70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzimm senin için geçmişe döndüm bi geldim yine kaçmışsınbenim yavruyu sormuşsun saol aç susuz uykusuz takılıyor dişler geliyor da 3 er 5 er zorlanıyor yavrucak..ben de fenayım sormayın.ücretsiz iznim bitiyor.geçen yıl norm fazlasıyım diye seminer yazmamışlardı okul kapanınca evdeydim.bu yıl da öyle olcak diye dilekçeye 15 haziran yazdım.maalesef 4 4 4 beni buldu vurdu şimdi herkes zorunlu seminer alcak!!bir de ben geçen sene nolur seminere gideyim doğum sonrasına eklerim diye yalvardıydım da yazmamışlardı.şimdi bebeğimden ayrılcak olmak çok üzücü elbet başlıycaktım ama beklenmedik bişey oldu bu benim için.neyseki 2-3 saat sürüyor seminerler bir de ilk haftasına yetişemiyom 2 hafta idare etcez artık..sıkıldım evde oturmaktan ama rahat geldi bi yandan da.benden böyle canım.menümü de yazayım
sabah :1,5 dilim tam buğday,7 zaytin,1 kk peynir,domat,salatalık,maydonoz,rezene
ara: 3-4 çilek
öğle: tost ekmeği içinde tost ayran
ara : çok fena tatlı yedim 1 tane
akşam :1 tavuk butu,salata

sLm kizLar bugün burda tatil uyudum yat deseniz yine yatar uyurum bu ne ya 24 saat uyusam doymuyorum uykuya
esim cok nasli off basimin ettini yiyo allahim bana sabir versin dün de deLi etti beni
biran önce iyilesse de bende rahatlasam

Kilo koruma icin diyosan iyi canım.
Yoksa fazla ekmek önermiyoz bilion.

Nabim bende dayak var huyum kurusun.
Sende accık dayan valla gelcem oraya he en sonunda.
dilek varya su yesil pasaportmudur nedir ondan basvursana acil gitmem lazim yurtdisina de kurtar beni ya sen beni zayiflatirsin ya ben seni dobic yaparim
sagol seker
kdrcimmm canim benim özliyom kiz seni daha sIk geL dügünde yaklasmis kayinin dügünüydün dimi
güzel sonuclarla gel suzis
eee nerdesiniz kızlarrrrr
gelin çabuk yoksa size böyle bakarımmm haaaaaa

Eki Görüntüle 438617
dün yatakda telefondan baktim gülesim geldi hayim gibi bakcan he
geeçn seneki pant zorla girdim düğmesi patlıcak sandım
ne kadar iradesiz bi insanımmm tutamıyorum boğazımı çok mutsuzuummmm
bende mutsuzum canim kilolar mutlu etmiyor bizi ama olacak insallah
bu sekilli imzayi nereye yapistiriyoruz kizlar bilen var mi:26:
minderim yanlis alinti almissim su testleri burda da yapiyorlarmi acaba bende bi sorup arastirayim

bence gayet güzel olmussun artik minecim kizina da masallah cok tatli
kesin benimde var birseye karsi sisiyorum hep
kızlar bugün duydum kabak çekirdeğide kilo vermeye engelmiş
hergün yediğine dikkat eden biri eğer kabak çekirdeği yiyorsa kilo veremezmiş
bilmem doğrumu
ama
paylaşayım dedim
anem cok seviyor söylim yemesin beni ariyor avuc yiyebilirmiyim diye soruyor hep bende 1 avucdan fazla yeme istiyorsan ye diyordum
ayy kiyamam bazen yoruluyoruz sinirlerimiz zipliyor iste benim sansimdan annem bi üst katta ona atiyordum cook sinirlenince

hadi bakalim kolay gelsin canim

Eklentiler

• $C4011B00B-402@1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 135
  • $M2311Z003-401@1.1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 117
betülüm canim benim hayirli yolculuklar tatli kiz
merhaba kızlar bende gruba girmek istiyorum bende 73 kiloyum ne olu zayıflayıp güzel fit bayanlar olalım :)
hosgeldin canim
bugun 300 gram wereblırsem yarn 65 im
cok sükür tartin var artik hasretcim insallah

gel canim hosgeldin
dilek ya bende hep ballerina tarzi ayakkabi giyiyorum gecen kiz arkadas dedi niye topuklu giymiyorsun daha zayif gösterir dedi morelim bozuldu topuklu önceden giyiyordum da artik zorlaniyorum yürüyemiyorum ama yeni cikan ayakkabilar rahat oluyormus :44: sence bu tarz ayakkabilarin üstünde yürüyebilirmiyim
Eki Görüntüle 439308 Eki Görüntüle 439309

Bende bu kadar kısa durmaz inşaallahh yaa.
Hâlâ kargoya verilmemiş.
Çok merak ediyorum..

