Günaydın bende bu hafta içi çok çikolata yedim eti puf falan sonuç + 100 ana sen bir tanecik yemişsin bişey olmaz bugün sana iyi eğlenceler
ben yeni üyelerdenim msj atamiyorum.grupta ki kizlar söylemisti cuma bildirim günü diye,onun disinda gruba yeni katilanlar nasil oluyor hic fikrim yoktu.yok tatlim trip yapmiyorum ama kurallardan da haberim yoktu acikcasi.
neyse seni not alalımen azindan ben kurallari ögrendim,siz de benim durumumubunlarin 5 ve 3.5 yasinda olanlari var bende.. listeyi hazirlayan arkadasim seni kiricak,elestirecek bisey yazmadim,altta yeni baslayanlarda da ismimi göremeyince,herkesin verecegi tepkiyi verdim esprili sekilde,burda ki ortam bana bu samimiyeti hissettirdigi icin..umarim yanlis anlasilma kalmamistir,iyi geceler
dileke mesaj attıysan o bana ulaştırırdı canımkızlar liste hazırlanmış bile ben daha yeni yapıyorum bildirimi. bir de dilek'e mesaj attım ama listeyi mine hazırlamış. dilek nerde kızlar biliyor musunuz??? bende sınav hazırlığı 2 çocuk derken fazla sayfaya giriş yapamıyorum ama doğrusu sayfadan uzak kalınca da kilo vermek çok daha zor oluyor farkındayım... bu arada ellerine sağlık mine. kilo verenleri de tebrik ediyorum
günaydın tatlımGünaydın dobiçler sabah sabah 1 cocostar yedim minik, çünkü hakanla buluşcam çikolata biraz beni kendime getirsin istedim
dün yarım saat anca uyuyabildm
rica ederim canım
ana !
Birinci mi oldumEllerine sağlık minecim
sağol canımMinecim,
Eline sağlık canım. Kilo veren herkese ve ayrıca Nora sana kocaman tebriklerrrrrr.
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese, kaçamağı abartmayın.
Günaydın dobiçler sabah sabah 1 cocostar yedim minik, çünkü hakanla buluşcam çikolata biraz beni kendime getirsin istedim
dün yarım saat anca uyuyabildm
sağol canım
bu hafta güzel gitmemiş kilolar
bende seni tebrik ederim
ucuucuna yetiştin bana
canım hoşgeldin tekrardan iyi olmana seni aramızda görmeye çok sevindimselam canlarım....
öyle bi anda ortadan kaybolmaya içim el vermedi
sonuçta çok sevdiğim arkadaşlarım var burda
onlar kendilerini biliyorlar..
bazı arkadaşlar da yazmışlar bilip bilmeden her şehir her toprak bize ait falan
emin olun ben bunu çok iyi bildiğim ve kabul ettiğim için asker eşiyim zaten...
bizim üzüldüğümüz nokta ayrı kalıyor olmamız yoksa orası burası farketmez eşimle her yer cennet bana..
neyse daha iyi gibiyim kızlar, eşim tugayın içinden çıkmayacakmış operasyon falan olmayacakmış
bu biraz rahatlatıcı..sağsalim gelsin de gecer zaman bi şekilde..
burda daha fazla bu konu hakkında konuşmak da istemiyorum..
umarım güzel kilolar vermişsinizdir..
ben devam ediyorum diyete daha doğrusu pek bişey yiyemiyorum..
dilek,black, nesquik,balkaymak,minder,aslı,mine, suzi,nora,ptty seviyorum sizi...
Ben haftalık liste hazırlıyım bakalım.
Gene full diyete devam.
Bi diyetsiz hayatım olamayacak sanırım.
Bide bideee sevdiceğim bimdeki bahsettiğim tartıyı bulmuş.
O tartıda 69 gösterirse atın benii denizlerreeeeeeee
Yalannn diyetttt sizeee kalsınnn.
Ayrılmammmm çikolatamdannnn
Bir dahaa diyeteee başlayamamm bennn.
Kolayy mıı kolayyy mııııı hazirandannn beriii dikkatt ediyorummm bennn
Ağlamakkkk geliyoorrr içimdennnn..
Ahhhh ahhhhh ahhhh
hoşgeldin gurbet nasılsın canımiyi akşamlar kızlar.nasılsınız bakalım..bi türlü aranıza dönemedim ...
dilek seni candan kutluyorum ne güzel zayıfladın yaa resimlerine de baktım 10 numara..
monarosa_22 cnm eşinin tayini çıkmış hayırlısı olsun...olumsuz şeyler düşünme . gitmemen bi açıdan iyi olacak..inşallah zaman ikiniz içinde hızlı geçer...bizde batman dayız daha 2 yıl burdayız..
evet canım bende izledim akşam beyazıbeyaz showda 90larin sanatcilari var
ben yeni üyelerdenim msj atamiyorum.grupta ki kizlar söylemisti cuma bildirim günü diye,onun disinda gruba yeni katilanlar nasil oluyor hic fikrim yoktu.yok tatlim trip yapmiyorum ama kurallardan da haberim yoktu acikcasi.
