umarım iyi olmuştur liste canım bende sonlardayım nedense takmıyorum.
Mine'cim ellerine sağlık...16 ıncı olmuşum ama olsun
5li rakamları görmek hayal benim içinSağolasın canım, inşallah haftaya da 5'li rakamları görürüz. Dün kaçırdım ama inşallah hafta içi toparlarız artık. Hiç kaçamaksız da olmuyor ki anacım, cuma yapmak en iyisi galiba.
Monarosa, bol bol sabırlar canım, sayılı gün çabuk geçer. İnşallah sağ salim gider-döner eşin. Moralini bozma, sen de sınavlarına konsantre ol, seneye bakarsın sen de yerleşirsin, daha çabuk geçer zaman.
Ababa size de geçmiş olsun tekrardan, çabuk gelen çabuk gider. Verirsin 1,5 kg. da, sıkma canını.
evet canım gözümden kaçmadı sadece mesaj atmasını bekledimcanım alınama sanmıyorum gözden kaçamamışsındır
dilek arkadaşımız bu hafta listeyi düznlemedi yerine mine arkadaşımıza devretti bir süre
belki bir yanlışlık olmuştur sonuçta yeni düzenliyor listeyi
emin ol tatlım bilerek bir durum yoktur
sen katıl aramıza biz senin yanındayız
bu arada mine eline sağlık liste için güzel olmuş çoğu kısçe kilo vermiş
noracım tebrik ederim tatlım çok güzel gidiyorsun
bugğn hakanla ilgili gelişmeleri mutlaka yaz
çatlarız bak meraktan
sanırım bugğn seni görünce dilini yatacak
ben regl olmasam daha çok verirdim dediğin için 1,5 vermiştir herhalde diye düşündüm yoksa beklerdim tekrar düzeltmeniayyy ben soktayım 2:500kilo vermişim o zaman ben niye 1.500demişimkilom gecen hafta 66.5du ben şimdi 64üm canımayyy dur ye ben neden öle hesaplamısım
Nasılsınız çıtır hatunlar puccaa kızım doğdu teyzesi haber verelim dedik biraz zaman geçsin aranıza dönerim hamileiğe 71 le başladım doğuma 76 ile gittim şu an iki hafta oldu kızım doğalı ve ben 68 kiloyum sanırım diyete başlamak için idealdirşuan emzirme döneminde olduğum için sadece sporla devam edeyim diyorum bakalım aranıza geri dönmek dileğiyle
umarım iyi olmuştur liste canım bende sonlardayım nedense takmıyorum
5li rakamları görmek hayal benim için
halimden memnunum sanırım bisonraki emre kadar kendimi iyi hissetmeye karar verdim
evet canım gözümden kaçmadı sadece mesaj atmasını bekledim
bildirim yaparken mesaj hakkım yok deseydi mutlaka alırdım
sağol canım listede fire çok sizin gibi listeye girmeyeceğim diyenlerin dışındada bildirim yapmayan çok oldu bu hafta
ben regl olmasam daha çok verirdim dediğin için 1,5 vermiştir herhalde diye düşündüm yoksa beklerdim tekrar düzeltmeni
neyse haftaya kaldı artık liste yayınlandı
İbretlik Zayıflama Hikayeleri (The Biggest Loser 23 Foto) burda da fotoları var.
the biggest loser programında antrenörmüş canım çok etkili dvdsi diyorlar.
olur canım tartı sonuçta eğride tartar büğrüdediyetisyenime bende de diyorum cok güzel cok güzel diyip duruyor bana verdiği porsiyonlarıda bitiremiyorum sürekli ayaktayım cok kosusturmalı bi hayatım var spor du yemekdi temziklikti 2de cocuk bende anlamıyorum valla bide hastayım şişliğimde var ben hiç bişey anlamadım canım ya ben 1500kilo demiştim söyle ama hiç hesap yapmadım mesaja bakıyorum biyerde yanlışlık var demiş arkadas Allah Allah diyorum yokkkk ayyy bide baktım ki arada 2.500kilo var bundan sonra hesap makinesiyle yapıcam işimi garanti olsun
valla bilmiyorum canım bende şaşırdım ne yapacağımı pillerini değiştircem sanırımMine uyarmıştı seni. Listeyi hazırlamadan önce ama dündü.Yeni farketmişsin demekki.
Canım Mümkün değil zaten bi günde 2 kilo almış olman. Var onda garip bişeyler.
