Allah'tan tek dileğim yiyip yiyip kilo almamak.
Pötüşün yisin seni.
Yok bize sütlaç falan
bence sevimli canim,ogrencilerinin ici aciliyodurkızlar odamı sizle paylaşmak istedim
ilköğretimdeyim
nasıl sizce çokmu süslü
Eki Görüntüle 422868 Eki Görüntüle 422869
bu karı varya süper zayıflatır
15 dk su kestim
ben yarım saat spor yapıyom bi gram ter atmam 2 sn ter döktürdü cadoloz karı
yürüyemiyorum biri el atsın şu yaşlı ve hasta kalın çubuka
ayyy dilekim bu karı beni mahfetti
okadar spor yapıyom hiç yapmamışsım gibi hammışım
anam bacaklarım kollarım totom anam herbiyerim acıdı
yarım bıraktım
yürüyemiyorum
level 1 yaptım you tubeden biraz
bu karı varya süper zayıflatır
15 dk su kestim
ben yarım saat spor yapıyom bi gram ter atmam 2 sn ter döktürdü cadoloz karı
yürüyemiyorum biri el atsın şu yaşlı ve hasta kalın çubuka
bence sevimli canim,ogrencilerinin ici aciliyodur
hahahahhahaha
Bende nivea body cdsi süper derdim bu kadın dehşet bişey ya.
3-4 dk sonra nefes nefese kalıyor insan.
Benim bacaklarım hala tutmuyor.
Bu kadın kesin zayıflatır bacım bizi.:13:
Beni tek bırakma hergün yapalım bunu level 1 1 ay boyunca yapılıyor sanırım sonra level 2 ye geçiliyo.
Ama ben daha level 2 den bahsedeni görmedim.
anammmm level bir bir ay boyunca.60:
sana bişey söylimmi bir aya kalmaz diyetiyle bu karıyla dans eden işi bitmiştir kesin ve kesin zayıflatır
ben kollarım için yapıcam çok sarkma oldu altlarda birazda totom için oda düzleşmiş yastık gibim oldu
kiloluyken ne güzel şiş şiş duruyorlardıeriyince pörsüdüm
yapıcam canım günde kaç kez yapalım 1 kez yter dimi sakın 2 deme
fenalık geçiririm valla
Ay spor yaparken aynada kendimi görsem gülmekten yapamam.
Dediğin gibi o boks hareketlerinde insan kopuyor.
Şınav çektirirken kendi kendime konuşuyorum bacım bu yapılır mı falan diye.
Level 2 ve level 3 de var canım linkini atayım sana sende indir.
Görüntü kalitesi falan çok güzel videoların
3 part 1 part 10 dakka da falan iniyor.
Bende toto ve göbek için istiyorum ya.
Hele o ayaklar totoya değecek şekilde koşuyor ya onda nasıl canım yandı anlatamam.
Nesliii yaaa kadının fiziği süper.
Karnına bayıldım ben
Keşke benimde öyle olsa.
tamam canım indiririm
ben o ayaklar totoya değen koşmayı yapamadım
malum ikizleri takmamıştım
koşarkene hop hop sallanıyor
neremi tutacağımı şaşırdım
hala gülüyorum karnım ağrıdı gülmekten
bida ikizsiz bu hareketleri yapmam
evet yya çok güzel duruyor
baklavaları nasıldıanam bizdeki de fizikmi
deri tulumuyuz resmen
bide o arkadaki esmer olan karıda süperdi
sağol canım, içleri açılsın rahat olsunlar diye yaptımbence sevimli canim,ogrencilerinin ici aciliyodur
Jillian hakkında bunu yazmışlar;
- Alıntı -
Yine bir egzersiz programı 30 günlük 3 bölüm halinde ilk bir hafta level1 ikinci hafta level2 kalan günlerde de level 3.30 gün boyunca deneyin inanılmaz sonuçlar alacaksınız diyorlar bence denemekten zarar gelmez bende deneyeceğim
dvd 3 bölümden oluşuyor
1.bölüm yeni başlayanlar için level 1 seviyesinde: kolay takip edilip uygulanan hareketler var sizi yormuyor
2.bölüm orta seviye level 2 : hareketler level 1 e göre daha gelişmiş ,eğer daha önceden egzersiz yapmışlığınız varsa level 1 den 1 hafta sonra 2.levele gecebilir yada başlangıçta her ikisini yapabilirsiniz.
3.bölüm level3 gelişmiş seviye: bu bölümdeki hareketler gerçekten zorlu ama yapması imkansız değil sadece fit olmakla alakalı zaten 1 ve 2leveli kolayca yapacak duruma gelenler bu hareketlerde pek zorlanmıyormuş. vücudun heryerini sıkılaştırıp güç ve dayanıklılığı arttıran egzersizler var ,ama yine de zorlananlar olursa diye kızların sağ tarafta olanı daha hafif olanı yapıyor isterseniz onu takip edebilirsiniz.
hareketler 30 dakika halinde ve kısa herzaman heryerde yapılabilir
sagol canimafiyet olsun bende hazırladım bişeyler yiyecem artık eğlenceniz bol olsun
tembeliyim tutu betülcümburası güzel canım
iyi yapmışsın bize katılmakla
evet sivilce yapıyor meret
güle güle canım bol bol gez
günaydin dilegimBi ayın kaldı ama sen hala doktora gitmiyorsun
Bi ayda 3 kere regl olmak ne demek ya + kilo verememek için kesin bi sorunun var ben artık öyle düşünüyorum.
