70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni üye oldum 75 kilodayım. mutlu değilim ve sağlığımı etkiliyor. benim de bir formülüm var. Kilo verdiriyor ve zorlamıyor. 77 kilodan bir haftada 75 e düştüm. Ağır ağı ilerlemeyi düşünüyorum acelem yok. sadece moralmen desteğe ihtiyacım var. Daha sonra formülümü de yazacam. byy

.
Mine'cim ellerine sağlık...16 ıncı olmuşum ama olsun
umarım iyi olmuştur liste canım bende sonlardayım nedense takmıyorum
5li rakamları görmek hayal benim için
halimden memnunum sanırım bisonraki emre kadar kendimi iyi hissetmeye karar verdim
evet canım gözümden kaçmadı sadece mesaj atmasını bekledim
bildirim yaparken mesaj hakkım yok deseydi mutlaka alırdım
sağol canım listede fire çok sizin gibi listeye girmeyeceğim diyenlerin dışındada bildirim yapmayan çok oldu bu hafta
ayyy ben soktayım 2:500kilo vermişim o zaman ben niye 1.500demişimkilom gecen hafta 66.5du ben şimdi 64üm canımayyy dur ye ben neden öle hesaplamısım
ben regl olmasam daha çok verirdim dediğin için 1,5 vermiştir herhalde diye düşündüm yoksa beklerdim tekrar düzeltmeni
neyse haftaya kaldı artık liste yayınlandı

Nasılsınız çıtır hatunlar puccaa kızım doğdu teyzesi haber verelim dedik biraz zaman geçsin aranıza dönerim hamileiğe 71 le başladım doğuma 76 ile gittim şu an iki hafta oldu kızım doğalı ve ben 68 kiloyum sanırım diyete başlamak için idealdirşuan emzirme döneminde olduğum için sadece sporla devam edeyim diyorum bakalım aranıza geri dönmek dileğiyle

Hoşgelmişşşş bamyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119:
Zaman ne çabuk geçiyorr yaaa.
Allah sağlıklı, hayırlı, güzel bir ömür nasip etsinn canımmm.
Ne tatlıdır şimdiiii ooooo adı da Sena olmuşşşşş.

Vee gelelimmm kilonaaaaaaaaa 9 ay boyunca nasıl 5 kilo aldın yaaa sadece..52:
Süpersinnn 68 kilo yaa şakaa gibi.
Canım emziriyorsundur zaten emzirenler daha hızlı kilo veriyor biliyorsun.
Ay nasıl sevindim anlatamam.

ewet az önce arkadasa indim benim tartımın pilleri zayıflamıs artık hafta içi eşim alır
kiloma gelince 64.6 çıktım kızlar.yani bu hafta 1.900kg vermişim.
neyse su kilo çizelgemi düzeltiyim
basımızda bir belamı var ya bu hafta coğumuzun tartısında bi dengesizlik var biri bedduamı etti len bize

olsun canım benim seni çok çok tebrik ediyorum bende yazını bugün gördüm yoksa peşine düşerdim varsın böyle olsun

hepsi spor yapmaktan nasılda kaslanmıslar bu bizim tvdeki yeni bir hayatmıydı neydi onun yabancı versiyonu herhalde ama zayıflık insanı ne kadar da değiştiriyor.
sunu farkettim burada da motvasyon için resimlerimiizi paylaşalım bölümünde de kiloluyken hep uzun tunikler pantalonlar giymiş arkadaşlar.ama zyıflatınca coğu mini mini insanın ne kadar öz güveni geliyor

Kahvaltıdan önce : 2 kayısı-Su

Kahvaltı (10:30) : Bi dilim ekmek, peynir,yumurta, 4 yeşil zeytin ,domates,salatalık,çay

Öğle (13:30) : Şehriye çorbası ,Bi dilim uno denge ,Salata,Ayran

Ara (16:30) : 3 adet form bisküvi ve 2 kayısı

Ara ( 19:00) : Bi tane Kabak dolması ,Bi dilim denge,Ayran,Salata

Öğleni az önce yedim ama salatayı da ekmeğide bitiremedim. Diğerlerini indirdim mideye

Ayrıca 3 kupa yeşilçay en az 2 litre su da var.

olur canım tartı sonuçta eğride tartar büğrüde
valla bilmiyorum canım bende şaşırdım ne yapacağımı pillerini değiştircem sanırım

valla napücük haklısın pillerinden herhal bibakicazzz artıkınn
ya kızlar sacımı boyatmak ıstıyom ama sarıdanda vazgecemıom kahveye boyatsam olurmukı
balköpüğü rengi fındık kabuğu yeşil göz rengine güzel gider canım
anowwwwwwwwwww maşallah valla
hoş geldin burda bol bol motive edici kızlr var
kıskanılıyoruz heralde topikçenee

slm kizlar alintilarimi yapip hemen kaciyorum kardesimin yanina gidecez

off ya koptummmmm
[video=youtube;X3Mjb1lti_M]http://www.youtube.com/watch?v=X3Mjb1lti_M[/video]
hele basi amma komik
oynayasım var zatennn

