Kızzlaaaarr bu nasıl bi uğursuzluktur yaa
Yarın ki balo iptal olmuş, sınıflardan 2si gelmeme kararı almışlar, kişi sayısı az olduğu için rixos otel iptal etmiş
pahaliymis zerram türkiyede araba fiyatlari cok geldi bana :26:Aynen o renk canım
Aylardır araba bakıyoruz otomatik vites ikinci el
Ben henüz araba kullanamıyorum da
Kayseridede seçenekler kısıtlı
Otomatik 2. El pek olmuyo
Bu da micra tekna modeli 2004 model
42000 km de temiz bı arabaymis
Dediğin gibi mavi yada siyah olsa atlicamda
Adam pazarlıkta yapmiyo
21750
20000 tl ye düşse eh dicem bakalım hayırlısı
eline saglik dilegim[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 9.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 12.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] esinturgay [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Oyaz_08 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 6.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 84.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 11.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] suzan6638 [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 8.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] karakuzucum [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 14.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] SERRA8426 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 89.0 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 10.600 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] sehile [/TD] [TD] 94.0 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi '' abababa '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi sonuç alabilirler.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; hawar ve nisan34'tür.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Haftaya daha güzel bir liste olur inşaallah.
ipin ucu kactimi toparlamasi kötü oluyor busecimKızlar çarşamba ve perşembe maşallah iyi yediğim için olsa gerek devamlı bi iştahlı haldeyim...:26:
Canım sürekli birşeyler yemek istiyor
Dün akşamda baya kaçırdım kızlarNedem böyle oldum anlamıyorum, kendime gelmem lazım
Günaydın bu arada
sanki ikisi ayri insanlarnoraaaamm we dıger kızceler
sımdı yukleyecegım fotolarıma bakmanızı tawsıye ederım
87 kıloluk hallerım gelıo
ama sakın dudagınız ucuklamasn
sende allaha emanet ol canimSABAH(7:30)
domates,salatalık,kkpeynir,1dilim ekmek,2bardak çay,4-5 çatak tavada yumurtadan ,1çay kaşığı çilek reçeli
ARA(11:00)
kiraz,yanınada form çayı kayısılı acayip ihtiyacım var buna :18:
ÖĞLEN(13:30)
bir kase iç bakla, yanına da çoban salatası,1 bardak çay
ARA(15:30)
2 kayısı
ARA(17:30)
eti form çubuklardan 4 tane ,zero
AKŞAM(19:30)
nesfit
ARA(21:30)
belki kayısı :26:
nasıl sizce varmı anormallik söyleyin sevgili çıtır adaylarım benim
nasılsınız kızçeler neler yapıyorsunuz moraller nasıl,geçmişe gidemedim kızçeler kusuruma bakmayın malum sınavlar
sizleri çok özledim kocaman öpüyorum hepinizi arada girip menüm nasıl diye kontrol edeceğim ona göre düzenlerim kendimi desteğiniz için çok sağolun şimdiden Allah'a emanet olun
dilegim noldu sanaCanım sıkılıyor Neslim.
görüsürüz suzisnasılsınız bakalım gecmıse bakamadan gıdecegım ck ısım var aksam ugrarım ınsl..sayfalar dolmus gene gece eltımde kaldımyazamadımda aksam menusunu gercı yemedımde aksam 2 tane top yedım 7 gıbı o kdr:))
sabah 9 da 1 brdk suyumu ıctım
10 da 1 dılımbeyaz ekmek(eltım de yoktu cavdar&kepek ekmegı ondan)
-yarım yumurta haslaması+1-2 dal maydonoz dere otu
-3 catal melemen
-1 bardak sekrsız cay
ardında evıme gelmekıcın arabayı kullnmadan 30 dk yolu 45 dk da geldım cunku yolu yarıladım ve eltımde bırseunuttugumu farettım
ve st 14:00 de dernek tolantısı var carsıda ıslerım varr
dernek ıcın pasta yaptım soguyana kdr yazıyım ıstedım
ösledım cunu sızıııı yaa alıskanlık yaptınız ıyıce bana heeeeeeeeee
bugun kayserıdede sehıt cenazesı var sanırım carsıda denk gelırım belkı veegene aglarım
ara:2 kucuk dılımelma yedımmmo kdr
öglenede ALLAH kerım:44:
sonra gorusuruzz ınsl....
