmmm
İş güç yoğunluğu len şöyle bi rahatça geçmişe baktırmmıyooolllaaarrr:120:
naaptın sümüklü tosunumu koydun gene
söyle o patronuna gelmiyeyim onun yanina
bu totoyla ezerim kiz onuu
rahat biraksin seni
yok kendi sümüklü fotomu koydum
ya kizim dedimki bende kotumu fermuarini ve dügmesini acmadan cikara biliyoruum
he menülerin o kadar kötü ki kimse tenezzül edip yorum yapmi
olsun canım bayadan beri buralardasınız ya bendede bu sıralar öyle hissetömye başladım sanırım kaçamaklardan dolayı öle hissediyorum yorumda yapılmayınca veya beğenilmeyince diyorum yanlış yapıyorum herhal millet benden bıktı artık sanırım diiyorummcanim ben menülere yorum yapmiyorum ne bileyim yanlis yaparim gibi geliyor :26:
ama baktim menüne gayet güzel bence
kavrulmus sogana bende bayilirim
dün bende öyle yaptim ikide biber koydum üzerine bir yumurta kirdim ohhh misss
kakao hakkinda bilgim yok canim
kız hakket söyle o patronuna dobiçleri zayıflatmama lazım onların menülerine bakama lazım yoksa adam olmuyor bunlar de şöylee laannnnn diye giriş yapmam lazım deeee akıllanmları içinİş güç yoğunluğu len şöyle bi rahatça geçmişe baktırmmıyooolllaaarrr:120:
naaptın sümüklü tosunumu koydun gene
hatuncağızaa noraa iltifat yapsanaaaa kızzzz hiç görmezz bacım böyle güzel şeyleri anca hep kaçamakları görsün çat pat girsin bizeesöyle o patronuna gelmiyeyim onun yanina
bu totoyla ezerim kiz onuu
rahat biraksin seni
yok kendi sümüklü fotomu koydum
ya kizim dedimki bende kotumu fermuarini ve dügmesini acmadan cikara biliyoruum
bende de menüleri gayet iyi :)canim ben menülere yorum yapmiyorum ne bileyim yanlis yaparim gibi geliyor :26:
ama baktim menüne gayet güzel bence
kavrulmus sogana bende bayilirim
dün bende öyle yaptim ikide biber koydum üzerine bir yumurta kirdim ohhh misss
kakao hakkinda bilgim yok canim
eğer boyu 1.65 den fazlaysa 65 kilodaki bir insan ayda 5 kilo vermesi sağlığından eder
ayda 1 ve 1.5 2 kilo sınırdır bence diyetisyenler sağlıklı zayıflamanın yolundalar kalıcı ve ideal kilo verişi
bence 8 dilim çok değil
ama yinede sabah kahvaltısında 3 dilim öğlende 2 akşamda hiç olmasa
normal bir insanın menüsüne yeter de artar bile
tabi yediklerine menüsüne bağlı bu durum
evet disiplin gerek
bana da dietisyen 7 dilim ekmek vermişti ve ayda 2 kilo verecen demişti ama ben uygulayamadım. uygulasam oh şimdiye kaç kilo gitmişti
ne sordun kız görmedim
QUOTE]
uygulayabilmen dileğiyle canım bakalım ben ne yapacagım
sabah(7:30)
soğanı bol baharatlı kavurdum öle yedim limonlu ,3-4 çatal lor,bir iki çatal domates salatalık,1 dilim ekmek 2 bardak çay
sabah sabah soğan yenirmi derseniz geçenlerde çok faydasını gördüm ben gayette hoş oluyor zaten evdeyim bir yerede gitmiyorum kokusu açısından ama kavurduğum için kokusu kalmıyor :26:
Ara(11:30)
kahve,1 tane ceviz
öğlen(13:30)
bol salata içine 2 kaşık bulgur 2 kaşık nohut ekşili öyle yiyeceğim birde ayran yanına
ara(17:00)
erik 3-4 tane(mine ablaaa senin içinn erik yaptım kiraz yerine)
akşam(19:30)
tarhana çorbası,kabak haşlaması bol ekşili sarımsaklı
yatarken yine erik yada bir çay bardağı süt içebilirim (yarım yağlı)
acaba sütün içine kakao katsam 1 çay kaşığı sizce meto hzılandırırmı:44::44:öyle bişiler okumuştumda:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?