neden ne değişmişkii forumda?forum çok değişmiş alışamdım henüz eskisi dahamı iyiydi ne??
bende korkuyorum 30lu sayılardanya gecen sene bende diyordum nasil 30 diycem diye 2lilere veda ettim simdi 31 e girecemana
bende de unutkanlik var ama bunu unutmadim
sen illa cocuk istiyorsun minem 3kere yapistirmissin 2 sene bekleme bence
ben izleyemiyorum eminim çok şekerdir[video=facebook;471279166219058]http://www.facebook.com/video/video.php?v=471279166219058[/video]
sonunda ekliyebildimsiyah adidas ceketli benim oglusum
maşallah onaaacook sagool ballimmm gururlandim oglisim orda dans ederkenamin allah cümlemizin cocuklarini korusun insallah
Eki Görüntüle 435167
herkes kendi bayragini yapti cocuklardan fransa bayragi falan bizimkide türk bayragi
canım zararlı şeyler yemiyorsun amacok cabuk aliyorum ballim 1 kacamak bile affetmiyor nebicim vucutsaama gitmiyor ballim zor gidiyor yani haftasonu tam tamina uyamiyorum ama pazartesi basliyorum cumaya kadar 1 kacamagim olmuyor
makarna pilav patates bunlari artik yemiyorum yani tadinida unuttum
cikolata yi sevmiyorum yani olmazsa da olur hayatimda nutella sevmem
önceden hani oturuyordum ondandir dedim simdi spor salonuna yazildim haftada 1-2 kere gidebilirsem gidiyorum ondan da fayda görmedim gibi birsey
spordan cikdikdan sonra acikiyorum okadaryemiyorum ama gec oldu diye
dilegin dedigi gibi birde doktora gideyim belki yavas calisan troid vardir bende :26:
sende dikkat et ballim bak okadar ugrasiyoruz vercez diye bitanembidaha 7lier sana gelmesin canim benim
magnezyum eksikliğinden canımballim bugün bana iki kerekrampf girdi ayagima bayadir muz yemiyordum yarin kahvaltidan sonra 1 tane yerim artik fayda ediyor bence
ama cok kötü oluyor ya krampf girincede ayak parmaklarim bi sekil oluyor ders düz egriliyorbirde o agri
bi keresinde araba sürerken girmisdim dörtlüleri yakip bekledim gecmesini
neden oluyor ki bu krampflar acaba :26:yarin betül e veya pisime sorayim
tüylerim diken diken oldu kıııızevet dünyalar tatlisi oglum varallahima sükürler olsun cok zorluklar cekdim cok agladim ama allahim yüzümü güldürdü bana anne seni cok seviyorum diyor dünyalar benim oluyor
allah istegen herkese nasip etsin insallah...
günaydın kızlar
kahvemi içtim eşimin kalkmasını bekliyorum
gidemde güzeeel bir kahvaltı hazırlayayım
balkonda kahvaltı keyfi yapacağız
ikindi üzeride kayınvalideye yolculuk var
buyrun kahvaltıya
sucuklu yumurta var
Günaydın canım,
Afiyet olsun sana cicim, ben de sabah bişi yaptım veee yedim 3 tane.
kızlar sefa doğanay vardı yaaa
yetenek sizsiniz 1.si
3,5 ayda 20 kilo vermiş
sabah normal kahvaltımı yaptım diyor
öğlen kara havuç çorbası+salata akşamda ananas yemiş
ananas acaip tok tutuyor diyor
ama bu şekilde nasıl dayanmış bilmiyorum çok zor
Günaydın kızlar bende zayıflamak istiyorum mart ayında doğum yaptım 69 kiloyum 60 olmak istiyorum hamilelik öncesi diyetisyene gitmiştim elimde liste var ama emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum alternatif bişeyler söyleyin ben ne yapayım :))
ayyyyy birinci olmuşummm çok mutlu oldum
Blackcat liste için emeğine sağlık
Balkaymak sadece diyet yeterli değil malesef spor için kendini biraz zorla yürüyüş olsun evde yapacağın hareketler olsun bak nasıl farkedicek bir iki aydan sonra vücudundaki değişimi sen bile anlıycaksın
kesinlikle bende öyle düşündüm programı izlerkenböyle hayat mı gecer ya :26: ananasın gercekten zayıflatıcı ve yağ yakıcı ozellığı cok fazla, yabancı ünlülerde genelde ananası kullanıyolar ama bu tek düze beslenmeye hem dediğin gibi dayanmak zor hem de saglıklı deil; ömür boyu boyle beslencek deıl akşamları normal yemek yemeye baslasa direk gelır o kılolar bence :26:
oyyyy benimde var temizlikslm kızlar kahvaltımı yaptım geldim birazdan temizliğe girişecem ama canım hiç istemiyor bşr gelseniz el atsanız:)
biriniz süpürür biriniz siler biri de toz alır. he mutfakta toplanacak. wc banyo falan ciflenecek . size kahve yaparım bende
magnezyum eksikliğindemi oluyormuş ozamanevet regl sancisi ceken kizlaar
pisim sen mesela
güzel bi haberim vaar
cok adet sancisi cektigimi bilen eczaci arkadasim söylemisti bana magnezyum al die
ama ben kac senedir denememistim :26:
hemen hemen bir ay oldu magnezyum almaya basladim
dün bi bakdim regl oldumsancinin s bilem yookk
bu sabah cok hafif bir sancim oldu okadaar
ay inanamiyorum gercekden kizlar
2 tane agri kesiciyi birden alirdim ben biride kar etmezdi :26:
kesinlikle deneyiiin
haftasonu hiç yetişemiyorum ben sayfalar suuu gibi akıp gidiyoray yetisemiyorum kizlar sohbetinize yavas biraz
yazsaniza yahuuuuuu
canım sen tavuk salata diyeti yapıyordun sanırımayyyyy birinci olmuşummm çok mutlu oldum
Blackcat liste için emeğine sağlık
Balkaymak sadece diyet yeterli değil malesef spor için kendini biraz zorla yürüyüş olsun evde yapacağın hareketler olsun bak nasıl farkedicek bir iki aydan sonra vücudundaki değişimi sen bile anlıycaksın
kesinlikle bende öyle düşündüm programı izlerken
zaten kendiside kilo almaktan korkuyorum demişti
kesin alır bence çünkü hiç bişey yememişki hayatmı geçer öyle
oyyyy benimde var temizlik
evi aldım süpürgeyle
şuan kızımı uyutuyorum
eşime balkonları yıka dedim gidecez zaten ne yıkaması dedi
sanki evde yoksak temiz olmasına gerek yok
erkeklerin mantığını anlamak zor, hep bibahane
yarın gelince yıkayacakmış ben dayanamam yıkarım birazdan
kızımı uyutayım iş çok gitmeden herşeyi bitirmem lazım
sanada kolay gelsin pisim işim olmasa gelirdim
kahve için yaparım herşeyi
magnezyum eksikliğindemi oluyormuş ozaman
ilginç çok ağrısı olan arkadaşlarıma önereyi işe yararsa dua ederler sana
haftasonu hiç yetişemiyorum ben sayfalar suuu gibi akıp gidiyor
canım sen tavuk salata diyeti yapıyordun sanırım
nasıl bir diyet o hep tavukmu yiyorsun
araştırdım biraz ama bulamadım bişey
tebrik ederim buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?