hasoş ne laaahasanın kısaltması gibi olmuşş hasroş de bariii (şaka yapıyorum yanlış anlamayın nolur:18:)
düğünde çıtı pıtı olcan yawrucummmmm
Son cümlene koptum.
Şımarıklık gibi algılanıyor fakat şöyle bişey var.
Benim bacaklarım falan çok kalın. Tartı mevzusuna gelince.
Normalde ufak ablamın tartısıyla arasında 2 kilo flan fark ediyor ablamda.
Büyük ablamda 69 çıkınca şok oldum şimdi garip diceksiniz onun tartısı arzum bu dediğim modelden herkes doğru tartıyo demiş yorumları okudum.
Babam tartıldı geçen tartıda yanlış senin tartın falan dedi.
Kilosunu söyledi vs.
Yanlış yani bildiğin. Karışık işte anlatamıyorum.
Keşke dediğin gibi zayıf olsam da tehlikeli sularda yüzsem.
Gelen tartıda da büyük olasılıkla 69 falan çıkıcam burdan devam edicem gene yüzüm kızara kızara.
hala 69 dıyosun ya bu konuda daha fazla konusmama kararı aldımm
bı zmnlar bana -pelin 68 kılo olsam bana yeter - dedıgın gunlerı hatırlatır; yenı tartın gelıpte seni eski tartınla aynı kılolarda gosterdıgınde gozume gozukmemenı şiddetle tavsıye ederımmm
siyah ince corap güzel durmaz bence bebis :26: kalin siyahlari seviyorumda acik siyah den coraplar :26: bilemiycemki görmek lazim
bak ne diycem baloya gitmeden önce resimi eklede evet hayir diyelim
ben dün bi ayakkabi gördüm ufu 10 santim büyük gösterir birde cok hosdun üstü siyah kurdeleli topugunda karisik rengler vardin
cok güzel yazmissin pelincim dilege
sira bendemi :18:
yesilcay
nezaman tartilcan dilekona göre sac cekmeye basliycam da
canim bence gayet hos durmussun
diyorum ucagi aktarmali alsamantalya ya inmeden istanbulda 2-3 saatligine senin yanina gelsem
eet cnm 1.68ım keske 1.72 feln olaydm :18:
e senin boyun kaç kuzu benim gibi 1.69 flnsın o zaman
eet ccokk guzl bı canta alıcıgım ınsten rengı nıye gıymıyosun canımm :26: eger yapay duruo dıyosan "yaz ıncelıgı" dıye coraplar var bacakta olup olmadıgı bellı olmuo, ya da ayakkabının onu acıksa burnu acık kılotlu coraplar var onları denıyebılırsın
canımm sıyah elbısenın altına mercan rengı ayakkabılar ya da mınt yeşili filan kullanıyolar, elinede o renk bı canta tabı bı de o renk buyuk küpeler takabılırsınama elbıse cok uzun gozukmuo ayakkabı demıssın, adım atarken hareket ederken de gozukmuyosa, evdekı sıyahları gıy bosuna kesene zarar verme derım ben, onun yerıne guzel bı canta ve takıyla tamamla
hasoş ne laaahasanın kısaltması gibi olmuşş hasroş de bariii (şaka yapıyorum yanlış anlamayın nolur:18:)
düğünde çıtı pıtı olcan yawrucummmmm
bnde cok degıusık bısıler ıstıorum cnmsiyah ince corap güzel durmaz bence bebis :26: kalin siyahlari seviyorumda acik siyah den coraplar :26: bilemiycemki görmek lazim
bak ne diycem baloya gitmeden önce resimi eklede evet hayir diyelim
ben dün bi ayakkabi gördüm ufu 10 santim büyük gösterir birde cok hosdun üstü siyah kurdeleli topugunda karisik rengler vardin
cok güzel yazmissin pelincim dilege
sira bendemi :18:
yesilcay
nezaman tartilcan dilekona göre sac cekmeye basliycam da
canim bence gayet hos durmussun
ben geldiiiiiim!!
