Kızlar son 1 soruuuu
sizce, siyah ince çorap mı giyeyim yoksa çorapsız mı gideyim ( ten rengi çorap giymem) , burası da zor seçim
Bence de kendini onların yerine koyup, 15-20 sene sonra kendi halini, karı-koca başbaşa kalacağınız, çocuklarınızın ve torunlarınızın geleceği günleri zor da olsa bir hayal et derim. Ben hep bunu düşünüyorum kaynanamlara gittiğimizde, bugün biz nasıl davranırsak, kader de bize gelecekte aynı şeyleri gösterir canım, anne-baba duası en makbul duadır ayrıca, gönülerrini almaya bak derim.kızlar bişey paylaşcam sizlerle
biz yarın arabanın bakımı için mersine gideceğiz
sabahın 7sinde yola çıkacağız arabayı servise verip mersinde dolaşacağız
mersin yolu üzerinde biilçedede kayınvalidemler var
mersine kızımı götürmek istemiyorum sıcakta rezil oluyor çocuk
arabada serviste olunca nasıl olcak bilmiyorum
buraya anneme bırakmak istiyorum
eşimde benim annemler hiçmi görmeyecek çocuğu diyor
kayınvalideme bıraksam aklım onda kalacak
hem çok rahat terlemiş üşümüş düşmüş falan hiç önemsemez
bide çocuğun ne düzenini biliyor nede dilinden anlar
ben ona şu saatte yedir, uyut kalkınca terlediyse havlu koy falan desem yanlış anlar
akşamda orda yatalım diyor eşim o ilçeyle bizim ilçe arası 40 km falan
ne gerek var yatmaya diyorum yanlış anlayacaklar hiç kalmıyoruz orda diyor
ama kalırsamda bütün haftasonum gidiyor
içim sıkılıyor bunları düşünmekten
ben bide herşeyi kafamda planların belirsizlik olunca içim rahat etmiyor
en son eşime sen karar ver ben uyarım dedim ama kızımı napcam onu düşünüyorum
:97::97::97::97::97::97::97:
Hatunlar bu lipton berrak yeşilin tarçınlısını aldım anason varmış rakı içiyorum gibi hissttim bu nedir niye anason koymuşlar ki pehhbergomatlı ve yaseminlisi var onlar nasıl ben yeşilçayı bi sevemedim yaaa
Elbisenin şekline göre değişir canım.
Çok miniyse siyah çorap iyi bence.:26:
su dalgasida güzel oluyor bebiskuzu kuaförüne güveniyorsan yaptır ama zor yani, ya yan topuz yada su dalgası modeli yapıcam ben sanırım , hakana sormakta istemiyorum...
Ama kuaförlere hiç güvenmiyorum yaa ben
aaaaah kıskanıyorum yaaaa
benim kocamda desin öyle şeyler
çıtır oldummu dedim geçenlerde istesende olamazsın dedi
çıtır 18liklere denmezmiymiş
ben 28
baktım fotolara süersin tatlım yaaa, keşke fotoları sevdiceğine çektirseydin karşıdan görürdük bizde
topikte bisuziyi bide seni dövecez haaa
suziyi doktora gitmediği için senide hala kendini şişko gördüğün için
regl geliyorum diyordur belki pelincimdeğilim yaaaaama regl mi yaklaşıo acabaaa :26: ooof offf çok dertliyim suzimm, işin kötüsü şimdi önümde yıne olsa yıne yerım yanı o dereceeee
kirlmam desem :26:alistira alistira söyle pelincimSuziiiiimmmm sana bişick soylıycem ama çekiniyorum kalbini kırarım, benı yanlıs anlarsın dıyeeeee :26:
sen degistin ama sevdiceginde degisti dimi fistikEvet güzel geldi valla niye öyle bakıyosun falan diyorum hiç diyo sevdim bu tarzını diyo.
Eskiden olsa kimse bana yırtık pantul ve açık renk kot giydiremezdi de.
Bilmiyorum Suzi ne çıkarsa bahtıma dicem artık.
69 kiloysamda ha gayret tekrar başlarım yapacak birşey yok.
Pedometre de aldım bu akşam yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.
Yarın gelir herhalde kargo.
kızlar canlar kuzucuklarımmmm
bnde bısı sorcm ama ıcınzden demeyn lutfen off gecsede dugun kurtulalım dıe
cok guzl olmam gerekıo dugunde
nese soruma geleym
sıyah elbıseyı gıymeye karr werdım
hazır ıcınede gırmısken
altına nasıl bı ayakkabı gıyeblırım
cok zıt bır renk dusunuorum ben :18::18:
Aynen canım normale dönmeye başladı.
Biliyosun canım burda tekim.
Evde de dün ayna karşısında çekmiştim.:26:
Gördün mü??