o senin güzel bakışın canımmm ekledim ama 3-4 tane, çekilirken hep kocişe yakalanıyorum bana deli muamelesi yapıo
tamam ankarada görüsürüz pelincim insallah
monam canim tatlim sekerim sen burdan ayrilma kocisini beraber bekleriz senlen cabuk gecer zaman insallah sIkILdiginda senlen sabaha kadar sohbetde ederim yeterki yanliz kalma seni cok seviyoruz seker
carsamba günü bidaha tartil kdrcim :26:
Herkes nerelerde yaw yine...Bugün de mi dizi var acep :44::44:
ferihaya baktim ben
selam canlarım
ben geldim +1500 ile
olsun canim cabuk gelen cabuk gider betülcüm hersey yoluna girsin verirsin geri
dimi dilegim millet yesene diye zorlasa ne güzel olur sen benim yanimda olsan ben sana demisdim bile
bilmeden olmusdur canim yoksa ben dikkat ediyorum alinti yaparken :26: bol bol gez dolas pisim güzel tatiller kader arkadasim
ben kaçıyorum canlarım
seviyorum sizi dularınızı eksik etmeyin
uğrarım yine uğrayabildiğim kadar...
öptüm çok

gidecem minem insallah cok sagol
Selam kızlarr ben gittim herkescikler gelmiş sonra :44::44:

Geçmişi okuyodum gene. Ama uykum geldi çok fena..

Ben bu aralar yaptığım çok ciddi bi hatayı farkettim geç saatlerde meyve yiyorum yaa
meyve aksamlari yenmiycekmis canim bende öyle biliyordum :26:
ben çıkayım canlarım
yarına çok işim var
hepinizi seviyorum

yok canım ben listeye girmesem d buradan ayrılmam.

valizi güç bela kapadım ben kaçar kızlar 10 gün sonra görüşürüüüüüüz
görüsürürz pisim

Kizlar benim paranoyak esim firum uyesi olmamami rica etti
Ben de stresli bi iste cslisirken benim icin de gerilmesini istemedigim icin saygi gosterdim
Hepiniz ayri ayri cok tatli insanlarsiniz hepinizi kocamanopuyorum hossohbetiniz icin de tesekkur ederim
Umarim dunyada hakkinizda hayirli olacak tum isteklerinize ulasirsiniz.
Hakkinizi helal edin. Sevgiyle kalin.

eline saglik minem

şimdi ben bu saatte süt içiyorum kötümü yapıyorum ya içmesemiydim (
bende yatmadan önce iciyorum protein birsey olmaz canim
gözden kacmisdir canim
19 Mayıs ATATÜRK';Ü ANMA , Gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun kızlaaaar...

Artık her ne kadar Atatürk'ü anmamız yasaklanmış olsada...Kendi çabalarımızla anıyoruz biz!
nedenmis o ne yapcaklarini sasdilar iyice
neslim ekledim seni seker ben yine yazarim sana bugün biraz acelem var
niye bir Allahın kulu beni uyarmıyor yaaaaa benim arada bi salaklığım tutuyor ben needen 1 500demişim.2500vermişim ya ben soktayım delimiyim ben ya yok sapıttım yok yok bişey var aama ben anlmadım:44::44::44:
:26:
neyse evimi süpüreyimde su tartı işini halledeyim yoksa içim rahat etmiycek ben kaçtım
kolay gelsin canim
ya kızlar sacımı boyatmak ıstıyom ama sarıdanda vazgecemıom kahveye boyatsam olurmukı
kizilda yakisir sana
iyi taktik dilegim
hosgeldin canim aramiza
allah anali bababali büyütüsün canim bekliyoruz belenaycim

herkeze selam tekrar ben geldiim aranıza daha doğrusu listeye girebilirmiyim yineee,vücut yeterince şaştı artık tekrardan kilo vermeye başlamak istiyorum,,dileeeeeeeeeekkkk ne diyonnn olurmuu:26:
kiloma yarın bakıp bi diyete başlıycam hayırlısıyla,eşimde ilk defa destekledii ya vay dedim bee,,geliyimmi tekrar

dün benim doğum günümdüü hiç beklemediğim bi anda eşim elindeki pastayla çıkageldii çok mutluu oldum inanın kaç yıldır hiç doğum günüm pastayla kutlanmamıştıııçok duygulandıımm

kız sağolsun kenarından tırtıkladı bozuldu azcık

Ayrılıyor musun yaniiii Ama neden nolcakmış foruma üye olunca anlayamadım ben.

Ne bileyim canım ya yasak işte sinir oldum zaten. Artık 19 mayısta anıtkabire gidip çelenk koyulmayacakmış.

Adam anıtkabire gitmemek için bahane arıyodu zaten. Temelli kurtuldu işte.

Doğum günün kutlu olsuuun. Pastana bayıldım Angry birds pastası

tabiki gel kız niye gelmiyon
doğum günün kutlu olsun tugbacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…