heyy herkes nerelerde yahu :26:
ben buradayım erıklerımı yedım sımdı
yeslcay ıstemıo canm
Kilo koruma icin diyosan iyi canım.
Yoksa fazla ekmek önermiyoz bilion.
Nabim bende dayak var huyum kurusun.
Sende accık dayan valla gelcem oraya he en sonunda.
sagol seker
kdrcimmm canim benimselam kızlar..
yine giremedim yaa...
trabzona düğüne gititk geldik,sonrada sınavım vardı oarada griemedim..
artık sınav bitti düğün telaşları başaldı haziran sonu elti olaraktan kınaya kıyafet arıyorum...
diyetisyen randevumda gecikti bugün ancak gittim 34 gün üstüne..
ama stresten sıkıntıdanmı neyden bilmiyom 2kere adet oldum ..adetim bitti 2hafta temiz kaldım ama bi şişli tuhaflık vardı yine adet oldum
yani 10 gün önceden geldi tabi haliyle şiştm ödemim vardı yinede gittim ama sonuç güzel ..bugün adetin 3.günündayim ben ençok yağ
oranımı merak ediyodum çok kilo veremedim hormonlar altüst olunca bu ay...ama demmekki dikkat etmişimkiii...
ya adetken yağ oranında yanlışlık çıkmaz değilmi...?????
neyse 2hafta sonra bidaha gidip baktırcam yağıma kiloma...
doktor belki biraz oynar gibi ama dedi...
5 kilo yağdan gitmiş...
yağımm 32.3.....26.9 olmuş...
1 ay 77.6...şimdi 77.7 çıktım ....
ama 4 kiloda ödem var nerdeyse fazladann..yani adet olmasam kilom da az çıkardı değilmii??????
suyumu artırdı tuzu kes dedi ödemim fazla.....bide yüüryüşü 4 gün 45 dak yap dedi,önce 3 gün 30 dkydı...
güzel sonuclarla gel suzissabah-08:30:1 bardak ılık su
-09:00;-1 haslanmıs yumurta
-2,5 biberközlemesi
-yardım dılım cavdar ekmegi
-1 zeytin
-1 bardak ılık su
ara00-1 fincan türk kahvesi
ögle30-patlıcan yemegi(5kasık)
-1 bardak ayran
-1 salatalık
*2 saate yakın spor+yürüyüş
ara 15:00-1 dilim karpuz
akşam00-4 yemek kasıgı nohut yemegi
-3 catal soganlama
-yarımdılım cavdar ekmegii(dılek benı dovme olurmu ancak zapdettım bak sbh kının yarısı bu yaf)
*yesıl cay
* 1 st spor + yürüyş
19:00-2 catal karpuz daha :26:
* yeşilcay
bu gün kacamk yok cok sukur sbh hastaneye gıdecegım gene öff ınsl..hormonlar guseldır yaaaa
bende mutsuzum canim kilolar mutlu etmiyor bizigeeçn seneki pant zorla girdim düğmesi patlıcak sandım
ne kadar iradesiz bi insanımmm tutamıyorum boğazımı çok mutsuzuummmm
minderim yanlis alinti almissim su testleri burda da yapiyorlarmi acaba bende bi sorup arastirayimbu sekilli imzayi nereye yapistiriyoruz kizlar bilen var mi:26:
yemedim :26:
bence gayet güzel olmussun artik minecimkızlar albümüme 1-2 foto ekledim
kızımla olan foto bugün çekildi
sizce nasıl görünüyorum artık korumayamı geçsem diye düşünüyorum
60ın altına inemedim bir türlü
kendimide iyi hissetmeye başladım
neyapsam bilemedim fikirleriniz benim için önemli
kesin benimde var birseye karsi sisiyorum hepçok ilginçmiş ya
baya da tuzlu evet
ben duymuştum buna benzer bşey iclal aydındı sanırım
rokaya karşı intoleransı varmış mesela yememesi gerkiyormuş
ve yememiş belli bir süre ve baya kilo vermiş
herkesin belli yiyeceklere karşı intoleransı var mı ki acaba:26:
kızlar bugün duydum kabak çekirdeğide kilo vermeye engelmiş
hergün yediğine dikkat eden biri eğer kabak çekirdeği yiyorsa kilo veremezmiş
bilmem doğrumu
ama
paylaşayım dedim
ayy kiyamam bazen yoruluyoruz sinirlerimiz zipliyor iste benim sansimdan annem bi üst katta ona atiyordum cook sinirlenincemerhana arkidişler
kızım çok mız mız bugün en son dayanamadım bağırdım , bu defada ağlamaya başladı ama nasıl ağladı yavrum bu defa bende çok üzüldüm ve ağladımama çok gerildim bütün gün kucakta
hadi bakalim kolay gelsin canimkızlar ben artık diyet yapmadan zayıflıycam ve zayıflıycam hakikaten bak zayıflıycam!
