kızlar 1 martta girişi yaptım aranıza ve 1 marttan 23 marta kadar sadece 2.5 kilo vermişim...
Sonra işi ciddiye almaya başlamışım ve hem not almaya başlamışım, hemde spora başlamışım
23 mart : 86.5
30 mart : 84.1
6 nisan : 83.8
13 nisan : 82.4
20 nisan : 83.0 +
27 nisan : 83.4 +
4 mayıs : 81.0
11 mayıs : 79.7
18 mayıs : 77.9
böyle işte 1 hazirana kadarda 75 hedefliyorum kızlar
canım ben hiç anlamam ama,düşünüp duracağına sor da için rahatlasın:26:az önce kadindoktorumla konusdumcünkü bugün 6inci gün halen reglim
yine regl oldum bitmiyor normal mi dedim
dedi 4 ay regl olmamissin icinde kist büyümüs haplarla onu düsürdük 1-2 ay a düzene girer vucütun dedi
kan tahlilerin temiz cikti hormon bozuklugunda yok biraz daha sabret bidaha kist olusmazsa düzelir reglin vucutun dedi
napsam simdi beklesemmi yoksa baska doktora sorsammi bilemedim :26:
püpüpüpüpüpüpüpüpppppüüüüüükizlaaaaaarr
bak söylicem ama tükürceniz nazar deyiyo yoksa
cuma cumartesi pazar acaayipp cozuttum :26:
pazartesi 70.8 dim
bugüüüüüüüüüüün69.7
tükürün leen cabuuuuuukk
noraaaaaaam cok mutluyum aglamak istiyoruumm
Eki Görüntüle 425625
delüüü,gece saatle napıyon sen yaaben sürekli reglim bebegimbitecek gibide durmuyo catlarim merakdan
mesela cogu kisi saatsiz yatar ben kolumda saat olmazsa yatamam
tikliyim ben :111::111::111:
Ben bugün sigarayı da bıraktım kızlar, 2012 dönüm noktası olucak hayatımda
çocuk yaa gitsinler oynasınlar,sen de kafanı dinleee mis gibi..çık balkona al kahveni izle çocuklarını keyif yap oohhhyaw ben geçmişi hiç okuyamıycammı
bi başlıyorum ne sayfalar bitiyo nede beynim dayanıyo,,
zaten çocuklar habersizce alıp başını gidiyolar dışarı aha yine kapı önündelerr,,
bi taşınsamda kurtulsaam
aşağıda bi kız var o çıkar çıkmaz benimkilerde onun yanına iniyolar ayakkabılarını giyip,hemde ikisidee
bende evde çocuk ara dur kimin umrunda iyice sokakçı oldular,çok yoruldum kızlar yaa çok yoruldum hayattaan,,
ne zormuş çocuk büyütmek valla keşke hep bebek kalsalardııı
hiç dinlemiyorlar beni,varsa yoksaa aşağıda oyun,,evde ne güzel oynaya çocuklar o kız çıktımı hoop mızlamayaa
dayanamıyorum yolluyorum,,
oof durup dururken duygu seline kapıldım gözlerimi yaşartdım makyajın akacaaak kendine gel tubiiişşşşşşşşş:89::98:
ne demek bebiş sor tabi
Bak şimdi ben bu maydanoz suyuna öylesine başladım, sonra baktım ki çok sevdim ve bende ödem fln bırakmıyor , sonra içmeye devam ettim, haftasonları içemedim genelde, ara vermiş oldum hemde, yani nasıl uygulanır tam bilmiyorum ama 3 haftadır içiyorum ben, daha hiç karnım şiş kalkmadım yataktan sabahları:26:
Kızlar 1 martta girişi yaptım aranıza ve 1 marttan 23 marta kadar sadece 2.5 kilo vermişim...
Sonra işi ciddiye almaya başlamışım ve hem not almaya başlamışım, hemde spora başlamışım
4 Mayıs : 81.0
Böyle işte 1 hazirana kadarda 75 hedefliyorum kızlar
Ne demek bebiş sor tabi
Bak şimdi ben bu maydanoz suyuna öylesine başladım, sonra baktım ki çok sevdim ve bende ödem fln bırakmıyor , sonra içmeye devam ettim, haftasonları içemedim genelde, ara vermiş oldum hemde, yani nasıl uygulanır tam bilmiyorum ama 3 haftadır içiyorum ben, daha hiç karnım şiş kalkmadım yataktan sabahları:26:
Kızlar 1 martta girişi yaptım aranıza ve 1 marttan 23 marta kadar sadece 2.5 kilo vermişim...
