70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar albümüme 1-2 foto ekledim
kızımla olan foto bugün çekildi
sizce nasıl görünüyorum artık korumayamı geçsem diye düşünüyorum
60ın altına inemedim bir türlü
kendimide iyi hissetmeye başladım
neyapsam bilemedim fikirleriniz benim için önemli

çok ilginçmiş ya
baya da tuzlu evet
ben duymuştum buna benzer bşey iclal aydındı sanırım
rokaya karşı intoleransı varmış mesela yememesi gerkiyormuş
ve yememiş belli bir süre ve baya kilo vermiş
herkesin belli yiyeceklere karşı intoleransı var mı ki acaba:26:

Son düzenleme:
kızlar bugün duydum kabak çekirdeğide kilo vermeye engelmiş
hergün yediğine dikkat eden biri eğer kabak çekirdeği yiyorsa kilo veremezmiş
bilmem doğrumu
ama
paylaşayım dedim

merhana arkidişler
kızım çok mız mız bugün en son dayanamadım bağırdım , bu defada ağlamaya başladı ama nasıl ağladı yavrum bu defa bende çok üzüldüm ve ağladım ama çok gerildim bütün gün kucakta

büyüdükçe daha fena oluyorlar
keşke kucağa alıştırmasaydın
gerçi olan olmuşta
annelik zor yapacak bişey yok
dünyadaki en kıymetlimiz onlar ama çokta yoruyorlar
allah yokluklarını, acılarını göstermesin

amin allah yokluklarını göstermesin
ama çok üzüldüm ya, yavrum nsaıl ağladı anlatamam, 4 aya kadar çok gazlıydı o yüzden sürekli kucakta ya sırtını ovuyoduk ya karnını ovuyorduk, öyle öyle alıştı, ama uzun zamandır böyle yapmıyordu, ya diş yüzünden yapıyor yada başka bir yeri ağrıyor da ben anlamadım, yani bu gün çok mızmızdı

diştende olabilir
ağrı kesici verseydin
gereksiz verilmesinden yana değilim ama rahatlardı biraz
inşallah hasta olmaz
benim kızım gece sık uyanırsa kesin hasta oluyor
rahat edemiyorlar
kim bilir neyi var kuzucuğun

kızlar bugün duydum kabak çekirdeğide kilo vermeye engelmiş
hergün yediğine dikkat eden biri eğer kabak çekirdeği yiyorsa kilo veremezmiş
bilmem doğrumu
ama
paylaşayım dedim

kabak çekirdeği kavrulmuş ise kilo yapar çiğse bağırsakları temizler kurt ödem v.s hep atar bebeğem :)
bide şu intolere test ii araştırmak lazım tabiiki bazı ünlüleri kullanacaklar ki satsın yöntemleri bakın ürünleri demiyorum yöntemleri diyorum bazen hayalde satılmıyor değil :/ demi ama?
nese bide şu jillian ben onun gibi olmak istemiyorum kadın erkeğe benziyor nerede kadınlık zerafeti şişko halimle ondan güzelim ayol :) ben en iyisi sadece göbüş atıp mekik çekmeye devam edeyi kol bacak kası istemiyorum ayy ALLAH korusun :)

kııız one avatar oleee yirim ben onu yaaa :) çok şirin şekerim çook

ben kaçtım minderimm
o testi bi araştırmak lazım ya:26:

monacım tam gidiyodum sitenin farklı yerlerine bi bakiim dedim azraserra mı ne tam hatırlamıyorum nick i şöle demiş

zayıflıyamıyordum bu mucize diyeti yapana kadar gün içerisinde sadec tavuklu salata yiyorsun öğünlerinde bir haftada 9 kg vermiş ayrıntısını bulamadım ama bakarsanız benide haberleyin olur mu? ii geceler rüyanda göreceğin çıtır mona olsun ve bu senin gerçekte bir ay sonran olsun 55 kg yeter mi? :)

kızlar ben artık diyet yapmadan zayıflıycam ve zayıflıycam hakikaten bak zayıflıycam!

size hergün mümkününe göre anlatıcam yaptıklarımı ve yediklerimi felan feşmekan !

sağlıklı beslenmek için elimden gelen herşeyi yapıcam ama diyet yapmıycam!çünkü o kadar yorgunluğa efora ve diyete rağmen tartım iki haftaya yakındır düşçeğe yere 3+ yaptı 73 kg olmuşum!ilk gördüğümde öldür beni yaşamayı istemiyorum demiştim defalarca tartıldım belki kociş şaka yapmıştır diye tartının ayarlarılan bile oynadım ama nafile 73 olmuşum işte!

