70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hala 69 dıyosun ya bu konuda daha fazla konusmama kararı aldımm

bı zmnlar bana -pelin 68 kılo olsam bana yeter - dedıgın gunlerı hatırlatır; yenı tartın gelıpte seni eski tartınla aynı kılolarda gosterdıgınde gozume gozukmemenı şiddetle tavsıye ederımmm

ben geldiiiiiim!!
özledim sizi yaaa çok özledim
bildirim yapamıyorum ama sabah evden apar topar çıktık uyuya kalmışız bebeğin kontrolu vardı oyalnasak randevu kaçacaktı wc ye giremedim tartıya da çıkmadım tabi.tatil dönüşü artıdayım haliylebirde wc de sorun yaşıyorum şişkinlik hatsafhada!!iyi de beslenmedim bu hafta temizlikle kafayı yedim geldiğimden beri....ama itirafım var eğer aranıza katılmazsam diyeti sallıcam gibi görünüyor.cozutup ne bulursam yemiyorum ama yinede kontrolu kaybediyorum.şimdi yeni hedefim 1 temmuzda 57 kg olmak!!ilk hedefime başarıyla ulaşmıştım Allah2ım ve sizin sayenizde.malatya ya da 55-56 gidersem deymeyin keyfimekaynana çatlatmak lazım di mi amaşimdilik bu kadar sizler napıyonuz acep?beni özleyen var mı ki

Gelen tartıda 69 görürsem tartı yanlış diyebilir miyim peki?
Buna da cevap ver susuyorum.

Gel yol saçımı öyle git Suzi.
İçine dert olmasın.

e senin boyun kaç kuzu benim gibi 1.69 flnsın o zaman
eet cnm 1.68ım keske 1.72 feln olaydm :18:
eet ccokk guzl bı canta alıcıgım ıns
hasoş ne laaahasanın kısaltması gibi olmuşşhasroş de bariii(şaka yapıyorum yanlış anlamayın nolur:18:)
düğünde çıtı pıtı olcan yawrucummmmm
o bna hasos yazıo noram oldugunu anlıorum
cnm ebnm ıns dedıgın gbı cok guzl bı gelın olurum ınsssssss
bnde cok degıusık bısıler ıstıorum cnm
bakalm bulablırım ınsss

Özledik tabi şeker.
Hoşgeldin tekrar.
İzin vermiyorum bi yere gitme
Gel beraber zayıflıcaz.
Ee nasıl geçti tatil?*

selam kızlar bugün canım sıkkınya herşey üst üste gelir
bu kayseride ki lşehit haberini duyunca artık ne dicemi şaşırdım
Allah cezalarını versin yatacak yerleri olmasın inşallah pisliklerin
kayseri pınarbaşına 19-20 yaşlarındayken aileck gitmiştik abimin asker arkadaşını ziyerete
pınarbaşı öyle bir dağlık alanki şerefsşzler orayadamı pusu kurmuşlar
ölen şehitlerimize allahdan rahmet ailelerinede başsağlığı ve sabır diliyorum
nasıl sabır olur onuda bilmiyorum ya
ateş düştüğü yeri yakıyor kimse kimsenin acısını anlayamaz
bu devletten yerler içerler
doğuda vergi yok algı yok
su faturası elektrik doğalgaz bişey ödemexzler
batıdan daha rahat yaşarlar
sonra yedikleri yere ihanet eden şerefsiz köpekler allahınızdan bulun
çok moralim bozuldu
kızlar hepinizi okudum ama alıntılamadım
suzim sen çok iyi kalpli bir arkadaşsın tatlım ince düşünceli pötüşüm benim
kusura bakma yazdıklarını okdum ama alıntı yapamadım bugün biraz durgunum okadar canım
başka sorun yok

Ben onu hasrete değil hasana sorduydum zaten

hasoş kim laaaaa gay mısın olum sennnn(yazıldığı gibi okuuu)
uff ya üniversitede iki erkek arkadaşım vardı..bigün içti bu deliler kafayı buldular..kolkola girip biz gayızzz diye bağırmışlardı

dilekim bu 69 muhabbeti neee???geçmişi de okumadım daha..ayy noluyor???

Bi tartıda 69 çıktımda canım.
Ablamın tartısı yanlış olma ihtimali yüksek ben gene de tartımı garantiye gönderiyorum öyle bi muhabbet işte.

Allah belalarını versin demekten başka birşey söylenmiyor.
Bunlarda unutulacak en çok ona üzülüyorum.

Gel yol saçımı öyle git Suzi.
İçine dert olmasın.

Özledik tabi şeker.
Hoşgeldin tekrar.
İzin vermiyorum bi yere gitme
Gel beraber zayıflıcaz.
Ee nasıl geçti tatil?*

çok güzeldi canım doyamadım...rengim bir ton koyulaştı,denize havuza hiç giremedim .ama iyi geldi çok ihtiuyacım varmış..
hoşbulduk canımmm senin burda olduğunu bilmek güzel
gidemem zaten daha mide göbek duruyor bıngıl bıngıl

Elüfff sıkmıyım sizi bu konularla da.
Gerip durdum zaten.
Sen nabıyoonnn nasıl geçiyo günün?

yok yawrum ya ne sıkması saçmalama ne germesi, sen bin defa aynı şeyi yaz aynı şeyi sıkılmadan bin defa söylerim, sen kesinlikle 69 falan değilsin tatlım seni çok iyi anlıyorum yetmiyo bitanem anlıyorum gözümüz doymuyo yani, şımarıklık yapmak değil amacımız ama işte konuşmuştuk çok korkuyoruz tekrar eski günlere dönmekten, şu an 70e çok yakınmışım gibi geliyo banada, bi gün tartıya bi çıkıcam ahanda 70 görcem diye korkuyorum, halbuki yanlardan pörtleyenim yok o konuda çok mutluyum sadece
çok yoğun canım ya sana yazarken bin defa böldüler şunu yap bilmem ne tel çalar bi taraftan

Sağol canım.
Bilmiyorum bu tartıda öyle çıkarsam en azından göstermiyorum diye teselli ederim kendimi artık.
Şişmanlamaktan korkuyorum o ayrıda birden o rakamı görünce fena olucam.

Oh ne güzel ya
Benimde ihtiyacım var.
Değişiklik iyi gelmiştir.
Pazartesinden itibaren menü paylaşırsın artık.

lan diloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tartı 90 gösterse inancan haa, o kadar körsün diyorum ben sana

Not: minderim bu lafı dileğe söyledim , dilaver'e fln değil

lan diloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tartı 90 gösterse inancan haa, o kadar körsün diyorum ben sana

Not: minderim bu lafı dileğe söyledim , dilaver'e fln değil

Dilaver benim kod adım.:82::82::82:
Ay baydım biliyorum ama 69samda başlıcam işte nabayım.
Kapuskam, ton balığım ,tavıklarım, etlerim, karnabaharlarım, pırasam beni bekler.

valla ben desem de sen ıstedıgıne ınanıyosun zaten oyuzden sen bılırsınn ama 55-58 arası cıkarsan gozume gozukme, hele 50-55 cıkarsan hiç bilemıyorum yanii o kadar diyim

dilekim bu 69 muhabbeti neee???geçmişi de okumadım daha..ayy noluyor???

Dilek sıkılmış işyerinde oturmaktan, action yaratıo kendınee görmezden gel canım, bu aralar kafası ıyı degıl, sevdıcegı askerden geldı ya mutluluk sarhoşu şu an kendisi, mazur gormek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…