- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
monammmmdenk gelmiyoruz canim ya
neyse gecmisi unutalim
gelecege bakalim
biliyodum birgün karsilasacagimizi biliyorduuumm
umudumu hic yitirmedim monam
senin yazilarini alintilarken bile
kader dedim bize engel olamiyacaksin
simdi alinti yapiyorum ama elbet birgün karsilikli yazisicaz onunla
iste o gün bugün monammm
ask olsun unuturmuyum
sen su asker yolu bekleyen bu aradada zayiflamaya calisan kiz degilmisin
sana göre gereksiz bana göre cok sicak bi hosgeldin canimvalla arkadaşlar ben hiç komik bulmadım bu yazdıklarını bence gereksiz
hadi leynn unutmuşun bile beniii ben biricik aşk böcüğünüzüm ya unuttunmu bak küserimm heeeee
ask olsun unuturmuyum
sen su asker yolu bekleyen bu aradada zayiflamaya calisan kiz degilmisin
aynenn bende çok güldüm şekerrr valla katılıyorum sana arkadaşş ciddiye aldı galibaabiz komik bulduk bizim için yeterli
senin böyle bişey yazman gereksiz bence
hadi iyi akşamlar....
valla arkadaşlar ben hiç komik bulmadım bu yazdıklarını bence gereksiz
sana göre gereksiz bana göre cok sicak bi hosgeldin canim
farkliyiz yani anladim
ve ben bu farkimi cok seviyorum
hadi leynn unutmuşun bile beniii ben biricik aşk böcüğünüzüm ya unuttunmu bak küserimm heeeee
şaka bir yana kız unutmadın dimi beni unutulcak kadar topikten ayrı kalmadım kızçem az foto paylaşmadın nasıl gösteriodunuz suziyle totoları eheehe bak ben bunları hatırlıyorum sende çabuk benim hakkımda bişi hatırla yoksa affetmem seni dermişimmm
biz komik bulduk bizim için yeterli
senin böyle bişey yazman gereksiz bence
hadi iyi akşamlar....
nasilsin monammevet o ulvi gün bugün balkaymaam
hep bu anı bekliyordum ben de
sonun da vuslatı yaşadık
allahım çok mesudummmm
hee ben yeniyim apla inş zayıflıcam :) bu gidişle size uyarsam 3-5 eklicem gibi ya
şaka bir yana kız unutmadın dimi beni unutulcak kadar topikten ayrı kalmadım kızçem az foto paylaşmadın nasıl gösteriodunuz suziyle totoları eheehe bak ben bunları hatırlıyorum sende çabuk benim hakkımda bişi hatırla yoksa affetmem seni dermişimmm
aynenn bende çok güldüm şekerrr valla katılıyorum sana arkadaşş ciddiye aldı galibaa
Allahıımm ben böle işkence görmedim
birine işkence yapcaksan yeşil çay içircen
nasilsin monamm
neden ekliceksin kim kötü örnek oluyo sana bakeemm
ay kala kala aklinda toto kalmis senindeene totom varmis beeee
yok canim unutmadimisyerindeki kadiiiin diyoruum
nasilsin monamm
[/COLOR][/SIZE]
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 73 kiloyum bende .nasıl girebilirim takıma
arkadaşlar ben hafta başında başladım diyete.bilmiyorum yapanınınız var mı ama ip aatlamayı çok faydalı görüyorum.çünkü çok kalori kaybettiriyo tavsiye ederim herkese
doğru söylüyosunda arkadaşım dikkat ediyorum kalkmaya ama çoğu zaman kalakmıyorum bu huyumdan bi türlü vazgeçemiyorum.ama kalktıktan sonra hareketliyim sürekli.sen ne kadar sürede ne yaparak verdin kilolarını.bu arada ismim derya
abe sizi yerim ben be emida ekmek arası yapar yirim yirim çünkü açııııııııııııııııııııııııııııım..........ama pes yook yok asla sös sösdür yola devam!
bu arada diyetime yardımcı olsun diye bugün sandaloz sakızı aldım bakalım olacakmı.bi komşumdan duymuştum bayaaaa kilolu bi bayan karnım acıkmıyo diyodu bana tok tutuyo falan.birazda bu sitede araştırdım inşallah iyi olur
Part 2Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment200 12 32 00 25 04 - YouTube ahanda bu canımm benı tere boguyor bu gacııııııııleslie ne ki ne?anlatsan yaparık bizde :)
durrr ayse dur!!!!!!!!!!!!! stop kılıtle kendını odaya mutfktan uzak durrrrrrrr
karnım acıktıı biri beni durdursunn
Balkaymaam ben de özledimmmm
nerelerdesin sennnn
ben döndüm sen yoksunnnnn
oo beybii hatırlıyorsun beniiinasilsin monamm
neden ekliceksin kim kötü örnek oluyo sana bakeemm
ay kala kala aklinda toto kalmis senindeene totom varmis beeee
yok canim unutmadimisyerindeki kadiiiin diyoruum
aramızdaa bolca yeşil çay içirilecek biri var galiba işkence görmek istiyor monam ne dersinn
neden gereksiz olsun arkadaşım kibarlık sökmüyo burda sanırım.aranıza katılmak için izin istemem ne yapabilirim demem den için mi.sen benim muhatabım olmassın
evet o ulvi gün bugün balkaymaam
hep bu anı bekliyordum ben de
sonun da vuslatı yaşadık
allahım çok mesudummmm
sagol caniimmbizde senin bu farkını seviyoruzz zatenn bacımmmm ben ballıkaymak geldi kesin topik şenlenecek dedim vallahide öyle oldu gülmekten yerlere yattım resmen
amaniiinn nere düşmüşüm ben totolar gösteriliyomuş felanmış filanmış
neden gereksiz olsun arkadaşım kibarlık sökmüyo burda sanırım.aranıza katılmak için izin istemem ne yapabilirim demem den için mi.sen benim muhatabım olmassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?