size hergün mümkününe göre anlatıcam yaptıklarımı ve yediklerimi felan feşmekan !
sağlıklı beslenmek için elimden gelen herşeyi yapıcam ama diyet yapmıycam!çünkü o kadar yorgunluğa efora ve diyete rağmen tartım iki haftaya yakındır düşçeğe yere 3+ yaptı 73 kg olmuşum!ilk gördüğümde öldür beni yaşamayı istemiyorum demiştim defalarca tartıldım belki kociş şaka yapmıştır diye tartının ayarlarılan bile oynadım ama nafile 73 olmuşum işte!
karar verdim sabah düzenli kahvaltı ve her gittiğim yere esmer ekmeğimi çantamda götürcem
sağlığıma zarar verecek her teklifi kibarca red edicem üsteleyeni tepeleycem :/ düşmanım mısın be diycem!
daha sonra muhakkak ara öğünü yapıcam acıkamayana kadar yapmazdım demiştim hatırlarsanız ama artık yapcam kanım tansyonum falan düşmesin deyi tabii yoğurt ve meyve hiç sevmediğim dostluğunu red ettiğim bu iki dosta bu kez ben kucak açcam :)
diğer ana öğünlerde miktarı azaltıcam yemeklerin yağı tuzu unu şekeri daha çok bunlara dikkat edicem akşamı mümkün mertebe daha hafif atlatıcam ve geç saatte asla ağzıma lokma sürmiyceem suyla zaten aram çok ii bol bol yürüyüş yapcam açık havada :) ve zayıflıycam çünkü diyet umurumda diil ben sağlığım için savaşıcam
artık karaciğer yağlanması,hormon bozukluğu,kas spazmları,miğde sancıları,jinekolojik rahatsızlıklar istemiyorum istemiyoruuuuum!zayıflıycam zayıflıycam ama sağlıklı beslenerek!
betülüm canim benimgünaydın canlarım dün giremedim kusuruma bakmayın
hazırlanırken hemen size de yazayım dedim
bugün yola çıkcam inşallah
akşama evde olmayı planlıyorum nasipse
haftasonu gelemem pek muhtemelen ama yarın muhteşem artıda olan kilomu yazmaya çalışıcam size
dilek canım ben sana gönderirim eğer başkası hazırlarsa ona iletirsin dimi mesajımı?
geçmişe bakma fırsatım olmayabilir çünkü
özledim sizi... çok kaçamak yaptım bu artıyı hakettim aslında
evde de yapıp gelirim muhtemelen
dönüşte toparlayın beni olur mu
öpüldünüz canlarım kendinize iyi bakın
hepinize güzel bir gü diliyorum
hosgeldin canimmerhaba kızlar bende gruba girmek istiyorum bende 73 kiloyum ne olu zayıflayıp güzel fit bayanlar olalım :)
cok sükür tartin var artik hasretcim insallahbugun 300 gram wereblırsem yarn 65 im
gel canim hosgeldinbeni de alsanıza aranızaa oğlum 4 yaşında ama hala doğum kilomu tam atamadım 65 den 98 e çıktım doğumda sonra oğlum 2 yaşına girdiğinde 63 kiloya düştüm ama şimdi yine bu hale geldim 74 kg, bi türlüde veremiyorum . akşama kadar oturarak çalışıyorum hareket ettiğim saatler sınırlı o da evdeyken oluyo zaten spor yapmaya zamanın yok. sanırım bana sihirli bi iksir lazım :)
dilek ya bende hep ballerina tarzi ayakkabi giyiyorum gecen kiz arkadas dedi niye topuklu giymiyorsun daha zayif gösterir dedi morelim bozuldu topuklu önceden giyiyordum da artik zorlaniyorum yürüyemiyorum ama yeni cikan ayakkabilar rahat oluyormus :44: sence bu tarz ayakkabilarin üstünde yürüyebilirmiyimKot giyiyorsun kotla süper durdu.
