70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi oldu valla süper stres attık
bi de kız kızayız ya saçma saçma oynayabildik
herkes süslendi makyaj yaptı filan çok fena haldeydik
beni arkadaşlarım ilk defa öyle gördüler
çok şirin bi geçeydi yaa..
sen de zayıflıcan bebeğim evde oyna şimdilik bol bol kalori yak

Suzim
Laptopun fanı kırılmış garantisi vardı iki hf oldu gideli ne zamangelir bilmem
Vınn da yuklenmiyodu teknik bi problem varmış onuda Kayseri'de bir kisi çözüyormuş sadece
Hayret bisey yani
Neyse sabırla bekliyorum

Bide bi araba bulduk nissan micra
Ama rengini sevmedim bej rengi
Eşimde kızıyor hep bir bahanen var diye
Yarın bakicaz bide yakından göreyim dedim
Netten bakmistim

sen nisanliydin dimi betülcüm bu sene mi yapcakdiniz dügünü

geldimi arka arkaya geliyor zaten zerram noldu bizim laptop diye sorsaniz bidaha zerram :26:

bu dimi zerram
bilmiyordum baktim simdi yok sen hakklisin zerram bej bu arabaya yakismiyor
koyu mavi siyah olsa daha bi güzel durur e icine sinmeyince herzaman araba almiyorsunuz ya

sen nisanliydin dimi betülcüm bu sene mi yapcakdiniz dügünü

yok bebeğim bizde nişan filan yok
aileler tanıştı sadece
şimdi de telefonda filan görüşüyorlar arada
ama benim kayınpeder adayı b kaç haftaya kadar babamı arayıp nişan yapma düşüncesini söylücek galiba
bakalım ikna edebilirse bu yaz nişan olcak inşallah

olsun tatlim gec olsun güzel olsun
betülcüm arada unutuyorum kusura bakma sen söyliyince hatirladim foto eklemisdin koyu yesil nisan elbisesi foto eklemisdin

kizlar kactim ben esim isden geldi laf ediyor sabah aksam tikir tikir yazip duruyon diyo sanki daha yeni girdim

zerram,betül, minderim senide altda gördüm konusamadik öpüldünüz kizlar iyi geceler canlar

sorun değil tatlım
iyi geceler

Aynen o renk canım
Aylardır araba bakıyoruz otomatik vites ikinci el
Ben henüz araba kullanamıyorum da
Kayseridede seçenekler kısıtlı
Otomatik 2. El pek olmuyo
Bu da micra tekna modeli 2004 model
42000 km de temiz bı arabaymis
Dediğin gibi mavi yada siyah olsa atlicamda
Adam pazarlıkta yapmiyo
21750
20000 tl ye düşse eh dicem bakalım hayırlısı

Laptopunuzla ilgileniyoruz diye dün esimin cebine mj gelmiş
Nası ilgiyse iki hf dir pek bi sevdiler

İyi gecelr canım
Allah rahatlık versin

Son düzenleme:
MİNECİM

Kv ile ilgili sıkıntı varmış sanırım sorun çözülmüş
Seni anlıyorum cocuğu bırakma konusundaki terddutunu

Bende yasyorum arada bazen bırakıyorum ama aklım oğlumda kalıyor
Kendime kızıyorum niye güvenmiyorsun iki tane büyütmüş oda bişeyde olmamış
Ama bazı gördüğüm seylerde canımı sıkmıyor değil
Çünkü ise başlayınca oğlumu kv ye birakicam

Birinde iki ay filan oldu yemeğe gittik
Bişeyler kizartmis ocağın üstünde tava vardı daha kizgindi tezgah üstü biyerlere koymaya yer ayarlarken bide baktım yere koyuyor benim oğlum birbucuk yasında hareketli
Anne napiyosun dedim nolcak biz varız bisey olmaz dedi
Eşimde kızdı biraz anne böyle ihmalkarlik yapma dedi
Üzüldüm aniden tepki göstermemize ama Allah korusun
Bizde degebiiriz tavaya farketmeden

