jillian ahanda bu gaci yawrummm
leslide habire walk walk deyip duruyordu
neyse ingilizce olsun dilimiz gelişsin
evet asıl türkler çekik gözlü olurmuş yaaa
bizde öyle avunuyoruz
bende çekiğim canım gözlerim iri okadar belli olmuyor
caponum o benim bal caponum
şu suporu bu sporu palavra tek bldiğim biraz koşcan biraz göbüş atcan evindede öle dambılla mambılla rambo kılıklı karı olmak istemem ben :/
aahha güzel olmuş linkle paylaşımına sağlık tatlım.
Off kadın taş gibi yaaa.
Arkasındaki 2 hatunda dehşet.
Sevdiceğime dün diyorum izlerken ben bittim diye.
Mekik çekerken kadında resmen baklavalar ortaya çıkıyor.
ehehhhe yawrum ya bi yazıp kaçanlar var ondan sandım bakayım gene yazarsa cevaplarım dedim.
Hoşgeldin aramıza.
aynen ilk önce şaşırıyorsun ama sonra alışıyorsun battaniyem olmadan aslaaa yaa sende çıkarr daha fazla donma.
Pekmez falan yiyormusun veya kuru çekirdekli üzüm.
Offfff bizim ne vakit süper vücutlarımız olcak acep
kızlar odamı sizle paylaşmak istedim
ilköğretimdeyim
nasıl sizce çokmu süslü
Eki Görüntüle 422868 Eki Görüntüle 422869
Pekte çirkin bişeymiş
Bende mi yapsam bundan. Sabahları kendi sporumu akşam üzerileri de bunu bacıyı yapsam nasıl olur ki ?
ilköğretimdeyim
nasıl sizce çokmu süslü
Valla akşam bunu yaptıktan sonra sabah halin kalırsa yap bacım.
En azından bi kere dene derim ben.
Kapının yanındaki ayna bi ne alaka durmuş onun dışında gayet güzel temiz, tertipli ve hoş canım odan.
ilköğretimdeyim
nasıl sizce çokmu süslü
kizlar atvde bi diyetisyen konusuyor
odem sokturucu
2 bardak yesil cay,
1 bardak maydonoz suyu
2 dilim ananas
2 tane kivi
limon suyu
gun icinde tuketilirse odem sokturur dedi..
Yok canım yemiyorum pekmezi de hiç sevmem ki ya ..
Kız bu kadın şınav da çekiyo. Nasıl bişey bu böyle
Odan bence çok şekeeeer. Hiçte abartı süslü değil. ilköğretim de normal bence..
Bu arada Leslie den bahsedilmiş..
Ben hiç sevmedim o kadını. Gıcııık nalet bişey...
Çok sıkıcı yapamadım bıraktım onu ben.
Linkleri bana da yollarmısın canım ? Youtube dan izledim ama parça parça karmaşıktı .
Deneyim bakayımm birde bunu.
yok bize sütlaçBi dene Mine yaa insan hem mutlu oluyor hemde hatun canını çıkarıyor yani o derece.
Ben çok çok beğendim spor salonuna gitmicem 1 ay denicem bakalım sonuçları nasıl olacak.
Hava kötü olsa da daha iyiyim canımmm ben hala battaniye + yorgan şeklinde yatıyorum.
Kansızlık var zati hemen tırnaklarım falan mosmor oluyor betim benzim atıyor sogukta.
Anamm yakın olaydık sütlacını yemeye gelirdim.
Evet yazıda sadece süt yazıyor sütlacı ben ekledim.