Arkası açık oldugundan işte giyebilir miyim bilmiyorum ama c.tesi yarım gün olduğu için giycem valla.
Beyaz meleklinin kumaşı çok güzel bel kısmı falan. Değişik bi kumaşı var
Bende elbisemi bekliyorum insaallah beklediğime değer
Yoksa düğün için yeni bi elbise arayışına gireceğim.
Ablam tişörtlere bayıldı keşke bende alsaydım falan diyo.
Bide bordo renk almıştım onunda yakasına bayıldım çok hoş bence hepsi.
Bambiden ayakkabı begenmiştim 79 tl di magazada.
Ablam almıştı kendine.
Neyse bu sabah limangoya bakayım dedim bayagı indirime girmiş chick&pink by bambi adı altında.
10 tl de birden hediye çeki verdi.
80 tl lik ayakkabı kargo dahil 29 tl ye geldi.
Eki Görüntüle 439008
anaaam amma cene yapmissiniz heeee
yine yarida biraktim :26:
sagol canim
senin sevdicekgine fotografinida gördümgayet zayifsin canim ya
suziiimmmsagol canim
bu aralar nazar degdi topigeeeeeee
gecmis olsun canim :26:
nazar etme ne olur ye seninde olur
Bende bu kadar kısa durmaz inşaallahh yaa.
Hâlâ kargoya verilmemiş.
Çok merak ediyorum..
Eki Görüntüle 439086
Eki Görüntüle 439087
günaydin yarrrvularim Eki Görüntüle 439080
bugün burada tatil
noraaaaaaaa nerdesin kizim seeeen Eki Görüntüle 439082
dün sürücü kursuna gitmedim yinee
ama evde calistim
tencere kapagi aldim bide oklava
ama fazla hiz yapmadim
ya su sinavi versem sonra güzeel güzeel Türkiyeme gitseem
annecigeme kardeslerimeee
onlarda beni görünceolsalar
sonra carsiya kossam
bisey begensem ve kac beden diye sorulunca 38 deseem
öyle istee
eee siz nasilsiniz
herkese merhabalar,
anca gelebildim, nasılsınız kızçeler? İşler yoğun, sizleri de okuyamadım mı aklım burada kalıyor.
Hasta olanlara şifa diliyorum, dertlilere deva. Cumaya da son gecemiz, ben kesin artıdayım bu hafta, hepinizi sırtımda taşımaya hazırım, umudum haftaya artık. Gelin bakim, binin sırtıma
Ay ağlanacak halime gülüyom ama, moralim bozuk, eşim maaş alamıyor, işyerinin durumu kötü. Allah yardımcımız olsun.
aminnn canim allah dert verip derman aratirmasin yakin zamanda hersey hal olur insallah sIkma caniniHepinize teşekkür ederim kızlar. Allah umarım hepimize bol kazançlı işler versin, Rabbim kimseyi darda koymasın.
Bu devirde gerçekten yaşamak çok zor, herşey bol gibi görünüyor ama bazen o kadar çok açılıp, harcama yapıyoruz ki, sonuçta toparlanması da zor oluyor. Şu kredi kartı alışkanlığı zaten başa bi dert, kullanmayım desen para yetmiyo, Allah sonumuzu hayır etsin.
ay esincim kizkardesin mi evleniyor cok cabuk oldu hersey insallah ömür boyu mutlu olurSelaaam canlarım ben geldiim
Yorgun ve bitkin bi şekilde
Çok özür dileyerek geçmişi okuyamadım okuyabileceğimi de sanmıyorum.
Çook iş var. Yarın düğün var. Dün kına gecesine gittik sevdicekle. Sonra o burda kaldı.
Giremedim o yüzden ben. Bugün de düğün hazırlığı var. Yarın düğün gece de yolculuk başlaaar
Çok özlüyorum hepinizi. Orda internet varsa girmeye çalışacağım sürekli.
