70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben verdin zannettim valla ondan oldu kusuruma bakma :26:

yok bacım yok
artık serbest feln yok

bizim hakkımızmı şeker dışarda hatunlar çıtır çıtır geziyorlar biz hala dobiç yaz geldi ama dobiç kaldık bir an önce toplanmalıyızz şahsen ben acilen en çabuğundan toplanmalıyım neyse menüyüde paylaşayımda bir an önce kaçamak yapmıyım:26:

cnm ben verdin zannettim valla ondan oldu kusuruma bakma :26:

yokk canım benim anladım zatenn ama diğer türlüde alkış yapsaydın alınmazdım zaten çünkü hakettim ben şimdi nora gelir bana bir şaplak aatar kendime gelirimm

bı arkdsım war dersınızkı manken
neredeyse kızın hergn fotolarına bakıorum
masallhı war kızın
kıskanıorum dogrusu ( yanls anlamda dııl )
bız neden ole olmayalım kı
haydeeeee kızlar yok kacamak macamak

Başlangıç kilo 89

Geçen hafta: 77.9

Bu hafta: 78.4

Gelen : 500

Acil kaçmam lazım kızlar, Hakan bey yüzünden artılardayım son 2 akşamdır dışarı çıkıyoruz , ama diyette olduğumu söyledim artık dayanamadım, bu haftalık böyle olsun, moralim bozuk fln değil yani o konuda endişelenmeyin

Annesiyle fln tanıştım kızlar yaa çok mutluyum

SABAH(7:30)
domates,yarım salatalık,kk peynir,1 dilim çok tahıllı ekmek (kızlar böyle vardı markette doğrumu aldım yanlışmı yaa sapıttım:44:),1 yumurta,2 bardak çay

ARA(11:00)
eti form limonlu 2 tane TÜRK KAHVESİ

ÖĞLEN(13:30)
3yemek kaşığı yeşil fasulye
1tane baget,1tane baget
domates,salatalık,
çay

ARA(15:30)
eti form limonlu 2 tane,zero

ARA(18:00)
eti form limonlu 2 tane

AKŞAM(19:30)
eğer sebze yemeği ya da çorba olursa yerim ama diğer türlü başka şeyler olursa nesfit bu akşam (dolap için alışveriş bugün olucak o yüzden)

böylee işte bakalım şimdilik fazlası varsa çıkaralım hemen :26::26:

hoşgeldinnnn bebeğimmmm nerelerdesin yaaaa
boşver üzülme haftaya toparlarsın.böle zamanlarda yemiycende ne zaman yiycen ?
eeee tanışma nasıl geçti

Tamam canım ben yapıcam bu hafta bildirimmii.:)
Tekrar teşekkür ederim.

Harbiden yakında gıdaklıycan
iyi geceler kızlar

dilek buarada bişey demedin liste için
umarım yapmak istemediğimi düşünmemişsindir

neyse yattım kızlar ben iyi geceler
yarın tartı günü bakalım ne göreceğiz tartıda

Yok canım dün Jillian ablayla spor yaptım sonra duş aldım.
Saç kurut falan derken giremedim bi daha kk ya yanlış anlama.
Sabah 6 da uyandıgım için en geç 12 de yaatmam gerekiyor.

Herkese Günaydınnnnn

Günaydın Gamze

Süpersin.
İşe yaramasına çok sevindim canım.
İnşaallah hep böyle eksilerek gidersin.
Paranda gitmiş olmaz.

gunydnnn
ıns herkes tartıda ıstedıgı rakamı gorur
bnde yıne yok tartı
haftaya cumaya elımde olack ınss

Günaydın hasretcim nasılsın?

Yediklerinde diyete dair bişi yoktu
Söylediydim sana bu hfta dikkat et sınavı da geçebilirsin kilo da verebilirsin kendini böyle motive et.
Sınav zamanı yaklaştı stresliyim yemeğe saldırıyım falan yok öyle birşey.

dileğim bildirimler sana bu hafta dimi :44:

Evet canım bana yapıcaksınız.

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo : 60,4 kg
giden :300 gr
toplamda giden :10200 gr
hedef kilo : 55 kg

Haftaya 5ler kapıda desene.
Tebrik ederim canım.

haftaya werrsın ıns cnm
ayyy ben annesyle tanısacagm zamn cok heycanlanmıstm ya
mutlulugunu anlayablıorum

06.45

form cay

07.15

1 bucuk gewremıs cawdr ekmegı 3 sıyah 1 yesıl zeytın
1 cay kasıgından az recel 1 kucuk kasar penrı
domates salatalık bıber cay

08.50

lımonlu soda

10.30

yesılcay 2 form bıskuwı

13.00

cacık--- 1 sınıtzel

16.00

yesılcay 2 form bıskuwı

19.00

k flaks

Anaaa
Kaçma bi yeree merak ediyoruz nee oldu.

