İnşallah bebeğim , ben ve buradaki dobiçler çıtır olana kadar yılmamayı planlıyorum
Valla hakan gidip benim beğendiğim takımı almış kendine , aradı söyledi aldım diye oturup ağladım mutluluktan, en güzel çift biz olcaz aşkım diyip diyip duruyo
:18:
olabilir miyiz bilmiyorum
hosgeldin canimselam kızlar :) ben iki yılda 18 kilo alarak 78 kilo oldum ve kilomun çoğu göbek kısmında yoğunlaştı çok çirkin
son 3 aydır mükemmel giden bir ilişkim var o beni bu halimle de seviyor ama biliyorum ki her erkek sevgilisinin daha güzel görünmesini ister. bu yüzden onu iddaaya girmek konusunda ikna ettim eğer 1 ayda 8 kilo verebilirsem benim çok istediğim bir şeyi yapacak. lütfen yardımcı olun ne gibi diyetler öneririsiniz ayrıca benimle birlikte 1 ayda 8 kilo vermek isteyen varsa beraber yapabiliriz :) ilk hedefim 78 den 70 e düşmek.
ice tea light miydin canimkızlar koftemıde yedım
sewdıcm yemegn yannda ıcmeye cola almıs
yemn ettıgm ıcın dogl olark ıcemedm
gıttım ıce tea aldm
hay masallah bebegim hizina yetisilmiyor
Şu an 1.400 eksideyim bi de gamze, tartı 76.5 gösterdi
hakan zaten sasirmis
Olabilir canım, tamam az yemeğe karar vermiştim bu hafta ama bozmadan devam edeceğim, bi de akşamları yürüyüşe çıkıcam extra bu hafta, şu mezuniyette çok güzel olmam lazım
:26:
Bende bende başlıcam yaaa ama ben sabahları içemiyorum onu gün içinde içsem olurmu ki ?
Bencede değiştirme planını. Az önce okudum bi yerlerde az yiyince de meto kendini korumaya alıyormuş.
Sonra o az yediğin kadar yiyeceğe alışıp harcadığı malzemeyi azaltıyormuş.
Böylece sonra sen daha az yemen gerekecek. eee daha ne kadar az yiyeceğiz yani.
O yüzden azaltma şimdi. Duraklayınca yaparsın
ah bırde sutu sevsem agzıma alamamkı ıyyyyyyyycanim ben ton baligini aralikla yiynce seviyorum
yani mesela dün yedim bugünde yiyince pek severek yemedim
reflü ne gelince Allah ibrahim sarac oglundan razi olsun
reflünün oldugu anda iki yudum süt ic canim ama ne az olucak ne cok TAM 2 YUDUM
coooooook iyi geliyor bende gecti inan
yok cnm arada oluyor kendını bırakma lutfen bunu kendıne yapma aglama da sonra psıkolojın bozulur mazallah:)gnydn grubumuzun manken adayları
dun cok kotydm bunaldm gıttım ewe agladm agladm rahtladm
rejım konusnda su sıralr cok ıradesızım
duzenlı gıtmıo bunalmdan mı ne blmıorum
mesela gece 11 de koftecıye gıdıp yarım porsyon kofte ve cola ıcebıleck kadr
noldu bna bole anlamıorum
kesn werdıgım kılolarıda aldm gerı
bıde 2 hazırana kadr zayflamak ıstıodm ben
yalan oldu
günaydin kizlaar :80:
güzel birgün olsun insallahh
ne olacak benim bu halim yaa
buyrun gülermisiniz aglarmisiniz :111:
cok acikdim uyku sersemligiyle kizimdan kalan yumurtali ekmegi hooop
sonra bi aklima geldiben protein yapiyordum yaaa
nasil üzüldüm nasil üzüldüm aglicam nerdeyse
nasil unuturum diye sinirlendim aldim ekmegi :26:ve cikoyu
birde baya bi cikolu ekmek yedimmi sinirden
ama nasil üzgünüm sinirliyim bütün emeklerim bosa gitti bugün son gündü diye
neyse geldim topik basina size anlaticam olayi
bi sicradim kalkdim gözler böyle
baktim yatakdayimyumurtali ekmek ariyom yatakda
sevincden nerdeyse göbek aticakdim yatakdaaa
rüyamiiisss
neyse kalkdim sonra kendime acidim ya :26:
yakinda ekmek yemezsem kafayi yicem beeen
delüdürrrrrrr delüüüüüüüüüütam bel hareketı yapıorum bırı geldı bole bakıo bana
ayy bı gulmem tuttu demıstr acaba delı mı bu kız
evt dılek gec kaldın hayırdır yafffffffff herkez cosmus bende gec kaldım senn gıbı:)Bu ne yaa sabah sabah bi günaydın diyemeden doldurmuşsunuz sayfa sayfa.
Günaydın yazan herkesciklere günaydın yawrular.
