70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun 300 gram wereblırsem yarn 65 im

bende seni beğeniyorum :) 300 gr 300 300 ay nedirki 300 tabiki verirsin! bugün olmasa yarın önemli olan vericeksin ve sana bakan dönüp bidaha bakıcak tombik hatunlardan söz edyrm diyceklerki nasıl yaaa nasıl tıpkı şimdi bizim çıtırlara dediğimiz gibi :)

kızlar ben yarından sonra 4 gun ızne ayrılıorum yıne bı problm cıkmassa
ıns kacamak yapmam yaaa
kalayım bolece :18::18::18:

beni de alsanıza aranızaa oğlum 4 yaşında ama hala doğum kilomu tam atamadım 65 den 98 e çıktım doğumda sonra oğlum 2 yaşına girdiğinde 63 kiloya düştüm ama şimdi yine bu hale geldim 74 kg, bi türlüde veremiyorum . akşama kadar oturarak çalışıyorum hareket ettiğim saatler sınırlı o da evdeyken oluyo zaten spor yapmaya zamanın yok. sanırım bana sihirli bi iksir lazım :)

Son düzenleme:

pukito ve gwnaz ın azmini görene dek fenalardaydım tüm çabama rağmen artı üç yapmış olduğumdan kafamı duvarlara vurasım geliyodu ama bi baktım bizim kısceler iddalaşmış yarışıyolar bi hevese geldim bi canlandım :) yola devam

hosgldn cnm
werrsın saglklı beslenerek
burada cogu kısce bende dahıl olmak uzere masa bası calısıoruz
bız werdıysek werıosak yanı sende werırsın
hayde bı bısmıllah de we basla

yapman gereken ara öğünleri olan sağlıklı bir menü ve bu menünyü sitede paylaş ki sana yardımcı olcak çok cici kıslarımız var :)
bol su bol bol su
ama spor olmazssa zorlanırsın hakket kendimden bilyrm ben kas yapmayı sevmediğimden sadece mekik çekip dans edyrdm ama yürüyüşede başlıycam tavsiye edrm en fazlada dansı
ac pc de akşamdan akşama bir oryantal bir roman at göbüşü yarım saat misalen ii geliyo bana

tatlım özel olmazsa bişe sormak istiyorum çok merak ettim sen nerelisin

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz eski halimize döneriz aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyumm , sabır ve azimle kilo verme yoluna devamm :)

hosgldn cnm
werrsın saglklı beslenerek
burada cogu kısce bende dahıl olmak uzere masa bası calısıoruz
bız werdıysek werıosak yanı sende werırsın
hayde bı bısmıllah de we basla

Teşekkür ederim mekik çekmek için o aletlerden aldım ama kullanılmamaktan paslandı gitti balkonda ama oryantal iyi fikirmiş :))

diyeti bırakmış sadece sağlıklı beslenme kararı almıştım ama belgeleri tmmlayıp bu koşuya katılmak istyrm benide alın benide benide lütfeeen alında diyete niyet ediym yeniden he he olar mı? :)

ben elaziz liyim elazığ ama eşim sinoplu kayınvalidem taraf arnavut :)
seninki öselse sormam diilse sorablrmym :)

ben çkyrm mekanın çiçekleri kısım uyandı :) kahvaltısını vereyimde yeni evin mutfağını temizlemeye gitcem daha yine pert olcam ama yeni evim tertemiz ooh mis gibi olcek

nese ALLAH'A emanetin taze gelen herkesede ayrıca günaydınlar hoşgeldiniz :) kısımın deyişiyle poççakalın :)

verirsin Hasretim
hadi yarın 64,9 gel İnşaAllah

bu arada Aslı nerelerde? geçmişin tamamını okuyamadım gerçi ama onu göremedim

gunydn halılcım
nasılsın tatlım
uzak kaldık

canım yaa dün girdim çıktım yazamadım, yoğun bir günümdü yine.
denetimler yaklaşınca böyle oluyorum.
özledim ben de, iyisin değil mi?
ben iyiyim canım çok şükür

Antep kahkesiii

hmm onu bilmiyordum
İnşaallah hepimiz kendimizi iyi hissederiz.
Sen kendini iyi hissediyorsan kilo korumaya geç bence bi fazlalığın yok bence
tamam canım sağol

süper
nekadar zamanda 3 kilo vermiş oluyorsun ozaman
çizelgen 68küsür galiba

Teşekkür ederim mekik çekmek için o aletlerden aldım ama kullanılmamaktan paslandı gitti balkonda ama oryantal iyi fikirmiş :))

gerekirse yarım mekik çek ama o makineleri kullanma bel fıtığı olmak istemiyorsan yani bi arkadaşım öle oldu haberin olsun yarım mekik miğdeye çalışır zaten direkt yavaş yavaş alışıncada tam mekik başlarsın ayaklarını çekyatın altına sıkıştır yöntem çok azmin elinden ne kurtulmuş ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…