70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en büyük hatam tartılmak oldu hasretcim yaa 76.5 i görünce bi rahatlama geldi, halbuki o rakamdan haberim olmasa tutardım kendimi, tartıyı kaldırdım dolabın üstüne, cumaları dışında tartılmicam

Bi de öyle durumlar var, kendimi kontrol etmem lazım ya, yarın öbür gün bizde hakanla eve çıkarsak o yemicek mi sanki ben diyetteyim diye

günaydın noracım wallaha bişeyin tadına baktın mı?gidiyor...löplet löplet bitmiyor..nasıl başa çıkacağız bilmem ben fermuar dikicem sanırım ağzıma..sanada yollayayım bi tane..

günaydın noracım wallaha bişeyin tadına baktın mı?gidiyor...löplet löplet bitmiyor..nasıl başa çıkacağız bilmem ben fermuar dikicem sanırım ağzıma..sanada yollayayım bi tane..

yaa bu alışkanlıklar kolay bırakılmıyor işte

Ve miğde maşallah hemen hazır yemeğe

ınan tartılmaynca ınsn neredeyse hıc kacamk yapmıorum
ben brownı hastasıyım
ewde olfugu halde tadımlk bıle almıorum
mesela tartlsam 65 cıksam rahatlk geleck
yıcm bı tane
tartımn olmaması bı yonden de ıı yanı
ama kılomu cokda merk edıorum
65 gbı gelıo bna
ınssssssss

nasıl aglayasm gelıo bnları gordukce anlatamm
gerckten cok zor gunlerdı
allahm dondurmesın bıdaha o gunlere
cnm aslında ben bu halımden cok sıkaytcı dıılm
ama ıste bel cewrem gıtmıokı bı turlu

Sen de sonradan mı aldın kiloları kuzu benim gibi, ne kadar süre böyleydin?

ben unıye gıderken 70 le gıttım
unıde 87 kılo oldum
en guzl gunlerımde mutsuzdm yanı
gezemedım ıstedıgımı gıyemedım
uzuldugum en buyuk seyde bu

Hiçbirşey için geç değil kuzu, daha çok güzel günlerin olacak

Kaç yaşındasın kuzu şimdi :26:

Hiçbirşey için geç değil kuzu, daha çok güzel günlerin olacak

Kaç yaşındasın kuzu şimdi :26:

22 yasındaym seker
eet ıns olcak ama ıste bıde kılolu oldugumu cok kısı wurdu bnm yuzume
ukala dolu cewrede
hala aklıma gelıo bazen
dıorum cık karsılarına
ama bazı seler durduruo benı

günaydın sanada canım..antalya mükemmel güneşli artı sıcak...denize gitmek lazım..
ayyyy ne güzel hemen oraya gelelim canımya bunaldık bu kış hiç bitmedi istanbulda pofffffffffff
şurda kala kala 3 ay kaldı yaz yaşıcamız oda yarısı bahar zaten ağustosda soğuyo 15den sonra

gunydn cnm
burasıda soguk
canım az evel albümüne baktım ne kadar fark varmış ya öyle
sanki ablan gibi duruyor 86 kiloyklen birden doğumdan çıktığım halim aklıma geldi 2010 temmuzda bende 86ydım
ne çirkin duruyordum
bu arada son resimin mi sarı ssaçlı olan sanki meryem uzerlinin kız kardeş versiyonu gibisin

burada da hava çok kötü neslim günaydın

Sıkıntılıyım ben kendi adıma, sen nasılsın iyi oldun mu biraz
iyiyim ben canım hala devam ediyor sıokıntım ama geçer
sende üzme kendini hepimiz geçtik bu aşmalardan
hiç unutmuyorum birgün şubat sonlarıydı heralde kilo veremiyom diye dert yanıyodum kısçeler durdu helan diye
ogğn ertesi gün sşinirden hep yedim sonra dedim napıyosun sen manyakmısın eskş halni düşün bişrde şimdiki halini
nekaa fark var kendime geldim ertesi gün başladım tekrar ve vücudumun meğerse şoka ihtiyacı varmış
ben çok düzenliydim sadece cuma günleri 2 kare çiko cısım vardı diğer günler çok uydum
çok düzenli gittiğimden kilo vermem durmuştu şok oldu ogün benim için ertesi günden sonra vermeye başladım
seninde o kaynananın yedirdikleri şok olsun bugünden itibaren devam tatlım daha var yolun
60 inecen öyle yok yağma buraya giriş bedava çıkış sorunlu

Günaydııın Dobiçleeer

Nora : Canım noldu birden bire sana böyle. Toparla kendini. Hakanın seni ilk gördüğünde verdiği tepkiyi hatırla.

Başlamışken ne güzel kilolara veda etmeye bu şekilde bozma.

Neskuik : Canım burdada hava berbat. Ve yarın kardeşimin nişanı var açık alanda inşallah yağmur yağmaz

Hasrettt : Canım baktım fotoğraflarına acayip bi değişiklik var. Yüzünden belli zaten çok net. Çok güzel olmuşsun böyle.

Kimsenin verdiği kilolar geri gelmesin inşşşşaalllllaaah

Dilek : Ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş.

Kilo verenleri tebrik ediyorum. Betüüüül tebrikler birinci olmuşsun bu hafta hastanelerde kaçamaklarara rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…