70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnandırıcı derken?:44:
7 günde farklı günlerde 2 gün yapılıyor vücudun dengesini şaşırtmak için.

canım mercimek bir baklagil ve karbonhidrat oranı çok yüksek. zayıflatıcı bir etkisini de hiç bir yerde okumadım. yani mercimeğin metaboizmayı hızlandırıcı bir etkisi yok demek istedim. ama mesela protein öyle değil. sadece protein bile yemen yakması daha zor olduğu için vücuda şok etkisi yapar ve meto yu hızlandırır. mesela süt ürünleri de meto hızlandırır ve sindirim sistemini temizler. ama mercimek ayran detoksunu yada sırf proteini öneririm. hafta da 2 gün sırf protein alman bile sende şok etkisi yapar ve daha sağlıklı...

[SUB][/SUB]
Geçen Ayşe Arman da bi yazısında diyette iken mercimek çorbası içtiğini yazmıştı.
Bol acı biber atarak.
Doktor söylüyorsa bi bildiği vardır diye düşünüyorum.
Netten araştırdım faydaları şöyler;

Mercimeğin faydaları arasında, mercimek içerisinde yer alan diyet liflerinden ilk olarak bahsetmek gerekmektedir. Mercimek içerisinde yer alan diyet liflerinin kimileri çözünebilen lifler iken; kimilerinin de çözünemeyen liflerden oluştuğunu belirtmek gerekmektedir. Mercimek içerisinde yer alan diyet liflerinden çözünebilen lifler, vücutta var olan zararlı maddeleri içlerine hapseder; ve hızlı bir şekilde de vücuttan atarlar. Mercimek bu özelliği ile, özellikle kolesterol düzeyini belirli bir seviyede kontrol edebilmesi ile bilinmektedir.
Mercimeğin içerisinde yer alan çözünebilen lifler, aynı zamanda diyabet, insülin dayanıklılığı ve hipoglisemi sorunu yaşayan kişiler için de bir nevi çözüm niteliği taşımaktadır. Bu nedenle, mercimeğin faydaları arasında, diyabet, insülin dayanıklılığı ve hipoglisemi sorunlarının çözümüne yardımcı olmasından da bahsetmek gerekmektedir.
Mercimeğin içerisinde yer alan çözünemeyen lifler ise, mercimeğin faydaları arasında yer alan hazımsızlık ve kabızlık gibi sorunların çözülmesinde etkili rol oynamaktadır.
Mercimek, kalp sağlığını güçlendirici etkileri ile de bilinmektedir. Mercimeğin faydaları arasında yer alan kalp dostu olması etkisi, kişilerin mercimekten alacakları magnezyum ve folat ile, kalp sağlıklarını korumalarına yardımcı olmaktadır.
Demir eksikliğini gidermesi de mercimeğin faydaları arasında yer almaktadır. Hamile kadınlar, adet dönemindeki kadınlar; ve bebek emziren anneler, mercimek tüketerek, vücutlarındaki demir açığının kapatılması için katkıda bulunmuş olurlar. Demir eksiğini gidermesi ile bilinen mercimek, çocuk gelişimi bakımından da oldukça önemli bir yer edinmiştir kendisine.

OF offf gene hasan kazandı ya gıcık oluyorum o adama
pis herkül gücüyle milleti eziyo
gıcık sinsi herif inşallah kazanamaz finalde

iyi eglenceler tatlimmbol foto bekliyoruz
off ya cok uzuldum,konserde niye adam bicaklarsin kibir hayat daha sondu

selam kisceler!
nasilsiniz?nasil gecti haftasonu?umarim dinlenmissinizdir..haftasonu disardaydik,deliler gibi yuruduk,fotograf makinemizi de aldik yanimiza..hava guzel olunca vapur sefasi da yaptik:127::127::127:hatta bugun pedometremi taktim,23500 kusur adim atmisiz kocisle

menumu paylasiyim,bi yediklerimin fotosunu cekmedim
sabah
1 dilim tahilli ekmek
1 haslanmis yumurta
1,5 kk peynir
2 zeytin
1,2 dilim salam
maydonoz,domates,salatalik
1 tane activia cilekli yogurt (reglden dolayi canim tatli istiyorr)
1 tane ceviz

kahvaltidan sonra disari ciktik
1 tane kulah dondurma(burgerin 1 liralik dondurmasindan)

aksam
burgerin tavuklu salatasi
1 ayran

eve gelince araliklarla
1,5 yesil elma
7-8 kayisi
10-15 erik yedim
1 bardak filtre kahve ve 5i 1 aradanin cayindan ictim 2 bardak..

cok ciss yapmamisim dimii

afiyet olsun canım
biz öğrenciyken bu saatlerde kalkardık
hey gidi günler heeey

işte bugünler yüzünden dobiş olduk şekerim

o kadar yürümeye bunlar az bile

ama ben yine çok cıs yaptım yaaa :84::84::84::84::84:
bu arada balığım da öldüüü

nolsun neslim çoook yedim, mutsuzum
offf ben de sinir oldum
hasan yaratığınaaaa

noldukine hasana valla izliyorum desem yalan olur arada gözüm takılıyodu ama ondada çok gıcık bulmuştum adamı bide nihat da uyus geliyo bana çünkü alp'i seviyorum dünya ahret kardeşim olarakdan yaaa günah ama çocuğa yaaa

işte bugünler yüzünden dobiş olduk şekerim

o kadar yürümeye bunlar az bile

ama ben yine çok cıs yaptım yaaa :84::84::84::84::84:
bu arada balığım da öldüüü

üzlme şirine aranızdaki sevgi şahit olur sana elinden geleni yapmışssan onun için balıkçıkta elbette beni severdi diyecek senin için MEVLA'YA :)

BURGER'den yemesen o hamburgerlerin yapılışını gördüm yaaa sizin oralarda pehlivan tarzı biyer yok mu?mc deaynı burgerde ıyyy neyse bebeğem çok pardon ama bilmeni istedim youtube baksan görcen nasıl yapıldığını ama görmeden vazcaysan daha hayırlı olur da yinede sen bilirsin ne diyiiim çok bilmiş raziye olmak istemem :) İMZA: bir dost

yaaa erken kalkmaya başladım gerçi yine çok geç kalkmazdım 9 falan ama bugün 6.30 hayatımı değiştiren saat 6.30 :)kıs öslüyorum sisiiii yaaa yoksa sabah sabah ne işim var pc de kendiylen hiç aramda yokdur heee msn im yok,face yada bilmem nem de yokdur kocişimin mail adresini kullanırım yani aslında pc le aramdaki tek bağ siz ve aradada videolar :)
aa durun bende kahvaltı mönü mü yazıyym
iki dilim esmer ekmek
dört zeytin
iki dilim salam
bir yeşil biber
bir k.k peynir
bir ad jülien kesim kaşar peynir
yemek evveli iki bardak su
yemekle beraber
bir bardak daha

beşibiryerde yi salama yada toz kullanmayın onlar sahte bacılar ayrı ayrı bitkilerini alın bebişler görün bakın nası eritiyo göbüşü :) öptüm baş baaaş

gunaydnnnnn
hafta sonu topık pek sessızmıs
sanırım herkes gezmelerde
kacamaksız bır hafta olur ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…