Güzel canım
Bisküviye pek dayanma ama.

kız seni bildirimi görünce evde anaaa diyee bağıra kalmışımm oturduğum yerdee

resmen kaptırmışım topiğe kendimi

üzülme canım sende bendensin bu hafta ,hayırdır bu arada aile falan tanışma olduysa evlilik yakında galibaaa sölemedi deme bak sonra noram

anammmmmmmmm yeni fark ettim :26:özür dilerim ptty :26: ama üzülme inş haftaya fazlasıyla verirsin...

inş gidecek bebeğim yeterki kendine inan

bencede neyimize bizim serbest gün yapmak
Kız hiç kaçamak yapmadan da, çabuk pes etme ihtimali var ama, o kadar da sıkmayın kendinizi, uzun vadeli yemeyeceğinizi düşünürsek zor olabilir, bıktırıcı olabilir, en azından bugünlük bir hak tanıyın kendinize.

ben o hakkı kendime bu hafta bol bol verdiğim için önümüzdeki hafta daha sıkı olmalıyım ve bu hakkı kendime yasaklıyorum ıı-ıh unuttum zaten artık tadlarını unutmuşken bir daha hatırlamayayım

TamSüpersin.
İşe yaramasına çok sevindim canım.
İnşaallah hep böyle eksilerek gidersin.
Paranda gitmiş olmaz.

çok tşk ederim dileğim senin sayende toparlandım bu hafta yoksa biliyorsun ağı bi bunalımla başlamıştım haftaya
yarın son kez gidiyorum doktora.bidaha gelmicem demicem ama kadına belki koruma döneminde gidebilirim.bide yağdan verip
vermediğimi çok merak ediyorum

tatlım bu sabah uyandım kendime çok güzel bi kahvaltı hazırladım.cnm tuzlu pasta çekiyordu 2 tane yedim.
az yağda pişmiş yumurta yedim.kendimi ödüllendirdim yani onun için kahvaltıdan sonra yemin ettim.bnm kaçamağım
bu haftalık bana yeter.çünkü bi an gitsin bu kilolar istiyorum

Yaa kızlar çarşamba akşamı bu saksı hakan aldı beni yemeğe götürrdü, diyette olduğumu çaktırmamaya ve gizli gizli incelip onu şaşırtmaya devam etme planım vardı.. Bozuntuya vermedim ama akşamın 9unda ekmeksizde olsa iskender yedim ordan da dondurma yemeğe götürdü, yaa sabır çeke çeke gittim fln...

Sonra ağzından baklayı çıkardı," yarın akşam annemle tanıştırmak istiyorum seni, hatta işe gitmeme imkanın varsa daha iyi olur" dedi...

Ama o an kalp atışlarımı görmeniz lazım Neyse tamam dedim bende gitmedim işe, sabah gayet hafif bi kahvaltı yaptım, öğlen hazırlandım bu beni almaya geldi arabayla, sonra gitti onların eve

Aaay kadın neeeler neleeeer hazırlamış, şimdi yazmıyorum ama ne kadar cıss varsa masadaydı, e yemezsem ayıp olur + hakan bilmiyor diyet durumunu

Herşey çok güzel gitti, annesi aşırı şeker bir kadın, bana bir sürü iltifat edip durdu, "oğlum artık sana emanet busecim" dedi

Ordan çıktık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hakan demesin mi "gel bi madoya gidelim sen çok seversin"

Resmen refleks oldu kafaya vurdum bitane

" ooğğlluuum sen ne zaman uyanıcaksın diyetteyim lan ben nasıl verdim bu kiloları sanıyorsun Gitmiyorum madoya fln zaten kilo da almışımdır senin yüzünden ..Bana bak bana bi daha böyle tekliflerle gelirsen , düğün öncesi XL gelinlik giymek zorunda kalırcaaam oooooooooof " dedim....

hakan böyle .....

Sonra güldü , arabayı durdurdu, sarıldı kocaman, "tamam aşkım sen nasıl mutlu olcaksan öyle yaparız" dedi "afferin şöyle yola gel" dedim

ayyyy neyse ki "ne diyeti yaa , iyisin " fln demedi yerdi sümsüğü

bi geçmişe bakayım

Son düzenleme:
günaydın kızlar...dün öğleden sonra kızımı uçurtma şenliğine götürdüm,babası gelemedi diye ikimiz de buruktuk
ama akşam annemde otururken eşim aradı,çabuk bizim eve geç,camın içinde en güzel çakmağımı unuttum onu al dedi
annemlerle kapı komşuyuz ya,hemen eve gidip cama çıktım
bi baktım ki eşim süpriz yapıp gelmiş..normalde bgn kızımın gösterisi var diye 2'de burda olcaktı ama bgn için izin almış da gelmiş
çok mutlu oldum yaaa,gece boyunca uyanıp öptüm durdum adamı:))
sabah uyandı,dün gece nolmuştu sana öyle dedi
napıyim yaaa,bazen acayip kanım kaynıyo kocama(bazen dediğim genelde her gün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…