Ayrıca yazlıkta tartı yok. Bildirim yapamayacağım sanırım orda
ben geldim sen cikmissin bebegimSuzi cadısı nerdeee
hu huselam kızlar nasılsınız var mı topikte birileri hu huu hatunlarr
hakan geldiBebişler ben kaçıyorum kuaföre gidiciiiiiim ordan sevdiceğin yanına gidiciiiiimmm
ayrıca bi tulum beğenmiştim 40 beden tam oldu ama onun 38ini alıciiiim foto çekerim size de
Hadi bana güle güle
ayy pisimslm kızlar nasılsınız ay ben çok yoğun olmak size bile bakamamak
aleykümselam sende bizden selam söyle hasretcim fazla özletmesin kendinikızlar aslı slm soledı
yogunmus we bıraz kafası bozukmus
bıraz duzelınce geleckmıs
geldim fistigimmmSuzim gelmiş.
dilek ya bende hep ballerina tarzi ayakkabi giyiyorum gecen kiz arkadas dedi niye topuklu giymiyorsun daha zayif gösterir dedi morelim bozuldu topuklu önceden giyiyordum da artik zorlaniyorum yürüyemiyorum ama yeni cikan ayakkabilar rahat oluyormus :44: sence bu tarz ayakkabilarin üstünde yürüyebilirmiyim
Eki Görüntüle 439308 Eki Görüntüle 439309
sLm kizLarbugün burda tatil uyudum yat deseniz yine yatar uyurum bu ne ya 24 saat uyusam doymuyorum uykuya
esim cok nasli off basimin ettini yiyo allahim bana sabir versin dün de deLi etti beni
biran önce iyilesse de bende rahatlasam
dilek varya su yesil pasaportmudur nedir ondan basvursana acil gitmem lazim yurtdisina de kurtar beni ya sen beni zayiflatirsin ya ben seni dobic yaparim
suzimm senin için geçmişe döndüm bi geldim yine kaçmışsınbenim yavruyu sormuşsun saol aç susuz uykusuz takılıyor dişler geliyor da 3 er 5 er zorlanıyor yavrucak..ben de fenayım sormayın.ücretsiz iznim bitiyor.geçen yıl norm fazlasıyım diye seminer yazmamışlardı okul kapanınca evdeydim.bu yıl da öyle olcak diye dilekçeye 15 haziran yazdım.maalesef 4 4 4 beni buldu vurdu şimdi herkes zorunlu seminer alcak!!bir de ben geçen sene nolur seminere gideyim doğum sonrasına eklerim diye yalvardıydım da yazmamışlardı.şimdi bebeğimden ayrılcak olmak çok üzücü elbet başlıycaktım ama beklenmedik bişey oldu bu benim için.neyseki 2-3 saat sürüyor seminerler bir de ilk haftasına yetişemiyom 2 hafta idare etcez artık..sıkıldım evde oturmaktan ama rahat geldi bi yandan da.benden böyle canım.menümü de yazayım
sabah :1,5 dilim tam buğday,7 zaytin,1 kk peynir,domat,salatalık,maydonoz,rezene
ara: 3-4 çilek
öğle: tost ekmeği içinde tost ayran
ara : çok fena tatlı yedim 1 tane
akşam :1 tavuk butu,salata
suzimm senin için geçmişe döndüm bi geldim yine kaçmışsınbenim yavruyu sormuşsun saol aç susuz uykusuz takılıyor dişler geliyor da 3 er 5 er zorlanıyor yavrucak..ben de fenayım sormayın.ücretsiz iznim bitiyor.geçen yıl norm fazlasıyım diye seminer yazmamışlardı okul kapanınca evdeydim.bu yıl da öyle olcak diye dilekçeye 15 haziran yazdım.maalesef 4 4 4 beni buldu vurdu şimdi herkes zorunlu seminer alcak!!bir de ben geçen sene nolur seminere gideyim doğum sonrasına eklerim diye yalvardıydım da yazmamışlardı.şimdi bebeğimden ayrılcak olmak çok üzücü elbet başlıycaktım ama beklenmedik bişey oldu bu benim için.neyseki 2-3 saat sürüyor seminerler bir de ilk haftasına yetişemiyom 2 hafta idare etcez artık..sıkıldım evde oturmaktan ama rahat geldi bi yandan da.benden böyle canım.menümü de yazayım
sabah :1,5 dilim tam buğday,7 zaytin,1 kk peynir,domat,salatalık,maydonoz,rezene
ara: 3-4 çilek
öğle: tost ekmeği içinde tost ayran
ara : çok fena tatlı yedim 1 tane
akşam :1 tavuk butu,salata
kirmizi elbisen coook güzelll dilekkkkcook begendim gelince foto isterim
birde bulasik makinem bozuldu bu aradaartik elde yikiycaz annemgile dedim yakinda dogum günüm var bulasik makinesi fena olmaz hediye olarak diye suna bak siparis veriyor diyo
selam minikoşlar
eheheh ilahi Suzi hediye bulaşık makinesi mi istedin.