Eki Görüntüle 439086

Eki Görüntüle 439087

hadi hayirlisiyla ver sinavi ballim senden fazla ben stresse giriyorum ama okadar zorlanmasin bence yaparsin sen
sümüklüye de alisiyormuyum ne :111:

aminnn canim allah dert verip derman aratirmasin yakin zamanda hersey hal olur insallah sIkma canini zor oluyor kendimden biliyorum ama allah cikar yolu gösterir insallah
ay esincim kizkardesin mi evleniyor cok cabuk oldu hersey insallah ömür boyu mutlu olur
hayirli yolculuklar canim tatilin güzel gecer insallah
Suzi cadısı nerdeee
ben geldim sen cikmissin bebegim bugün tatil burda yattim hem sensin cadi

selam kızlar nasılsınız var mı topikte birileri hu huu hatunlarr
hu hu
Bebişler ben kaçıyorum kuaföre gidiciiiiiim ordan sevdiceğin yanına gidiciiiiimmm

ayrıca bi tulum beğenmiştim 40 beden tam oldu ama onun 38ini alıciiiim foto çekerim size de

Hadi bana güle güle
hakan geldi kacip kacip gidiyon o hakanin sacini basini yolacam fotonun bekliyorum
slm kızlar nasılsınız ay ben çok yoğun olmak size bile bakamamak
ayy pisim dün yedinmi kiz patlamis misir cips falan yemedin dimi
kızlar aslı slm soledı
yogunmus we bıraz kafası bozukmus
bıraz duzelınce geleckmıs
aleykümselam sende bizden selam söyle hasretcim fazla özletmesin kendini
geldim fistigimmm

Selam suzim
Yürürsün tabi mantar topuklularla çok rahat yürünülüyo ben sevmiyorum ama nedense.
Platformda çok rahat tabanı güzel olanından bulmak mesele tabi ki

Sizin ordaki çikolarla kesin ben şişmanlarım
Oh valla habire tatil yapıyorsunuz he.

Çok fena tatlı ne oluyo mar
Güzelmiş yediklerin. Bebişine geçmiş olsun..

burdayim canim ayy yerim kuzucuk ya simdi aklimda degil ama dis kremi getirmisdim türkiyeden lila rengli birseydi cok iyi geliyordun benim oglise sürekli sürüyordum burda yoktun o kremden bi zor istersen eczaneye canim kiyamam cocuklar cok kötü oluyor dis cikarirken benimki herzaman ateslenirdin dis cikartirken
tüh ya kötü olmus insan bi yandan degisikli istiyor evde kalinca sIkILIyor ama cocugundan uzak kalman da zor gelecek hayirlisi canim yapcak birsey yok sIkma canini
menünde güzel bence affiyet olsun tatli ney merak ettim bak simdi

birde bulasik makinem bozuldu bu arada artik elde yikiycaz annemgile dedim yakinda dogum günüm var bulasik makinesi fena olmaz hediye olarak diye suna bak siparis veriyor diyo

birde bulasik makinem bozuldu bu arada artik elde yikiycaz annemgile dedim yakinda dogum günüm var bulasik makinesi fena olmaz hediye olarak diye suna bak siparis veriyor diyo

eheheh ilahi Suzi hediye bulaşık makinesi mi istedin.
Pef bulaşık makinesiz bi hayat düşünemiyorum.
Allah yardımcın olsun.

selam minikoşlar

Kuzummmm

çok fenanın yanına virgül koymamışım.virgülü atlayınca manasız olmuş.1 tane yedim ama nolcek bilmem
calgel dir canım o aldık aldık var jelimiz bazen işe yarıyor bazen yaramıyor..tatlı da kemalpaşaydı.okula götürdüm arkadaşlara yaptım e tadına bakmadan olur mu??geçen hafta d atartı öncesi tatlı yiyip pişman olmuştum.alıştım artık kendime.zaten sıkılmya başladım artık diyettn yaa...şeytan diyor ne bulursan ye.ama sen bana uyma şu şeytanın bacağını kırsan bir gerisi ne güzel gelecek..biraz daha gayret canım.

geçmiş olsun makinana canımm

biliyorum bir tane var aldim gecen sene 1 kere giydim sadece tuhaf yürüyorum leylek gibi kac senedir giymedigimden herhalde aliskin degilim ya
ben sevmiyorum cikoyu ama sana derim artik dilek su mozartli cikolardan ye bi diye
yarin yine is var ama dilegim sadece bugün
Gidiyim de yeşil çay sallıyım bari uyku bastı beni.
bende kayisi form iciyorum esim hasta ya bitki cayi aramis sabah uyuyamiyor agridan kendine kayisili cay yapmis habire bana diyor haplar bana yan etki yapti cir cir oldum diyor dedim acaba antibiotik mi dokandi adama sonra kendime kayisi cayi yaptim sana ne yapayim dedim ben sabah icmisdim kayisiliyi yapda bende iceyim dedi
dedim ondan cir cir olmussun icmesene benim caylari bu arada annem baska marketden bulmus yine kayisiliyi cok mutlu oldum
Ahh bi gelse bakcam da ya kısa olur mu diye tereddüt ediyorum.
Daha kargoya bile verilmemiş.
Gıcık oldum.
Çok merak ediyorum bu kadar söylendiğime değmezse çok üzülürüm.
bence kisa olmaz fistik bende merak ettim kisa olursada ceyizine saklarsin evde giyersin evlenince

uff suzim ya bide hastaymış eşin ya geçmiş olsun
sen öyle bitki çaylarının üzerine "dikkat cırcır yapabilir falan yaz barim" ıyy ne irencim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…