Ablamlar olduğunda çekin diyoruz üff git diyolar.
Dışarda arkadaşlarımla çıkarsak işte arada bi çekiniyoruz ekliyorum burayada.
Benim tartı yanlış canım eminim suları doğru tartsa da beni yanlış tartıyo.
69 kiloyum sanırım en azından kendimi bu fikre alıştırıyorum.:26:
Bizim komşular homini gırtlak yiyo tartı yok ki.
Yakın olaydık sende tartılırdım.
Bide bi sana bakıyorum bi kendime tamam sporda yapıyorsun ama bnim vücudum 57-58 olamaz.
Zaten inanmıyordum o kiloya düştüğüme.
Bakalım bi tartım gelsin belli olacak.
Hasretcim elbisen uzun sonuçta , bence bu konuda rahat seçim yap, fushia yada kırmızı olabilir ama rugan olmasın bebeğim rengi zıt olcaksa
aayyy benim ayakkabıya sen bayılcaksın baakyarın kesin yüklicem seninle zevklerimiz aynı
Lafa bak; "Benim tartı yanlış canım eminim suları doğru tartsa da beni yanlış tartıyo."tabi canım kokundan tanıo tartı senı, ahan da Dilek geldi dıo, şu suyu dogru, dılegı de yanlıs tartıyım da kafayı bozsun benle dıyo açıkçası amacını da gerckeleştırmış gıbı duruyo
ha eger kendını 69 a alıstırıp, tartıya cıktıgında 50ye yaklastıgını gormek senı daha çok sevındırecek ve motıve dıcekse sen bılırsın tabi, orasına karısamayız
şimdi bana gelınce boyumdan 7-8 kılo az bı kılom var yanı senın 50-51 kılo halin kadar olduğumu düşün, senın de zaten o kılolara gelmene az kaldı, hatta dıkkat etmeye devam ettıgın ıcın belkı de geldın bıleama bu psıkolojıyle gıdersen ınan sana o kılolar bıle yetmıycek, boşuna kendını yıpratıyosun, hatta paranı da bosuna harcadın bugun, kendı tartın mis gıbı dogruyu gösterıyodu sana, sen gıttın bosuna para verıp yenısını aldın :26:
senin olmak ıstedıgın, hayalını kurdugun vucudu cok ıyı bılıyorum, senın ıstedıgın normal olmakta deıl gercekten zayıf olmak, ama tehlıkelı sular bunlar, insanlar boyle boyle hastalınıyolar, herksın bı vucut yapısı bı bunyesı var, bısı deıl zayıflıycam derken bünyenı zayıf düşüreceksın :26:
kafandakı bu kılolu olma dusuncesini at, saglıklı düşün, üzerindeki 30 kılo fazlalıgı atmıs ınsansın, kıloluların psıkolojısını dusuncelerını en ıyı bız anlamamız gerekırken, 50lı kılolarda olup -oof cok kıloluyum-dıye ortalrda yakınan kızların suratına bı tane carpmak ıstedıgımız zmnları düşün, ve o duruma düşme, bu topıkte senın oldugun kıloya gelmek ıcın ne ugras veren kızlar var sende bılıyosun
hadı bakalım Dilekcim, silkelenıp kendıne gel, topıkte kızlar ornek alıyolar senı, kendıne daha fazla haksızlık yapmaa
ayrıca ben kendımı duzelteyım dıye gırdım topıge valla dertlerını dert edındım haa
Eki Görüntüle 427927
bakın ne akdr kıloluymusum sozumde((
cok cırkınmısım cokk
saclarımda bozulmustu
e bıde sıyah corap gıydm dhada cırkın oldm
sımdıkı aklım olsa pembe ayakkabı gıyerdm
corapta gıymzdım belkı
ne günleri tartilcan
sen degistin ama sevdiceginde degisti dimi fistik
allah mutlulugunuzu bozmasin
hayda hala 69 diyon
Mini dilomyaşı büyük hatunlar için değil di mi giyilebilir , daha güzel görünüyo sanki çorapla:26:
Valla 69sam size bile söylemeyebilirim.
Bilmiyorum normale dönene kadar listeye girmeyebilirim.
Avusturyadan gelip dövcen korkuyorum.
Yok canım bence giyilebilir hoş duruyo.