düğünü bahane edip içindeki alışveriş canavırını hortlatmışın herhalde minderimmmhepisi de güzel olmuş, siyah ve kırmızıyı - boyu kısalıcak olanı- daha çok begendım sanırım bence fotojeniksin, sadece sanki kasıyosun kendini sankı foto cekılırken aynı benım kocişim gibi mesela albumdekı sıyah kıyafetlıde bence süper gözüküyosunnnn
gecmiş olsun canımmmmm
öküzü sana mı sattım Suzimmmmsenınkı baskadır cunku benımkı hala içimde
aaaah ah kelin ilacı olsa başına sürermiş
saol canım, geçmiş kaynamadan arada, hemen cvp yazxayım dedim, atladıgım varsa kusura bakmasın, dosya incelemeye diğer odaya geciyorum , gorusuruz yınee
korkma canim insallah sag salim kurtulursun insan bi tuhaf oluyor ben dur bi düsüneyim :44: 3-4 kere ameliyata girmissimdir her seferinde icim bi sekil oluyor ama bu da gececekçok saol suzicim inş. kurtulurum ama korkuyorumda aynı zamanda bilmiyorum bakalım nolcak :) öpüorm canım
merhaba kızlar:) herkesçikler iyidir umarım:)), dilek yine liste çok güzel olmuş ellerine sağlık tatlım, betülllllllll terbik ederim anacım senide :) başarılarının devamını dilerim, diğer kilo veren herkesi tebrik ediyorum tabi ki de. suziiiiiiiii cevap yazmıyormuşum gibi oldu ama kussura bakma arada giriyorum ya ders çalışcam diye ondan oldu, sizden ayrıda yapamıyorum napıcam bakalım:) ya hepinizi öpüyorum mutlu hafta sonları:))
bu arada hasretttttttt değişim şahana ne diiyimki :) devam et kendini en iyi hissettiğin kiloya kadar:)
Allah'a emanet olun:)))))))))
harika cok güzel
slmm kızlarrrr
bugün tartıldım
ve yaklaşık 2 haftada 1.1 kilo vermişim:119::119::119:
kilo almadığma şükrediyorum o kadar düzensiz yedikten sonra
63.5 oldum
ben en son bıraktığımda sen çok mutsuzdun çünkü ayrılmıştınız.barışmanıza ve aranızın iyi olmasına çok sevindim canım Allah ayırmasın
belin çok ince maşallah elbiseler çok güzel görünüyor.ben de tam tersi üst taraf aynen duruyor midem göbeğim..nasıl erticem bilmiyorum acayip zor geliyor mekik falan..işim zor..