malesef canım istanbulda ot kalmadıgından göremiyoruz doğrumu yanlışmı artık inanmak zorunda kalıyoruz
bende paket süt kullanmıyorum
yakınımızda birsi getiriyor 2 günde 1 1,5litre
çok iyi oluyor inekleride etrafta otlatıyor şahit oluyorum
bu dahada hoşuma gidiyor içim rahat oluyor
herkesin bünyesi farklı farklıdırben beşibiryerde çayına sonsuz güveniyorum yaa çok işime yaradı benim bunun dışında gunde ikibuçuk üç litre su içiyorum zaten suyu çok seviyorum tek sorunum hamur işi ekmekler di onuda halletmek zor olmadı esmer ekmeğe dönüş yaptım sadece ana öğünlerde iki dilim yiyorum kahvaltım sebze yoğunluklu biraz peynir yada dönüşümlü olarak bir haşlanmış yumurta üç dört zeytin işte kahvaltım ara öğün acyip palavra geliyor bana çünkü çok diil iki gün ara öğün yesem ertesi günün ara öğünü bir bakıyorum olmuş bana dev bir ana öğün arada çok çok çok acıkırsam sevdiğim bir meyve yada iki zeytin bir dilim ekmek atıyorum ama ana öğünde ekmek dilimimi eksiltiyorum tabiii yok yoğurtmuş yok şu çerez bu çerez diyeti biz yapcakken zavallı kocalar diyete giricek cep masraf diyeti ana öğünlerdede ev için ne piştiyse ocakta o sadece porsiyonlar küçültülüyor bende misal pilav mı bir tabak yerine iki yemek kaşığı pilavın yanınada diğer yemek porsiyonu iri gösteriyor dolayısıyla doyuruyor çorba mı ekmeksiz içmeyi severim zaten ekmeğimi diğer yemekle yerim her zaman buda işimi kolaylaştırıyor çünkü sulu yemekler ekmek sayısını her zaman arttırır son olarak saat en geç altı buçukta yemek bundan sonra yemek yok çay su bitki çayı dayanamayan bir bardak süt yatmadan en az bir saat evvel ama benden bu kadar işte benim formülüm bu bana yarıyor :) hem diyetime hem cebime hem aileme hem sağlığıma e açda kalmıyorsam daha ALLAH'dan ne isteyim :)
sade canım süsülü bir ayrıntı göremedim ayna haricindekızlar odamı sizle paylaşmak istedim
ilköğretimdeyim
nasıl sizce çokmu süslü
yok bize sütlaçbiliyorsun bize su içsekde yarıyor
hani şu ayyy herşeyi yiyorum ayıfım diyenlere istinaden
sen sütlaç iste hemen yaparım pötüşüm
aç karna suyla başla gün içerisine suyu dağat ikibuçuk üç litreye kadar bunun yarım litresi beşibiryerde çayı olmazssa olmazım kahvaltım alabildiğine çiğ sebze roka maydonoz salatalık domates hiç fark yapmaz ogün ne varsa bacım,yanına iki dilim esmer ekmek cinsi farketmez buğday arpa v.s üç dört zeytin biraz peynir yada yumurta ama ikisi aynı gün olmaz.ara öğün olayına hiiiiiç mi hiiiç inanmam ancak çok acıkır yorgun düşersem herhangi bir ana öğünümün bir dilim ekmeğini alır iki zeytin yada biraz peynirle atıştırırım acıkmazssam onuda aramam bazen meyve olabilir oda meyveyle çok aram olmadığından çok nadirdir hiç zorlamam kendimi işe yaradıktan sonra oda diyet buda iş kendini çözmekte,neyse diğer ana öğünlerde ev için ne piştiyse porsiyonu küçültülmüş olarak onlar yenir ve en geç altıbuçukta bundan sonra sabaha kadar çay bitki çayı su içiyorum keyfime göre yapmak isteyenler çok dayanamıyorum derse yoğurt yada şekersiz sütü ilave etsin böö ikiside bana göre diil de:) ondan eklemiyorum
video krizim tuttu yine yaaaa
[video]http://www.izlemex.tv/anektar-lutfen-kodlayarak-soyleyiniz/[/video]
kızlar merhaba geçmişi okudum hızlıca herkes iyi, pucca seninde keyfin yerine gelmiş musmutlu :)) hepinize ii pazarlar deyip kaçıyorum öptümmmmmmmmmm
Ayyy lanet gitsin o kadın sinir bozucu sesi var zaten walk walkk walkk
çok sağol canımOdan bence çok şekeeeer. Hiçte abartı süslü değil. ilköğretim de normal bence..
canım odamda ayna yokKapının yanındaki ayna bi ne alaka durmuş onun dışında gayet güzel temiz, tertipli ve hoş canım odan.
evet öğretmenimçok güzel bir oda ögretmen misin canım sen
evet canım sizin oralarda öyle tabiiimalesef canım istanbulda ot kalmadıgından göremiyoruz doğrumu yanlışmı artık inanmak zorunda kalıyoruz
en azından paketlerden daha sağlıklıdır
en azından kendin kaynatıyon mikrobunu alıyorsun
sade canım süsülü bir ayrıntı göremedim ayna haricinde
indiremedim yaaaİvit tatlımm kendime geldim.
Yarından itibaren sağlıklı beslenmeye devam gene.
Mutlu pazarlar canım sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?