Pef bulaşık makinesiz bi hayat düşünemiyorum.
Allah yardımcın olsun.
Kuzummmm
çok fenanın yanına virgül koymamışım.virgülü atlayınca manasız olmuş.1 tane yedim ama nolcek bilmemSelam suzim
Yürürsün tabi mantar topuklularla çok rahat yürünülüyo ben sevmiyorum ama nedense.
Platformda çok rahat tabanı güzel olanından bulmak mesele tabi ki
Sizin ordaki çikolarla kesin ben şişmanlarım
Oh valla habire tatil yapıyorsunuz he.
Çok fena tatlı ne oluyo mar
Güzelmiş yediklerin. Bebişine geçmiş olsun..
calgel dir canım o aldık aldık var jelimiz bazen işe yarıyor bazen yaramıyor..tatlı da kemalpaşaydı.okula götürdüm arkadaşlara yaptım e tadına bakmadan olur mu??geçen hafta d atartı öncesi tatlı yiyip pişman olmuştum.alıştım artık kendime.zaten sıkılmya başladım artık diyettn yaa...şeytan diyor ne bulursan ye.ama sen bana uyma şu şeytanın bacağını kırsan bir gerisi ne güzel gelecek..biraz daha gayret canım.burdayim canimayy yerim kuzucuk ya simdi aklimda degil ama dis kremi getirmisdim türkiyeden lila rengli birseydi cok iyi geliyordun benim oglise sürekli sürüyordum burda yoktun o kremden bi zor istersen eczaneye canim kiyamam cocuklar cok kötü oluyor dis cikarirken benimki herzaman ateslenirdin dis cikartirken
tüh ya kötü olmus insan bi yandan degisikli istiyor evde kalinca sIkILIyor ama cocugundan uzak kalman da zor gelecek hayirlisi canim yapcak birsey yok sIkma canini
menünde güzel bence affiyet olsuntatli ney merak ettim bak simdi
birde bulasik makinem bozuldu bu aradaartik elde yikiycaz annemgile dedim yakinda dogum günüm var bulasik makinesi fena olmaz hediye olarak diye suna bak siparis veriyor diyo
biliyorum bir tane var aldim gecen sene 1 kere giydim sadeceSelam suzim
Yürürsün tabi mantar topuklularla çok rahat yürünülüyo ben sevmiyorum ama nedense.
Platformda çok rahat tabanı güzel olanından bulmak mesele tabi ki
Sizin ordaki çikolarla kesin ben şişmanlarım
Oh valla habire tatil yapıyorsunuz he.
bende kayisi form iciyorumGidiyim de yeşil çay sallıyım bari uyku bastı beni.
bence kisa olmaz fistikAhh bi gelse bakcam da ya kısa olur mu diye tereddüt ediyorum.
Daha kargoya bile verilmemiş.
Gıcık oldum.
Çok merak ediyorum bu kadar söylendiğime değmezse çok üzülürüm.
biliyorum bir tane var aldim gecen sene 1 kere giydim sadecetuhaf yürüyorum leylek gibi kac senedir giymedigimden herhalde aliskin degilim ya
ben sevmiyorum cikoyu ama sana derim artik dilek su mozartli cikolardan ye bi diye
yarin yine is var ama dilegim sadece bugün
bende kayisi form iciyorumesim hasta ya bitki cayi aramis sabah uyuyamiyor agridan kendine kayisili cay yapmis habire bana diyor haplar bana yan etki yapti cir cir oldum diyor dedim acaba antibiotik mi dokandi adama sonra kendime kayisi cayi yaptim sana ne yapayim dedim ben sabah icmisdim kayisiliyi yapda bende iceyim dedi
dedim ondan cir cir olmussun icmesene benim caylaribu arada annem baska marketden bulmus yine kayisiliyi cok mutlu oldum
bence kisa olmaz fistikbende merak ettim kisa olursada ceyizine saklarsin evde giyersin evlenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?