özledim sizi yaaa çok özledim
bildirim yapamıyorum ama sabah evden apar topar çıktık uyuya kalmışız bebeğin kontrolu vardı oyalnasak randevu kaçacaktı wc ye giremedim tartıya da çıkmadım tabi.tatil dönüşü artıdayım haliylebirde wc de sorun yaşıyorum şişkinlik hatsafhada!!iyi de beslenmedim bu hafta temizlikle kafayı yedim geldiğimden beri....ama itirafım var eğer aranıza katılmazsam diyeti sallıcam gibi görünüyor.cozutup ne bulursam yemiyorum ama yinede kontrolu kaybediyorum.şimdi yeni hedefim 1 temmuzda 57 kg olmak!!ilk hedefime başarıyla ulaşmıştım Allah2ım ve sizin sayenizde.malatya ya da 55-56 gidersem deymeyin keyfime kaynana çatlatmak lazım di mi ama şimdilik bu kadar sizler napıyonuz acep?beni özleyen var mı ki
Gelen tartıda 69 görürsem tartı yanlış diyebilir miyim peki?
Buna da cevap ver susuyorum.
Gel yol saçımı öyle git Suzi.
İçine dert olmasın.
Eki Görüntüle 427927
bakın ne akdr kıloluymusum sozumde((
cok cırkınmısım cokk
saclarımda bozulmustu
e bıde sıyah corap gıydm dhada cırkın oldm
sımdıkı aklım olsa pembe ayakkabı gıyerdm
corapta gıymzdım belkı
Ben onu hasrete değil hasana sorduydum zaten
dilekim bu 69 muhabbeti neee???geçmişi de okumadım daha..ayy noluyor???
selam kızlar bugün canım sıkkınya herşey üst üste gelir
bu kayseride ki lşehit haberini duyunca artık ne dicemi şaşırdım
Allah cezalarını versin yatacak yerleri olmasın inşallah pisliklerin
kayseri pınarbaşına 19-20 yaşlarındayken aileck gitmiştik abimin asker arkadaşını ziyerete
pınarbaşı öyle bir dağlık alanki şerefsşzler orayadamı pusu kurmuşlar
ölen şehitlerimize allahdan rahmet ailelerinede başsağlığı ve sabır diliyorum
nasıl sabır olur onuda bilmiyorum ya
ateş düştüğü yeri yakıyor kimse kimsenin acısını anlayamaz
bu devletten yerler içerler
doğuda vergi yok algı yok
su faturası elektrik doğalgaz bişey ödemexzler
batıdan daha rahat yaşarlar
sonra yedikleri yere ihanet eden şerefsiz köpekler allahınızdan bulun
çok moralim bozuldu
kızlar hepinizi okudum ama alıntılamadım
suzim sen çok iyi kalpli bir arkadaşsın tatlım ince düşünceli pötüşüm benim
kusura bakma yazdıklarını okdum ama alıntı yapamadım bugün biraz durgunum okadar canım
başka sorun yok
Gel yol saçımı öyle git Suzi.
İçine dert olmasın.
Özledik tabi şeker.
Hoşgeldin tekrar.
İzin vermiyorum bi yere gitme
Gel beraber zayıflıcaz.
Ee nasıl geçti tatil?*
Elüfff sıkmıyım sizi bu konularla da.
Gerip durdum zaten.
Sen nabıyoonnn nasıl geçiyo günün?
yok yawrum ya ne sıkması saçmalama ne germesi, sen bin defa aynı şeyi yaz aynı şeyi sıkılmadan bin defa söylerim, sen kesinlikle 69 falan değilsin tatlımseni çok iyi anlıyorum yetmiyo bitanem anlıyorum gözümüz doymuyo yani, şımarıklık yapmak değil amacımız ama işte konuşmuştuk çok korkuyoruz tekrar eski günlere dönmekten, şu an 70e çok yakınmışım gibi geliyo banada, bi gün tartıya bi çıkıcam ahanda 70 görcem diye korkuyorum, halbuki yanlardan pörtleyenim yok o konuda çok mutluyum sadece
çok yoğun canım ya sana yazarken bin defa böldüler şunu yap bilmem ne tel çalar bi taraftan
çok güzeldi canım doyamadım...rengim bir ton koyulaştı,denize havuza hiç giremedim .ama iyi geldi çok ihtiuyacım varmış..
hoşbulduk canımmm senin burda olduğunu bilmek güzel
gidemem zaten daha mide göbek duruyor bıngıl bıngıl
lan diloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tartı 90 gösterse inancan haa, o kadar körsün diyorum ben sana
Not: minderim bu lafı dileğe söyledim , dilaver'e fln değil
lan diloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tartı 90 gösterse inancan haa, o kadar körsün diyorum ben sana
Not: minderim bu lafı dileğe söyledim , dilaver'e fln değil
dilekim bu 69 muhabbeti neee???geçmişi de okumadım daha..ayy noluyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?