70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün cok güzel tatlim :44:niye yavas gidiyorsa belki ödem tutmusdur vucutun :26:

Bilemedim ki valla. Buraya katılalı 1 ay oldu ama toplamda 2 aydır diyet yapıyorum yavaşlama olmuş olabilir.

Ama regliminde yakın olduğunu düşünüyorum. Benimki düzensiz çözemiyorum tam zamanını.

Ondan da olabilir yani :44:

valla 27 nisanda 83.4müşüm kız

Süpeeeer Noraaaaa'm

Gizli formülün ne kız çabuk söyleeee. Ben hafta da bi kiloyu geçemedim

selam kızlar :) ben iki yılda 18 kilo alarak 78 kilo oldum ve kilomun çoğu göbek kısmında yoğunlaştı çok çirkin
son 3 aydır mükemmel giden bir ilişkim var o beni bu halimle de seviyor ama biliyorum ki her erkek sevgilisinin daha güzel görünmesini ister. bu yüzden onu iddaaya girmek konusunda ikna ettim eğer 1 ayda 8 kilo verebilirsem benim çok istediğim bir şeyi yapacak. lütfen yardımcı olun ne gibi diyetler öneririsiniz ayrıca benimle birlikte 1 ayda 8 kilo vermek isteyen varsa beraber yapabiliriz :) ilk hedefim 78 den 70 e düşmek.

ilk hafta : 2.4
İkinci Hafta : 1.3
Üçüncü Hafta : 1.8

yanlış mı hesaplıyorum yoksa 3 haftada 5.500 kilo mu vermişim anlamadım

slm canim
ay suziiii çok rahatladım bebeğim, bir an çok kötü olmuştum ( anladın sen)

iyide ne zaman büyücekleeer ve ben ne zaman rahata erceemm

cevap hiç bir zamaaaaaaannn

amaan varsın ne zaman büyürlerse büyüsünler yeterki hep benimle olsunlaaar
cocuk olunca kisitlaniyoruz dogru kendimize fazla zaman ayiramiyoruz ama allah baska dert vermesin kuzularimiza yeterki iyi olsunlarlar

valla 27 nisanda 83.4müşüm kız
harikasin canim sen masallah
regl yaklasdiysa ondandir canim regl bittimi güzel sonuc görürsün yine insallah

kızlar koftemıde yedım
sewdıcm yemegn yannda ıcmeye cola almıs
yemn ettıgm ıcın dogl olark ıcemedm
gıttım ıce tea aldm

anam şoktayım valla

hoşgeldin cnm.hevesini kırmak istemem ama bende 77.3 le başlamıştım.3 ayda 11 kiloyu anca verdim.
senin şok diyet falan yapman lazım onlarda çok sağlıksız.bende sevdiceğinle anlaş şu süreyi 2 aya çıkar

Kız valla yok nasıl olsa yavaşlicak da bakalım ne zaman:26:

Hergün maydanoz suyumu içmekten başka sizden farklı birşey yapmıyorum kızlar:26:

ne diyosun yaaa bence sen atak evresindesin noram.bu zamanların kıymetini bil.aman kaçamak yapma.
az yiyerekte motoyu durdurma.
harikasın yaaa.valla harikasınnn.ayakta alkışlıyorumm seni bebeğimmm

Olabilir canım, tamam az yemeğe karar vermiştim bu hafta ama bozmadan devam edeceğim, bi de akşamları yürüyüşe çıkıcam extra bu hafta, şu mezuniyette çok güzel olmam lazım
:26:

Olabilir canım, tamam az yemeğe karar vermiştim bu hafta ama bozmadan devam edeceğim, bi de akşamları yürüyüşe çıkıcam extra bu hafta, şu mezuniyette çok güzel olmam lazım

cnm sen zaten çok güzel bi kızsın kasma kendini bukadar.ne güzel elbiseni bile aldın daha ne olsun.
hem hakan beğenmiş seni gerisi yalan.boşver.
sporununda çok faydası var.belki yapmasan bu kadar veremezdin.çok azimlisin cnm tebrik ederim seni.
hiç yılma emi

hoşgeldin canım.tawuk göğsü we yoğurt yiyerek werebilirsin sanırım..birde sıkı bir egzersizle başarabilirsin..ben warım wallaha ayda 8 kilo werebilirim kendime artık o kadar güweniyorum yaaaa...weririm herhalde weririm ya acaba werirmiyim neysem boşwer canım ben sıyırmaya başladım yine.BAŞARILARRRRR

bende başlıyorum maydanoz suyuna

Bende bende başlıcam yaaa ama ben sabahları içemiyorum onu gün içinde içsem olurmu ki ?

Bencede değiştirme planını. Az önce okudum bi yerlerde az yiyince de meto kendini korumaya alıyormuş.

Sonra o az yediğin kadar yiyeceğe alışıp harcadığı malzemeyi azaltıyormuş.

Böylece sonra sen daha az yemen gerekecek. eee daha ne kadar az yiyeceğiz yani.

O yüzden azaltma şimdi. Duraklayınca yaparsın

İnşallah bebeğim , ben ve buradaki dobiçler çıtır olana kadar yılmamayı planlıyorum

Valla hakan gidip benim beğendiğim takımı almış kendine , aradı söyledi aldım diye oturup ağladım mutluluktan, en güzel çift biz olcaz aşkım diyip diyip duruyo
:18:

olabilir miyiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…