70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben 2 gün falan yaptım mahfoldum bıraktım ya
ama normal spor yapıyorum sabah ve akşam sıklaşmak için tatlım yarımşar saatten 1 saat spor yapıyorum

inşallah canlarım ya hiç dönmek istemyiorum
büyük yıkım olur benim için
dünü haftasonunu unutup tekrar başlamam lazım
evet canım toparlancaksın cumaya az kaldı hadi bakem akşam menülerimiz gelsin bednde bugğn yazacam doğru yada yanlış
yazmadığımızda olmuyor çok yiyoruz sanırım

Bide jilliana yaparken ayakkabı giyormusunuz
Ben bı ara lesli yapmıştım fazla olmasada
Ayakkabisiz tabanlarimda nasır oluşmuştu
ben ayakkabısız yapıyorum tatlım sporumu ama jilliandada ayakkabı gşymemiştim
bide giydiğimi düşünüyorum altımdaki yaşlı teyze beni boğar

boşver bu moral bozıukluğuyla sen yarına kadar yemezsin

kızlar 1 ayda 8 kilo verebilir miyim sizce.???vermem lazım da.çok yavaş veriyorum.bu topiğe çok sık giremiyorum ama takibimdesiniz girdikçe....şu an 67 kiloyum.76 kilodan düştüm.spor sevmem açım aç kalarak zayıflamaya çalışıyorum.

Neslicim dileğe ben msnden bile söylüyordum biraz dinle kafanı diye, dileğe bende hak veriyorum...

İsim vermek istemiyorum neslim ama ben herkese cevap yazmak zorunda değilim, kimseye de bana cevap yazmadı diye küsmem ki :26:...Yanlış anlaşılıyorum ben sürekli, o yüzden topik hakkında asla ama asla fikirlerimi belirtmeyeceğim bi daha canım, eski üyeler olarak halledin siz doğrusunu biliyorsunuz nasıl olsa

Sadece kendime yazılan yazılara cevap vermediğim yada belirli kişilerle konuşmadığım gibi herkesede cevap yazmaya çalışmıyorum...Bunu yapmam mı da kimse beklemesin benden madem doğru olan bu , ben yanlış yapmak istiyorum kızlar:26:

Secemm
Kolay gelsin canım
Ben hiç spor yapmiodum ondan belkide hemen yoruldum
Önce biraz lesli yapsam iyi olcak sanırım

Suzis napak bu kocaları
Böyle böyle yaşlancaz heralde
Adamların huyu değişmiyor
İyi taraflarını görmeye caliscaz iste
Ama balım her istediğinde vermesen sana güvenmese

Benim maaş kartım dört sene esimdeydi
Bizim dört sene sonunda borç harici hiçbir seyimiz yoktu
Yeter artık dedim kartımı vermedim
Sonrası araba ve ev aldık
Yine para veriyorum sıkışıyor arada
Hep benden cok kazanmasına rağmen herzaman borcu oldu
Benimkide böyle iste hesabını bilmez
Napayim idare ediyoruz iste

Tatlım aç kalarak mı yaşayacaksın peki zayıf olmak için ömür boyu, 1 ayda 8 kilo imkansız değil ama dengeli beslenmeyen ve spor yapmayan bir bayan olarak biraz durum zor gözüküyor:26:
:26:

Tatlım aç kalarak mı yaşayacaksın peki zayıf olmak için ömür boyu, 1 ayda 8 kilo imkansız değil ama dengeli beslenmeyen ve spor yapmayan bir bayan olarak biraz durum zor gözüküyor:26:

katılıyorum sana canım,tv'de izlemiştim,insan aç kalarak zayıflamaya çalışınca vücut kendini kilitliyomuş,
bu yemek yemiyo,ben de elimdekileri yağa dönüştürüp depo edeyim bari dermiş ve kilo alırmışız
aç kalmak çözüm değil canım,dengeli ve düzenli beslenince bitiyo olay
bi de spor oldu mu ooooooooo

yani o kadarda aç değil ama az yiyerek.akşamları birşey yememeye çalışıyoorum.bunu kendime yaşam tarzı olarak benimseyebiliyorum.ben 20 yaşımdayken 75 kilodan 55 e aç kalarak düşmüştüm taaaaakii evlenip çocuk yapana kadar korudum kilomu,en fazla 57 olmuştum.ne zaman ki hamile kaldım hop geri geldi kilolar.bir sene süt ayağına taşıdım bu yükü.ama artık yeter zayıf günlerime geri dönmeliyim.ama yaş 28 olunca zor gidiyor eskisi gibi değil....ama imkansız da değil.

