dünkü mönüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği 1kk peynir maydanoz dereotu
öğlen:tavuklu salata
akşameynirli salata bir bardak ayran
cok gecmis olsun canim ya :26: insallah biran önce kurtulursun cok öpüyorum seni
yok canım benim kötü anlamda söylememiştim ben canım benim
ama şimdi tekrar okuyunca yazdığım yazıyı yanlış yerede kayabiliyor ama gerçekten o manada sölememiştim yoksaa sen hepimizi seversin ben sadece kendimle dalga geçmek için ,dileğe güzel söz olsun (yanlış anlama dileğim gerçekten çıtırsın valla fotolardan sonra cillop gibisin beyaz pantolon yakışmış)diyee yazdım o yazıyı yoksa kimseyle bir sorunum yok hem dileği hem seni çok severim çok yardımınız dokundu bana iyilikleri asla unutmammm canımın içi
Canım sıkılıyor Neslim.
Bebişler ben kaçıyorum, yarın mezuniyet için şans dileyin banaaa
Pazartesi günü fotoları atarım size, anlatırım herşeyi...
Öptüm kocamaaan
Ellerine sağlık dilooomm
Betüşüm tebrik ederim beebeeeğğiiimmm
Günaydııın Dobiçleeer
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Betüüüül tebrikler birinci olmuşsun bu hafta hastanelerde kaçamaklarara rağmen
merhaba kızlar:) herkesçikler iyidir umarım:)), dilek yine liste çok güzel olmuş ellerine sağlık tatlım, betülllllllll terbik ederim anacım senide :) başarılarının devamını dilerim, diğer kilo veren herkesi tebrik ediyorum tabi ki de. suziiiiiiiii cevap yazmıyormuşum gibi oldu ama kussura bakma arada giriyorum ya ders çalışcam diye ondan oldu, sizden ayrıda yapamıyorum napıcam bakalım:) ya hepinizi öpüyorum mutlu hafta sonları:))
bu arada hasretttttttt değişim şahana ne diiyimki :) devam et kendini en iyi hissettiğin kiloya kadar:)
Allah'a emanet olun:)))))))))
Bebişler ben kaçıyorum, yarın mezuniyet için şans dileyin banaaa
Pazartesi günü fotoları atarım size, anlatırım herşeyi...
Öptüm kocamaaan
ben en son bıraktığımda sen çok mutsuzdun çünkü ayrılmıştınız.barışmanıza ve aranızın iyi olmasına çok sevindim canım Allah ayırmasınKızlar kızlarrr
Hakan zaraya gitmiş, saatlerdir 10 kere aradı ne giyeyim diye, artık dedim ki süpriz olsun bana aşkım
"Sen çok güzel olcaksın benimde iyi görünmem lazım" diyo, dicektim ulan dobiçten güzel mi olurmuş kafan göre giy diye ama demedim
Sanırım o beni prenses peri sanıyo
belin çok ince maşallah elbiseler çok güzel görünüyor.ben de tam tersi üst taraf aynen duruyor midem göbeğim..nasıl erticem bilmiyorum acayip zor geliyor mekik falan..işim zor..hiç fotojenik diilim gerdüşümmmbinbir surat minder çok elbise var da canım,ben taşlı pullu sevmiyom,eşim nefret eder giydirmez..beğendim bir kaç tane de 400 küsürdü,o kadar para veremem..
aldığım elbiseler
Eki Görüntüle 428095
Eki Görüntüle 428096
Eki Görüntüle 428097
bu 3.nün etek boyu dizüstü olucak canım,bugün alıcam terziden bakalım..
nasılsınız bakalım gecmıse bakamadan gıdecegım ck ısım var aksam ugrarım ınsl..sayfalar dolmus gene gece eltımde kaldımyazamadımda aksam menusunu gercı yemedımde aksam 2 tane top yedım 7 gıbı o kdr:))
sabah 9 da 1 brdk suyumu ıctım
10 da 1 dılımbeyaz ekmek(eltım de yoktu cavdar&kepek ekmegı ondan)
-yarım yumurta haslaması+1-2 dal maydonoz dere otu
-3 catal melemen
-1 bardak sekrsız cay
ardında evıme gelmekıcın arabayı kullnmadan 30 dk yolu 45 dk da geldım cunku yolu yarıladım ve eltımde bırseunuttugumu farettım
ve st 14:00 de dernek tolantısı var carsıda ıslerım varr
dernek ıcın pasta yaptım soguyana kdr yazıyım ıstedım
ösledım cunu sızıııı yaa alıskanlık yaptınız ıyıce bana heeeeeeeeee
bugun kayserıdede sehıt cenazesı var sanırım carsıda denk gelırım belkı veegene aglarım
ara:2 kucuk dılımelma yedımmmo kdr
öglenede ALLAH kerım:44:
sonra gorusuruzz ınsl....
yükledim kızlaar
bakıp geliyoooooooom
slm kızlaaaaaaar topiğin şişko kara kedisi geldiiiiiiiiiiiiii bugün döndük tatildeeeeen
yidim yidim ne durumdayım bilmiyorum kesin aldım ama sabah aç tartılacam şimdi moralimi bozamam
siz ne ettinz bakiiiiiiiiim çok sayfa var okuyamam şimdi biriniz özet geçsin
suziiiiiiii ben geldiiiiiiiiiim yedim yedim geldim kız 6 aylık emeği 1 haftada harcadım
felaker durumdayım:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?