Eczanede ki tartı güvenilir mi ki ? Nerde tartılcamızı da şaşırdık ay
valla napücük haklısın pillerinden herhal bibakicazzz artıkınnTebriklerrr Noraaaaaa.
Ellerine sağlıkkkk MineCimmmm.
Ben bi kusur falan göremedmmmm çokta güzel olmuş.
Yok bebeim buralardayım daha.
Akşam gel anlat dobiç merak ederim.
ahahhahah tartılar bize karşı neslii napacükkk böyleee.
Sıkıldılar herhalde dobiç habire üstüme çıkıyorsun ahana moralini bozayım da gör dedi sanırım.
Mine uyarmıştı canım gözden kaçtı herhalde.
ahaha bazı mahalle hatunları üşenenin çocuğu olmaz der hemen.
Günaydın beybi.
balköpüğü rengi fındık kabuğu yeşil göz rengine güzel gider canımya kızlar sacımı boyatmak ıstıyom ama sarıdanda vazgecemıom kahveye boyatsam olurmukı
anowwwwwwwwwww maşallah vallaİbretlik Zayıflama Hikayeleri (The Biggest Loser 23 Foto) burda da fotoları var.
hoş geldin burda bol bol motive edici kızlr varyeni üye oldum 75 kilodayım. mutlu değilim ve sağlığımı etkiliyor. benim de bir formülüm var. Kilo verdiriyor ve zorlamıyor. 77 kilodan bir haftada 75 e düştüm. Ağır ağı ilerlemeyi düşünüyorum acelem yok. sadece moralmen desteğe ihtiyacım var. Daha sonra formülümü de yazacam. byy
kıskanılıyoruz heralde topikçeneeewet az önce arkadasa indim benim tartımın pilleri zayıflamıs artık hafta içi eşim alır
kiloma gelince 64.6 çıktım kızlar.yani bu hafta 1.900kg vermişim.
neyse su kilo çizelgemi düzeltiyim
basımızda bir belamı var ya bu hafta coğumuzun tartısında bi dengesizlik var biri bedduamı etti len bize
off ya koptummmmm
[video=youtube;X3Mjb1lti_M]http://www.youtube.com/watch?v=X3Mjb1lti_M[/video]
tamamoynayasım var zatennn
o senin güzel bakışın canımmmekledim ama 3-4 tane, çekilirken hep kocişe yakalanıyorum bana deli muamelesi yapıo
selam canlarım....
öyle bi anda ortadan kaybolmaya içim el vermedi
sonuçta çok sevdiğim arkadaşlarım var burda
onlar kendilerini biliyorlar..
bazı arkadaşlar da yazmışlar bilip bilmeden her şehir her toprak bize ait falan
emin olun ben bunu çok iyi bildiğim ve kabul ettiğim için asker eşiyim zaten...
bizim üzüldüğümüz nokta ayrı kalıyor olmamız yoksa orası burası farketmez eşimle her yer cennet bana..
neyse daha iyi gibiyim kızlar, eşim tugayın içinden çıkmayacakmış operasyon falan olmayacakmış
bu biraz rahatlatıcı..sağsalim gelsin de gecer zaman bi şekilde..
burda daha fazla bu konu hakkında konuşmak da istemiyorum..
umarım güzel kilolar vermişsinizdir..
ben devam ediyorum diyete daha doğrusu pek bişey yiyemiyorum..
dilek,black, nesquik,balkaymak,minder,aslı,mine, suzi,nora,ptty seviyorum sizi...
carsamba günü bidaha tartil kdrcim :26:kızlaaarr bimden twistle tartı aldım yağ kas ölçenden..
neyse gündüz çalıştırmadım eşime geldi ayarladık akşam..
sırayla çıktık..ya ben çok fazla çıkıtm reglin 5.günü ondanmı diyetisyene başladığımda 79.2 ydim
şimdide öyle çıktım şok oldum yani...
normalde 3hafat sonra gidicem diyetsiyene enson bile 77.5 çıkmıştım valla inş.haftaya çarşmaba bundna aşağı çıkarım yoksa
çok fena canım sıkılcak..
beni hemen etkiledi eşimle marketteyken kaç haftadır dondurma biley yemiyom aldım bitane çubuk dondurma
iiy olmadı bu tartı bana zırt pırt tartılmam inşaallah daha ogün dinledim sık tartılınca böbrek üstü bezleri stres salgılyomuş kilo almaya bile
sebepmiş..evdeki eski emektar tartım bile böyel acımasız değil çokçıkmıyorum onada canım sıkılmasın diye..acaip bozuldum benn
ferihaya baktim benHerkes nerelerde yaw yine...Bugün de mi dizi var acep :44::44:
olsun canim cabuk gelen cabuk gider betülcüm hersey yoluna girsin verirsin geriselam canlarım
ben geldim +1500 ile
dimi dilegim millet yesene diye zorlasa ne güzel olur2-3 gün sebze ağırlıklı beslen geçer canım ya
Kilo vermeye devam da tartı olayım net olmadığı için çizelgemi 56 kiloda bıraktım canım.
