70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi dene Mine yaa insan hem mutlu oluyor hemde hatun canını çıkarıyor yani o derece.
Ben çok çok beğendim spor salonuna gitmicem 1 ay denicem bakalım sonuçları nasıl olacak.

1. partı indiriyorum canım şuan
yerde hareketler varmı
benim cadı yaptırmazda
bunu yazmaya başladım geldi karnıma oturdu
uzanarak yazmaya çalışıyordumda
ilk part bisüre yapılıyor sanırım daha sonra diğerlerini indiririm
o sürede pc açık kalmalı sanırım
vaktim yok bakalım deneyeceğim
inşallah faydası olur hiç 60 kilo gibi durmuyorum
dün pantolon deneyene kadar bunun farkında değildim

ben beşibiryerde çayına sonsuz güveniyorum yaa çok işime yaradı benim bunun dışında gunde ikibuçuk üç litre su içiyorum zaten suyu çok seviyorum tek sorunum hamur işi ekmekler di onuda halletmek zor olmadı esmer ekmeğe dönüş yaptım sadece ana öğünlerde iki dilim yiyorum kahvaltım sebze yoğunluklu biraz peynir yada dönüşümlü olarak bir haşlanmış yumurta üç dört zeytin işte kahvaltım ara öğün acyip palavra geliyor bana çünkü çok diil iki gün ara öğün yesem ertesi günün ara öğünü bir bakıyorum olmuş bana dev bir ana öğün arada çok çok çok acıkırsam sevdiğim bir meyve yada iki zeytin bir dilim ekmek atıyorum ama ana öğünde ekmek dilimimi eksiltiyorum tabiii yok yoğurtmuş yok şu çerez bu çerez diyeti biz yapcakken zavallı kocalar diyete giricek cep masraf diyeti ana öğünlerdede ev için ne piştiyse ocakta o sadece porsiyonlar küçültülüyor bende misal pilav mı bir tabak yerine iki yemek kaşığı pilavın yanınada diğer yemek porsiyonu iri gösteriyor dolayısıyla doyuruyor çorba mı ekmeksiz içmeyi severim zaten ekmeğimi diğer yemekle yerim her zaman buda işimi kolaylaştırıyor çünkü sulu yemekler ekmek sayısını her zaman arttırır son olarak saat en geç altı buçukta yemek bundan sonra yemek yok çay su bitki çayı dayanamayan bir bardak süt yatmadan en az bir saat evvel ama benden bu kadar işte benim formülüm bu bana yarıyor :) hem diyetime hem cebime hem aileme hem sağlığıma e açda kalmıyorsam daha ALLAH'dan ne isteyim :)

ben beşibiryerde çayına sonsuz güveniyorum yaa çok işime yaradı benim bunun dışında gunde ikibuçuk üç litre su içiyorum zaten suyu çok seviyorum tek sorunum hamur işi ekmekler di onuda halletmek zor olmadı esmer ekmeğe dönüş yaptım sadece ana öğünlerde iki dilim yiyorum kahvaltım sebze yoğunluklu biraz peynir yada dönüşümlü olarak bir haşlanmış yumurta üç dört zeytin işte kahvaltım ara öğün acyip palavra geliyor bana çünkü çok diil iki gün ara öğün yesem ertesi günün ara öğünü bir bakıyorum olmuş bana dev bir ana öğün arada çok çok çok acıkırsam sevdiğim bir meyve yada iki zeytin bir dilim ekmek atıyorum ama ana öğünde ekmek dilimimi eksiltiyorum tabiii yok yoğurtmuş yok şu çerez bu çerez diyeti biz yapcakken zavallı kocalar diyete giricek cep masraf diyeti ana öğünlerdede ev için ne piştiyse ocakta o sadece porsiyonlar küçültülüyor bende misal pilav mı bir tabak yerine iki yemek kaşığı pilavın yanınada diğer yemek porsiyonu iri gösteriyor dolayısıyla doyuruyor çorba mı ekmeksiz içmeyi severim zaten ekmeğimi diğer yemekle yerim her zaman buda işimi kolaylaştırıyor çünkü sulu yemekler ekmek sayısını her zaman arttırır son olarak saat en geç altı buçukta yemek bundan sonra yemek yok çay su bitki çayı dayanamayan bir bardak süt yatmadan en az bir saat evvel ama benden bu kadar işte benim formülüm bu bana yarıyor :) hem diyetime hem cebime hem aileme hem sağlığıma e açda kalmıyorsam daha ALLAH'dan ne isteyim :)

