anammmmmmmmm yeni fark ettim :26:özür dilerim ptty :26: ama üzülme inş haftaya fazlasıyla verirsin...
inş gidecek bebeğim yeterki kendine inan
bencede neyimize bizim serbest gün yapmak
kızz ben kendimcee 2 kg veirim diye tahmin ediyorum yaaa ,sen yine ufak tutmuşun bana rakamı saolasın canım beni düşündüğün için en azından ceza bir kama vermemişsin banasöz vermiyim de yinee nolur nolmazz söz verince olmayınca dahada moralim bozuluyor ama bu hafta daha bir azimliyim ve hırs yaptım kendime kocişin dünkü halinden sonra ,inş. iradeli olup 2 kg vereceğim haftasonuda bool bol gezerim haftaya sınav için başka şehre gideceğiz inş. kocişde izin alırda birlikte gideriz bol bol yürüyüş yaparızzz
böle oldum zaten alkışı görüncee ama sanırım ya yanlışlık oldu ya da all işte yedin sana bir güzel yemek olarak döndü ptty bravo alkışı galiba :26: ama hakkettim ben bu haftaa
diyorum zaten benim son 5 kg kala o zaman başlarsın kociş diyete ikimizde gayet fit oluruz hem diyorum bakalım ikna edebilecekmiyim
yok bacım yok
artık serbest feln yok
cnm ben verdin zannettim valla ondan oldu kusuruma bakma :26:
bizim hakkımızmı şeker dışarda hatunlar çıtır çıtır geziyorlar biz hala dobiç yaz geldi ama dobiç kaldık bir an önce toplanmalıyızz şahsen ben acilen en çabuğundan toplanmalıyım neyse menüyüde paylaşayımda bir an önce kaçamak yapmıyım:26:
Başlangıç kilo 89
Geçen hafta: 77.9
Bu hafta: 78.4
Gelen : 500
Acil kaçmam lazım kızlar, Hakan bey yüzünden artılardayım son 2 akşamdır dışarı çıkıyoruz , ama diyette olduğumu söyledim artık dayanamadım, bu haftalık böyle olsun, moralim bozuk fln değil yani o konuda endişelenmeyin
Annesiyle fln tanıştım kızlar yaa çok mutluyum
canım cumartesi sabah erkenden mersine gitme ihtimalimiz var yarın akşam yetiştiremezsem sorun olur
gidip gitmeyeceğimizde yarın belli olacakta, kayınvalidemlerde kalma ihtimalimiz var eğer öyle olursa netede giremeyebilirim
bu hafta ben yapamayabilirim yaniii
kesin bişeyde diyemiyorum
yoksa yaparım ne sorun olcak
MERHABA
HERKESİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM.ALLAH HEPİMİZİ AFFETSİN....DEDİKTEN SONRA HEMEN MENU YAZIP BEN KACAR YORGUNUM VE ACAYİP UYKUM VAR.BILGISAYAR EKRANINA BILE BAKAMIYORUM O DERECE..YARIN TARTI GUNU BAKALIM MARIFETIM KAC GRAM..BU ARADA REGLI SINYAL VERIYOR.BAKALIM YARINI IPLE CEKIYORUM..KENDINIZE IYI BAKIN ALLAH RAHATLIK VERSIN.....
SABAH
1 CAY KASIGI BAL
1 CAY KASIGI TEREYAĞ
1 YUMURTA
1 DİLİM UNO DENGE EKMEĞİ
1 DİLİM PEYNIR
2 ZEYTIN
1 KUPA SEKERSIZ SUTLU NESCAFE
DOMATES
ARA
1 ELMA
ÖĞLE
1 ADET TAVUK PİRZOLA HASLANMIS(GIDAK GIDAK OLUCAM YAKINDIR....)
KASE CACIK
ARA
1 ELMA
1 YEMEK KASIGI NESFIT (TATLI KRİZİNİ ANCA BÖYLE ÇÖZDÜM )
AKŞAM
1 ADET TAVUK PİRSOLA HASLANMIS.
1 KASE CACIK
3-4 ÇATAL SALATA
ARA( YOK OYLE BİR SEY..........)