4 Mayıs : 81.0
Böyle işte 1 hazirana kadarda 75 hedefliyorum kızlar
off kızlar yaaaaaaaaaaa
tek başıma uzaklara gidesim var..çok sıkıldım
kilolar 3-5-3-5 gidiyo norammmharikasınnnnn
off kızlar yaaaaaaaaaaa
tek başıma uzaklara gidesim var..çok sıkıldım
Gidiyor valla minderim, duraklama yaşarsam eğer o zamanda öyle bir dürtücem ki vücudu yine tam gaz devam edicek
Kızlar bi de ben miğdemle çok konuşurum akşamları elimi karnıma koyup, "aferin sana bugünde uslu durdun" fln diyorum
Vee miğdemle çok barışık durumdayız onun da etkisi vardır muhakkak
aslida kazak örür onlarla artikayyy yanima oturdu sekretäryazamadim yetisemedim size
sagol canimbekleyeyim belki düzelir bende yavas yavas vermeye baslarim artik insallah
ben hangi birini saklim ki aslimevde isde annemde heryerde tarti gel cik bana diyo
agzina diline saglik tugbis
ahahhayy birazdaha bi büyütsem az gibi geldi bana
allah bagislasin canimcimmben süt iciyordum bulantim olunca 3 aylik olunca bulanmaz insallah
ben türkiyeye geldigimde asliya aldircam onlari ondan birakiyorum
menün cok güzel tatlim :44:niye yavas gidiyorsa belki ödem tutmusdur vucutun :26:
hosgeldinselam kızlar :) ben iki yılda 18 kilo alarak 78 kilo oldum ve kilomun çoğu göbek kısmında yoğunlaştı çok çirkin
son 3 aydır mükemmel giden bir ilişkim var o beni bu halimle de seviyor ama biliyorum ki her erkek sevgilisinin daha güzel görünmesini ister. bu yüzden onu iddaaya girmek konusunda ikna ettim eğer 1 ayda 8 kilo verebilirsem benim çok istediğim bir şeyi yapacak. lütfen yardımcı olun ne gibi diyetler öneririsiniz ayrıca benimle birlikte 1 ayda 8 kilo vermek isteyen varsa beraber yapabiliriz :) ilk hedefim 78 den 70 e düşmek.
tavuk yeee
biz anlamadık
canim iyilesmek istiyosn iciceksin topu topu 2 yudum zaten kapa burnunu yutah bırde sutu sevsem agzıma alamamkı ıyyyyyyyy
yok cnm arada oluyor kendını bırakma lutfen bunu kendıne yapma aglama da sonra psıkolojın bozulur mazallah:)
ALLAH ıyılıgını versın seker guldurdun ya benı
delüdürrrrrrr delüüüüüüüüüü
evt dılek gec kaldın hayırdır yafffffffff herkez cosmus bende gec kaldım senn gıbı:)
evet
kızlar dün 3 ayların baslangıydı bu aylarda bol bol oruc tutarak dua ederek nafıle namaz kılarakKUR AN okuyarak gecırelım ınsl..ben yarın oruclu olacagım bana katılmak ısteyen varmı??????
vvveeeeeeeeee menümmm daha oglen ıcın bırsey bulamadım yıyecek yaaaaaa
sabahki menum:9 da kalktım
09:45
-1 dılım kepek ekmegi
-1 bardak ılık su
-3 zeytın
-1 tane yumurta haslamasının beyazı
-kıbrık kutusunun yarısınızn yarısı peynır
ara00
-türk kahvesi
sohbetım vardı arayı tam uygun yapamadım kısmet artık arada bol dua yaptımm
hepimiz icin ınsallah
kiiiz aglama öyle
Tamam kızlar haklısınız şimdi duraklamaya alırım, şu an maşallah baya çalışıyor gibi görünüyor
OOooooff sizleri çok seviyorum ben yaa, hayatımda mucizeler yarattınız resmen
bebeğim 1 tutam maydanoz al (saplarının yarısını kes at)
1 cezveye koy, cezveyide suyla doldur , kaynat onu , 10- 15 dk ..
Sonra ocağın üstünden al, ve üstünü çay tabağı ile kapat bi 10 dk kendi buharında dinlensin...
Sonra iç bebeğim, ben limon sıkmıyorum içine ama isteyen sıkabilir, kilo vermemde etkili midir bilmiyorum ama ödem mödem bırakmıyor ve bi arkadaşımın ablası ayda 8 kilo vermişti, hatta diloya söylemiştim hemen
Ben akşamları içiyorum tatlım , neden dersen iştah kapatıyor ama normalde uygulama şekli sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra
Beni de götür kızz
Elif hoşgeldin beebeeeğğimmm
bebeğim 1 tutam maydanoz al (saplarının yarısını kes at)
1 cezveye koy, cezveyide suyla doldur , kaynat onu , 10- 15 dk ..
Sonra ocağın üstünden al, ve üstünü çay tabağı ile kapat bi 10 dk kendi buharında dinlensin...
Sonra iç bebeğim, ben limon sıkmıyorum içine ama isteyen sıkabilir, kilo vermemde etkili midir bilmiyorum ama ödem mödem bırakmıyor ve bi arkadaşımın ablası ayda 8 kilo vermişti, hatta diloya söylemiştim hemen
Ben akşamları içiyorum tatlım , neden dersen iştah kapatıyor ama normalde uygulama şekli sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?