70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saçımı düzleştiriyim geçmişe bakıcam.
Bugün kahvaltı + öğle yemeğimde yalan oldu zaten.

günaydınn kuzum bu gün çalışmıyomusun?

Başlangıç kilo:77.3
Geçen hafta:66.5
Bu hafta:65.3
Giden:1.2
Toplam Giden:12
Hedef:55

dilekkkkkkkk çok mutluyummmmmmmmmm
proteini iyiki yaptımmmm.çok saol bebeğim

gunydnnn
ıns herkes tartıda ıstedıgı rakamı gorur
bnde yıne yok tartı
haftaya cumaya elımde olack ınss

supersn sen cnm ne guzl herhafta werıosun
Herkese Günaydınnnnn

Günaydın yawrular
Musmutlu günlereee inşaallah.
Hayırlı Cumalar.

Eki Görüntüle 427519

Eki Görüntüle 427518

Eki Görüntüle 427520
gunaydnnnnnnnnnn
optm cook cok sızlerı

herkese günaydın kızlar umarım bu hafta herkes mutlu olur tartıda bu hafta tartı yüzüme gülmedi ama ben bunu hakettim

Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:69.3kg
Bu hafta:69.8kg
Gelen: 500gram
Toplamda giden:5.6kg
Hedef:55kg

Günaydınnn şekerim yemin etmek işe yaradımı
eeeeeeeetttt senn formulun bu dmı seker

ıns haftaya ıkı katı gıtmıs olur cnm

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo : 60,4 kg
giden :300 gr
toplamda giden :10200 gr
hedef kilo : 55 kg

evet buydu ama geçen haftayla bu hafta yemin etmedim.kendi irademle yemiycem dedim ve yemedim
ama bu gün hafta sonu kaçamak yapmamak için yemin ettim nekadar iradeli olsamda hafta sonu çok güçsüz oluyorum ve saldırıyorum herşeye.
inş bu hafta öle olmaycak

Ayyy canım, inşallah haftaya toparlarsın, bu hafta şok haftası olmuş olsun, ama haftaya dikkat edeceksin tamam mı? Söz ver bakayım, en az 500 gr. bekliyorum senden.

bugünden itibaren tekrar başlıyorum dikkat edeceğim dahada düzene girdim şimdi saat konusunda bakalım inş. haftaya 2 kilo gider zaten kocişle inatlaştık benim adam yattığı yerde dün öğleden sonra 600 gr verdi ,eee yuhh artık dedim benn o rakamı vermek için bir hafta sürünüyorumm,haksızlık bu banaaa eee diyorr vücut yapısı kahretsin diyor havalara giriyorr ayy dünn gülmekten öldürdü beni resmennn ahh o vücut bende olaydııııııı
ama ama ama ama

bu hafta cumadan başlıyorum haftaya sıkı geliyorum şekerlerr kesin hem regl hem sınav stresi bayaa gider kilo benden

inş 2 kg gider böyle dersem hep çıkıyor istediğim rakam

bnde normlde cuma gnlerı hep dısardan yerdm lahmacn pıde ne blursam
serbest gnumuz dıe
ama bugn yne ewdn gtrdım
yok artk ole serbest gun feln

erkekler ole cnm
azcık kıssalar werıolr kı sennkısı kısmadan werms herlde
benm sewdıcemn yedıklerını bn yesem kesn 100 kılo olurum

Teşekkür eder, ben de seni tebrik ederim. Yalnız heyecandan ptty de tebrik etmişin, o almış

anammmmmmmmm yeni fark ettim :26:özür dilerim ptty :26: ama üzülme inş haftaya fazlasıyla verirsin...

inş gidecek bebeğim yeterki kendine inan

bnde normlde cuma gnlerı hep dısardan yerdm lahmacn pıde ne blursam
serbest gnumuz dıe
ama bugn yne ewdn gtrdım
yok artk ole serbest gun feln

bencede neyimize bizim serbest gün yapmak

Ayyy canım, inşallah haftaya toparlarsın, bu hafta şok haftası olmuş olsun, ama haftaya dikkat edeceksin tamam mı? Söz ver bakayım, en az 500 gr. bekliyorum senden.
kızz ben kendimcee 2 kg veirim diye tahmin ediyorum yaaa ,sen yine ufak tutmuşun bana rakamı saolasın canım beni düşündüğün için en azından ceza bir kama vermemişsin bana söz vermiyim de yinee nolur nolmazz söz verince olmayınca dahada moralim bozuluyor ama bu hafta daha bir azimliyim ve hırs yaptım kendime kocişin dünkü halinden sonra ,inş. iradeli olup 2 kg vereceğim haftasonuda bool bol gezerim haftaya sınav için başka şehre gideceğiz inş. kocişde izin alırda birlikte gideriz bol bol yürüyüş yaparızzz

Teşekkür eder, ben de seni tebrik ederim. Yalnız heyecandan ptty de tebrik etmişin, o almış
böle oldum zaten alkışı görüncee ama sanırım ya yanlışlık oldu ya da all işte yedin sana bir güzel yemek olarak döndü ptty bravo alkışı galiba :26:ama hakkettim ben bu haftaa

erkekler ole cnm
azcık kıssalar werıolr kı sennkısı kısmadan werms herlde
benm sewdıcemn yedıklerını bn yesem kesn 100 kılo olurum

diyorum zaten benim son 5 kg kala o zaman başlarsın kociş diyete ikimizde gayet fit oluruz hem diyorum bakalım ikna edebilecekmiyim

bnm calıstıgım yer benzınlıgın yakknında
gıttım smdı benzınlıge
calısanlarıda tanıorum zaten
tartı war mı dıe sormaya
ne deseler ıı
eskıden patates feln tartmaya bı alet warmıs ya
ondan war gel tartıl
ayyy delıler yaaa
cokda ıstemıstım tartılmayı :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…