NARGİLE İÇTİM...YANINDA DA KAHVE....
ILAVELER:1 KUPA SEKERSIZ NESCAFE,1 KUPA FORM CAYI,2,5 LT SU..........
iyi geceler kızlar
dilek buarada bişey demedin liste için
umarım yapmak istemediğimi düşünmemişsindir
neyse yattım kızlar ben iyi geceler
yarın tartı günü bakalım ne göreceğiz tartıda
Herkese Günaydınnnnn
günaydınn kuzum bu gün çalışmıyomusun?
Başlangıç kilo:77.3
Geçen hafta:66.5
Bu hafta:65.3
Giden:1.2
Toplam Giden:12
Hedef:55
dilekkkkkkkk çok mutluyummmmmmmmmm
proteini iyiki yaptımmmm.çok saol bebeğim
gunydnnn
ıns herkes tartıda ıstedıgı rakamı gorur
bnde yıne yok tartı
haftaya cumaya elımde olack ınss
herkese günaydın kızlar umarım bu hafta herkes mutlu olur tartıda bu hafta tartı yüzüme gülmedi ama ben bunu hakettim
Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:69.3kg
Bu hafta:69.8kg
Gelen: 500gram
Toplamda giden:5.6kg
Hedef:55kg
dileğim bildirimler sana bu hafta dimi :44:
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo : 60,4 kg
giden :300 gr
toplamda giden :10200 gr
hedef kilo : 55 kg
Başlangıç kilo 89
Acil kaçmam lazım kızlar, Hakan bey yüzünden artılardayım son 2 akşamdır dışarı çıkıyoruz , ama diyette olduğumu söyledim artık dayanamadım, bu haftalık böyle olsun, moralim bozuk fln değil yani o konuda endişelenmeyin
Başlangıç kilo 89
SABAH(7:30)
domates,yarım salatalık,kk peynir,1 dilim çok tahıllı ekmek (kızlar böyle vardı markette doğrumu aldım yanlışmı yaa sapıttım:44:),1 yumurta,2 bardak çay
ARA(11:00)
eti form limonlu 2 tane TÜRK KAHVESİ
ÖĞLEN(13:30)
3yemek kaşığı yeşil fasulye
1tane baget,1tane baget
domates,salatalık,
çay
ARA(15:30)
eti form limonlu 2 tane,zero
ARA(18:00)
eti form limonlu 2 tane
AKŞAM(19:30)
eğer sebze yemeği ya da çorba olursa yerim ama diğer türlü başka şeyler olursa nesfit bu akşam (dolap için alışveriş bugün olucak o yüzden)
böylee işte bakalım şimdilik fazlası varsa çıkaralım hemen :26::26:
Başlangıç kilo 89
Kız hiç kaçamak yapmadan da, çabuk pes etme ihtimali var ama, o kadar da sıkmayın kendinizi, uzun vadeli yemeyeceğinizi düşünürsek zor olabilir, bıktırıcı olabilir, en azından bugünlük bir hak tanıyın kendinize.anammmmmmmmm yeni fark ettim :26:özür dilerim ptty :26: ama üzülme inş haftaya fazlasıyla verirsin...
inş gidecek bebeğim yeterki kendine inan
bencede neyimize bizim serbest gün yapmak
Kız hiç kaçamak yapmadan da, çabuk pes etme ihtimali var ama, o kadar da sıkmayın kendinizi, uzun vadeli yemeyeceğinizi düşünürsek zor olabilir, bıktırıcı olabilir, en azından bugünlük bir hak tanıyın kendinize.
TamSüpersin.
İşe yaramasına çok sevindim canım.
İnşaallah hep böyle eksilerek gidersin.
Paranda gitmiş olmaz.
Kız hiç kaçamak yapmadan da, çabuk pes etme ihtimali var ama, o kadar da sıkmayın kendinizi, uzun vadeli yemeyeceğinizi düşünürsek zor olabilir, bıktırıcı olabilir, en azından bugünlük bir hak tanıyın kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?