karar verdim sabah düzenli kahvaltı ve her gittiğim yere esmer ekmeğimi çantamda götürcem
sağlığıma zarar verecek her teklifi kibarca red edicem üsteleyeni tepeleycem :/ düşmanım mısın be diycem!

daha sonra muhakkak ara öğünü yapıcam acıkamayana kadar yapmazdım demiştim hatırlarsanız ama artık yapcam kanım tansyonum falan düşmesin deyi tabii yoğurt ve meyve hiç sevmediğim dostluğunu red ettiğim bu iki dosta bu kez ben kucak açcam :)

diğer ana öğünlerde miktarı azaltıcam yemeklerin yağı tuzu unu şekeri daha çok bunlara dikkat edicem akşamı mümkün mertebe daha hafif atlatıcam ve geç saatte asla ağzıma lokma sürmiyceem suyla zaten aram çok ii bol bol yürüyüş yapcam açık havada :) ve zayıflıycam çünkü diyet umurumda diil ben sağlığım için savaşıcam

artık karaciğer yağlanması,hormon bozukluğu,kas spazmları,miğde sancıları,jinekolojik rahatsızlıklar istemiyorum istemiyoruuuuum!zayıflıycam zayıflıycam ama sağlıklı beslenerek!

günaydın canlarım dün giremedim kusuruma bakmayın
hazırlanırken hemen size de yazayım dedim
bugün yola çıkcam inşallah
akşama evde olmayı planlıyorum nasipse
haftasonu gelemem pek muhtemelen ama yarın muhteşem artıda olan kilomu yazmaya çalışıcam size
dilek canım ben sana gönderirim eğer başkası hazırlarsa ona iletirsin dimi mesajımı?
geçmişe bakma fırsatım olmayabilir çünkü
özledim sizi... çok kaçamak yaptım bu artıyı hakettim aslında
evde de yapıp gelirim muhtemelen
dönüşte toparlayın beni olur mu
öpüldünüz canlarım kendinize iyi bakın
hepinize güzel bir gü diliyorum

nasılsınız diyceem evvela sonrada yaaa neree gidiion güselim ben sık sık gelemiyom bu ara bişiyden haberim yok çabuk dön nere gidiyosan

sabah bi bakıyorum üçünüz beşiniz okuyosunuz siteyi bi selam vermeden kaçıyonuz bazende geceleri bakıyom aynı :) tamam tombikim ama korkunç diil sevimli tombiklerden kaçmanıza gerek yok :) slm sız sabahsız

günaydın pukkitom günaydın gwnaz'ım günaydııın :) gwnaz bana şeyi hatırlatıyo nickin merlin vardı izledin mi?hiç orda guniwerry diye bi kız vardı :)

Herkese Günaydınnnn
Bugünkü Menüm

Sabah:
Domates salatalık kaşar yeşil çay

Ara:
1 dilim karpuz

Öğle:
1 Şinitzel
Bol limonlu salata
1 meyveli soda

Ara:
5 Ad. eti form kraker

Akşam:
Salata
Yoğurt

Doktora sordun mu canım bu sorularını?
Doktora gidiyorsun nihayetinde o bilgili bizde yaşayarak öğreniyoruz araştıyoruz gerçi ama regl olunca vücut ödem tutuyor biliyorsun.
Eğer ödem olmasaydı daha az çıkardın tabi.
Aslında önemli olan rakam değil kendini nsıl hissetmen.
Mesela kilo vermiş gibi hissediyor musun?

Güzel canım.

Süpersin kısçem.

Turşu tuzlu oldugundan vücudunda ödem tutabilir yawrum:26:

bu sekilli imzayi nereye yapistiriyoruz kizlar bilen var mi:26:

Bastırıyon parayı kk pro oluyon.:82:

İnşaallah hepimiz kendimizi iyi hissederiz.
Sen kendini iyi hissediyorsan kilo korumaya geç bence bi fazlalığın yok bence

Günaydın Betülcüm.
Hayırlı yolculuklar tamam canım hallederiz.
Kolay gele sana da

günaydın pukkitom günaydın gwnaz'ım günaydııın :) gwnaz bana şeyi hatırlatıyo nickin merlin vardı izledin mi?hiç orda guniwerry diye bi kız vardı :)

Günaydın şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…