70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım

anaaaamm evlenme teklifi geliyor
çok heycanlı

74 kiloyum bende zayiflamaya calisiyorum hedef 7 kilo hadi bakalim

hoşgeldin canım

İyi Akşamlarrrr şekerlerrrrr

iyi akşamlar tatlım

bu günkü menüm

sabah
6 yk nesfit 1 bardak süt

ara:
1 incir
10 fındık

öğle:
1 kase çorba
1 kase yoğurt

ara:
3 kraker

akşam
7-8 yemek kaşıklı tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt
1 sade soda

ara:
bolcanaaaa yeşil çayy

minder bugun ne yemisss:44::44::44::44:

sabah

yumurta oyle lezzetli geldi ki,bir tane daha haslayip yedimm(protein diyetinden cikinca gozum donduu)

esim sabah kahve yapmis

sonra dil kursuna gectim..orada ara yapamiyorumm saat 4:30 gibi burgerdan 1 liralik kulah dondurma yedim.
yaklasik 4-5 km kadar yuruduk esimle..hava cok guzeldi..tadini cikardik

aksam

kac kasik yedim saymadim,tahmini 6-7 kasik yemisimdir.
1 dilim ekmek ve 2 bardak ayran..

ara
1 tane ceviz ve 2 kupa yesilcay

cevizden hiç bişe olmaz bebeğim çok yararlı bişeymiş doktorum her hafta veriyor bana

kac tane yenmeliymis yawrumm:26::26:cevize dayanamiyorum yaa
gevezem ya mudurunle ne yaptiniz,aklim sende kaldi..isallah uyari falan vermemistir:26::26::26:canim sen ozelde mi calisiyodun,devlette mi?

menü süpermiş tatlım.afiyet olsun.

kac tane yenmeliymis yawrumm:26::26:cevize dayanamiyorum yaa
gevezem ya mudurunle ne yaptiniz,aklim sende kaldi..isallah uyari falan vermemistir:26::26::26:canim sen ozelde mi calisiyodun,devlette mi?

doktor bana ara öğünde 2 tam ceviz veriyor genelde her hafta cnm.
sende ara öğünlerinde yiyebilirsin yani rahat ol.
cnm özelde çalışıyorum müdürümle akşamda konuştum.özür diledim.bidaha girmiycem mesai saatinde dedim.
yoksa durumlar kötüye gidiyordu.genel müdüre söleyecekti beni
neyseki ikna oldu.bende şimdi çok üzülüyorum eskisi gibi sizinle olamayacğım için

yawrummm moralini bozma yaa,cpk sukur isini kaybetmedin..tatliya baglanmis cok sevindim
telefondan girsen caktirmadannnnntelefona da karisicak halleri yok yaa

yawrummm moralini bozma yaa,cpk sukur isini kaybetmedin..tatliya baglanmis cok sevindim
telefondan girsen caktirmadannnnntelefona da karisicak halleri yok yaa

tlfununda int ayarlarını yaptıramadım b türlü yarın onu yaptırıcam ben size hasrett kalamammmm yaaa çok alıştımmm

vavvvvvvvvv içime birşeyer doliii
tlfununda int ayarlarını yaptıramadım b türlü yarın onu yaptırıcam ben size hasrett kalamammmm yaaa çok alıştımmm

ama nereye gidiyon ben anlamadım:26:

abababa nassın canım sen varsın aşağıda gördüm

kızlar nasılsınız gelinde konuşak özledim ben sizi
erovision izleyek geliiiiiiiiiiin:122::122::122::122::122::122::122::122:

kizlar gelinin annesi,kuzenler kirmizi giyceklermis..kayinwalidem siyah elbiseni giy dedi..
siyah elbiseye nasil bir ayakkabi aliyim:26::26::26::26:cok kararsiz bir hatun oldugum icin yardiminizi riciderimmm

Herkese iyi akşamlar.
Bugün muhasebe seminerimiz vardı,o yüzden gelemedim, yarında var. Dilekcim eline sağlık, kilo veren herkese tebrikler.
Bugün ben de iyice kaçamak yaptım valla, biran önce toparlanmam lazım.Geçmişi okuyamadım,bi bakayım. Görüşürüz kızlar.

iyiyiz yawrucum sen anlatsana bakiyimm tatil seruveniniineler yedin,tartiyla iliskiniz ne durumdaaa

ay sorma tartı ile durum vahim. sabah aç karnına tekrar tartılacam o zaman yazarım ama feci feci :18::18::18::18::18:
siyah ayakkabı al kurtul getsin üstü taşlı falan olabir elbise sade naıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…