Bugün sonunda jillian ı indirdim.
Spor + diyetle devam edicem.
Ben normal kiloda olmak değil zayıf olmak istiyorum.:119::119:
Millet aaa ne kadar zayıfsın biraz yesene falan desin istesin istiyorum
bilmeden olmusdur canim yoksa ben dikkat ediyorum alinti yaparken :26: bol bol gez dolas pisim güzel tatiller kader arkadasimhe he özellikle sana TARILDIM
ay bişi olmadı boşver çok yorgundum ben yanlış anladım diyelim
ya ama topiği bırakıyonuz falan yazmışınız üzüldüm ama. alındım hali ile. ben asla burayı bırakmam gülüm.
en yoğun günüm bugündü ama devamı okudum yine de sizi
al sana ballı dondurma :131::131::131::131:
ya canım ne bileyim. burayı bırakıyo kızlar falan yazılınca üstüme alındım üzüldüm. sadece liste dışı olmak istemiştim. yoksa burayı asla bırakmam
hı hı keltoş ha. niye patronlar hep kel yada göbekli ki
10 gün karadenizdeyim cacım. ama trabzondaki otel de sanırım var net. laptop götürecem. net varsa girerim.
çok sevindim canım. bende seni çoooooooooooooook sevmeeeeeeeeeeeek.
kızlaar bugün çok stresliydim. sise de trip atıpgitmiş gibi oldum özür dilerim. iş yeri birde 1 takımdaki sorunlar çok bozdu sinirlerimi bugün de
hepinizi öperim.
mırrrrrr mırrrrrrr mırrrrrrrr
ben kaçıyorum canlarım
seviyorum sizi dularınızı eksik etmeyin
uğrarım yine uğrayabildiğim kadar...
öptüm çok
gidecem minem insallah cok sagol
canım neden çekiniyorsun
hepimiz biliyoruz seni
bence kesinlikle doktora gitmen lazım
sporla inceleceksin ama yinede sanki biproblem varmış gibi geliyor
evet mine
denede foto çek bize
bayaaa bi geçmişe gittim bugün kendi yazılarıma bakayım dedim
hoş bulamadım sıkıldım çıktım
senin yazını görünce paylaşayım dedim
69u gördüğün dönemler sanırım
canım o yazdığım dileğin bizamanlar yazdığı bişeydi
benimle alakalı değil
ben enrde tatil yapıyorum yaaaa
23 nisanda yaptık bitek
19 mayısta şansımıza cumartesiye denk geldi
yoksa 2 gün yatış vardı
istiyorum bendeee diye alıntıladım ama sonra anlatmışsın
benimde ayda yılda 1 yaptığım hareketler
ayda 2 kere yapsam faydası olur belki
ayy adımı görünce nasıl mutlu oldum
utandım ayrıca
canımsın tatlım
bende dil peyniri sandım
canımmmmmm çok üzüldüm senden o haberi alınca
nekadar yüzyüze konuşmasak, tanışmasakta insan gönül veriyor sanırım
evliyken ayrılık çok zor ama sen tanıdığım kadarıyla güçlü bir kızsın
her toprak bize ait meselesinede hiç katılmıyorum
tamam memleketimiz ama olaylarıda görüyoruz ben şahsen orada yaşamak istemem
buradan önce adıyamandaydık olaysız bir memleket olmasına rağmen tayinimiz çıksın diye gün saydık
onun için çok iyi anlıyorum senii
ayrılık çok zor allah sabır verisin eşinede sanada, belkide birarada olabilirsiniz öncedende yazdım aynı durumda olan arkadaşlarım var
buarada bende seni seviyorum
iyiki tanımışım seni
umarım sık gelmeye devam edersin
ben o tarz bişeyler yazdım ama
listeye girmeyeceğiz yazdığınız için bırakacaksınız diye korkuyorum dedim
ben listeden çıkarsam topiğede bukadar sık uğramam gibi geliyorda ondan
meyve aksamlari yenmiycekmis canim bende öyle biliyordum :26:Selam kızlarr ben gittim herkescikler gelmiş sonra :44::44:
Geçmişi okuyodum gene. Ama uykum geldi çok fena..
