Yaa kızlar çarşamba akşamı bu saksı hakan aldı beni yemeğe götürrdü, diyette olduğumu çaktırmamaya ve gizli gizli incelip onu şaşırtmaya devam etme planım vardı.. Bozuntuya vermedim ama akşamın 9unda ekmeksizde olsa iskender yedimordan da dondurma yemeğe götürdü, yaa sabır çeke çeke gittim fln...
Sonra ağzından baklayı çıkardı," yarın akşam annemle tanıştırmak istiyorum seni, hatta işe gitmeme imkanın varsa daha iyi olur" dedi...
Ama o an kalp atışlarımı görmeniz lazımNeyse tamam dedim bende gitmedim işe, sabah gayet hafif bi kahvaltı yaptım, öğlen hazırlandım bu beni almaya geldi arabayla, sonra gitti onların eve
Aaay kadın neeeler neleeeer hazırlamış, şimdi yazmıyorum ama ne kadar cıss varsa masadaydı, e yemezsem ayıp olur + hakan bilmiyor diyet durumunu
Herşey çok güzel gitti, annesi aşırı şeker bir kadın, bana bir sürü iltifat edip durdu, "oğlum artık sana emanet busecim" dedi
Ordan çıktık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hakan demesin mi "gel bi madoya gidelim sen çok seversin"
Resmen refleks oldu kafaya vurdum bitane
" ooğğlluuum sen ne zaman uyanıcaksın diyetteyim lan ben nasıl verdim bu kiloları sanıyorsunGitmiyorum madoya fln zaten kilo da almışımdır senin yüzünden ..Bana bak bana bi daha böyle tekliflerle gelirsen , düğün öncesi XL gelinlik giymek zorunda kalırcaaam oooooooooof " dedim....
hakan böyle .....
Sonra güldü , arabayı durdurdu, sarıldı kocaman, "tamam aşkım sen nasıl mutlu olcaksan öyle yaparız" dedi"afferin şöyle yola gel" dedim
ayyyy neyse ki ne diyeti yaa , iyisin fln demedi yerdi sümsüğü
bi geçmişe bakayım
teşekkür ederim canım ama ben de dün kocişe marketten çok aldırmıştım ya eti nin ligt çubuk krakerlerinden şuydu sanırım :Kepekli Çubuk Kraker napçem şimdi aralarda o zaman :44Anaaa
Kaçma bi yeree merak ediyoruz nee oldu.
Güzel canım
Bisküviye pek dayanma ama.
Yaa kızlar çarşamba akşamı bu saksı hakan aldı beni yemeğe götürrdü, diyette olduğumu çaktırmamaya ve gizli gizli incelip onu şaşırtmaya devam etme planım vardı.. Bozuntuya vermedim ama akşamın 9unda ekmeksizde olsa iskender yedimordan da dondurma yemeğe götürdü, yaa sabır çeke çeke gittim fln...
Sonra ağzından baklayı çıkardı," yarın akşam annemle tanıştırmak istiyorum seni, hatta işe gitmeme imkanın varsa daha iyi olur" dedi...
Ama o an kalp atışlarımı görmeniz lazımNeyse tamam dedim bende gitmedim işe, sabah gayet hafif bi kahvaltı yaptım, öğlen hazırlandım bu beni almaya geldi arabayla, sonra gitti onların eve
Aaay kadın neeeler neleeeer hazırlamış, şimdi yazmıyorum ama ne kadar cıss varsa masadaydı, e yemezsem ayıp olur + hakan bilmiyor diyet durumunu
Herşey çok güzel gitti, annesi aşırı şeker bir kadın, bana bir sürü iltifat edip durdu, "oğlum artık sana emanet busecim" dedi
" ooğğlluuum sen ne zaman uyanıcaksın diyetteyim lan ben nasıl verdim bu kiloları sanıyorsunGitmiyorum madoya fln zaten kilo da almışımdır senin yüzünden ..Bana bak bana bi daha böyle tekliflerle gelirsen , düğün öncesi XL gelinlik giymek zorunda kalırcaaam oooooooooof " dedim....
hakan böyle .....
Sonra güldü , arabayı durdurdu, sarıldı kocaman, "tamam aşkım sen nasıl mutlu olcaksan öyle yaparız" dedi"afferin şöyle yola gel" dedim
ayyyy neyse ki "ne diyeti yaa , iyisin " fln demedi yerdi sümsüğü
bi geçmişe bakayım
günaydın kızlar...dün öğleden sonra kızımı uçurtma şenliğine götürdüm,babası gelemedi diye ikimiz de buruktuk
ama akşam annemde otururken eşim aradı,çabuk bizim eve geç,camın içinde en güzel çakmağımı unuttum onu al dedi
annemlerle kapı komşuyuz ya,hemen eve gidip cama çıktım
bi baktım ki eşim süpriz yapıp gelmiş..normalde bgn kızımın gösterisi var diye 2'de burda olcaktı ama bgn için izin almış da gelmiş
çok mutlu oldum yaaa,gece boyunca uyanıp öptüm durdum adamı:))
sabah uyandı,dün gece nolmuştu sana öyle dedi
napıyim yaaa,bazen acayip kanım kaynıyo kocama(bazen dediğim genelde her gün:))
hakan böyle .....
