canım ben 2 gün falan yaptım mahfoldum bıraktım yaJilllian hatunu yapan kızlar
Nası yapıyorsunuz yaaa
Önceki gün denedim beşinci dakikada iflahim kesildi bıraktım
Elim ayağım titremeye başladı
Bügünde karnımda ve göğüs kısmımda biraz ağrı var
Bacaciklarim iyi
Tekrar başlamaya caliscam
Oyyyyyyyyy oyyyyyyy
evet canım toparlancaksın cumaya az kaldı hadi bakem akşam menülerimiz gelsin bednde bugğn yazacam doğru yada yanlışinşallah canlarım ya hiç dönmek istemyiorum
büyük yıkım olur benim için
dünü haftasonunu unutup tekrar başlamam lazım
ben ayakkabısız yapıyorum tatlım sporumu ama jilliandada ayakkabı gşymemiştimBide jilliana yaparken ayakkabı giyormusunuz
Ben bı ara lesli yapmıştım fazla olmasada
Ayakkabisiz tabanlarimda nasır oluşmuştu
boşver bu moral bozıukluğuyla sen yarına kadar yemezsinsemizotu yazdim googleden biliyorum semizotunu annemgil aliyor ama almancasini bilmek istedim portukal cikdi
ballimi yakaladigimda sorarim artikbende yapayim severim ot türlerini
hepde bende ziyan olmazsin diye yiyorum genelde öyle ögrentim kurtulamiyorum günah diye atmaya kiyamiyorum
zerram canim yine sIkILdibenimki borcum var patrona dedi 200 euro 400 tl verdim ayligim gelmis yine gitti atti ya ben napacam bu adamla
birde daha pahaliya geliyor satin almalar birseye benzemiyor
sütlü nuriye tatli degilmiydinyirim seni uydum neslim ama sagolsun kocam morelimi bozdu bugün dahada birsey yiyemem
bi baslarsan zaten devami gelir tatlim sende biliyorsun
merhaba kızlar
noracığım tatlım biraz yazın getirdiği rahatlık ve eski arkadaşlarımızın yani dileğin monanın benim minenin suzinin blacın
biraz belki motiveleri azalmış olabilir 4-5 aydır bizler burdayız ama dilek kısçem 1 senedir burada doğal olarak
onun darlanması normal hepimiz onu hoşgörüyoruz ki bizler bile 4-5 ayda darlanmaya girdiysek
onunki haydi haydi
ama bu demek değilki biz dağılıyoruz bir yere gidiyoruz asla ve asla çünkü hepimiz bu topik sayesinde hedefine varmış
ve istikrar sağlamışız burdaki emekleri görmezlikden gelemeyiz tatlım
kendi adıma konuşuyorum hepinizi okuyorum elimden geldiği kadar yorumlamaya çalışıyorum tatlım
birde canım paylaşma konusunda herkes istediği kişiye cevap verme konusunda mineye katılıyorum niye diyeceksin
canımcım bizler burda tek kişiden ibaret değiliz 25-30 kişiye yakın gelen gelmeyen kısçe var
herkes birbirine destek verirse elinden geldiği kadar menüleri ve yazılan yorumları yanıtlarsa
kimse kimsenin canı sıkılmaz ve motivesi daha çok artar
kışın geldiğim zaman şahsen ben bir yazdığımda black suzi dilek mine mona zerra ecrin herks birbirinin yanlışlarını
görüp yorum yaparak bişeyler katmaya çalıştık canım
lakin aman ben bu kıçeyle fazla konuşmuyom yorum yapmayım menüsüne bakmayım beğenmiyim dsersek
o kişininde motivesi kırılır oda senin benim yaptığımın aynısı yapar
ve böyle böyle süre gelir kimse kalmaz topikde ve diğer topikler gibi dağılma politikası
olur. elimizden geldiği kadar herkese yorum yapmaya menülerimizi doğu yada yanlış yorumlamaya
çünkü senin yanlış yorumladığını ben görürüm o görür şu görür mutlaka doğuruyu gören olur
o yüzdn baştada dedğin gibi dağılma olmaması için menülerimizi yayınlıyalım herkes herkesin menülerine yorum getirsin
iştirak etsin böylece doğruyu öğrenir
şahsi fikrim canım umarım kırmadan yanıtlayabilmişimdir sizleri çok seviyorum.
kısmen sanırım olablır
kızlar 1 ayda 8 kilo verebilir miyim sizce.???vermem lazım da.çok yavaş veriyorum.bu topiğe çok sık giremiyorum ama takibimdesiniz girdikçe....şu an 67 kiloyum.76 kilodan düştüm.spor sevmem açım aç kalarak zayıflamaya çalışıyorum.
