70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar canlar kuzucuklarımmmm
bnde bısı sorcm ama ıcınzden demeyn lutfen off gecsede dugun kurtulalım dıe
cok guzl olmam gerekıo dugunde
nese soruma geleym
sıyah elbıseyı gıymeye karr werdım
hazır ıcınede gırmısken
altına nasıl bı ayakkabı gıyeblırım
cok zıt bır renk dusunuorum ben :18::18:

Bence de kendini onların yerine koyup, 15-20 sene sonra kendi halini, karı-koca başbaşa kalacağınız, çocuklarınızın ve torunlarınızın geleceği günleri zor da olsa bir hayal et derim. Ben hep bunu düşünüyorum kaynanamlara gittiğimizde, bugün biz nasıl davranırsak, kader de bize gelecekte aynı şeyleri gösterir canım, anne-baba duası en makbul duadır ayrıca, gönülerrini almaya bak derim.

Yeşil çay(a.e.e) vitaminli tavsiye ederim, bir de bergamotlu olabilir, ginkgkolu vardı sanırım bir de.

kuzu kuaförüne güveniyorsan yaptır ama zor yani, ya yan topuz yada su dalgası modeli yapıcam ben sanırım , hakana sormakta istemiyorum...

Ama kuaförlere hiç güvenmiyorum yaa ben
su dalgasida güzel oluyor bebis

değilim yaaaa ama regl mi yaklaşıo acabaaa :26: ooof offf çok dertliyim suzimm, işin kötüsü şimdi önümde yıne olsa yıne yerım yanı o dereceeee
regl geliyorum diyordur belki pelincim

Gaza geldim tartı aldım.
Bide pedometre aldım.

Eki Görüntüle 427845
ne günleri tartilcan
Suziiiiimmmm sana bişick soylıycem ama çekiniyorum kalbini kırarım, benı yanlıs anlarsın dıyeeeee :26:
kirlmam desem :26:alistira alistira söyle pelincim
sen degistin ama sevdiceginde degisti dimi fistik
allah mutlulugunuzu bozmasin
hayda hala 69 diyon

Hasretcim elbisen uzun sonuçta , bence bu konuda rahat seçim yap, fushia yada kırmızı olabilir ama rugan olmasın bebeğim rengi zıt olcaksa

aayyy benim ayakkabıya sen bayılcaksın baak yarın kesin yüklicem seninle zevklerimiz aynı

Lafa bak; "Benim tartı yanlış canım eminim suları doğru tartsa da beni yanlış tartıyo." tabi canım kokundan tanıo tartı senı, ahan da Dilek geldi dıo, şu suyu dogru, dılegı de yanlıs tartıyım da kafayı bozsun benle dıyo açıkçası amacını da gerckeleştırmış gıbı duruyo

ha eger kendını 69 a alıstırıp, tartıya cıktıgında 50ye yaklastıgını gormek senı daha çok sevındırecek ve motıve dıcekse sen bılırsın tabi, orasına karısamayız

şimdi bana gelınce boyumdan 7-8 kılo az bı kılom var yanı senın 50-51 kılo halin kadar olduğumu düşün, senın de zaten o kılolara gelmene az kaldı, hatta dıkkat etmeye devam ettıgın ıcın belkı de geldın bıle ama bu psıkolojıyle gıdersen ınan sana o kılolar bıle yetmıycek, boşuna kendını yıpratıyosun, hatta paranı da bosuna harcadın bugun, kendı tartın mis gıbı dogruyu gösterıyodu sana, sen gıttın bosuna para verıp yenısını aldın :26:

senin olmak ıstedıgın, hayalını kurdugun vucudu cok ıyı bılıyorum, senın ıstedıgın normal olmakta deıl gercekten zayıf olmak, ama tehlıkelı sular bunlar, insanlar boyle boyle hastalınıyolar, herksın bı vucut yapısı bı bunyesı var, bısı deıl zayıflıycam derken bünyenı zayıf düşüreceksın :26:

kafandakı bu kılolu olma dusuncesini at, saglıklı düşün, üzerindeki 30 kılo fazlalıgı atmıs ınsansın, kıloluların psıkolojısını dusuncelerını en ıyı bız anlamamız gerekırken, 50lı kılolarda olup -oof cok kıloluyum-dıye ortalrda yakınan kızların suratına bı tane carpmak ıstedıgımız zmnları düşün, ve o duruma düşme, bu topıkte senın oldugun kıloya gelmek ıcın ne ugras veren kızlar var sende bılıyosun

hadı bakalım Dilekcim, silkelenıp kendıne gel, topıkte kızlar ornek alıyolar senı, kendıne daha fazla haksızlık yapmaa

ayrıca ben kendımı duzelteyım dıye gırdım topıge valla dertlerını dert edındım haa

heyecnla beklıorum
aslında ayakkabı hıc gorunmuyo
uzun kuyruklu bı elbıse sonucta
ewde platform topklu sıyah bı ayakkbm war
acaba onu mu gıysem dıorum
elımede cok sık degısık bır renk canta alırım
senn sıyah corap gıyme konusuna gelnce
bn sozumde sıyah coap gıymıstm elbıseyı oldurmustu resmen ama mecbrdum
bnce cok cok kısa dıılse gıyme
bu yasımzda corapsız gezmıczde ne zamn gezcez sekerm

türk kahvesi saatiiiiiiiiiiiii
isteyen yeşilçayını,isteyen kahvesini,isteyen ayranını,isteyen suyunu alsın gelsin çabukkkk
tokuşturalımmmm