aynen SUZİM tatil bitti diyete devam. valla geçmişi senin için okudum .dedim suzim bana hoşgeldin demiştir(başka diyen yok zaten senden ve dilekimden başka..bazen diyom ya kaç aydır topicteyim bi kanka yapamadım
baktim bebegim cok güzel duruyor cok begendimKızlar mezunuyet foto ve ayakkabılarımı yüklicem
hosgeldin pisimmmmmbakıp geliyoooooooom
slm kızlaaaaaaar topiğin şişko kara kedisi geldiiiiiiiiiiiiii bugün döndük tatildeeeeen
yidim yidim ne durumdayım bilmiyorum kesin aldım ama sabah aç tartılacam şimdi moralimi bozamam
siz ne ettinz bakiiiiiiiiim çok sayfa var okuyamam şimdi biriniz özet geçsin
ben seni ayni sekilde bekliyorum pisim vermedim seni bekleyeyim dedimsuziiiiiiii ben geldiiiiiiiiiim yedim yedim geldim kız 6 aylık emeği 1 haftada harcadım
felaker durumdayım:18::18::18:
hic de bileçok dobiçim Allah kahretsin
çok dobiçim Allah kahretsin
Kızzlaaaarr bu nasıl bi uğursuzluktur yaa
Yarın ki balo iptal olmuş, sınıflardan 2si gelmeme kararı almışlar, kişi sayısı az olduğu için rixos otel iptal etmiş
cok üzüldüm yaKızzlaaaarr bu nasıl bi uğursuzluktur yaa
geldim suzissuziii nerdesın yawrummmm
temıslık yapıyorum bu st de gelde yardım etttttttttttttttttttttttt
gecmısemı daldunnnn dadluuuuuuuuuuuuumm
benimde morelim bozuldu simdi küstüm onlaraMoralim çok bozuk ben bi intahar edip gelcem
cok üzüldüm yakendi ayakkabimin resmini cekmisdim onu yükliyordum böyle bi tane benzer giy elbisenin altina diye senden fazla ben sevinmisdim
geldim suziskolay gelsin temizlikde canim gelemem bugün halsizlik var üstümde
benimde morelim bozuldu simdi küstüm onlara
gelıyormusun gelmıyormusunnnn karar ver cnmmmm bakaz kaldııı
suzişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bir kerem dobiç değilsin gayet hoşsun
iptal edilmesine üzüldüm canım. hayırlısı ne diyelim. niye o 2 sınıf gelmei anlamadım :26: kendi sınıfınız ile küçük bir yerde kutlama yapsanız kendi aranızda..
olmadı akşam ben sana burada balo yaparım kız intahar etme gel kıyamam
şu an çok yorgunum 2-3 saat sonra gelirim sen giy balo kıyafetini. ben ışık müzik ve süsleri hallederim herkes getiri birşeyler eğleniriz...
cok üzüldüm yakendi ayakkabimin resmini cekmisdim onu yükliyordum böyle bi tane benzer giy elbisenin altina diye senden fazla ben sevinmisdim
benimde morelim bozuldu simdi küstüm onlara
kizlar annem cagriyo (dominatdir birazbidaha ararsa kizar :18:)
bence piyasada da arastir cunku..teknosa pahali satiyor..esim bi televizyon begendi teknosada 2700, internette 2100e buldu..indirim diyip,piyasanin uzerindeki fiyatlara satiyolar bence..yine de sen bilirsin canimmkızlar bısı sorcm sıze
teknosada laptplar bugun cok ındırıme gırmsler
bıdaha teknosadan bısı almıcm dıodum ama almayı dusunuorum yne
sızce nasıldırlar
700 bıle war kı ben onu dusunuorum
karrsız kaldm alsamm mı almasmmı
bıde foto makınesı
oda 450 feln sanırsam:18:
off yaa..moralini bozmaa tatlim..hakanin arkadaslariyla beraber disari yemege gidersiniz,oradan da clube gecersiniz..sonucta mezuniyetinizi kutluyorsunuzKızzlaaaarr bu nasıl bi uğursuzluktur yaa
bence piyasada da arastir cunku..teknosa pahali satiyor..esim bi televizyon begendi teknosada 2700, internette 2100e buldu..indirim diyip,piyasanin uzerindeki fiyatlara satiyolar bence..yine de sen bilirsin canimm
off yaa..moralini bozmaa tatlim..hakanin arkadaslariyla beraber disari yemege gidersiniz,oradan da clube gecersiniz..sonucta mezuniyetinizi kutluyorsunuz
eurovision heyecanım var benim şu an çok feci, can bonomoyu da çok severim, internetten konserler verirdi, izlerdik bol bol, şiirlerini fln saklarım bilgisayarımda , biraz da aşığım ayıptır söylemesi
Başbaşa akşam yemeğine gitcekmişiz, bu bi haltlar karıştırıyor :26:
evlenme teklifi mi etcekk yoksammm norammmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?