70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sorma suzim bak simdi ben gidiyorum bizim aile kalabalik
oturuyoruz gec saate kadar saat 2 oluyo ablamlar diyo hadi yatalim
ben diyorum nereye gelin buraya daha oturucaz
ablam aynen böyle
ay geldi bu deli yine
diyo
neyse bunlari zar zor tutuyorum 3 e kadar felan
ablam hadi yatalim diyo
aman abla bak imsak vakti giriyo dur diyorum simdi yatarsak namaza kalkamayiz
ay ne giciksin yaaa diyo
neyse namaz felan yatiyoruz
sabah 8 30 oldumu benim gözler
hemen kosuyorum ablamin basina
ablaaaa ablaaaaa :26:
neeeeeeeeeee
hadi kalk kahve icelim
ay delimi ne yaaa kizim yatsanaaa
abla ne olur kalk bee
bak cocuklarda yatiyo kalk sessiz sakin terasda kahvemizi icelim neeeooolurr
ya kizim defol bee ne kahvesi

abla ölümü gör kalk bak
ay Allah seni emi geldi yine cinli
diyoo ama bi yandada sürrüne sürüne yatakdan kalkiyo kiyamam

bende hamile iken cok olurdu suzim :26:
ama gecenlerde bendede oldu bikac kez nedenini bilmiyorum:26:
ama iyi geliyorsa ye bi muz

ayy ne güzel ballim ya insanin ici kibir kibir oluyor dimi daha bir enerci dolu oluyor
bende cok istemisimdir bir ablam olsun seninki birde baska heycan dimi ballim ailen türkiyede benim ailem burda
anneannem dedem teyzelerim dayilarim halam türkiyede ama gecen sene gidemedim annemgil haci ya gidecekler diye onlari cok özledim

bende hamile iken cok olurdu suzim :26:
ama gecenlerde bendede oldu bikac kez nedenini bilmiyorum:26:
ama iyi geliyorsa ye bi muz

ben hamileyken 96 kiloydum ballim krampf girmezdin ama 2 kere dizim tutmadi okadar agirligi kat diyordun düsüyordum yere
ondan sonra kostura kostura hastaneye bi keresinde balina gibi yayildim yine yere dizim yine küt dedi esim schatzi kaldirayimmi seni dedi :18:
nasil kaldircan de git dedim bel fitigi mi olmak istiyorsun kendim kalkarim demisdim

bu saatde yemem artik gelmez insallah ama yarin yerim kesin

öyle tabi suzim ablalarimla sohbet etmeyi özledim
bazen annem yatar ablamlarla biz sereriz terasa yatak gülmekden uyuyamayiz
annem icerden bagirir yatin diye
eski günlerdeki gibi
iste o azamn cocuk gibi hissediyorum kendimi suzim ve bir ailem oldugunu hissediyorum (((
cook özlüyorum onlari coook
kaderr ...........

sana bisey söylicem ama inanmicaksin suzim ben 68 kilo ile dogum yapmistim :26:
sen bildigin tostoparlak olmssun bacim

canim benim yaaa aglama benim arkadasim var suzancim senin ailen yaninda ben hasret kaliyorum aileme der oturur onlan birlikde aglarim bende
aman iyi olsunlarda canim benim saglikli olsunlar mutlu olsunlar allah onlarin acilarini göstermesin
zor dur elbet özlem ballim canim benim

cook zor suzim cook ..
her nekadar alistim desemde kalbim sizlar böyle arada (
bazen gitmek bile istemem gelmesi zor oluyor diye (
amiin suziimm ...