Yetişemedim bugün size.
hosgeldin canimdikkat et canim sagliksiz hizli kilo vereyim diye gersin geri ters tepip fazlasiyla alma
yavas da gitse morelini bozma yeterki gitsin fazlaliklar
ice tea light miydin canimhasretcim zero icebilirsin dilekin doktoru icebilirsiniz demis yanlis hatirlamiyorsam :44:
hakan zaten sasirmisdaha da güzel süslü püslü gidecen oglan gözünü alamiycak senden bebisim
rahat ol
kızzzz olursunz tabı nedn olmayasnız
sen nasıl yapıosn bakıım su maydnz suyun sule hemncık
kaymağım balım çok sağolya öyle doğru diyon,sağlıklı olsunlarda koştursunlar ama evde koştursunlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
Ya valla aşağı inmeleri bi dert eve girmeleri bi dert ,çıkarken ağlıyolar çıkcezde çıkcez diye,eve girin dedimdi girmecez diye ağlıyolar pefffbendekide can ama ya dayanamıyorum,,niye anlamıyo bu çocuklar benim ruh halimdeeeenn
Gerçi herzamanki halimiz değil bu allah var,çok iyi geçindiğimiz zamanlarda oluyooo:89:
hosgeldin canimdikkat et canim sagliksiz hizli kilo vereyim diye gersin geri ters tepip fazlasiyla alma
yavas da gitse morelini bozma yeterki gitsin fazlaliklar
ice tea light miydin canimhasretcim zero icebilirsin dilekin doktoru icebilirsiniz demis yanlis hatirlamiyorsam :44:
hakan zaten sasirmisdaha da güzel süslü püslü gidecen oglan gözünü alamiycak senden bebisim
rahat ol
bebeğim 1 tutam maydanoz al (saplarının yarısını kes at)
1 cezveye koy, cezveyide suyla doldur , kaynat onu , 10- 15 dk ..
Sonra ocağın üstünden al, ve üstünü çay tabağı ile kapat bi 10 dk kendi buharında dinlensin...
Sonra iç bebeğim, ben limon sıkmıyorum içine ama isteyen sıkabilir, kilo vermemde etkili midir bilmiyorum ama ödem mödem bırakmıyor ve bi arkadaşımın ablası ayda 8 kilo vermişti, hatta diloya söylemiştim hemen
bebeğim 1 tutam maydanoz al (saplarının yarısını kes at)
1 cezveye koy, cezveyide suyla doldur , kaynat onu , 10- 15 dk ..
Sonra ocağın üstünden al, ve üstünü çay bardağı ile kapat bi 10 dk kendi buharında dinlensin...
Sonra iç bebeğim, ben limon sıkmıyorum içine ama isteyen sıkabilir, kilo vermemde etkili midir bilmiyorum ama ödem mödem bırakmıyor ve bi arkadaşımın ablası ayda 8 kilo vermişti, hatta diloya söylemiştim hemen
ıce tea ıcemkle kotu mu etmısım sızce
sadece saplarını mı kaynatıp içiyoruz anlayamadım
hergün maydanoz suyumu içmekten başka sizden farklı birşey yapmıyorum kızlar:26:
sabah aç karnınamı içecez
Ben akşamları içiyorum tatlım , neden dersen iştah kapatıyor ama normalde uygulama şekli sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra
ben akşamları içiyorum tatlım , neden dersen iştah kapatıyor ama normalde uygulama şekli sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra
çok şey sordum ama kusura bakma
nekadar süre yapacaz bunu yani bir hafta yapıp ara verip sonra tekrrlıycaz gibi kuralı varmı yoksa sürekli içmemizin mahsuru varmı??
jillian yaptım duşumu aldım geldim
benim kollarım zaten güçsündür
şimdide ellerim titriyor
yaa bide sizi okuycam diye çorba yaparken şehriye döküldü klavyeye
sanırım a harfinin altına girdi
basmıyor üüüüüffffff
bende herbirinisi cok sevdim canim arkadaslarim
Tamam kızlar haklısınız şimdi duraklamaya alırım, şu an maşallah baya çalışıyor gibi görünüyor
OOooooff sizleri çok seviyorum ben yaa, hayatımda mucizeler yarattınız resmen
yokmu lighti icetea nin türkiyede :26: suylan karistirip mi light yapacan hasretcimlıgtnı ben ıcat etcm bacım
zero yoktu sekerm ondn bunu almk zornda kaldm
ayy cok sagol bebegim güzel sözlerin icin
ooooyyy suziiimm iyilik meleim beniiiimmm
Bi ara moralim çok bozuktu hatta Hakanı arayıp gelmicem demeyi düşünüyordum, o sırada sen foruma, 89 olarak da gidebilirdin yazmıştın
Dedim ki Suziimm doğru söylüyor, ben bunu hakettim gidicem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?