ya cnm valla senın psıkolojıgıtmıs sende kendımı goruyom zayıflasam bıle kendımı hep sısko gorurdum boyum 1.71 55 kılo oldugum zamanlarda bıle hep etrafa sorardım suram cıkıomu buram cıkıomu boyle cok guzelsın cnm 80lı kılolarını dusun ona gore ıyısın demıcem cunku kotunun ıyısı degıl suanda gercekten ıısın cok ınceleme artık kendını
kayinbabaaa iyi beslemis seni
maydonoz suyunu dene kuzumm
odul olarak kahvalti mii:120:soyle kocaman bir pizza yeseneeebenim yerime de yeeee
tamamen psikolojikkkk bebegim,ben de oyle yetmiyo biz kadinlara,daha cok ver ver ver ver ver Allahim vermodundayizzz
yok beybi,60a gelsem hedefi asagilara cekicem isallahhboyum 1.68 , 57 olsam ideal diyorum
Aynen bol su + bitki çayı+ sebze kendine getirir bünyeyi
Sevgilinin babası nasıl oldu canım?
Çıktı mı hastaneden?
Çok geçmiş olsun tekrar.
kayinbabaaa iyi beslemis seni
maydonoz suyunu dene kuzumm
Mindere katılıyorum canım sende yazmışsın zaten bu dönemde kendin için bişeyler yapıp kendini meşgul edeceksin işte.
Hayırlısı olsun canım herşeyin her zaman duacınız zaten.
Bizi habersiz bırakmaa çok özleriz senii.
Hele ki bende yerin apayrı biliyorsun canım.
dilek bu kez tartılıp stres girmeyim diye inan sık sık çıkmıyodum
eşime kötümü yaptık dedim hassas alaraka sne bunu okula götür sakla diyorum
ama gün üçünd kiloda çok oynama olurmuş hergünd eiyi değilmiş hep duyduk bunu..stres daha fean yapıyo bizi.
ya olabilir tamam ben unuttuum bu akşamı doğru vakit geçti hem ama ya doğruysa demektende kendimi alamıyom:26:
kızlaar bugün çok stresliydim. sise de trip atıpgitmiş gibi oldum özür dilerim. iş yeri birde 1 takımdaki sorunlar çok bozdu sinirlerimi bugün de
hepinizi öperim.
mırrrrrr mırrrrrrr mırrrrrrrr
dilekkk bıdık foton çok şekerrrr hoş şimdi de çoook şekersin
valla evlendım ılk aylar 65 oldum sonra 67yle hamıle kaldım doguma gıttımde 97 kıloydum yanı 30kıloyu hamılelıkte aldım dogumda bı cıktım 86kıloydum ole ole kılo vermeye ugrasıom ogun bugunKadınlarr hep aynıyızz.
Ne güzel yaa 1.71 boy ve 55 kilodayken bile şişman demişsen sen ben öleyim o zaman
Daha çok yolum var yani.
Sahi sen nasıl kilo aldın canım?
Hadi yaaa
Vay arkadaş kilosu yeten görmedim ben daha
Benden 10 santim uzunsun.
Ben öleyim o vakit müsadenle yoldaş.
aslında bişeylerin pek iyi yönünü görmem ama
bu sefer görüyorum sanırım canım..
en azından yaşımız genç çocuğumuz yok..
tam zamanında çıktı bu tayin diyorum
çünkü bu meslekte olanlar mutlaka görüyor bu illeri..
ilerde olsaydı daha zor olurdu eminim...
aynen kafamı da meşgul edeceğim..
senin de bende yerin apayrı kuzum..
cidden çok şey paylaştık,kimseyle konuşamadıklarımızı konuştuk
güldük makara, kukara yaptık,yüzyüze görüşemesek de böyle bile kabimde yer ettin
biz geziyoruz sürekli bak belki gün gelir görüşürüz
he he özellikle sana TARILDIM
ay bişi olmadı boşver çok yorgundum ben yanlış anladım diyelim
ya ama topiği bırakıyonuz falan yazmışınız üzüldüm ama. alındım hali ile. ben asla burayı bırakmam gülüm.
en yoğun günüm bugündü ama devamı okudum yine de sizi
al sana ballı dondurma :131::131::131::131:
ya canım ne bileyim. burayı bırakıyo kızlar falan yazılınca üstüme alındım üzüldüm. sadece liste dışı olmak istemiştim. yoksa burayı asla bırakmam
hı hı keltoş ha. niye patronlar hep kel yada göbekli ki
10 gün karadenizdeyim cacım. ama trabzondaki otel de sanırım var net. laptop götürecem. net varsa girerim.
çok sevindim canım. bende seni çoooooooooooooook sevmeeeeeeeeeeeek.
kızlaar bugün çok stresliydim. sise de trip atıpgitmiş gibi oldum özür dilerim. iş yeri birde 1 takımdaki sorunlar çok bozdu sinirlerimi bugün de
hepinizi öperim.
mırrrrrr mırrrrrrr mırrrrrrrr
Evet dediğin gibi illa ki ilerde doğu görevi olacaktı çocuk olduğunda 2-3 kat daha fazla acı çekerdin hatta çekerdiniz bıdıklarla.
