- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
ALLAH ALLAH :) monikciğim bu gardaş senlen balkaymakdan ne istiy ki :) kim kaba davranmış ona da kibarlık sökmüyomuş falan :) ay çok yaşa emi kız vergi dairesi diil burası neciddi şeysin bacım :)
anlamadım valla
aynen resmi bi kurum sandı sanırım burayı:)
fazla ciddiye aldı..gel bacım gel tamam sana kıyak geçelm
buraya her gelenden istediğimiz o çok önemli belgeleri senden almayalım
bu kıyamığızı da unutma ama:86:
olmazzz ben kabull etmiyorumm o belgelerr olacakkkkkk olmazsa olmazzzzzzbu belgeleri bende verdim herkes verecekkk
annem senn hiç cırlamadın ki hemen kabul ettin
azcık cırlamak lazım bak kaptı torpili
isimleri alayimvallahi yiyilerde yiyiler ispikçilik yapim tatlılar yemekler börekler çörekler vermeye değil almaya gelmiş akideşler
kovalicekler beniiii :18::18::18:
Rabbim hakkinizda herseyin hayirlisini nasip etsin insallaahh monamiyiyim yavrum akışına bıraktık herşeyi öyle işte
sen naptın halan geldi miiii?
anlamadım valla
aynen resmi bi kurum sandı sanırım burayı:)
fazla ciddiye aldı..gel bacım gel tamam sana kıyak geçelm
buraya her gelenden istediğimiz o çok önemli belgeleri senden almayalım
bu kıyamığızı da unutma ama:86:
olmazzz ben kabull etmiyorumm o belgelerr olacakkkkkk olmazsa olmazzzzzzbu belgeleri bende verdim herkes verecekkk
azcık cırlamak lazım bak kaptı torpili
acil çıkış yapamsann ahh şimdii ne çene yapardımm bennn
ballıkaymak ,mona,diğer kızçeler seviyorum hepinizi öptüm kocaman görüşrüz
ne dedide canını sıktı canım kaynarkazan?Canım akşam yemeği yemek istemiyo hiç. Midem şuan uçuşan kelebeklerle meşgul.
Yormayım kendisini.
Müstakbel kaynanaya rağmen uçuşuyo bu dingil kelebekler.
Kaç aydır ilk kez aradım ama kadın beni dağıttı gene psikolojimi bozduuu
vayy öyle deyip kabul ettiyse helal olsun vallaDayancaz artık napalım. Kocaman kadın benimle uğraşıyo ya deli mi ne
Amaaaa ben bilirim yapacağımı ben hiç altta kalırmıyım telefonda cevabımı yapıştırdım zaten.
Yarın sevdicek gelsin bakalım. O zaman görüşürüz artık
Bende tahammül edemem bu tür şeylere. Umrumdada değil açıkcası. Evlenene kadar görürüm kendisini.
Ben söyledim açık açık turgaya da istemiyorum dedim gelmesin dedim bende gitmem dedim.
Oda tamam evi ararsa açmayız falan dedi saolsun sevdiceğiim çok destekliyor ya
valla fasülyede makarnada yetmedioöğlen yetöedimi ablam midene taze fasulye neden makarna yedinkii,3 tane kurabiye de nedir cuma öncesii +o akşam menünde patates falan
ıı-ıh seni acilen toplamalıyız biz ablamm sakın darılma ama gerçeklerle yüzleştirmeliyiz seni :26::26:
bizee laf söyleyene bak seeeeenahhh ahhh sormaa şeker ben bu akşam menüde naptım bir bilsenizz :18::18:
ayyy yapılırmı bu kelin ilacı olsa kendine sürcek millete şaplağı atıyorum ama kendimede atayım durr şimdii bir kızıdım bir kızdım kendime neler neler
bütün haftalık emek boşa gitti sanki ama çabuk gelen çabuk gider tahmini ile sabaha kadar gideceğine inanıyorum şimdi kayısı form içsem yarın otobüs yolculuğu çok sorun yaşarım olmaz su içsem yine sorun yaşarım nasıl gitçek bu akşam yediklerim bilmiyorum valla canım bende naptım böylee yaaaaaaaaaaaa ne güzel nesfit yicektim bir çorba kasesi yoğurtlu pilav,1dilim peynir,1 kase çoban salata,2-3 çatal helva
şeker senn böyle gidersen listenin başında olmayı hak ediyorsun gerçekten sende en sevdiğim şey yesen bile ceza verip spor yapıyorsun amaa bizde nerdeeeeee azimmm :26::26:
gitti tüm haftanın emeklerii yaaa kızlarr maydonoz suyu nasıl yapılıyordu ondan içsem ama yarın wc sorunu yaşarım dimi valla yolculukta bu tür şeyler strese sokuyor beni :26::26:
ne kibarlığı yaptında kötü muamele gördünneden gereksiz olsun arkadaşım kibarlık sökmüyo burda sanırım.aranıza katılmak için izin istemem ne yapabilirim demem den için mi.sen benim muhatabım olmassın
gırdın bıleee sekerrr:)) welcome....:6.