Günaydın suzimm nassın bakalım.
Heyecan varmı
benim esim benlen dalga geciyor minem
eşim evdeyken oynayamamkiiiii
dalga geçer benleee
pek beceriksizimde oynamak konusunda
ayrılıyormuşsun gibi yazdın sanıdımda o yüzden öyle dedim canım
hayret bizim burda 24 derece bugün yarin yine soguyor gerciSelam kızlar.:82:
Kahvaltımı ettim gezecektim yalan oldu acaip yağmur yağıyor.
köy sütümü neslimcanım gidermiyim
zayıflamadan ziyade birbirimize olan desteğimiz fevkalede
ben sizleri sevdim
valla dışarda sabah 6.30dan buyana yağıyor
az evel sütçüden süt aldım malum
sütlerin tehlikenlerinden gözüm korktu
tanıdğımız bildiğimiz biri izmitten getiriyor
yakınızda zaten pendikteyim
sütü çok güzel
sizinle yazışırkene taşırdımn
hosgeldinben beşibiryerde çayına sonsuz güveniyorum yaa çok işime yaradı benim bunun dışında gunde ikibuçuk üç litre su içiyorum zaten suyu çok seviyorum tek sorunum hamur işi ekmekler di onuda halletmek zor olmadı esmer ekmeğe dönüş yaptım sadece ana öğünlerde iki dilim yiyorum kahvaltım sebze yoğunluklu biraz peynir yada dönüşümlü olarak bir haşlanmış yumurta üç dört zeytin işte kahvaltım ara öğün acyip palavra geliyor bana çünkü çok diil iki gün ara öğün yesem ertesi günün ara öğünü bir bakıyorum olmuş bana dev bir ana öğün arada çok çok çok acıkırsam sevdiğim bir meyve yada iki zeytin bir dilim ekmek atıyorum ama ana öğünde ekmek dilimimi eksiltiyorum tabiii yok yoğurtmuş yok şu çerez bu çerez diyeti biz yapcakken zavallı kocalar diyete giricek cep masraf diyeti ana öğünlerdede ev için ne piştiyse ocakta o sadece porsiyonlar küçültülüyor bende misal pilav mı bir tabak yerine iki yemek kaşığı pilavın yanınada diğer yemek porsiyonu iri gösteriyor dolayısıyla doyuruyor çorba mı ekmeksiz içmeyi severim zaten ekmeğimi diğer yemekle yerim her zaman buda işimi kolaylaştırıyor çünkü sulu yemekler ekmek sayısını her zaman arttırır son olarak saat en geç altı buçukta yemek bundan sonra yemek yok çay su bitki çayı dayanamayan bir bardak süt yatmadan en az bir saat evvel ama benden bu kadar işte benim formülüm bu bana yarıyor :) hem diyetime hem cebime hem aileme hem sağlığıma e açda kalmıyorsam daha ALLAH'dan ne isteyim :)
affiyet olsun
jillian ahanda bu gaci yawrummm
keske yag yerine dambilla mambilla vucutum olsunşu suporu bu sporu palavra tek bldiğim biraz koşcan biraz göbüş atcan evindede öle dambılla mambılla rambo kılıklı karı olmak istemem ben :/
aaa negüzel süslü püslükızlar odamı sizle paylaşmak istedim
ilköğretimdeyim
nasıl sizce çokmu süslü
Eki Görüntüle 422868 Eki Görüntüle 422869
sagol canim hemen kivi yiyeyimkizlar atvde bi diyetisyen konusuyor
odem sokturucu
2 bardak yesil cay,
1 bardak maydonoz suyu
2 dilim ananas
2 tane kivi
limon suyu
gun icinde tuketilirse odem sokturur dedi..
sanada güzel pazarlar canimkızlar merhaba geçmişi okudum hızlıca herkes iyi, pucca seninde keyfin yerine gelmiş musmutlu :)) hepinize ii pazarlar deyip kaçıyorum öptümmmmmmmmmm
Ay bendensin.:13:
Bide indirdiğim yerdeki videoların boyutlarını ufaltmak için videoda oynama yapmışlar acaip karışık görünüyordu.
Hiç yapasım gelmedi zaten kadın çenesiyle bezdirdi beni.
