70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

takdir ederim kendini beğenmiş insanları hiç kimsenin beğenmediği bir şeyi beğenmek kolay olmasa gerek

altında ne aradığımı düşündün canım
yani yazdıklarımı tekrar okudumda anlayamadım yani
ben topiği hareketlendirmek ve motivasyonu artırmak için söyledim
bifikirdi sadece
neyse vazgeçtim

senin bişi aradığını ima ettiğimi sen nerden düşündün asıl minecim, bu kadar alıngan olma bence, topikteki kızlara söylüyorum ve üzerine alınıyorsun, sana daha da bişi demem artık

ben çıkıyorum kızlar bugünlük , topik aşırı ciddi ve negatif olunca geriliyorum ben

Öptüm çok

merhaba arkidişler
Dilekciğim ben ilk olarak 2 ay aönce tanıştım bu sayfayla, çok sık yazmasamda çoğunlukla yazdıklarınızı okuyorum, benim sana minnet borcum var çünkü çok motive etmiştin beni teşekkür ederim, zaman zaman hepimiz sıkılıyoruz ama sen daha iyi bilirsin ne yapacağını, canın biraz uzak kalmak istiyorsa öyle yap, ama bu sayfadaki bir çok kişiyi motive ettiğini söylememe gerek yok sanırım

Nora sigarayı bırakmışsın tebrik ederim başarılarının devamını dilerim 19 aydır bırakmış biri olarak yeni bırakanları duyunca seviniyorum

bende bu aralar yediklerime pek dikkat edemiyorum ama evimi bir tam yerleştirsem, hem yadiklerime dikkat etmeye başlıyacam, hemde hadaha çok paylaşımda bulunacam bir hallletsem
hepiniz kendinize iyibakın

senin bişi aradığını ima ettiğimi sen nerden düşündün asıl minecim, bu kadar alıngan olma bence, topikteki kızlara söylüyorum ve üzerine alınıyorsun, sana daha da bişi demem artık

senin yazdığın yorumu ben senin sölediğine yazsaydım ne hissederdin, ne anlardın bende bunu düşünmeni istiyorum
dahada bişey demem diyeceğine yanlış anladın diyebilirdin
ben olsam öyle yapardım yani
neyse ben kendi adıma kusura bakma diyorum yanlış anlamışım

off bole ayzıları okuynca kotu oluorum bırden
eskı gnler gelıo aklıma
:18::18::18::18:

kızlar merhaba

malumunuz burda olma sebebim baş belası kilolarım. Akşam tartıya çıkıyorum 71,6 geliyor sabah aç karna 70-69 arası değişiyor. Evlenmeden önce 49 kiloydum evlendim kilo almayabaşladım 62 kiloyla hamile kaldım. Son ayımda 80 kiloya ulaştım. Doğumdan sonra 70 kiloya düştüm tekrar. oğlum yedinci ayına girdi ama ben hala aynı kilodayım emmediği içinde rahatlıkla bişeyler yapabilirm. yemek listesi olan diyetleri yapamyorum iş yerinde yediğimiz için durumum bundan ibaret

ee bana yardım edebilecekmisiniz. bide burda kilo veren kimler var kaç kilo verdiniz?:26:

hillllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllll
hosgldn cnmmm

selammm, hehehe burda da buldum seni Hasretim

merhaba bayanlar, HAsret sizden bahsetti bend e topiği merak ettim hemen aranıza katılmaya geldim
İsmim Hilal, doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum
neredeyse yarısı gitti, diğer yarısını da verebilmek için motive olmak istiyorum. zira süreç uzadıkça sanırım zorlaşıyor

tanıştığımıza da memnun oldum

tekrardan hosgeldn cnm
ben sna ınanıorum wereceksın tez zmanda benden de dha guzl werıosun maslh
bu grubun gerckten cok faydasdı oluyo herkes menulerını paylasıo kı cogu ornek alınabılecek menude dıyebılır
ınsallah sende memnun kalırsın benm gıbı

çok zor yaaa
üzerine giyiecek bişey bulamamak
çok şkür kurtulduk şimdi inşallah dönmeyiz yine o günlere....

paylaşım çok iyi, eminim bana da iyi gelecek bu grup. İyi ki tavsiye etmişsin sağol Hasretim

çok zor yaaa
üzerine giyiecek bişey bulamamak
çok şkür kurtulduk şimdi inşallah dönmeyiz yine o günlere....

aahh ah, ben de bir süre bu sıkıntıyı çektim.
birsürü kıyafeti olup da giyecek birşey bulamamak çok sıkıntı verici
çok şükür ben de o evreyi atlattım, umarım da bir daha o hale gelmem

kızlar yüzümün fotosunu koydum önce ve sonra olarak albüm yaptım
fotolara bakıodum denk geldi o foto ve şok oldum

o halime dönmek istemiyorummmm işteeeeeee

bu arada farklı menüler görmeye çok ihtiyacım var.
mesela bugün bir arkadaşımın paylaşımı ile karpuzun faydalarını öğrenmiş oldum
oysa ki karpuzu hiç sevmem
ama artık yiyeceğim İnş

bir de , burada da kilo bildirimi belli günlerde mi yapılıyordu acaba?

Son düzenleme:
kızlar yüzümün fotosunu koydum önce ve sonra olarak albüm yaptım
fotolara bakıodum denk geldi o foto ve şok oldum

o halime dönmek istemiyorummmm işteeeeeee

hmm, ben göremedim sanırım arkadaş olmadığımız için
bu arada kilo çizelgen de yok yorum yapamadım kaç kilo vermiştin acaba mona.

dipnot: monarosa diye bir şiir var bilir misin? ben çook severim o şiiri

Geldim hasret

Bi de semizotu salatamı yedim patlicak gibiyim

Hilalcim hoşgeldin canım , zaten güzel bi rakamdasın, iyi kilo vermişsin, bu da tecrübeli ve herşeyin farkında olduğunu gösterir, bizimle takıl gerisini merak etme

tamamdır

bu arada semizotu salatasına bayılırım, afiyet olsun

su 3 kısılık salatayı mı
hılal 5. gruptan arkdsımız canm
az cok bılıo grublarımızı dha yenı uye sayılır ama cok guzl kılolar werıo
masllhı war kıscenın

karpuzu semeyen tek ınsan
cok s ewme cnm sen yne sekerlı dıe sureklı yıyemıoruz

Canım sabah akşam tartılmamak 1. kuralın olsun, biz topikte cuma günleri tartılıyoruz...

1 gün öncesinden yarın ki menünü 3 ana 3 ara öğün olarak kafanda belirle ve bizimle paylaş...

Zaten burada örnek menüler gördükçe ve bizimle vakit geçirdikçe alışacaksın

Hamur işi, şeker, yağ, tuz, uzak durduğumuz şeyler, besinleri n kalorisine ve içeriğine dikkat edip sebze ve et ağırlıklı besleniyoruz, bu topikte kimse diyet yaparak kilo vermiyor canım emin olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…