Kızlar son 1 soruuuu
sizce, siyah ince çorap mı giyeyim yoksa çorapsız mı gideyim ( ten rengi çorap giymem) , burası da zor seçim
kızlar canlar kuzucuklarımmmm
nese soruma geleym
hazır ıcınede gırmısken
Kaç kiloydun burada hasoş:26:
sayfanın sonuna bi geldim bi baktım 69 rakamı kesin diloştur dedim ahanda o yazmış işte...
hala 69 diyo bu kız yaa
diloşum baktım şimdi resmine walla hiç öyle değilsinnnnn çıtırsın we şeker
siyah ince corap güzel durmaz bence bebis :26: kalin siyahlari seviyorumda acik siyah den coraplar :26: bilemiycemki görmek lazimKızlar son 1 soruuuu
ben dün bi ayakkabi gördüm ufu 10 santim büyük gösterir birde cok hosdun üstü siyah kurdeleli topugunda karisik rengler vardinkızlar canlar kuzucuklarımmmm
nese soruma geleym
hazır ıcınede gırmısken
cok güzel yazmissin pelincim dilegeLafa bak; "Benim tartı yanlış canım eminim suları doğru tartsa da beni yanlış tartıyo."tabi canım kokundan tanıo tartı senı, ahan da Dilek geldi dıo, şu suyu dogru, dılegı de yanlıs tartıyım da kafayı bozsun benle dıyo açıkçası amacını da gerckeleştırmış gıbı duruyo
ha eger kendını 69 a alıstırıp, tartıya cıktıgında 50ye yaklastıgını gormek senı daha çok sevındırecek ve motıve dıcekse sen bılırsın tabi, orasına karısamayız
şimdi bana gelınce boyumdan 7-8 kılo az bı kılom var yanı senın 50-51 kılo halin kadar olduğumu düşün, senın de zaten o kılolara gelmene az kaldı, hatta dıkkat etmeye devam ettıgın ıcın belkı de geldın bıleama bu psıkolojıyle gıdersen ınan sana o kılolar bıle yetmıycek, boşuna kendını yıpratıyosun, hatta paranı da bosuna harcadın bugun, kendı tartın mis gıbı dogruyu gösterıyodu sana, sen gıttın bosuna para verıp yenısını aldın :26:
senin olmak ıstedıgın, hayalını kurdugun vucudu cok ıyı bılıyorum, senın ıstedıgın normal olmakta deıl gercekten zayıf olmak, ama tehlıkelı sular bunlar, insanlar boyle boyle hastalınıyolar, herksın bı vucut yapısı bı bunyesı var, bısı deıl zayıflıycam derken bünyenı zayıf düşüreceksın :26:
kafandakı bu kılolu olma dusuncesini at, saglıklı düşün, üzerindeki 30 kılo fazlalıgı atmıs ınsansın, kıloluların psıkolojısını dusuncelerını en ıyı bız anlamamız gerekırken, 50lı kılolarda olup -oof cok kıloluyum-dıye ortalrda yakınan kızların suratına bı tane carpmak ıstedıgımız zmnları düşün, ve o duruma düşme, bu topıkte senın oldugun kıloya gelmek ıcın ne ugras veren kızlar var sende bılıyosun
hadı bakalım Dilekcim, silkelenıp kendıne gel, topıkte kızlar ornek alıyolar senı, kendıne daha fazla haksızlık yapmaa
ayrıca ben kendımı duzelteyım dıye gırdım topıge valla dertlerını dert edındım haa
yesilcaytürk kahvesi saatiiiiiiiiiiiii
isteyen yeşilçayını,isteyen kahvesini,isteyen ayranını,isteyen suyunu alsın gelsin çabukkkk
tokuşturalımmmm
nezaman tartilcan dilekSon cümlene koptum.
Şımarıklık gibi algılanıyor fakat şöyle bişey var.
Benim bacaklarım falan çok kalın. Tartı mevzusuna gelince.
Normalde ufak ablamın tartısıyla arasında 2 kilo flan fark ediyor ablamda.
Büyük ablamda 69 çıkınca şok oldum şimdi garip diceksiniz onun tartısı arzum bu dediğim modelden herkes doğru tartıyo demiş yorumları okudum.
Babam tartıldı geçen tartıda yanlış senin tartın falan dedi.
Kilosunu söyledi vs.
Yanlış yani bildiğin. Karışık işte anlatamıyorum.
Keşke dediğin gibi zayıf olsam da tehlikeli sularda yüzsem.
Gelen tartıda da büyük olasılıkla 69 falan çıkıcam burdan devam edicem gene yüzüm kızara kızara.
canim bence gayet hos durmussunEki Görüntüle 427927
bakın ne akdr kıloluymusum sozumde((
cok cırkınmısım cokk
saclarımda bozulmustu
e bıde sıyah corap gıydm dhada cırkın oldm
sımdıkı aklım olsa pembe ayakkabı gıyerdm
corapta gıymzdım belkı
diyorum ucagi aktarmali alsamValla 69sam size bile söylemeyebilirim.
Bilmiyorum normale dönene kadar listeye girmeyebilirim.
Avusturyadan gelip dövcen korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?