70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar liste yaptınızmı şampiyonluk listesi göremedim anneme geldim istanbuldayım ve be bugün acayip saçma beslendim yollarda neyse bugünlük böyle olsunda yarın düzeltiriz

sabah yediğimi yazmıştım zaten

arabada 5 adet form bisküvit..1 ayran

öğlen yarım simit

ara
mavi yeşil krmalı bisküvit ve patlamış prinç ve mısır patlakı diye bişey var ondan 3 adet

akşam
yarım tabak tavuk sote 1 kase yoğurt ve salata

ara kayısı üzüm kurusu ve krmalı bisküvit geri kalanını yedim :18::18: 1 bardakda yeşil çay 2.5 lt su

günah çıkardım galiba

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NoRa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 1800 [/TD] [TD] 11.1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] grafiti [/TD] [TD] 85.4 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1500 [/TD] [TD] 20.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 10.8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Oyaz_08 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SERRA8426 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5200 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] red [/TD] [TD] 91 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 13.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] esinturgay [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] suzan6638 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] huzunperisi [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] +1500 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu haftanın birincisi olan '' NoRa '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Listemiz pek iyi olmasada kilo veren herkesi tebrik ederim bu hafta fire fazla verdik
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; ssecemm, karakuzucum, 'dır.
Katılımlarının devamını diliyoruz
.
Bi kusurum olduysa affola.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
sizi seviyorum

Son düzenleme:
kızlar artı olanlara direk kafa göz daldım ama
sonrada içim el vermedi
değiştiremedim yahuuuuu
öperim hepinizi

kızlar liste yaptınızmı şampiyonluk listesi göremedim anneme geldim istanbuldayım ve be bugün acayip saçma beslendim yollarda neyse bugünlük böyle olsunda yarın düzeltiriz

sabah sana mesaj yazdım listeye girmek istiyorsan bildirim yap diye ama yapmadın

2 kücük yaramaz cocuk ve bilgisayarda beni gördükce yine mi ordasin diyen esim yüzünden sürekli yorum yazamadim,yada yazarken bitiremedim veunutuldum.saglik olsun kizlar,kg verenleri tebrik ediyorum veremeyenler de moral bozmasinlar...lakin sabah yazmistim verdigim kg vs. begenileri gördüm,cok mutlu oldum arkadaslar,sagolun,iste o kisilerive bana yardimci olan arkadaslari,yorum yazanlari dayukarda yazdigim nedenler icin pek girmicem,zaten de unutulmusum hayir vardir bunda da,kendinize iyi bakin

unutulmadın, kendi listeme not aldım ama mesaj atmanı bekledim
zaten ilk hafta listede olamıyorsun
liste altı oluyorsun
hemen trip atmana gerek yok
liste altı yazarım seni
buarada benimde küçük yaramaz bir çocuğum var kim neden giremiyor mesaj yazamıyor bilemiyoruz
herkes mesajla kilosunu bildiriyor
eğer burdan not alıyor olsak mesajla kimseyi uğraştırmayız
onun için mesaj atmak zorunluuu ben kendi adıma mesaj atmayanları almadım
hatta bikaç arkadaşada yazdım listede olmak istiyorsan mesaj at diye
sonuçta bildirim yapıpta listede olmak istemeyen kızlarda var
ben nerden bileyim senin neyi istediğini

ben yeni üyelerdenim msj atamiyorum.grupta ki kizlar söylemisti cuma bildirim günü diye,onun disinda gruba yeni katilanlar nasil oluyor hic fikrim yoktu.yok tatlim trip yapmiyorum ama kurallardan da haberim yoktu acikcasi.

en azindan ben kurallari ögrendim,siz de benim durumumubunlarin 5 ve 3.5 yasinda olanlari var bende.. listeyi hazirlayan arkadasim seni kiricak,elestirecek bisey yazmadim,altta yeni baslayanlarda da ismimi göremeyince,herkesin verecegi tepkiyi verdim esprili sekilde,burda ki ortam bana bu samimiyeti hissettirdigi icin..umarim yanlis anlasilma kalmamistir,iyi geceler

Son düzenleme:
kilo verenleri tebrik ediyorum
herkess en derinnnn uykusundayken ayaktayımm
gece karnım çok acıktı hafif olması için leblebi ve erik yedimm

Son düzenleme:
günaydın kızlarkilo veren herkesi tebrik ediyorum ben +100 deyim kilo bildirimim geç oldu dün tartılamadım bu sabah tartıldım
başlangıç75
geçen hafta 66.6
bu hafta 66.7
gelen 100
toplam giden 8.300
hedef 60

Son düzenleme:

kilo bildirmim için geç kaldım malesef listemiz çok güzel noraaa maş.. süpersin
bi kaç gündür işlerden dolayı gelemedim
dilek tamamenmi gitti bildirimi kime yapıcaz

kızlar liste hazırlanmış bile ben daha yeni yapıyorum bildirimi. bir de dilek'e mesaj attım ama listeyi mine hazırlamış. dilek nerde kızlar biliyor musunuz??? bende sınav hazırlığı 2 çocuk derken fazla sayfaya giriş yapamıyorum ama doğrusu sayfadan uzak kalınca da kilo vermek çok daha zor oluyor farkındayım... bu arada ellerine sağlık mine. kilo verenleri de tebrik ediyorum

Saçmalama len

Günaydın dobiçler sabah sabah 1 cocostar yedim minik, çünkü hakanla buluşcam çikolata biraz beni kendime getirsin istedim

dün yarım saat anca uyuyabildm

ana !

Birinci mi oldum Ellerine sağlık minecim

Günaydın dobiçler sabah sabah 1 cocostar yedim minik, çünkü hakanla buluşcam çikolata biraz beni kendime getirsin istedim

dün yarım saat anca uyuyabildm

Günaydın bende bu hafta içi çok çikolata yedim eti puf falan sonuç + 100 ana sen bir tanecik yemişsin bişey olmaz bugün sana iyi eğlenceler

Son düzenleme:
Yeni gelen hatunlar, cuma günü için listeyi hazırlayacak olan kişiye özel mesaj atmanız gerekiyor :26:

Bu arada bi süre takipte kaldıkça alışacaksınız, ben mart ayında giriş yapmadan önce 1 ay kadar sadece forumu okudum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…