sana bisey söylicem ama inanmicaksin suzim ben 68 kilo ile dogum yapmistim :26:
sen bildigin tostoparlak olmssun bacim

sonradan mi aldin yani ballim :26: yok ballim ben 48 kiloydum 17yaslarimda 20 yaslarimda falan 50-55 arasi gidip geliyordum
21yasimda 60- ondan sonra evlendim 65-67 geziniyordum
sonra tüpbebek tedavisi gördüm 70-74 kilo arasi hamile kaldim
sonra düsme tehlikesi vardin 6aylik olana kadar yatacaksin sadece wcye gidebilirsin dedi doktorlar kalkmadim cünkü cok istiyorumdum cocugumu allahimda nasip etti
8aylikken seseryana aldilar ballim ben halen diyorum 9ay dursaymis karnimda herhalde 3lü rakamlari kesin görürdüm de

evet suzim sonradan aldim :26:
tedavide aldiriyor haklisin :26:
aman olsun baksana dünyalar tatlisi bi evladin var deymis yani anlayacagin

yatalimmi artik suzim

cook zor suzim cook ..
her nekadar alistim desemde kalbim sizlar böyle arada (
bazen gitmek bile istemem gelmesi zor oluyor diye (
amiin suziimm ...
biliyorum canim kendimde bilmesemde annem hep der bana ben senin yanindayim ama annem babam ordalar diye allah acilarini göstermesin
ama ben cocukken bile annem gelirken okdar aglar okadar aglardin ki icim parcalanirdin onun icini cekmesine onlan birlikte bende hersene aglardim
zamanla alisiyorsun ama sanirim cünkü yine acidiyordur gitmeler ama annem artik aglamiyor ici yaniyordur ama alisdi herhalde

evet dünyalar tatlisi oglum var allahima sükürler olsun cok zorluklar cekdim cok agladim ama allahim yüzümü güldürdü bana anne seni cok seviyorum diyor dünyalar benim oluyor
allah istegen herkese nasip etsin insallah...

Herkese günaydınlarrr,
Topiğin açılışını ben yapayım, kapanışı az önce Suzi ile Balkaymak yapmış, açılış da benden gelsin.
Nabersiniz kızlarrrr, kaçamakçılar, gelin bakem buraya, herkes dökülsün kaçamaklarını. Haftaya bir cuma daha var, hatırlatırım

Günaydın kızlar bende zayıflamak istiyorum mart ayında doğum yaptım 69 kiloyum 60 olmak istiyorum hamilelik öncesi diyetisyene gitmiştim elimde liste var ama emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum alternatif bişeyler söyleyin ben ne yapayım :))

slm kızlar..dün bildirim yapamadım..herşeye rağmen kilo weremesemde yapacaktım..misafirim wardı dün we net yoktu..şimdi ben haftaya listeden düşermiyim.ama net yoktu we girebileceğim biyer yoktu.telden atayım dedim fakat benim tel nete girince hafıza dolu olmadığı halde hafıza dolu diyor ne alakaysa we hemen kapatıyor neti kendiliğinden.sinir oldum.lütfen listeden düşmeyeyim.dün kek ,tatlı, yemekleri olabildiği kadar tıkabasa yedim çok felaket yedim ne warsa yani2 tabak kurufasulye 2 tabak pilaw ama bulgur.5 büyük dilim dilim kek..2 bardak kolaa.....bu sabah kalktım kaç kiloyum diye baktım we 300gr wermişim.2 kilo almışımdır diye baktım ama wermişim.demekki ben hergün pasta börek yesem kilo wercem..ama kilo almasamda kilo wermemi yawaşlatacak bu yediklerim..neysem listeden düşürmeyin söz bomba gibi gelcem bu hafta

Son düzenleme:
1.) nisan34
2.)karakuzucum ve sehile
3,)abababa

Çok tebrikler kızlar size benden birer kupa
Eline sağlık canım, liste güzel olmuş. Kilo veren herkeslere tebrikler.
Günaydınnn,
Günaydın, hoşgeldin. Alternatif olarak bol su iç, spor yap, yürüyüş yap. Leslie var internetten bakıp, evde yürüyüş hareketleri onları yapabilirsin.

Günaydın canım, sakın almadım diye abartma, haftaya bi bakarsın + larda çıkmışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…