en azindan ben kurallari ögrendim,siz de benim durumumubunlarin 5 ve 3.5 yasinda olanlari var bende.. listeyi hazirlayan arkadasim seni kiricak,elestirecek bisey yazmadim,altta yeni baslayanlarda da ismimi göremeyince,herkesin verecegi tepkiyi verdim esprili sekilde,burda ki ortam bana bu samimiyeti hissettirdigi icin..umarim yanlis anlasilma kalmamistir,iyi geceler
günaydın kızlar sabah sabah tartıya çıktığımda gözlerim pörtledi
benim tartıda iflas bayrağını çekiyor heralde dün +400düm bugün +2400 çıktım töbe töbe ztn önceki günde +1000di
kendimde kilo almış gibi görünmedim ama merakladım
komşuya gittim tartıldım 60.8 çıktım kızlarbir anda gözlerim bir sağa bitr sola döndü
napıcamı şşırdım sonra benim baskülümde vardı onla tartıldım 60.5 gösterdi ayy sevindirik oldum
çükü iyice zayıfladım bu haftada dikkat etmiştim demekki tartının pilleri zayıfladı baktırmam lazım
canım hoşgeldin tekrardan iyi olmana seni aramızda görmeye çok sevindim
monacım o yazanlardan biride benim yazımı inşallah dikkatlice okumuşsundur
yazdığım yazı hatırladığım kadarıyla türkiyenin her toprağı bizim ama işte o pislikler yüzünden
rahat edemiyoruz yazmıştım sanırım bunda alınacak bir durum olduysa şahsım adına özür dilerim
senin sevviyorum kendi adıma kırılacak birşey yazdığımı da düşünmüyorum ama
alttada yazımda birssürü yazı yazmıştım okumadın heralde tatlım
canım benim tartıda senin gibi çıktı
hoşgeldin gurbet nasılsın canım
evet canım bende izledim akşam beyazı
canım alınama sanmıyorum gözden kaçamamışsındır
dilek arkadaşımız bu hafta listeyi düznlemedi yerine mine arkadaşımıza devretti bir süre
belki bir yanlışlık olmuştur sonuçta yeni düzenliyor listeyi
emin ol tatlım bilerek bir durum yoktur
sen katıl aramıza biz senin yanındayız
bu arada mine eline sağlık liste için güzel olmuş çoğu kısçe kilo vermiş
noracım tebrik ederim tatlım çok güzel gidiyorsun
bugğn hakanla ilgili gelişmeleri mutlaka yaz
çatlarız bak meraktan
sanırım bugğn seni görünce dilini yatacak
canım bildiriminde yanlışlık var
gidenmi yanlış bu haftaki kilonmu
evet canım tartıda bişeyler var imkanı yok dün bişeyde yemedimki +2400 olayımSenin tartı da mı göçtü sonunda
İnşallah benimkine bişe olmaz ne garanti ne fatura hatırlamıyorum nerde.
ayyy ben soktayım 2:500kilo vermişim o zaman ben niye 1.500demişimkilom gecen hafta 66.5du ben şimdi 64üm canımayyy dur ye ben neden öle hesaplamısım
evet canım tartıda bişeyler var imkanı yok dün bişeyde yemedimki +2400 olayım
anlamadım pillerine baktırcam
komşunun tartısıyla benim baskül aynı verdi
oğluşuda tarttım oda aynı çıktı
bilmiyom bugün dışarı çıkarsam kıyafetlede tartılıp eczaneye gidecem
ayyy canım maşallah çok güzel vermişsinde
bu 2.5 kilo sana göre sağlıklımı bir haftada verilen
sonuçta kilon fazla değil kilo fazlası olan kişilerde sağlıklıdırda
dikkat et kendine sağlığına canım
tebrik ederim seni
niye bir Allahın kulu beni uyarmıyor yaaaaa benim arada bi salaklığım tutuyor ben needen 1 500demişim.2500vermişim ya ben soktayım delimiyim ben ya yok sapıttım yok yok bişey var aama ben anlmadım:44::44::44:
evet canım tartıda bişeyler var imkanı yok dün bişeyde yemedimki +2400 olayım
anlamadım pillerine baktırcam
komşunun tartısıyla benim baskül aynı verdi
oğluşuda tarttım oda aynı çıktı
bilmiyom bugün dışarı çıkarsam kıyafetlede tartılıp eczaneye gidecem
ayyy canım maşallah çok güzel vermişsinde
bu 2.5 kilo sana göre sağlıklımı bir haftada verilen
sonuçta kilon fazla değil kilo fazlası olan kişilerde sağlıklıdırda
dikkat et kendine sağlığına canım
tebrik ederim seni
Mine uyarmıştı seni. Listeyi hazırlamadan önce ama dündü.Yeni farketmişsin demekki.
Canım Mümkün değil zaten bi günde 2 kilo almış olman. Var onda garip bişeyler.
Eczanede ki tartı güvenilir mi ki ? Nerde tartılcamızı da şaşırdık ay
Evde bakliyatların falan yok mu poşette, ya da pet şişe falan doldur onları koy, bak doğru tartıyorsa, ona göre anlarsın zaten.ewet az önce farkettim ama bende sasırdım 2.500kilo acaba benim tartıda mı bi problem v ar ama hep aynı az önce cocukları tarttım onlarda aynı kiloda birazdan arkadası cağırcam bide o binsin bakiyim olmazsa 1 katta arkadasda tartı var ona bakıcam
neyse evimi süpüreyimde su tartı işini halledeyim yoksa içim rahat etmiycek ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?