Yerde fazla yok canım daha çok zıplattırıyor bacı.
Yerde de ara ara mekik çektiriyor o.

canim ya kafana takma lutfen,evet bi tatsizlik yasandi ama senin iyi niyetini hepimiz biliyoruz..moralini bozma lutfen..avatarini degistir bakiyimm aglayan bi avatar istemiyoruzzzzsoyle citi fotolarindan birini koy,gordukce azimlenirsinn
gecmis olsun betusumm,Allah sifasini versin
Selam kızlar.:82:
Kahvaltımı ettim gezecektim yalan oldu acaip yağmur yağıyor.

aynen bacim yaaa

canim ya kafana takma lutfen,evet bi tatsizlik yasandi ama senin iyi niyetini hepimiz biliyoruz..moralini bozma lutfen..avatarini degistir bakiyimm aglayan bi avatar istemiyoruzzzzsoyle citi fotolarindan birini koy,gordukce azimlenirsinn
senimi kırcam canım hemen değiştiriyorum

Yerde fazla yok canım daha çok zıplattırıyor bacı.
Yerde de ara ara mekik çektiriyor o.
ayy heyecanlandım türkçe değilmi canım buu

dilom linkler icin tesekkur ederimmmesaj kutun dolu,cevap yazamadimm

150 mesaj kapasitemde dolmuş çeneme sağlık tatlım.
İyi ki söyledin. Boşalttım şimdi.
Bi durmuyo ki hatunlar özelden de taciz ediyorlar.

senimi kırcam canım hemen değiştiriyorum

ayy heyecanlandım türkçe değilmi canım buu

Yok canım Leslie bacı kadar çok konuşmuyor zaten ingilizce maalesef.
Türkçesini bulamadım.
Anlaşıyon ama sorun yok.

Bende battaniyemi kaldırdığıma pişmanım valla. Aynen senin gibiyim bende..Üşüdüğümde tırnaklarım morarır.

Korkmuştum bunlar ne böyle diye alıştım sonrada morarmalarına

jıllıan dediğiniz nedirki arkadaşlar ücretli bişemi

Yok şeker jillian michaels google a yazarsan görürsün yurtdışında yayınlanan zayıflama yarışmasının antrenörü olan bayan.
Dvdsi var ondan bahsediyoruz

süper bende biraz önce içtim
afiyet olsun tatlım
birazdan bende ojelencem
kızımın uyuması lazım

Teşekkürler canımm kızın çok tatlı yaa nazar değdircem maşaallah diyim tekrar.
Özbeklere benziyor yanakları tutup ısırmalık.

Teşekkürler canımm kızın çok tatlı yaa nazar değdircem maşaallah diyim tekrar.
Özbeklere benziyor yanakları tutup ısırmalık.

evet asıl türkler çekik gözlü olurmuş yaaa
bizde öyle avunuyoruz
bende çekiğim canım gözlerim iri okadar belli olmuyor
caponum o benim bal caponum

şu suporu bu sporu palavra tek bldiğim biraz koşcan biraz göbüş atcan evindede öle dambılla mambılla rambo kılıklı karı olmak istemem ben :/

jillian ahanda bu gaci yawrummm
[video=youtube;6WSPkxYX2Xc]http://www.youtube.com/watch?v=6WSPkxYX2Xc&feature=related[/video]

aahha güzel olmuş linkle paylaşımına sağlık tatlım.
Off kadın taş gibi yaaa.
Arkasındaki 2 hatunda dehşet.
Sevdiceğime dün diyorum izlerken ben bittim diye.
Mekik çekerken kadında resmen baklavalar ortaya çıkıyor.

ses sesss bir ki üç umarım bu kez doğru yere yazıyorumdur arkadaşlar :)

ehehhhe yawrum ya bi yazıp kaçanlar var ondan sandım bakayım gene yazarsa cevaplarım dedim.
Hoşgeldin aramıza.

Bende battaniyemi kaldırdığıma pişmanım valla. Aynen senin gibiyim bende..Üşüdüğümde tırnaklarım morarır.

Korkmuştum bunlar ne böyle diye alıştım sonrada morarmalarına

aynen ilk önce şaşırıyorsun ama sonra alışıyorsun battaniyem olmadan aslaaa yaa sende çıkarr daha fazla donma.
Pekmez falan yiyormusun veya kuru çekirdekli üzüm.

ohhhh yarasinnnnn
frutti ekstranin reklamindaki citirlari gorunce refleks oldu hemen ayaga kalkiyorum 2 donuyorum biseyler yapiyorum

Offfff bizim ne vakit süper vücutlarımız olcak acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…