bi geçmişe bakayım
hakan böyle .....
bi geçmişe bakayım
çok tşk ederim dileğim senin sayende toparlandım bu hafta yoksa biliyorsun ağı bi bunalımla başlamıştım haftaya
yarın son kez gidiyorum doktora.bidaha gelmicem demicem ama kadına belki koruma döneminde gidebilirim.bide yağdan verip
vermediğimi çok merak ediyorum
tatlım bu sabah uyandım kendime çok güzel bi kahvaltı hazırladım.cnm tuzlu pasta çekiyordu 2 tane yedim.
az yağda pişmiş yumurta yedim.kendimi ödüllendirdim yanionun için kahvaltıdan sonra yemin ettim.bnm kaçamağım
bu haftalık bana yeter.çünkü bi an gitsin bu kilolar istiyorum
06.45
form cay
07.15
1 bucuk gewremıs cawdr ekmegı 3 sıyah 1 yesıl zeytın
1 cay kasıgından az recel 1 kucuk kasar penrı
domates salatalık bıber cay
08.50
lımonlu soda
10.30
yesılcay 2 form bıskuwı
13.00
cacık--- 1 sınıtzel
16.00
yesılcay 2 form bıskuwı
19.00
k flaks
günaydın kızlar...dün öğleden sonra kızımı uçurtma şenliğine götürdüm,babası gelemedi diye ikimiz de buruktuk
ama akşam annemde otururken eşim aradı,çabuk bizim eve geç,camın içinde en güzel çakmağımı unuttum onu al dedi
annemlerle kapı komşuyuz ya,hemen eve gidip cama çıktım
bi baktım ki eşim süpriz yapıp gelmiş..normalde bgn kızımın gösterisi var diye 2'de burda olcaktı ama bgn için izin almış da gelmiş
çok mutlu oldum yaaa,gece boyunca uyanıp öptüm durdum adamı:))
sabah uyandı,dün gece nolmuştu sana öyle dedi
napıyim yaaa,bazen acayip kanım kaynıyo kocama(bazen dediğim genelde her gün:))
anammmmmmmmmmmm
HAVADAA AŞKKK KOKUSU VARRR BURAM BURAMM OHHH MİSSS GİİBİİİ KOCAMA SARILASIM VARRRRRR EN KOCAMANINDAN ŞİMDİİİ ,NORAMM MUTLU OLMANA BÖYLE AŞIK OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM HELAL KIZ SANA SEN BU HALİNLE ZATEN AŞIK ETMİŞSİN OĞLANI KENDİNE HEP BÖYLE DOĞAL KAL OLURMU CANIM BENİM CİDDEN BU DOĞAL HALİN SANA DAHA ÇOK YAKIŞIYOR EMİNİM SEN ÇITI PITI DEĞİL BÖYLE ŞAKAYLA KARIŞIK HÖNKÜREN TİPLERDENSİNSEVİYORUZ KIZ SENİİİ BÖYLE
cuma bildirimi:
başlangıç kilo:82(yüz karası)
geçen hafta:74,7
bu hafta:74,7
gelen-giden:0,00
toplam giden:7,3
hedef:65
bu hafta regl oldum kızlar,deli gibi tatlı yememe rağmen sabitteyim ve mutluyum,bu hafta daha güzel olcak inşallah..
ne korkuyon kız hoş bizimkide bana öyle dediğinde şehirler uzak olduğu için annesini nette görmüştüm acayip heyecanlanmıştım o zaman bende ama anlayabiliyorum sizi şu andaNee cesarettt yawrumm sende kii dee yaa.
Ben çok korkuyorum hala.:18:
Sevdicekte bu pazar gel tanışın dedi.
Ihh dedim.
Güzel geçmesine sevindim.:119:
Diyette olduğunu bilmesi de güzel böylelikle sürekli sana ısrar etmeyecektir.
Destek olacaktır.
Öğlen az cacık 1 kase mi içcen ben doymazdım şahsen.
Gözünaydın canım.
Regl de sabit kalmak her dobiçin yapabileceği birşey değil , tebrik ederim bebek
Öğlen az cacık 1 kase mi içcen ben doymazdım şahsen.
Gözünaydın canım.
noraaaaa haftayada 1.5 verirsem gene yetişemiyorum demi sana
Benim haftaya ne yapacağıma bağlı bebeğim, hakan uslu durcak artık, haftaya belli olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?