derdi kızım okumayı bilseydi :) daha güççük beş yaşında :) günaydın hasretim günaydın güzel kısce :)
bugun 300 gram wereblırsem yarn 65 im
nasılsın seker
sen cok sık gıremıosun herlde
bende seni beğeniyorum :) 300 gr 300 300 ay nedirki 300 tabiki verirsin! bugün olmasa yarın önemli olan vericeksin ve sana bakan dönüp bidaha bakıcak tombik hatunlardan söz edyrm diyceklerki nasıl yaaa nasıl tıpkı şimdi bizim çıtırlara dediğimiz gibi :)
beni de alsanıza aranızaa oğlum 4 yaşında ama hala doğum kilomu tam atamadım 65 den 98 e çıktım doğumda sonra oğlum 2 yaşına girdiğinde 63 kiloya düştüm ama şimdi yine bu hale geldim 74 kg, bi türlüde veremiyorum . akşama kadar oturarak çalışıyorum hareket ettiğim saatler sınırlı o da evdeyken oluyo zaten spor yapmaya zamanın yok. sanırım bana sihirli bi iksir lazım :)
beni de alsanıza aranızaa oğlum 4 yaşında ama hala doğum kilomu tam atamadım 65 den 98 e çıktım doğumda sonra oğlum 2 yaşına girdiğinde 63 kiloya düştüm ama şimdi yine bu hale geldim 74 kg, bi türlüde veremiyorum . akşama kadar oturarak çalışıyorum hareket ettiğim saatler sınırlı o da evdeyken oluyo zaten spor yapmaya zamanın yok. sanırım bana sihirli bi iksir lazım :)
pukito ve gwnaz ın azmini görene dek fenalardaydım tüm çabama rağmen artı üç yapmış olduğumdan kafamı duvarlara vurasım geliyodu ama bi baktım bizim kısceler iddalaşmış yarışıyolar bi hevese geldim bi canlandım :) yola devam
beni de alsanıza aranızaa oğlum 4 yaşında ama hala doğum kilomu tam atamadım 65 den 98 e çıktım doğumda sonra oğlum 2 yaşına girdiğinde 63 kiloya düştüm ama şimdi yine bu hale geldim 74 kg, bi türlüde veremiyorum . Akşama kadar oturarak çalışıyorum hareket ettiğim saatler sınırlı o da evdeyken oluyo zaten spor yapmaya zamanın yok. Sanırım bana sihirli bi iksir lazım :)
hosgldn cnm
werrsın saglklı beslenerek
burada cogu kısce bende dahıl olmak uzere masa bası calısıoruz
bız werdıysek werıosak yanı sende werırsın
hayde bı bısmıllah de we basla
tatlım özel olmazsa bişe sormak istiyorum çok merak ettim sen nerelisin
ben elaziz liyim elazığ ama eşim sinoplu kayınvalidem taraf arnavut :)
seninki öselse sormam diilse sorablrmym :)
yapman gereken ara öğünleri olan sağlıklı bir menü ve bu menünyü sitede paylaş ki sana yardımcı olcak çok cici kıslarımız var :)
bol su bol bol su
ama spor olmazssa zorlanırsın hakket kendimden bilyrm ben kas yapmayı sevmediğimden sadece mekik çekip dans edyrdm ama yürüyüşede başlıycam tavsiye edrm en fazlada dansı
ac pc de akşamdan akşama bir oryantal bir roman at göbüşü yarım saat misalen ii geliyo bana
diyeti bırakmış sadece sağlıklı beslenme kararı almıştım ama belgeleri tmmlayıp bu koşuya katılmak istyrm benide alın benide benidelütfeeen alında diyete niyet ediym yeniden he he olar mı? :)
ben elaziz liyim elazığ ama eşim sinoplu kayınvalidem taraf arnavut :)
seninki öselse sormam diilse sorablrmym :)
gunydn halılcım
nasılsın tatlım
uzak kaldık
antepliyim cnm
hmm onu bilmiyordumkabak çekirdeği kavrulmuş ise kilo yapar çiğse bağırsakları temizler kurt ödem v.s hep atar bebeğem :)
bide şu intolere test ii araştırmak lazım tabiiki bazı ünlüleri kullanacaklar ki satsın yöntemleri bakın ürünleri demiyorum yöntemleri diyorum bazen hayalde satılmıyor değil :/ demi ama?
nese bide şu jillian ben onun gibi olmak istemiyorum kadın erkeğe benziyor nerede kadınlık zerafeti şişko halimle ondan güzelim ayol :) ben en iyisi sadece göbüş atıp mekik çekmeye devam edeyi kol bacak kası istemiyorum ayy ALLAH korusun :)
tamam canım sağolİnşaallah hepimiz kendimizi iyi hissederiz.
Sen kendini iyi hissediyorsan kilo korumaya geç bence bi fazlalığın yok bence
verirsin Hasretim
hadi yarın 64,9 gel İnşaAllah
bu arada Aslı nerelerde? geçmişin tamamını okuyamadım gerçi ama onu göremedim
canım yaa dün girdim çıktım yazamadım, yoğun bir günümdü yine.
denetimler yaklaşınca böyle oluyorum.
özledim ben de, iyisin değil mi?
ben iyiyim canım çok şükür
Antep kahkesiii
Teşekkür ederim mekik çekmek için o aletlerden aldım ama kullanılmamaktan paslandı gitti balkonda ama oryantal iyi fikirmiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?