Ben bu aralar yaptığım çok ciddi bi hatayı farkettim geç saatlerde meyve yiyorum yaa
ben çıkayım canlarım
yarına çok işim var
hepinizi seviyorum
görüsürürz pisimyok canım ben listeye girmesem d buradan ayrılmam.
valizi güç bela kapadım ben kaçar kızlar 10 gün sonra görüşürüüüüüüz
eline saglik minem[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NoRa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 1800 [/TD] [TD] 11.1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] grafiti [/TD] [TD] 85.4 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1500 [/TD] [TD] 20.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 10.8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Oyaz_08 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SERRA8426 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5200 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] red [/TD] [TD] 91 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 13.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] esinturgay [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] suzan6638 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] huzunperisi [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] +1500 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi olan '' NoRa '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Listemiz pek iyi olmasada kilo veren herkesi tebrik ederim bu hafta fire fazla verdik
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; ssecemm, karakuzucum, 'dır.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Bi kusurum olduysa affola.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
sizi seviyorum
bende yatmadan önce iciyorum protein birsey olmaz canimşimdi ben bu saatte süt içiyorum kötümü yapıyorum ya içmesemiydim(
gözden kacmisdir canim2 kücük yaramaz cocuk ve bilgisayarda beni gördükce yine mi ordasin diyen esim yüzünden sürekli yorum yazamadim,yada yazarken bitiremedim ve unutuldum.saglik olsun kizlar,kg verenleri tebrik ediyorum veremeyenler de moral bozmasinlar...lakin sabah yazmistim verdigim kg vs. begenileri gördüm,cok mutlu oldum arkadaslar,sagolun,iste o kisileri ve bana yardimci olan arkadaslari,yorum yazanlari da yukarda yazdigim nedenler icin pek girmicem,zaten de unutulmusum hayir vardir bunda da,kendinize iyi bakin
nedenmis o19 Mayıs ATATÜRK';Ü ANMA , Gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun kızlaaaar...
Artık her ne kadar Atatürk'ü anmamız yasaklanmış olsada...Kendi çabalarımızla anıyoruz biz!
neslim ekledim seni sekergünaydın kızlar sabah sabah tartıya çıktığımda gözlerim pörtledi
benim tartıda iflas bayrağını çekiyor heralde dün +400düm bugün +2400 çıktım töbe töbe ztn önceki günde +1000di
kendimde kilo almış gibi görünmedim ama merakladım
komşuya gittim tartıldım 60.8 çıktım kızlarbir anda gözlerim bir sağa bitr sola döndü
napıcamı şşırdım sonra benim baskülümde vardı onla tartıldım 60.5 gösterdi ayy sevindirik oldum
çükü iyice zayıfladım bu haftada dikkat etmiştim demekki tartının pilleri zayıfladı baktırmam lazım
canım hoşgeldin tekrardan iyi olmana seni aramızda görmeye çok sevindim
monacım o yazanlardan biride benim yazımı inşallah dikkatlice okumuşsundur
yazdığım yazı hatırladığım kadarıyla türkiyenin her toprağı bizim ama işte o pislikler yüzünden
rahat edemiyoruz yazmıştım sanırım bunda alınacak bir durum olduysa şahsım adına özür dilerim
senin sevviyorum kendi adıma kırılacak birşey yazdığımı da düşünmüyorum ama
alttada yazımda birssürü yazı yazmıştım okumadın heralde tatlım
canım benim tartıda senin gibi çıktı
hoşgeldin gurbet nasılsın canım
evet canım bende izledim akşam beyazı
canım alınama sanmıyorum gözden kaçamamışsındır
dilek arkadaşımız bu hafta listeyi düznlemedi yerine mine arkadaşımıza devretti bir süre
belki bir yanlışlık olmuştur sonuçta yeni düzenliyor listeyi
emin ol tatlım bilerek bir durum yoktur
sen katıl aramıza biz senin yanındayız
bu arada mine eline sağlık liste için güzel olmuş çoğu kısçe kilo vermiş
noracım tebrik ederim tatlım çok güzel gidiyorsun
bugğn hakanla ilgili gelişmeleri mutlaka yaz
çatlarız bak meraktan
sanırım bugğn seni görünce dilini yatacak
:26:niye bir Allahın kulu beni uyarmıyor yaaaaa benim arada bi salaklığım tutuyor ben needen 1 500demişim.2500vermişim ya ben soktayım delimiyim ben ya yok sapıttım yok yok bişey var aama ben anlmadım:44::44::44:
kolay gelsin canimneyse evimi süpüreyimde su tartı işini halledeyim yoksa içim rahat etmiycek ben kaçtım
kizilda yakisir sanaya kızlar sacımı boyatmak ıstıyom ama sarıdanda vazgecemıom kahveye boyatsam olurmukı
iyi taktik dilegimGünaydın kızlar
Hoş öğlen olmuş.