Son cümlene koptum.
Şımarıklık gibi algılanıyor fakat şöyle bişey var.
Benim bacaklarım falan çok kalın. Tartı mevzusuna gelince.
Normalde ufak ablamın tartısıyla arasında 2 kilo flan fark ediyor ablamda.
Büyük ablamda 69 çıkınca şok oldum şimdi garip diceksiniz onun tartısı arzum bu dediğim modelden herkes doğru tartıyo demiş yorumları okudum.
Babam tartıldı geçen tartıda yanlış senin tartın falan dedi.
Kilosunu söyledi vs.
Yanlış yani bildiğin. Karışık işte anlatamıyorum.
Keşke dediğin gibi zayıf olsam da tehlikeli sularda yüzsem.
Gelen tartıda da büyük olasılıkla 69 falan çıkıcam burdan devam edicem gene yüzüm kızara kızara.

bakın ne akdr kıloluymusum sozumde ((
cok cırkınmısım cokk
saclarımda bozulmustu
e bıde sıyah corap gıydm dhada cırkın oldm
sımdıkı aklım olsa pembe ayakkabı gıyerdm
corapta gıymzdım belkı

Eklentiler

• $407722_345883962097602_220699407949392_1315549_20482944_n.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
ne günleri tartilcan

sen degistin ama sevdiceginde degisti dimi fistik
allah mutlulugunuzu bozmasin
hayda hala 69 diyon

Valla 69sam size bile söylemeyebilirim.
Bilmiyorum normale dönene kadar listeye girmeyebilirim.
Avusturyadan gelip dövcen korkuyorum.

Mini dilom yaşı büyük hatunlar için değil di mi giyilebilir , daha güzel görünüyo sanki çorapla:26:

Yok canım bence giyilebilir hoş duruyo.

Yok canım bence giyilebilir hoş duruyo.

sayfanın sonuna bi geldim bi baktım 69 rakamı kesin diloştur dedim ahanda o yazmış işte...
hala 69 diyo bu kız yaa
diloşum baktım şimdi resmine walla hiç öyle değilsinnnnn çıtırsın we şeker

Kızlar son 1 soruuuu

sizce, siyah ince çorap mı giyeyim yoksa çorapsız mı gideyim ( ten rengi çorap giymem) , burası da zor seçim

ten rengı nıye gıymıyosun canımm :26: eger yapay duruo dıyosan "yaz ıncelıgı" dıye coraplar var bacakta olup olmadıgı bellı olmuo, ya da ayakkabının onu acıksa burnu acık kılotlu coraplar var onları denıyebılırsın

siyah corap elbıseye gore degısır tabıkı, cok guzelde durabılır hasretın deıdgı gıbı elbıseyı öldürebılırde :26:

ben bacakları corapların daha gzuel gosterdıgını dusunenlerdenım, her turlu kusurunu kapatıo, toparlıo fılan, Bulent Ersoy ablamız bıle dıo kadının bacagını gosteren coraptır dıye ama yıne de tercıh senın iki halıyle de koy sen foto oylayalımm

canımm sıyah elbısenın altına mercan rengı ayakkabılar ya da mınt yeşili filan kullanıyolar, elinede o renk bı canta tabı bı de o renk buyuk küpeler takabılırsın ama elbıse cok uzun gozukmuo ayakkabı demıssın, adım atarken hareket ederken de gozukmuyosa, evdekı sıyahları gıy bosuna kesene zarar verme derım ben, onun yerıne guzel bı canta ve takıyla tamamla

Kızlar son 1 soruuuu

sizce, siyah ince çorap mı giyeyim yoksa çorapsız mı gideyim ( ten rengi çorap giymem) , burası da zor seçim
siyah ince corap güzel durmaz bence bebis :26: kalin siyahlari seviyorumda acik siyah den coraplar :26: bilemiycemki görmek lazim
bak ne diycem baloya gitmeden önce resimi eklede evet hayir diyelim
ben dün bi ayakkabi gördüm ufu 10 santim büyük gösterir birde cok hosdun üstü siyah kurdeleli topugunda karisik rengler vardin
cok güzel yazmissin pelincim dilege
sira bendemi :18:
türk kahvesi saatiiiiiiiiiiiii
isteyen yeşilçayını,isteyen kahvesini,isteyen ayranını,isteyen suyunu alsın gelsin çabukkkk
tokuşturalımmmm
yesilcay
nezaman tartilcan dilek ona göre sac cekmeye basliycam da
canim bence gayet hos durmussun
diyorum ucagi aktarmali alsam antalya ya inmeden istanbulda 2-3 saatligine senin yanina gelsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…