70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

58 görünüyorsam resimlerden ne ala canım tartıyı takmam o zaman.
Valla bak.

evet canm aynen hıc onlem alınmıyor polısın onu acılmıyor o serefsızler kırıp dokuyo ve polıs sadece jop kullanıyor bıber gazısıkıyor ve buda medya sucsok sokk dıye yayınılıyor boyle yayın yapanlarında allah belasını versın!!!!!!!!!!!!!
gecen aylardakı ozel harekat polısı mustafa erdogan hemserım olur bnm yan koyumden gecen esımle gıtttık mezarlık yenı sadece o var kıbkırmısı albayrak altında yatıyor ben agladım esım agladı mezarını suladık agladıkkk agladıkkkk her aklıma geldıgınde aglıyorum oglum olursada bu vataan ıcın ınsl..asker olacak bu serefsızlere ınattt rabbım nasıp ederse ınsl...

sımdıkı olayda pınarbasında olmus yakın buraya 30 dk fılan kaynım gıttı hemn kendısı emlıyet mensubu o serefsızler yureklerı sızlatıyor ama kendı leşleri it leşinden daha degersız bunu bılıyorlar ve yok pahasına salah gerızakalılar ılac alıp bız canlı bobba yızdıye ortaya atıyorlar kendılerını neyseeeeeeeeee allah tıpkı fravun gıbı kurutsun soylarını ınsallahh

moralım bozukk pöfffffff

öglen 13:00:1kepceye yakın dunku mercımek corbası
6 tane nugget

ara arkadasın gunu varmıs super seyler yapmısss kendımı zor tututtummm

sadece 3 kasık kısır+ 1 tane cevız buyuklugunde top yedım tarıfını aldım aksama yapcam esım ıcın ınsl..ıcınde(ırmık,şeker,su,kakao var)

58 görünüyorsam resimlerden ne ala canım tartıyı takmam o zaman.
Valla bak.

hayatta yapamadıgım seydır, sence ben kac yasındayım ya da kac kıloyum dıye soranlar hakkında tahmınde bulunabılmek :26:

senın zaten gözü hassas tartı olan bı sevgılın var, o da dogru olanı soyluyo zaten bence ona guven

fotolarda aldatıcı olabılıyo, bazı fotolarda daha kılolu cıkıyorum ben bazılarında daha ınce, gıydıklerıne gore degısıo ınsanın, benım de daha kılolu gosteren kıyafetlerım var ama onları dolabın ücra köşelerine atıyorum genelde, giymemeyı tercıh edıyorum, kıyafetın kesimi kumaşı cok önemli tabiki.. gecenlerde kocişle bı pantolon denedım, 38 bedendi ama acaıp kılolu gosterdı, eşim bıle hemen çıkar onu dedı, beden bıle onemlı olmuyo yanı :26:

ılk fotoda üzerindeki acık renk bı kot, ee zaten acık renk pantolonlar ınsanı zayıf gostermez hem de sanırım üstelikte düşük belli bi pantolon, sen bana zayıfsın dıyosun ama ben hala düşük bel ya da açık renk pantolon gıyemıyorum ne yazıkki :26:

diğer elbıselı fotoyu da gordum şimdi, onun da rengı cok hoş, boyu tam ideal, altına topuklu ayakkabılarla cokta şık olur, hem topuklu ayakkabı bacakalrı ve popoyu daha da guzel gosterıo o elbısede de kesim kalçanı saran bı model, ayagında da topuklu olmadıgı için aynaya bakınca bişilerin gozune batması gayet normal yanı ben begendımm, ayakkbıyla tamalanınca daha da gzuel olacagına da emınım

kızlar turk kahwemı ıctım
bıtrdım yanda calısan lardan bırıde yapmıs gtrmıs
sekersız onuda ıcsem zararı olur mu:18::18:

Müdürüm beni burdayken yakaladı çok kızdı.Sabahtan beri onun için giremedim.Aklım sizde kaldı
Bide beni tehdit etti.Bilgi işleme tüm int kayıtlarını çıkarttırırım ozaman çalımassın dedi
dilek yapabilirmiki int te ne yaptıysam kayıtlı kalırmı ?

Hadi ya kötü olmuş.
Evet canım görebilirler nerelere giriş yaptığını.:26:

Kızlar kızlarrr

Hakan zaraya gitmiş, saatlerdir 10 kere aradı ne giyeyim diye, artık dedim ki süpriz olsun bana aşkım

"Sen çok güzel olcaksın benimde iyi görünmem lazım" diyo , dicektim ulan dobiçten güzel mi olurmuş kafan göre giy diye ama demedim

Sanırım o beni prenses peri sanıyo

Bu ne saçma şey yaaa, ne zararı varmış buranın ki

mal müdür

Tüh ya kötü olmuş :26:

bi süre dikkat et canım, şimdi dıkkat edebılır napıyo fılan dıye ama uzerınden bıraz zaman gecınce unutur gıderler dıye zannedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…