Geç kalktık bugün bende yorgundum sanırım anca uyandım.
Kahvaltımı yaptım düzelmek için ilk adımı attım.
Yeni bi taktik geliştirdim ben çikoyu sevmiyorum.
Ne zaman görsem aaa tatlımmmm çikolatayı sevmiyorummm bennn ya da çiko bende alerji yapıyor falan dicem etrafımdakilere.
Yoksa eski günler kapıda.
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek,
Çeri domates,
Peynir,
Kahvaltılık sos,
1 tk pekmez,
Yumurta,
Şekersiz siyah çay.
hosgeldin canim aramizayeni üye oldum 75 kilodayım. mutlu değilim ve sağlığımı etkiliyor. benim de bir formülüm var. Kilo verdiriyor ve zorlamıyor. 77 kilodan bir haftada 75 e düştüm. Ağır ağı ilerlemeyi düşünüyorum acelem yok. sadece moralmen desteğe ihtiyacım var. Daha sonra formülümü de yazacam. byy
allah anali bababali büyütüsün canimNasılsınız çıtır hatunlar puccaa kızım doğdu teyzesi haber verelim dedik biraz zaman geçsin aranıza dönerim hamileiğe 71 le başladım doğuma 76 ile gittim şu an iki hafta oldu kızım doğalı ve ben 68 kiloyum sanırım diyete başlamak için idealdirşuan emzirme döneminde olduğum için sadece sporla devam edeyim diyorum bakalım aranıza geri dönmek dileğiyle
Kizlar benim paranoyak esim firum uyesi olmamami rica etti
Ben de stresli bi iste cslisirken benim icin de gerilmesini istemedigim icin saygi gosterdim
Hepiniz ayri ayri cok tatli insanlarsiniz hepinizi kocamanopuyorum hossohbetiniz icin de tesekkur ederim
Umarim dunyada hakkinizda hayirli olacak tum isteklerinize ulasirsiniz.
Hakkinizi helal edin. Sevgiyle kalin.
bende yatmadan önce iciyorum protein birsey olmaz canim
gözden kacmisdir canim
nedenmis one yapcaklarini sasdilar iyice
neslim ekledim seni sekerben yine yazarim sana bugün biraz acelem var
:26:
kolay gelsin canim
kizilda yakisir sana
iyi taktik dilegim
hosgeldin canim aramiza
allah anali bababali büyütüsün canimbekliyoruz belenaycim
dün benim doğum günümdüü hiç beklemediğim bi anda eşim elindeki pastayla çıkageldii çok mutluu oldum inanın kaç yıldır hiç doğum günüm pastayla kutlanmamıştıııçok duygulandıımm
Eki Görüntüle 422254 Eki Görüntüle 422255
kız sağolsun kenarından tırtıkladı bozuldu azcık
tabiki gel kız niye gelmiyonherkeze selam tekrar ben geldiim aranıza daha doğrusu listeye girebilirmiyim yineee,vücut yeterince şaştı artık tekrardan kilo vermeye başlamak istiyorum,,dileeeeeeeeeekkkk ne diyonnn olurmuu:26:
kiloma yarın bakıp bi diyete başlıycam hayırlısıyla,eşimde ilk defa destekledii ya vay dedim bee,,geliyimmi tekrar
doğum günün kutlu olsun tugbacımdün benim doğum günümdüü hiç beklemediğim bi anda eşim elindeki pastayla çıkageldii çok mutluu oldum inanın kaç yıldır hiç doğum günüm pastayla kutlanmamıştıııçok duygulandıımm
Eki Görüntüle 422254 Eki Görüntüle 422255
kız sağolsun kenarından tırtıkladı bozuldu azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?