70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimimi yapayım ben de:

başlangıç kilo: 76 kg
geçen hafta kilo: 66,5 kg
bu hafta kilo :68 kg
gelen :1500 gr
toplamda giden :8 kg
hedef kilo : 58 kg
canim regl öncesi ise ondandir belki :26:

bence listeye girmezsen dahada cok cozutabilirsin :26:

yani suzi ömmmrümü yedin kiz bi veremedin haaa

ay topla artik kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yoksa böcükler geliyooooooooooooooooo

ben çıkıyorum..
birz temizlık sonra akşam bebiş görmeye gidicem on ahediye için dışarı çıkmamm lazım..

selam beybilerrrr:80:
kilo veren, sabit kalan herkesi tebrik ederim
alanlar da olur arada haftayadaha bi azimlensinler

ben gece şerbetli tatlı yemem sonucunda
300 gr vermişim ancak
60ı gördüm 5i bidaha ne zaman görürüm acabaaaa....

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:72.7
bu hafta:70.9
giden:1.800
hedef:64
toplamda giden:3.900

Secem ben hedefi tutturamadım sen naaptın ?
tebrikler canim
kilo bidirimim yine artılarla döndüm maalesef

başlangıç:79.8
bu hf:61.4
toplam giden:18.4
hedef:56
bu hf liste altı olucam
haftaya yine 5 leri görürüm inşallah..
olsun zerram haftaya düzelir tatlim
söz ver bakem arti cikana kadar böcük göstermiycem diye insallah herhafta eksi cikarimda bidaha böcük falan görmem topikde cidden bak tüylerim resminde bile diken diken oluyor :18:
ben annemgilde otururken kardesim sahte örümcek almis lambanin oraya yapistirmis ben lambayi acarken gördümmü
bagiralak wcye kilitlemisdim kendimi anneme dedim onu kaldirmadan yerimden kibirdamam
yani resim sahte gercek fark etmez hepsi kötü :83::83::83:

ben çıkıyorum..
birz temizlık sonra akşam bebiş görmeye gidicem on ahediye için dışarı çıkmamm lazım..
görüsürürz zerram insallah resimleride kurtara bilirsin haber edersin ne dediler diye canim

selam monam tebrikler canim tatli yemissin ama yinede eksi cikmissin yavas yavas gitsin tatlim gitsinde

merhaba bayanlar, herkesçikler nasıl, bildirim yapmaya geldim, anlayabildiğim kadarıyla blackcat sana yapıyoruz bildirim dimi :)

ben bütün hafta kaçamak yapmadım ve dünde dahil hep kendimi 68.2 gördüm bugün nedense, dünde dikkat etmeme ve yürüyüşümü yapmama rağmen 68.5 çıktım ya hadi hayırlısı bu kilolar hep böyle yavaş yavaş gidecek heralde alışmam lazımmmm, ama yinede canım sıkıldı, ben güzel bir kaçamak yaptım kahvaltıda normal kahvaltımın üstüne bir de nutellalı 1.5 dilim kızarmış ekmek yedimmmmmmmmm ama maalesef hiç pişman değilimmmmmmmmmmm

bildirim:
başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta: 68.8 kg
bu hafta: 68.5 kg
giden: 300 gr
toplamda giden: 6.5 kg
hedef: 59 kg

bu hafta herkes güzelll kilo vermiş tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm

hepinizi öpüyorummmmmmmm

bnde aranıza katlmak istiyorum 75kg yum 25yas onun için bu topiğe geldmm inş kg veririm burda daha önce cok diyet yaptım bıraktım tek basına olmuo ama hiç bi bilgim yok neler yeyip içiosunuz ne yapıosunuz bana bilgi verirmisiniz???

300-500 fark etmez gitsin yeterki canim tebrikler
hosgeldin canim
birazdan örnek listeyi yapistirayim canim gecmisden

Son düzenleme:

buyur canim

Suuuzzziiiimmm beeebeeeğiiimmm mesajlarına cevap veremedim bi türlü, 10 dk diyip diyip duruyo, daha 3 msj daha var :26:

Senin dediğini yapıcam bebeğim merak etme, ama sana kilo aldığın cıss yaptığın çok kızdım gene

Bak ben sana yaklaşıyorum hadi aynı anda ilerleyelim artık gitsin şu kilolar yaa

kizlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

bu hafta artidayim dedimmmmm cünkü regl siskinligi var geldi gelicek

hafta boyunca cozuttugumda oldu ama bir sonraki ögünlerde toparlamaya calistim hep

ve ben regl öncei hep + da oluyoruuuuuum

veee tartildiiiiim 69.6

bana obur diyen ve beni kiskanan isimvermek istemiyorum ama bas harfi dil son harfi ek olan kisiyede duyruluur
ay dileekk neydim demicen ne oldum dicen benim sadece 800 gram verdim diye zirlandigim günleri hatirliyomusun

ay simdi 300 gr. icin oynicam kiz

Eki Görüntüle 434480 Eki Görüntüle 434480 Eki Görüntüle 434480 Eki Görüntüle 434480

arkadaslar bana olun lütfen!!! bn tatlıdan vazgeçemiorum sabahları erken kalkamıorum birde hiç 3lt su içmedim hayatımda bn bunlar nasıl yapcamm :)

dogru söylüyorsun suzimmm ama gerçekten yavaş gidiyor bazen canım sıkılıyor benimde :))) gitmesi bile yeter dimi:))))
tabii yeter canim ben senin 7li rakamlarda oldugunu günleri biliyorum simdi cok sükür kurtuldun onlardan öyle düsün tatlim
bi süre sonra insan ister istemez az az gidebilir önemli olan pes etmemek
h.buldummm :) hep bu sekildemi beslenecegim artıkk :) biraz zor olcak ama kg vermem lazım

aksamlari menü paylasirsan
sabah:
ara:
öglen:
ara:
aksam:
ara:

elimizden geldigince sana yardimci oluruz canim

BENSUZİ tmm her akŞam paylaşım yapcam ama bn cok dengesizmişim düzene girmem lazım gerçekten kg verebilirmiyim ??suan bi hayal bnm içinn :))

hosgeldin monam
kiz ne ara yedin serbetli tatliyi
haftaya görebilirsin baciim

suziiiiiiii bi arti cik haftayaaa elimden cekicegin var
böcüklerden böcük beyen sonraa

hosgeldiiin

selam güzeller,
önce bildirim yapcam sonra bugüne geri döncem kim napmış merak ediyorum.uzun bir aradan sonra bildirim yapcam çok heyecanlşıyım )acayip gaz ve şişkinliğim var buna rağmen tartı yüzüme güldü keyfim yerinde.dünkü cısım dışında çok dikkat ettim bu hafat menüleri paylaştım hergün düzenli olarak bisiklete de biniyorum.1 temmuzda 57-56 olmam gerek..ç

başlangıç kilo:74
geçen hafta:62.2
bu hafta:61.3
giden:0.900
toplam giden:12.7
hedef:57

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…