İkincisi geçenlerde biyere gidiyoruz kv le beraber
Markete girdik ben kasadayim kv dem oglumualip çıktı
Az sonra baktım geri gelmiş ben kasada sıra bekliyorum
Elinde pet bardak bizim oğlan çıkarken asırmış
O da oğlanı disarda tek bırakıp markete bardağı bırakmaya gelmiş
Ay ne yapicami şaşırdım anne niye tek bıraktın dedim o kdr

Bıraktığı yerin yenen iki metre uzağı ana yol
Allah korusun yola inebilir biri alabilir cok korktum

Böyle seyler iste
Kv dengim iyidir cok severim ama biraz rahat olunca kafamda karisiyor

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 9.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 12.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] esinturgay [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Oyaz_08 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 6.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 84.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 11.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] suzan6638 [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 8.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] karakuzucum [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] SERRA8426 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 89.0 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 10.600 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] sehile [/TD] [TD] 94.0 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu haftanın birincisi '' abababa '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi sonuç alabilirler.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; hawar ve nisan34'tür.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Haftaya daha güzel bir liste olur inşaallah.

Kızlar çarşamba ve perşembe maşallah iyi yediğim için olsa gerek devamlı bi iştahlı haldeyim...:26:

Canım sürekli birşeyler yemek istiyor

Dün akşamda baya kaçırdım kızlar Nedem böyle oldum anlamıyorum, kendime gelmem lazım

Günaydın bu arada

Bugün nedense sanki hiç kilo verememişim ve veremicekmişim gibi moralim bozuk, yarın mezuniyete de hiç gitmek istemiyorum

kacamaksız bol kalorı harcamalı hafta sonları dılıorum guzellıkler
gunaydn tum dobıskolara

Bugün nedense sanki hiç kilo verememişim ve veremicekmişim gibi moralim bozuk, yarın mezuniyete de hiç gitmek istemiyorum
hheeyy noramm kenıdne gel cabuk
80 kusrlardayken kaca dustun hala ne dıosun
dık ol kendıne guwen !!!
balonun en guzl cıftlernden bırı sz olacaksnız unutma
sen bu moralle gıdersen zwk almassn we en guzl dııl
en cırkın cıftı sız olursunuz
kndıne guwen ve kacamak yapmadn yola dewam et
ac bır oynak sarkı nesen yerıne gelsın
cnm bnm bnde 2 gn once gece 11 de kofte yemıstm
oluo bole seler
sade turk kahwesı ıstahı cok kapatıo
ıc ondan su ıc
yeme ama yemeeee
yazın cıtrlarından olcaz unutma
sewdıcklerımız bıze bakarkene ıclerı gıtck

Ayy hasret düzelticem bebeğim kendimi bugünden itibaren ama , bu halimden bu kadar nefret ederken 89 kilolarda fln nasıl yaşamışım ben onu anlamıyorum

Evet çıtır olucaz kuzu, inşallah bu yaz dobiç olduğumuz son yaz olucak

bugün karnım çok şiş, dün yediklerimden dolayı, çok pişmanım ya, Hakan geldi herşeyi bozdu yaa oooof

bnde ole ya
bu halımden bıle memnn dıılken 87 kılo ıken ne haldeymısım kım bılır
amaaaaaaaan boswer gecmısı gectı gıttı
gelecege bakalm
bugun bıraz haff atlat bebısım
dunu telafı edersın
sde soda feln ıc
ben dun gece 12 de ewe gıttım oluyodm aclıktan sewdıceme hambrger yaptım
cok da guzl oldu
yemedım tabıkıde
oturdm bı tane kıwı yedım

Gunaydinnnnnnnn
Herkese güzel bir hf sonu diliyorum
Dilek ellerine saglık canım
Kilo verenleri tebrik ediyorum

noraaaamm we dıger kızceler
sımdı yukleyecegım fotolarıma bakmanızı tawsıye ederım
87 kıloluk hallerım gelıo
ama sakın dudagınız ucuklamasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…