valla ben desem de sen ıstedıgıne ınanıyosun zaten oyuzden sen bılırsınn ama 55-58 arası cıkarsan gozume gozukme, hele 50-55 cıkarsan hiç bilemıyorum yanii o kadar diyim
Dilek sıkılmış işyerinde oturmaktan, action yaratıo kendıneegörmezden gel canım, bu aralar kafası ıyı degıl, sevdıcegı askerden geldı ya mutluluk sarhoşu şu an kendisi, mazur gormek lazım
Sağol canım.
Bilmiyorum bu tartıda öyle çıkarsam en azından göstermiyorum diye teselli ederim kendimi artık.
Şişmanlamaktan korkuyorum o ayrıda birden o rakamı görünce fena olucam.
Oh ne güzel ya
Benimde ihtiyacım var.
Değişiklik iyi gelmiştir.
Pazartesinden itibaren menü paylaşırsın artık.
tamam canım paylaşcam mecburum mecburum!!!bence de senin de kesinlikle ihtiyacın var havalar ısınsın kaç biyerlere al sevdiceğini deniz kum güneş ohh bir de sevgili daha ne ister insan)
selam kızlar....
moralim çok bozuk, nefessiz kalıyorum...
yine şehit yine acı, yine yanan yürekler...
kim der ki kayseride patlama olacak şehit vereceğiz
terör artık her yerde malesef...
muş vartoda sivilde sokak ortasında sırtından vuruldu bir astsubayımız da...
iş çıkışıkı evine gidiyordu karısı yemeğini hazırlamış onu bekliyordu belki de
geçen sene hakkari yüksekovada da yine sivilde iki tane uzman çavuşu işlerine giderken şehit etmişlerdi..
nasıl bis sistemdir bu askeri,polisi doğuya gönderiyorsun ama orada yaşamak için onlara gerekli şartları sağlamıyorsun lojman vermiyorsun
sivilde otururyor ve yine sivilde sivil kıyafetlerle şehit oluyorlarne için kimin için???????
ama okadar duyarsız ki milletimiz seslerini çıkarmaları isyan etmeleri için 23 şehit vermemiz gerekiyor sanırım geçen seneki gibi
tek haneli sayıları umursamıyor kimse...
tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun, allah ailelerine dayanma güvü versin....amin......
kızlar moralım bozuk ama ck sukur daha buyugude olabılırdı kayserımde
ara:bır elmanın 3/1ri biraz buyuktude:)
spor40
15 dk leslıe
15 mekık
100 yatarak bısıklet pedalı
bırzdan yemek yıyp yuruyuse gıdecegım sonra goruusuruzzzzz ınsl....
tamam canım paylaşcam mecburum mecburum!!!bence de senin de kesinlikle ihtiyacın var havalar ısınsın kaç biyerlere al sevdiceğini deniz kum güneş ohh bir de sevgili daha ne ister insan)
Aynende bi türlü durumları toparlayamadık yeni geldi zaten askerden bakalım daha zamanımız var.
Yawru eve bi sürü abiye tıktın diğer aldıklarında güzeldi bence.
Bu da güzel ama basit sanki.:26:
Aynende bi türlü durumları toparlayamadık yeni geldi zaten askerden bakalım daha zamanımız var.
Yawru eve bi sürü abiye tıktın diğer aldıklarında güzeldi bence.
Bu da güzel ama basit sanki.:26:
doğru diyosun dilom, bu huyumdan nefret ediyorum yaa.. gelinliğimi seçerken de kaç defa karar değiştirmiştim..karar veremiyorummmmmiçime sinmiyooo
58 görünüyorsam resimlerden ne ala canım tartıyı takmam o zaman.
Valla bak.
doğru diyosun dilom, bu huyumdan nefret ediyorum yaa.. gelinliğimi seçerken de kaç defa karar değiştirmiştim..karar veremiyorummmmmiçime sinmiyooo
heheh bnde oleym
bn gelınlk secerkene sewdckle kesn tartscaz
canım sen almadın mı elbıse albume eklemıstın sankıı :26:
Lan gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nereye kayboldun kaçamak yapıyorsan bittin kızım bak
Müdürüm beni burdayken yakaladı çok kızdı.Sabahtan beri onun için giremedim.Aklım sizde kaldı
Bide beni tehdit etti.Bilgi işleme tüm int kayıtlarını çıkarttırırım ozaman çalımassın dedi
dilek yapabilirmiki int te ne yaptıysam kayıtlı kalırmı ?
Müdürüm beni burdayken yakaladı çok kızdı.Sabahtan beri onun için giremedim.Aklım sizde kaldı
Bide beni tehdit etti.Bilgi işleme tüm int kayıtlarını çıkarttırırım ozaman çalımassın dedi
kızlar turk kahwemı ıctım
bıtrdım yanda calısan lardan bırıde yapmıs gtrmıs
sekersız onuda ıcsem zararı olur mu:18::18:
Hasretcim kasma kendini bu kadar birşey olmaz
hergün 3-4 fincan kahve içen insanlar biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?