70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suziii nerdesın yawrummmm

temıslık yapıyorum bu st de gelde yardım etttttttttttttttttttttttt

gecmısemı daldunnnn dadluuuuuuuuuuuuumm

Kızzlaaaarr bu nasıl bi uğursuzluktur yaa

Yarın ki balo iptal olmuş, sınıflardan 2si gelmeme kararı almışlar, kişi sayısı az olduğu için rixos otel iptal etmiş

wiiiiiiiiiiiiiiiii

sansın yokmus baybbb:)

pahaliymis zerram türkiyede araba fiyatlari cok geldi bana :26:
eline saglik dilegim

ipin ucu kactimi toparlamasi kötü oluyor busecim ama düzene oturturursan geri düzelir
noraaaamm we dıger kızceler
sımdı yukleyecegım fotolarıma bakmanızı tawsıye ederım
87 kıloluk hallerım gelıo
ama sakın dudagınız ucuklamasn
sanki ikisi ayri insanlar tebrikler canim ya
sende allaha emanet ol canim
Canım sıkılıyor Neslim.
dilegim noldu sana
görüsürüz suzis sana suzis dedikce tuhafima gidiyo
demek iki cins varmis bize kacmis pelincim
çok saol suzicim inş. kurtulurum ama korkuyorumda aynı zamanda bilmiyorum bakalım nolcak :) öpüorm canım
korkma canim insallah sag salim kurtulursun insan bi tuhaf oluyor ben dur bi düsüneyim :44: 3-4 kere ameliyata girmissimdir her seferinde icim bi sekil oluyor ama bu da gececek dualarim seninle canim
yok canim ne kusuru allah sihin acikligi versin güzel güzel derslerini calis mükafatini alirsin insallah sanada güzel mutlu haftasonlari canim

slmm kızlarrrr
bugün tartıldım
ve yaklaşık 2 haftada 1.1 kilo vermişim:119::119::119:
kilo almadığma şükrediyorum o kadar düzensiz yedikten sonra
63.5 oldum
harika cok güzel

canim benim kücük bebisin var zor oluyordur gecmise girip cikmak cok mutlu oldum yazini okuyunca öpüyorum seni
Kızlar mezunuyet foto ve ayakkabılarımı yüklicem
baktim bebegim cok güzel duruyor cok begendim
hosgeldin pisimmmmm
suziiiiiiii ben geldiiiiiiiiiim yedim yedim geldim kız 6 aylık emeği 1 haftada harcadım
felaker durumdayım:18::18::18:
ben seni ayni sekilde bekliyorum pisim vermedim seni bekleyeyim dedim cok sevindim geldigine
çok dobiçim Allah kahretsin

hic de bile

çok dobiçim Allah kahretsin

Yarın ki balo iptal olmuş, sınıflardan 2si gelmeme kararı almışlar, kişi sayısı az olduğu için rixos otel iptal etmiş

bir kerem dobiç değilsin gayet hoşsun
iptal edilmesine üzüldüm canım. hayırlısı ne diyelim. niye o 2 sınıf gelmei anlamadım :26: kendi sınıfınız ile küçük bir yerde kutlama yapsanız kendi aranızda..
olmadı akşam ben sana burada balo yaparım kız intahar etme gel kıyamam
şu an çok yorgunum 2-3 saat sonra gelirim sen giy balo kıyafetini. ben ışık müzik ve süsleri hallederim herkes getiri birşeyler eğleniriz...

cok üzüldüm ya kendi ayakkabimin resmini cekmisdim onu yükliyordum böyle bi tane benzer giy elbisenin altina diye senden fazla ben sevinmisdim
suziii nerdesın yawrummmm

temıslık yapıyorum bu st de gelde yardım etttttttttttttttttttttttt

gecmısemı daldunnnn dadluuuuuuuuuuuuumm
geldim suzis kolay gelsin temizlikde canim gelemem bugün halsizlik var üstümde
Moralim çok bozuk ben bi intahar edip gelcem
benimde morelim bozuldu simdi küstüm onlara

gelıyormusun gelmıyormusunnnn karar ver cnmmmm bakaz kaldııı

suzişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Hakan aradı

"Sen yarın hazırlan aşkım başbaşa özel bi akşam yemeği yiyelim" dedi

Moralim çok bozulmuştu "yok aşkım sonra gidelim" dedim

"ooolmaz sana süprizim var" dedi

KKızlar bu birşeyler karıştırıyor mezuniyeti haziranın2. haftasındaymış

Sen neler yaptın kedicik bi anlat hele

cok üzüldüm ya kendi ayakkabimin resmini cekmisdim onu yükliyordum böyle bi tane benzer giy elbisenin altina diye senden fazla ben sevinmisdim

benimde morelim bozuldu simdi küstüm onlara

Ooooyy suziiimmmm yaa

eurovision heyecanım var benim şu an çok feci, can bonomoyu da çok severim, internetten konserler verirdi, izlerdik bol bol, şiirlerini fln saklarım bilgisayarımda , biraz da aşığım ayıptır söylemesi

bence piyasada da arastir cunku..teknosa pahali satiyor..esim bi televizyon begendi teknosada 2700, internette 2100e buldu..indirim diyip,piyasanin uzerindeki fiyatlara satiyolar bence..yine de sen bilirsin canimm

off yaa..moralini bozmaa tatlim..hakanin arkadaslariyla beraber disari yemege gidersiniz,oradan da clube gecersiniz..sonucta mezuniyetinizi kutluyorsunuz

Başbaşa akşam yemeğine gitcekmişiz, bu bi haltlar karıştırıyor :26:

eurovision heyecanım var benim şu an çok feci, can bonomoyu da çok severim, internetten konserler verirdi, izlerdik bol bol, şiirlerini fln saklarım bilgisayarımda , biraz da aşığım ayıptır söylemesi

suzi,gaymak,theo yurtdisindasiniz mesaj atin bizee,ilk 3e gireriz isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…