Kızlar herşey için çok teşekkürler ama ben topikten ayrılıyorum

Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem , kendinize iyi bakın, herkes hedefine ulaşır inşallah

Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem , kendinize iyi bakın, herkes hedefine ulaşır inşallah

Msnde yoksun burdan yazayım.

Senin bu yaptığın kolaya kaçmak denir.
Kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil.
Normal hayatta olduğu gibi burda da herkes saygı çerçevesinde düşüncesini belirtir canım.
Açıkcası böyle yazmana üzüldüm..
Bazı insanın mizacı serttir kendini öyle ifade eder bazı insan lay lay lomdur.
Sana göre sert bişey yazıldıysa görmezden gel geç yani.
Burda amacımız kilo vermek.
Kimse kimseyle kanka olmak zorunda değil.

Kusura bakma sert oldu sanırım ama cidden topiği böyle bi sebepten bırakmayı sana hiç yakıştıramadım ve cidden üzüldüm.
Bide böyle absürd sayılabilecek bi neden bile yokken olay büyütülmüş.

Haklı haksız bunun derdinde değilim.
Sonuçta benimde anlaşamadığım insan vardır ona bişey yazmam dediklerini görmezden gelirim.
Adı üstünde zayıflama topiği burası.

Zayıflamak istiyorsan kalıcaksın burda başka çaren yok.

yaaa noram nereye gıdıosun
sakın ole bı hata yapma
herkes gorusunu soledı bıttı ayrılma sakın burada
bız senı cok swıoruz bılıosun
gıtmıosn bıyere

cok guzl yasmıssn dılekcım
hatrlıomusun bn topıge ılk geldıgımde sana bırı bısı yazmıstı we ben cok sasrmıstm
sen ynede bısı demedn
noracm sende dedıgmz gıbı gıtme bıyere

84 kilo halimi buldum artı bikaçta yüz koydum foto..silcem azsonra bakmak isteyene duyrulur
Kod:
kac yasindasin canim seni daha genc göstermis yüz hatlarin zayiflayinca
yemem herhalde doydum
cabuk verirsen ac kalarak geri yemek yediginde gersin geri alirsin canim

bilmiyorum zerram ya bu adam beni sömürdü iste
birde kendi paralari yetmez gibi bizimkilere ellemezeler

Son düzenleme:
herkes görüşlerini bildirmekte özgür kızlar...
bizler de tasvip ederiz ya da etmeyiz saygı duymak zorundayız..
herkes burada kendisi için, kilo vermek için var
lütfen absürd konular için buradan ayrılıp kendine zarar vermesin kimse
çünkü burdan gittiği zaman olan yine kendine olacak kimseye değil..
ben kendimden biliyorum topiği bırakmak hiç iyi olmuyor
motivasyon düşüklüğü yaşanıyor...

söylediğim gibi herkes aynı fikirde olmak zorunda değil
lütfen anlayışlı olalım karşıt fikirlere karşı ve yolumuza devam edelim

bende birseyler yazmisdim canim ama sildim geri bazen insan cok cabuk aliniyor yada yanlis anlasilabiliyor ama gitmesini istedigim en son kisi sensin
gitme

canım ne oldu neden topikden ayrılıyorsun ki benim yazdığım konu ile ilgilimi yada mine
bunda olağan dışı birşey yokki canım ben senin yazdığın yazına istinaden yorum yaptım
absürt bir konu üzerinde neden duruyorsun herkes fikrini beyan eder
ben sana demedimki herkese yorum yap yada yapma öyle birşey yazmadımki ben buyum demişsin diğer yazında
ben menülerimizi yazalım yorumlayalım dedim neden yanlış anlaşılmalar oluyorki
ben anlamadım herkes için aynı yorumu yaptım yanlış bişey yazmadım
hepimiz için di o yazı yanlış bir yazıda deil anlamadım
şayet böyleyse gerçekten ben çok alındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…