70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

busecim bebegim bak o an belki yanlis anlasilmalar olmusdur gelmeye niyetin varsa kimse birsey demez ama görünüp görünüp gitme ha herkesle konusmak sorunda degilsin herkesi sevmekde sorunda degilsin msjimda yazdigim gibi ama onca sohbetin konusmanin hatrina saygi cercevesinde kalalim
yani geliyorsun geri onu anladim :26:
ozaman hadi bakalim kim kimi gececek
cooookk sevindim ballliiiimmmmm
hosgeldin monam
kiz ne ara yedin serbetli tatliyi
haftaya görebilirsin baciim

suziiiiiiii bi arti cik haftayaaa elimden cekicegin var
böcüklerden böcük beyen sonraa

hosgeldiiin
tamam yeterki koyma böcük
BENSUZİ tmm her akŞam paylaşım yapcam ama bn cok dengesizmişim düzene girmem lazım gerçekten kg verebilirmiyim ??suan bi hayal bnm içinn :))
tabii verecez canim insallah
gir o zaman listeye canım bırakma
canınıda sıkma

off suzim ya kendin kendine azarı çekmişsin ha nasıda biliyon nerde naptığını
bide ben enseye tokat atayım mı?
gel at elifim
ben temizliğe uçar kızçeler
herkes pazartesi yapar dip köşe temizlik ben de cuma
var bir terslik bu işte
temkinliyim sanırım haftasonu gelen olur falan pis yakalanmamak lazım
bende erken cikacam bugün bende kendimi temizlige adayacam kendimi kolay gelsin monam

bugünlerde taşınma telaşım var bide galiba kızım bugün biraz rahatsız çünkü normalde çok hareketlidir bugün karnım ağrıyo diye hep uzanıyor yavrum benim

başlangıç: 75

şuan: 70

ikinci haftadayım verilen kilo :5 gelen giden budur .........

şu taşınma bi bitsin hayırlısıyla sporumda daha düzgün olcak herşeyide oturtcaz inş o zaman çıtır olcam çıtır :)....

bekleyin beni gızlar dönüşüm mukteşem olcaak :)

şimdilik öpüldünüz :* ben gider hem iş hem yavruşum ... bye bye

sagol suziim

kizina gecmis olsun :26:
sanada kolay gelsin canim

hadi gözün aydin aslim
böcüklerimde haziiiiiiiiiiiirr

sec begen

anlayan anldi saniriim
söz verdin haftaya kadar böcük koyma sakin
gecmis olsun canim kizina bildirim yanlis yazilmis özeldende blackcate atacaksin detaili anlatirdim ama cikmam lazim acil öncekilere bak canim

gittim kizlar oglisin gösterisi var kresde

haftaya kadar yok
zor tutuyorum vicir vicirlar koca bacaklari ile kacmaya calisiyolar
haftaya + cikarsaaaaaan bi salarim hepsini koca bacaklari ileee
neler olur bilemiyorum artik

ara00
4/1 seftali
1erık
1 kayısı
1galetaaa

4 saat temızlıkten sonra esımevde bugun karısıkkızartma ısteı bende yedımvallahii

ögle 14:00

-karısıkkızartma+yogurt
-1 dılım ekmek ck acıkmıstım
-salatalık

-yesıl cay
temıslık daha bıtmedı haaları sılecegımınsl...

ara:bılmıyorum acıkırsam yerım yoksa su

aksam:da semız otlu yogurt yerım ınsl..cunku ogle agır oldu ama cokacıkmıstım 2 brdk su ıctımkı bastırın diyee

bildirimler kimeeeeeeeeeeeeee kızlarrr acılcıkıcam sofra ortada yesl cyım soguyor kocıs beklıyorrr aksam eltıme gıdecemmmmmmmmm yarın belkı koye dugune gıdecegız öfffffffffffffff cok ısım var cokkkkkkkkkkkkkkk

gecmıse hıcc bakmadım kım ne yapmıs ne kdr vermısss pöffffffffffffffff

Son düzenleme:
arkadslar :)) listeye iyice bi göz attımda sebze yemekleri yiyoruz pilav makarna yasakmış annem cok yapıo bnları sürekli hamur işleride hiç yok galiba onlar kg vermemizi engelio akşamki arada ne yiyebilirim siz yiyomusunuz 6 da sonra hiçbirsey yemeyin diyolardı ?? ekmeksiz bn doymam simdilik cok fazla acıkıorum iştahımı nasıl frenlerim?? birde aburcuburarı hiç yemiomusunuz canınız çok isterse 1 tane bile mi yokk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…