70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

jillian yaptım duşumu aldım geldim
benim kollarım zaten güçsündür
şimdide ellerim titriyor

yaa bide sizi okuycam diye çorba yaparken şehriye döküldü klavyeye
sanırım a harfinin altına girdi
basmıyor üüüüüffffff

kızzzz olursunz tabı nedn olmayasnız
sen nasıl yapıosn bakıım su maydnz suyun sule hemncık

hosgeldin canim dikkat et canim sagliksiz hizli kilo vereyim diye gersin geri ters tepip fazlasiyla alma
yavas da gitse morelini bozma yeterki gitsin fazlaliklar
kızlar koftemıde yedım
sewdıcm yemegn yannda ıcmeye cola almıs
yemn ettıgm ıcın dogl olark ıcemedm
gıttım ıce tea aldm
ice tea light miydin canim hasretcim zero icebilirsin dilekin doktoru icebilirsiniz demis yanlis hatirlamiyorsam :44:

Şu an 1.400 eksideyim bi de gamze, tartı 76.5 gösterdi

hay masallah bebegim hizina yetisilmiyor

Olabilir canım, tamam az yemeğe karar vermiştim bu hafta ama bozmadan devam edeceğim, bi de akşamları yürüyüşe çıkıcam extra bu hafta, şu mezuniyette çok güzel olmam lazım
:26:
hakan zaten sasirmis daha da güzel süslü püslü gidecen oglan gözünü alamiycak senden bebisim
rahat ol

Tamam kızlar haklısınız şimdi duraklamaya alırım, şu an maşallah baya çalışıyor gibi görünüyor

OOooooff sizleri çok seviyorum ben yaa, hayatımda mucizeler yarattınız resmen

ah bırde sutu sevsem agzıma alamamkı ıyyyyyyyy

yok cnm arada oluyor kendını bırakma lutfen bunu kendıne yapma aglama da sonra psıkolojın bozulur mazallah:)
ALLAH ıyılıgını versın seker guldurdun ya benı
tam bel hareketı yapıorum bırı geldı bole bakıo bana
ayy bı gulmem tuttu demıstr acaba delı mı bu kız
delüdürrrrrrr delüüüüüüüüüü
Bu ne yaa sabah sabah bi günaydın diyemeden doldurmuşsunuz sayfa sayfa.
Günaydın yazan herkesciklere günaydın yawrular.
Yetişemedim bugün size.
evt dılek gec kaldın hayırdır yafffffffff herkez cosmus bende gec kaldım senn gıbı:)

evet

kızlar dün 3 ayların baslangıydı bu aylarda bol bol oruc tutarak dua ederek nafıle namaz kılarakKUR AN okuyarak gecırelım ınsl..ben yarın oruclu olacagım bana katılmak ısteyen varmı??????

vvveeeeeeeeee menümmm daha oglen ıcın bırsey bulamadım yıyecek yaaaaaa
sabahki menum:9 da kalktım
09:45
-1 dılım kepek ekmegi
-1 bardak ılık su
-3 zeytın
-1 tane yumurta haslamasının beyazı
-kıbrık kutusunun yarısınızn yarısı peynır

ara00
-türk kahvesi

sohbetım vardı arayı tam uygun yapamadım kısmet artık arada bol dua yaptımm

hepimiz icin ınsallah

lıgtnı ben ıcat etcm bacım
zero yoktu sekerm ondn bunu almk zornda kaldm

kızzzz olursunz tabı nedn olmayasnız
sen nasıl yapıosn bakıım su maydnz suyun sule hemncık

bebeğim 1 tutam maydanoz al (saplarının yarısını kes at)

1 cezveye koy, cezveyide suyla doldur , kaynat onu , 10- 15 dk ..

Sonra ocağın üstünden al, ve üstünü çay tabağı ile kapat bi 10 dk kendi buharında dinlensin...

Sonra iç bebeğim, ben limon sıkmıyorum içine ama isteyen sıkabilir, kilo vermemde etkili midir bilmiyorum ama ödem mödem bırakmıyor ve bi arkadaşımın ablası ayda 8 kilo vermişti, hatta diloya söylemiştim hemen

Son düzenleme:

inan bende aynı durumdayım

ooooyyy suziiimm iyilik meleim beniiiimmm

Bi ara moralim çok bozuktu hatta Hakanı arayıp gelmicem demeyi düşünüyordum, o sırada sen foruma, 89 olarak da gidebilirdin yazmıştın

Dedim ki Suziimm doğru söylüyor, ben bunu hakettim gidicem dedim

sadece saplarını mı kaynatıp içiyoruz anlayamadım

tskler babym de
cok uzunmus bn hemn demleyp ıceym en ıısı

ben akşamları içiyorum tatlım , neden dersen iştah kapatıyor ama normalde uygulama şekli sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra

çok şey sordum ama kusura bakma
nekadar süre yapacaz bunu yani bir hafta yapıp ara verip sonra tekrrlıycaz gibi kuralı varmı yoksa sürekli içmemizin mahsuru varmı??

Kızlar 1 martta girişi yaptım aranıza ve 1 marttan 23 marta kadar sadece 2.5 kilo vermişim...

Sonra işi ciddiye almaya başlamışım ve hem not almaya başlamışım, hemde spora başlamışım

23 mart : 86.5
30 mart : 84.1
6 nisan : 83.8
13 nisan : 82.4
20 nisan : 83.0 +
27 nisan : 83.4 +
4 Mayıs : 81.0
11 mayıs : 79.7
18 mayıs : 77.9

Böyle işte 1 hazirana kadarda 75 hedefliyorum kızlar

Son düzenleme:
çok şey sordum ama kusura bakma
nekadar süre yapacaz bunu yani bir hafta yapıp ara verip sonra tekrrlıycaz gibi kuralı varmı yoksa sürekli içmemizin mahsuru varmı??

Ne demek bebiş sor tabi

Bak şimdi ben bu maydanoz suyuna öylesine başladım, sonra baktım ki çok sevdim ve bende ödem fln bırakmıyor , sonra içmeye devam ettim, haftasonları içemedim genelde, ara vermiş oldum hemde, yani nasıl uygulanır tam bilmiyorum ama 3 haftadır içiyorum ben, daha hiç karnım şiş kalkmadım yataktan sabahları:26:

minem klavyenin duslarini cikartabiliyorsun igneyle caykasiginin arkasiyla falan geri takmasi da zor degil cikart tatlim icini silebilirsin

Tamam kızlar haklısınız şimdi duraklamaya alırım, şu an maşallah baya çalışıyor gibi görünüyor

OOooooff sizleri çok seviyorum ben yaa, hayatımda mucizeler yarattınız resmen
bende herbirinisi cok sevdim canim arkadaslarim nazarimizida koyalim topigimize
lıgtnı ben ıcat etcm bacım
zero yoktu sekerm ondn bunu almk zornda kaldm
yokmu lighti icetea nin türkiyede :26: suylan karistirip mi light yapacan hasretcim
bi ara sen bana karpuz gönderiyordun bende sana light icetea göndereyim kargoyla
ayy cok sagol bebegim güzel sözlerin icin varya sen mutlu ol hep yüzün gülsün istiyorum
biraz faydam olduysa ne mutlu bana
daha hem ömrünün baharindasin daha cok güzel günler göreceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…