8.katta ıp atladıgımı dusunuyorumdacok kotuyum ben yaaa
alt komsular
erken kalk cnm bende oyleydım dua ettım bolboll ne olur uyku gafletım gıtsın dıye hafta ıcı eskıden 11kadar uyurdum sımdı 6,5 da da kalksam 2 aydır uyumuyorum en gec 8,5 dakalkıyorumm pazarları bıle uyuyamıyorum cokkk sukurrrrrrrrrrr
yaa yesıllıkte koyyy arasınaaa:)tabii ceyregını de bana ver ekmekte kepek ekmegi olsunkı kızlar kızmasın dimi:)
dene de bısede soylee bacummmmmmmm bısde alak da cıgnıyekk yawww:26:
Part 2Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment200 12 32 00 25 04 - YouTube ahanda bu canımm benı tere boguyor bu gacıııııııı
durrr ayse dur!!!!!!!!!!!!! stop kılıtle kendını odaya mutfktan uzak durrrrrrrr
bızı ozlemediiiiiiiiiiiii kızzzzzzzzz
neyse kocıss kacıgıyor yarın okurum yazdıklaınızı tabıı yetısırsemm öptum hepınızı gacılarrrrrrrrrr
tartı guler umarım hepımıze deeeeeeeeeeee
suziiiiimmm
bacim öyyyle bi gecmise daliyonki korkuyorum bigün benim bezli azimda emzikli halimi bulup gelicen
suziiiiimmm
bacim öyyyle bi gecmise daliyonki korkuyorum bigün benim bezli azimda emzikli halimi bulup gelicen
mutfağa gittim 5-6 bardak su içtim açlık falan kalmadı
azcık cırlamak lazım bak kaptı torpili[/QUO
oldumu iyi cırladım mı? mona torpili kaptım mı?
oldumu iyi cırladım mı? mona torpili kaptım mı?
ne dedide canını sıktı canım kaynarkazan?
ben kayınvalideyle iyi olanlara hiç inanasım gelmiyor
benimki iyidir çok şükür ama ben fenayım sanırım
var yani biproblem
vayy öyle deyip kabul ettiyse helal olsun valla
genelde laf söyletmezlerde
valla fasülyede makarnada yetmedi
2 kase cacık içtim
daha olsa dahada isterdim :26:
bizee laf söyleyene bak seeeeen
ne kibarlığı yaptında kötü muamele gördün
kızlar senle dalga geçmedilerki
esprili bir ortamımız var işteee
konuşma tarzın hiç hoş değil yanii, bu şekilde aramıza zor girersin
amiiin cümlemizi insallahh
ayyy nerden bulursun bu lafları yaaa
hayranım bacım sana
sen çok yaşa emi
hep dua ediyom valla allahta seni güldürsün
e benim aram ii gerçek bak kıs tlf veriim sor bi bu gelınçe nasıldır diye kötü derse neyim zurna olayım e bende kötü demem ne yaparsa yapsın beşerdir derim sadece beşerdir şaşardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?