Linki attım canım.
hoşgeldin nerelerdesin görünmüyorsun hiçslm cifte kavrulmuslar kaynananiz geldi nasilsiniz bakalim.dilegim askiton geldi sanirim gözün aydin bebegim
benim esim benlen dalga geciyor minemonun yaninda bende oyniyamiyorum cok severim aslinda eskiden bulasik yikarken her dakika müzik dinler oynardim evlendim evleneli adamin sayesinde oyniyamiyorum eskiden cekinmeyen ben onun yaninda rahat rahat göbek saliyamiyorum
aaa negüzel süslü püslübenim masayi görsen
kizlar sayfayi acik birakiyorum müzik acip oynayip camasirlarimi haledeyim ütüm var yikanacak camasirlarim var
spora baslayali hem esimin camasiri bitmiyoriki güne bi havlu short tshirt bende ayni üff ya hic sevmiyorum su camasir isini
aynen öyle takkelerimi takayım yoksa balkaymağın ddiği gibi bir sağa bir sola atıpahahahahahhahaha kah
Çok güzel yarın yaparsan takkeni takta başla bacım.
Off aynen mekik çekerken hatunlarda ter akıyordu süperler valla.
İyi ki başlamışım topiğe de bulaştırcam inşaallah biz işkence çekiyosak onlarda çeksin dimi Nesli bize ne .
en güzeli valla hemde pratikBu arada bende minderbob gibi öğünlerimin resmini çekmeye karar verdim.:82:
Gün boyunca yediklerimi çekicem akşamda menü yazarken koyucam.
Hem daha pratik daha güzel.
Böyle yaparsam kaçamakta olmaz arada.
Jillian hakkında bunu yazmışlar;
- Alıntı -
Yine bir egzersiz programı 30 günlük 3 bölüm halinde ilk bir hafta level1 ikinci hafta level2 kalan günlerde de level 3.30 gün boyunca deneyin inanılmaz sonuçlar alacaksınız diyorlar bence denemekten zarar gelmez bende deneyeceğim
dvd 3 bölümden oluşuyor
1.bölüm yeni başlayanlar için level 1 seviyesinde: kolay takip edilip uygulanan hareketler var sizi yormuyor
2.bölüm orta seviye level 2 : hareketler level 1 e göre daha gelişmiş ,eğer daha önceden egzersiz yapmışlığınız varsa level 1 den 1 hafta sonra 2.levele gecebilir yada başlangıçta her ikisini yapabilirsiniz.
3.bölüm level3 gelişmiş seviye: bu bölümdeki hareketler gerçekten zorlu ama yapması imkansız değil sadece fit olmakla alakalı zaten 1 ve 2leveli kolayca yapacak duruma gelenler bu hareketlerde pek zorlanmıyormuş. vücudun heryerini sıkılaştırıp güç ve dayanıklılığı arttıran egzersizler var ,ama yine de zorlananlar olursa diye kızların sağ tarafta olanı daha hafif olanı yapıyor isterseniz onu takip edebilirsiniz.
hareketler 30 dakika halinde ve kısa herzaman heryerde yapılabilir
nrdesin uleynnnnnnnnnn sen cadoloz kaynanaaaaa sopayı yiyecen şimdislm cifte kavrulmuslar kaynananiz geldi nasilsiniz bakalim.dilegim askiton geldi sanirim gözün aydin bebegim
sagol canimbabam ben götürürüm dedi benimde isime geldi camasirlar bitmiyor onlari bugün bitireyim
tembeliyim tutu betülcüm babam ben götüreyim dedinolcak benim bu halim bazen disariya cikmaya bile üseniyorum
günaydin dilegimhalen reglim ya dilek ayy varya dilegim türkiyeye ayaklarimi bastigim anda o heycani anlatamam sana cok güzel bir duygu cok seviyorum ben türkiyemi iyiki türküm iyiki müslümanim diyorum
benim esim benlen dalga geciyor minemonun yaninda bende oyniyamiyorum cok severim aslinda eskiden bulasik yikarken her dakika müzik dinler oynardim evlendim evleneli adamin sayesinde oyniyamiyorum eskiden cekinmeyen ben onun yaninda rahat rahat göbek saliyamiyorum
hayret bizim burda 24 derece bugün yarin yine soguyor gerci
köy sütümü neslimeskiden kaymagindan falan hüüp diye icerdik cok severdim taze sütü
hosgeldinsende kendine göre bir formül bulmussun
affiyet olsunojeleri de hazirlamissin
anam bu zipliyoben ziplarsam asagidakinin lambasi kafasina düser
keske yag yerine dambilla mambilla vucutum olsun
aaa negüzel süslü püslübenim masayi görsen
sagol canim hemen kivi yiyeyim
sanada güzel pazarlar canim
kizlar sayfayi acik birakiyorum müzik acip oynayip camasirlarimi haledeyim ütüm var yikanacak camasirlarim var
spora baslayali hem esimin camasiri bitmiyoriki güne bi havlu short tshirt bende ayni üff ya hic sevmiyorum su camasir isini
bende bunlarin oynunu begeniyorum
[video=youtube;LsO4frE0fp8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LsO4frE0fp8[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?