70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[video=facebook;471279166219058]http://www.facebook.com/video/video.php?v=471279166219058[/video]

sonunda ekliyebildim siyah adidas ceketli benim oglusum

suziiiiiiim buradaymissin
ay yerim oglusunuuu
cook tatli masallllaahhhhh
Allahim nazarlardan korusun ,acilarini göstermesin,saglik mutluluk versin ,hayirli evlat olsun insallahhh

çok uykum var kızlar ben kaçar
iyi geceler pisim oglisin videosunu eklemeye calisiyordum onlan ugrasdim gelemedim canim
ay sinir olduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm
birsürü alinti yaptim asagiya kaydiramiyorum yazilari yaaaa
sinirden sildim hepsiniiiii

ben bu aptal seyle ugrasirkende herkes gitti iste zaten canim skkin

noldu ballim ben burdayim anlat bana böcük koymassan senin pyskologun olurum
neyi nereye kaydiramadin

suziiiiiiim buradaymissin
ay yerim oglusunuuu
cook tatli masallllaahhhhh
Allahim nazarlardan korusun ,acilarini göstermesin,saglik mutluluk versin ,hayirli evlat olsun insallahhh

cook sagool ballimmm gururlandim oglisim orda dans ederken amin allah cümlemizin cocuklarini korusun insallah

herkes kendi bayragini yapti cocuklardan fransa bayragi falan bizimkide türk bayragi

Son düzenleme:
iyi geceler pisim oglisin videosunu eklemeye calisiyordum onlan ugrasdim gelemedim canim

noldu ballim ben burdayim anlat bana böcük koymassan senin pyskologun olurum
neyi nereye kaydiramadin

ay sinir oldum suzim ya
birsürü alinti yaptim yaorm yapiyorum aagiya cekiyorum yazilari kendiliginden yukari cikiyo
ne yaptiysam olmadi sildim hepsini sinirden

keske suzim ya niye veremiyosun anlamiyorumki :26:
yani cozuttugun oluyo ama cokda degil gibi geliyo bana:44:

cok cabuk aliyorum ballim 1 kacamak bile affetmiyor nebicim vucutsa ama gitmiyor ballim zor gidiyor yani haftasonu tam tamina uyamiyorum ama pazartesi basliyorum cumaya kadar 1 kacamagim olmuyor
makarna pilav patates bunlari artik yemiyorum yani tadinida unuttum
cikolata yi sevmiyorum yani olmazsa da olur hayatimda nutella sevmem
önceden hani oturuyordum ondandir dedim simdi spor salonuna yazildim haftada 1-2 kere gidebilirsem gidiyorum ondan da fayda görmedim gibi birsey
spordan cikdikdan sonra acikiyorum okadar yemiyorum ama gec oldu diye

dilegin dedigi gibi birde doktora gideyim belki yavas calisan troid vardir bende :26:

sende dikkat et ballim bak okadar ugrasiyoruz vercez diye bitanem bidaha 7liler sana gelmesin canim benim

canim ya hemen hemen hepimiz hafta sonu cozutuyoruz :26:
bencede kesinlikle dr. a gitmelisin
hausarzt en iyiyse eger onunla konus belki yardimci olur sana :26: zaten troid ile ilgili testide o yapmasi gerekyio
bence hic vakit kaybetme suzim
evet canim ya benimde surda 1 ayim kaldi türkiyeye gitmeme ozamana kadar birazdaha versem bari :26:

isteyince sen verirsin ballim belkide 65 le türkiyeye gidersin insallah

saat 2.30 olmus gel yatalim gerci bi gömlek birde pantolon ütüliycem ben daha sabah zor ütülerim bi yarim saatimi aliyor sabah kalkdimi kendime gelmem
bu saatte ütümü

niye yatmak istemiyorsun

suzim aksam yat sabah kalk gözüm saatte skiliyorum inan
bari hafta sonu gec yataim diyorum gerci simdide baya bi gec oldu
of ya yazin Türkiyede ne güzel dimi suzim

bu saatte ütümü

suzim aksam yat sabah kalk gözüm saatte skiliyorum inan
bari hafta sonu gec yataim diyorum gerci simdide baya bi gec oldu
of ya yazin Türkiyede ne güzel dimi suzim

napim sabahlari sersem gibi oluyorum
ya hic sorma sabaha kadar sohbet ediyoruz geziyoruz en erken 3-4 de yatiyoruz sabahda erken kalkiyorsun ama türkiyenin havasindan midir nedir sabah dinc kalkiyorsun geri cok güzel oluyor
saatlen isin olmuyor gelsede gitsek surdaki havaya baksana bugün 3 kere yagmur yagdi durdu

ballim bugün bana iki kerekrampf girdi ayagima bayadir muz yemiyordum yarin kahvaltidan sonra 1 tane yerim artik fayda ediyor bence
ama cok kötü oluyor ya krampf girincede ayak parmaklarim bi sekil oluyor ders düz egriliyor birde o agri
bi keresinde araba sürerken girmisdim dörtlüleri yakip bekledim gecmesini
neden oluyor ki bu krampflar acaba :26:yarin betül e veya pisime sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…