yine karar değiştirdik sanırımiyi canım ya çok sevindimmşimdiden iyi eğlencelerrr
kocaya sar senn
ama ama şimdide biz merak ettik :26:Pelincimbeni kirmak istemeyip özelden yazdigin icin tesekkür ederim düsünceli arkadasim
minem belki vucut düzene girerse gider belki diye gitmedim :26: o ayakkabilarin üstünde duramam ben artik unuttum topuklu ayakkabi giymeye giymeye
tüh bidaha da diyemiyor insan cekiniyorbenim annemde mirin girin ettimi hemen yok aman ben bakarim diyorum sonrada nasil geri ceviririm diyorum :26:
kızlarrr nerdesiniz cıssları mı götürüyosunuz ben burda bitki çayımı içerken
ama herkes bakıp bakıp giderse sayfa ilerlemez tabiiiwallaha akşamdan beri kimse war mı?diye ara ara girip bakıyorum ama tık yok..nereye kaçıştı millettt..:44::44::44::44::44:
aaa benden başka kimse yok:26:
kaçam bende
iyi geceler kızlar
nolsun canim iyilik napalimbiraz durgunum şu sıralar kilo almışım gibi hissediyorum
sen nasılsın
nezman gidiyordunuz minem yarinmi :26: anne napiyon diye bidaha ara anlar ozaman
yine karar değiştirdik sanırım
ama ama şimdide biz merak ettik :26:
hmm evet vücut düzene girerse belki
haklısın
çocuk konusundada aynen öyle oldum
biraz önce yine aradım bişey demedi
kapatınca tühhh dedim yaaa
cok gecmis olsun canim ya :26: insallah biran önce kurtulursun cok öpüyorum senikzılar iyi akşamlar
geçenlerde tekrar geldim diye msj attıktan sonra o gece başıma neler geldii
çok fena mide ağrısıyla acile gittik gece 1 de sabah 11 de ancak çıktık
safra kesemde taş varmış ve ameliyat olucam
ameliyat işlemlerim başladı bakalım 1 haziranda anesteziye gidicem en son onun sonuçlarıyla
cerrahiye gidip ameliyat günü alıcam inş. biran önce kurtulurum
yazıp birden kaybolmuş gibi oldum ama kusura bakmayın durum bundan ibaret
ama dikkat ediyorum yine yediklerime sadece buraya yazamadım bu hafta hep hastanelerdeydim nerdeyse hergün
ameliyata kdr 58 e inmem lazım çünkü serum yatış fln derken alırım yine 1-2 bişiler en azından o zmna kdr insem 58 e inş. olurrr :)
dilek sanada dönemedim şekerim protein diyetini denemek isterim müsaden varsa özel atarsan sevinirimmm
vakit buldukça yazıcam yine
öpüyorum hepinizi kocamannnn
off ya ben bugün cok kacirdimkızlarrr nerdesiniz cıssları mı götürüyosunuz ben burda bitki çayımı içerken
tam bugünümü anlatmis
aaa benden başka kimse yok:26:
kaçam bende
iyi geceler kızlar
Bizle ilgili bisey yok suzim ama cok üzüldük cocuklarda etkilendi uzakta olmasına rağmen
Özelden yazamadim on dak beklemem gerekiyormus
kimsecikler kalmadi topikde bende gideyim bi formcayi alayim sakliyordum öyle cantamda tek birtane kaldi diye
belki fayda eder birazdanda esim gelir camasir yikadim onlari sereyim eve düsen yildirima bakiyordum ona devam bakayim
iyi geceler kizlar
ha birde unuttum anlatmayi dün arkadasimla spor salonuna gittik saat aksam 9.30 gibi oglisi uyudukdan sonra esime birakdim ciktim
yarim saat kosu bandindaydik sIkILdim 200 kalori anca yaktim baktik spor salonunda kadinlar bölümünde 1 tane bile kadin kalmamis
zipladik hopladik göbislerimizi cikartik saladik dans ettik cok komikdin
arkadasimda dedi bundan sonra hep böyle gec gelelim salon bize kalsin yine dans ederiz dedi
betülcümselam canlarıımm
çok özledim sizi..
geçen gün öğlen girmiştim alıntı yapmıştım cvp vercektim interneti almaya geldi bi arkadaş
hastanede giriyordum da
hatırladığım kadarıyla cvp vereym
mine canım hastanedeydim ya ondan yanımda onlar vardı onlarla sahur yaptım doydum şükür..
dilek iyiyim şekercim çok şükür
gamze ay bende de yulaf ezmesi var almıştım bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum ben de yiyeyim bari
bunları hatırlıyorum
bu arada geçen hafta aldığım 1.5 kilonun 1.4'ünü vermişim şükür
63.5 oldum. ve yeni hedefiiimm 2 haftada 3.5 kilo vermek
çünkü muhtemelen eve gitcem 2 hafta sonra..
o zamana kadar 60 olmak istiyorum
gerçi regli olcam belki veremem de olsun hedefimi yüksek tutayım
yine uzun uzun anlattım
eee sizden ne var ne yok
spor yapiyorumda zerram daha kiloya etkisini göremedimNe güzel spor yapıyorsun canım yaa
Benbugunleerde iyice saldim
Bu günlerde jilliana başlayabilirim heveslendim bende dambil aldım
Ama laptopumyok DVD de yok
İnşallah çabuk gelir laptopum
betülcümnezmaan cikacak kayinpederin saglik durumu iyi dimi :26:
aldigini geri vermene sevindim
2 haftada 3.5 kilo insallah verirsin canim
çok şükür canım iyi
bugün hastaneden çıkışını yaptık
yarın da memleketine gitcek inşallah
mezun olacak arkadaşlarımız için kına gecesi yaptık bugün çok eğlenceliydi
herkes süslendi püslendi oynadık harikaydı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?