sen nekadar güzel bi iş başardığının farkındamısın noram
rekor bu be
menün cok güzel tatlim :44:niye yavas gidiyorsa belki ödem tutmusdur vucutun :26:
valla 27 nisanda 83.4müşüm kız
anam şoktayım valla
ilk hafta : 2.4
İkinci Hafta : 1.3
Üçüncü Hafta : 1.8
yanlış mı hesaplıyorum yoksa 3 haftada 5.500 kilo mu vermişim anlamadım
slm canimslmmmm kızlar.menümü yazayım hemen
kahwaltı
1 bardak tarçınlı ballı süt
1haşlanmış yumurta
2cewiz
ÖĞLE
1tabak haşlanmış taze fasulye üzerine 1 kase yoğurt
ARA
1 elma
AKŞAM
1 bardak tarçınlı ballı süt
yine taze fasulye haşlaması we 1 kase yoğurt
ay suziiii çok rahatladım bebeğim, bir an çok kötü olmuştum ( anladın sen)
cocuk olunca kisitlaniyoruz dogru kendimize fazla zaman ayiramiyoruziyide ne zaman büyücekleeer ve ben ne zaman rahata erceemm
cevap hiç bir zamaaaaaaannn
amaan varsın ne zaman büyürlerse büyüsünler yeterki hep benimle olsunlaaar
harikasin canim sen masallah
valla 27 nisanda 83.4müşüm kız
regl yaklasdiysa ondandir canimBilemedim ki valla. Buraya katılalı 1 ay oldu ama toplamda 2 aydır diyet yapıyorum yavaşlama olmuş olabilir.
Ama regliminde yakın olduğunu düşünüyorum. Benimki düzensiz çözemiyorum tam zamanını.
Ondan da olabilir yani :44:
Süpeeeer Noraaaaa'm
Gizli formülün ne kız çabuk söyleeee.Ben hafta da bi kiloyu geçemedim
bu hafta ve haftayada 3 kilo versen 1 ayda 8.5 kilo
anam şoktayım valla
selam kızlar :) ben iki yılda 18 kilo alarak 78 kilo oldum ve kilomun çoğu göbek kısmında yoğunlaştı çok çirkin
son 3 aydır mükemmel giden bir ilişkim var o beni bu halimle de seviyor ama biliyorum ki her erkek sevgilisinin daha güzel görünmesini ister. bu yüzden onu iddaaya girmek konusunda ikna ettim eğer 1 ayda 8 kilo verebilirsem benim çok istediğim bir şeyi yapacak. lütfen yardımcı olun ne gibi diyetler öneririsiniz ayrıca benimle birlikte 1 ayda 8 kilo vermek isteyen varsa beraber yapabiliriz :) ilk hedefim 78 den 70 e düşmek.
Bilemedim ki valla. Buraya katılalı 1 ay oldu ama toplamda 2 aydır diyet yapıyorum yavaşlama olmuş olabilir.
Ama regliminde yakın olduğunu düşünüyorum. Benimki düzensiz çözemiyorum tam zamanını.
Ondan da olabilir yani :44:
Süpeeeer Noraaaaa'm
Gizli formülün ne kız çabuk söyleeee.Ben hafta da bi kiloyu geçemedim
Şu an 1.400 eksideyim bi de gamze, tartı 76.5 gösterdi
Hergün maydanoz suyumu içmekten başka sizden farklı birşey yapmıyorum kızlar:26:
ne diyosun yaaabence sen atak evresindesin noram.bu zamanların kıymetini bil.aman kaçamak yapma.
az yiyerekte motoyu durdurma.
harikasın yaaa.valla harikasınnn.ayakta alkışlıyorumm seni bebeğimmm
Olabilir canım, tamam az yemeğe karar vermiştim bu hafta ama bozmadan devam edeceğim, bi de akşamları yürüyüşe çıkıcam extra bu hafta, şu mezuniyette çok güzel olmam lazım
:26:
selam kızlar :) ben iki yılda 18 kilo alarak 78 kilo oldum ve kilomun çoğu göbek kısmında yoğunlaştı çok çirkin
son 3 aydır mükemmel giden bir ilişkim var o beni bu halimle de seviyor ama biliyorum ki her erkek sevgilisinin daha güzel görünmesini ister. bu yüzden onu iddaaya girmek konusunda ikna ettim eğer 1 ayda 8 kilo verebilirsem benim çok istediğim bir şeyi yapacak. lütfen yardımcı olun ne gibi diyetler öneririsiniz ayrıca benimle birlikte 1 ayda 8 kilo vermek isteyen varsa beraber yapabiliriz :) ilk hedefim 78 den 70 e düşmek.
yok bacim bakma sen o üsengece git evinin isini yap
kendisi biyiklarini bile almiyo baksana gözümüze kacicak nerdeyse
kiiz belki ondan + cikiyon suziim
tavuk yeeedileekk
sen ne yicen aksama
ben et ve balik yemek istemiyoruuuuum
ne yapsam ya :44:
biz anlamadıkay suziiii çok rahatladım bebeğim, bir an çok kötü olmuştum ( anladın sen)
bende başlıyorum maydanoz suyuna
Olabilir canım, tamam az yemeğe karar vermiştim bu hafta ama bozmadan devam edeceğim, bi de akşamları yürüyüşe çıkıcam extra bu hafta, şu mezuniyette çok güzel olmam lazım
:26:
cnm sen zaten çok güzel bi kızsın kasma kendini bukadar.ne güzel elbiseni bile aldın daha ne olsun.
hem hakan beğenmiş seni gerisi yalan.boşver.
sporununda çok faydası var.belki yapmasan bu kadar veremezdin.çok azimlisin cnm tebrik ederim seni.
hiç yılma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?