Tatlım aç kalarak mı yaşayacaksın peki zayıf olmak için ömür boyu, 1 ayda 8 kilo imkansız değil ama dengeli beslenmeyen ve spor yapmayan bir bayan olarak biraz durum zor gözüküyor:26:
:26:
Tatlım aç kalarak mı yaşayacaksın peki zayıf olmak için ömür boyu, 1 ayda 8 kilo imkansız değil ama dengeli beslenmeyen ve spor yapmayan bir bayan olarak biraz durum zor gözüküyor:26:
:26:
Kızlar herşey için çok teşekkürler ama ben topikten ayrılıyorum
Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem , kendinize iyi bakın, herkes hedefine ulaşır inşallah
Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem , kendinize iyi bakın, herkes hedefine ulaşır inşallah
cok guzl yasmıssn dılekcımMsnde yoksun burdan yazayım.
Senin bu yaptığın kolaya kaçmak denir.
Kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil.
Normal hayatta olduğu gibi burda da herkes saygı çerçevesinde düşüncesini belirtir canım.
Açıkcası böyle yazmana üzüldüm..
Bazı insanın mizacı serttir kendini öyle ifade eder bazı insan lay lay lomdur.
Sana göre sert bişey yazıldıysa görmezden gel geç yani.
Burda amacımız kilo vermek.
Kimse kimseyle kanka olmak zorunda değil.
Kusura bakma sert oldu sanırım ama cidden topiği böyle bi sebepten bırakmayı sana hiç yakıştıramadım ve cidden üzüldüm.
Bide böyle absürd sayılabilecek bi neden bile yokken olay büyütülmüş.
Haklı haksız bunun derdinde değilim.
Sonuçta benimde anlaşamadığım insan vardır ona bişey yazmam dediklerini görmezden gelirim.
Adı üstünde zayıflama topiği burası.
Zayıflamak istiyorsan kalıcaksın burda başka çaren yok.
kac yasindasin canim seni daha genc göstermis yüz hatlarin zayiflayinca84 kilo halimi buldum artı bikaçta yüz koydum foto..silcem azsonra bakmak isteyene duyrulur Kod:
yemem herhalde doydumcanım ben 2 gün falan yaptım mahfoldum bıraktım ya
ama normal spor yapıyorum sabah ve akşam sıklaşmak için tatlım yarımşar saatten 1 saat spor yapıyorum
evet canım toparlancaksın cumaya az kaldı hadi bakem akşam menülerimiz gelsin bednde bugğn yazacam doğru yada yanlış
yazmadığımızda olmuyor çok yiyoruz sanırım
ben ayakkabısız yapıyorum tatlım sporumu ama jilliandada ayakkabı gşymemiştim
bide giydiğimi düşünüyorum altımdaki yaşlı teyze beni boğar
boşver bu moral bozıukluğuyla sen yarına kadar yemezsin
cabuk verirsen ac kalarak geri yemek yediginde gersin geri alirsin canimkızlar 1 ayda 8 kilo verebilir miyim sizce.???vermem lazım da.çok yavaş veriyorum.bu topiğe çok sık giremiyorum ama takibimdesiniz girdikçe....şu an 67 kiloyum.76 kilodan düştüm.spor sevmem açım aç kalarak zayıflamaya çalışıyorum.
bilmiyorum zerram ya bu adam beni sömürdü isteSecemm
Kolay gelsin canım
Ben hiç spor yapmiodum ondan belkide hemen yoruldum
Önce biraz lesli yapsam iyi olcak sanırım
Suzis napak bu kocaları
Böyle böyle yaşlancaz heralde
Adamların huyu değişmiyor
İyi taraflarını görmeye caliscaz iste
Ama balım her istediğinde vermesen sana güvenmese
Benim maaş kartım dört sene esimdeydi
Bizim dört sene sonunda borç harici hiçbir seyimiz yoktu
Yeter artık dedim kartımı vermedim
Sonrası araba ve ev aldık
Yine para veriyorum sıkışıyor arada
Hep benden cok kazanmasına rağmen herzaman borcu oldu
Benimkide böyle iste hesabını bilmez
Napayim idare ediyoruz iste
kac yasindasin canim seni daha genc göstermis yüz hatlarin zayiflayinca
24 yaşındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?