Bak bıdıklarla diyorum tek çocukla sınırlı kalacağını düşünmedim nedense
Beklerim canımmm yerim yurdumm belli İstanbul'a uğrarsanız görüşmek isterimmm.
Neler neler konuşmadık ki binlerce kez aynı konularda birbriimizi teselli ettiğimizi bilirim.
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız bakalım..bi türlü aranıza dönemedim ...
dilek seni candan kutluyorum ne güzel zayıfladın yaa resimlerine de baktım 10 numara..
monarosa_22 cnm eşinin tayini çıkmış hayırlısı olsun...olumsuz şeyler düşünme . gitmemen bi açıdan iyi olacak..inşallah zaman ikiniz içinde hızlı geçer...bizde batman dayız daha 2 yıl burdayız..
ay sorma o kadar yoğundum ki unuttum tartı yıOff tartıya bi takılınca insan manyağa dönüyor.
Geçen blackcat yazmıştı nasıl tartıldığını ben okurken yorulmuştum.
Bende merak ediyorumm kaç çıkacağımı dediğim gibi insaallah eksi çıkarım ya.
Çünkü kendimi cidden 69 hissetmiyorum.:26:
Yawruuu nasılsın ayarladın mı valizleri???
Sen tartı aldın mı bugün alıcam diyordun?
Teşekkür ederimm canımmcımmmmm o senin tatlılığınnn bi kereeee.
sağol canım öyle deme canım. tat alırsınız . bak görevi iyiymiş en azından.sayılı gün çabuk geçer tatlım
pisim tatile gidiyormuşsun iyi tatiller
biz de eşim gitmeden antalya yapacağız ama ne kadar tat alırım bilmem
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız bakalım..bi türlü aranıza dönemedim ...
dilek seni candan kutluyorum ne güzel zayıfladın yaa resimlerine de baktım 10 numara..
monarosa_22 cnm eşinin tayini çıkmış hayırlısı olsun...olumsuz şeyler düşünme . gitmemen bi açıdan iyi olacak..inşallah zaman ikiniz içinde hızlı geçer...bizde batman dayız daha 2 yıl burdayız..
ay sorma o kadar yoğundum ki unuttum tartı yıgitti benim tartı
sağol canım öyle deme canım. tat alırsınız . bak görevi iyiymiş en azından.sayılı gün çabuk geçer tatlım
ne olmuş ya topiğe
hızlı hızlı bakaım dedim geçmişe.. 100 sayfadan fazla okumadığım yer varmış sanırım
dilek uzaklaşmış, başka bişeyler olmuş filan
neler oluyor loooo
yok yawrum benim kemiklerim iriKadınlarr hep aynıyızz.
Ne güzel yaa 1.71 boy ve 55 kilodayken bile şişman demişsen sen ben öleyim o zaman
Daha çok yolum var yani.
Sahi sen nasıl kilo aldın canım?
Hadi yaaa
Vay arkadaş kilosu yeten görmedim ben daha
Benden 10 santim uzunsun.
Ben öleyim o vakit müsadenle yoldaş.
gecmis olsun canim,aramiza don hemennnizin aldık p.tesi tekrar yatcak
hayati bi durumu yok çok şükür..
bakalım toparlarım inşallah
kayınbaba fena besliyor valla
evde olmayabilirim bi süre daha bakalım
inşallah düzeltcem
anammmmmm:18::18::18:hamis olunca ne yapcaz 97 kilo ne demek:18::18::18:valla evlendım ılk aylar 65 oldum sonra 67yle hamıle kaldım doguma gıttımde 97 kıloydum yanı 30kıloyu hamılelıkte aldım dogumda bı cıktım 86kıloydum ole ole kılo vermeye ugrasıom ogun bugun
pisim tatile gidiyormuşsun iyi tatiller
biz de eşim gitmeden antalya yapacağız ama ne kadar tat alırım bilmem
bu gün kızımın isteği üzerine mantı yaptım öğlen tadına bakmak amaçlı sadece bir çatal yedim kendimede kabak çorbası yaptım
valla evlendım ılk aylar 65 oldum sonra 67yle hamıle kaldım doguma gıttımde 97 kıloydum yanı 30kıloyu hamılelıkte aldım dogumda bı cıktım 86kıloydum ole ole kılo vermeye ugrasıom ogun bugun
menumu paylasiyimmmm
sabah
1 tk keten tohumu
Eki Görüntüle 421986
ara
6-7 findik,badem
yesilcay
ogle
Eki Görüntüle 421991
ara
Eki Görüntüle 422005
1-2 findik vardi,ofiste kuruyemisim bitmis
aksam
dun aksamdan kalan balik
salata
ara
yesilcay
toplamda 15 badem olmustur
1 bardak sut
1 minik salata
hala acim yaaa
yok yawrum benim kemiklerim irio yuzden ne kadar zayiflasam da iri gozukuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?