Haftasonları da dahil sabahları 6da kalkıp 1 saatü yürüyüş ve platese çııkıyorum artık , bu sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan resmenama spor çok iyi geldi
gecen sene ramazanda cok güzel sohbet ediyorduk sabaha kadar sahur a kadar oturuyorduk herseyden yiyorduk ama az az
Charm gülac yemisdin bende gülacin ne oldugunu bilmiyordum anneme aldirmisdim
Ezgiilknur activia yiyo diye bende alip yiyordum sindirsin yediklerimizi diye
Sudem len kahve icelim suzi diyordun kahve yapiyordum hemen hem yazisip hem kahve hüpletiyorduk
Qivi qiviyide özledim hep güldürüyordun bizi bi keresinde oda bende uykusuz oldugumuzdan isyerindeki wcye kafamizi duvara dayayip uyumusduk
Arzuuu hamis oldu oda gelmiyor artik
insan sabah spor yapinca daha aktiv basliyor güne dimi bebegim
iyi yapmissin daha bi enercik baslarsin güne
haftasonları da dahil sabahları 6da kalkıp 1 saatü yürüyüş ve platese çııkıyorum artık , bu sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan resmenAma spor çok iyi geldi
ya bende hergün yapayım diyorum ama kalkamıyorumm sabahları gece geç yatıyorum ya ondan heralde
insallah canimbu senede yeni arkadaşlarla hep beraber takılırız ramazanda
bende uyumuyorum shura kadar yoksa uyanamıyorum
burda vakit geçiririz beraber
Dün hakanla sabahlara kadar tartışmasaydık telefonda daha rahat olurdum suzim, bugün gözlerimden uyku akıyor, ağzımı kapatamıyorum ofiste ya
dün hakanla sabahlara kadar tartışmasaydık telefonda daha rahat olurdum suzim, bugün gözlerimden uyku akıyor, ağzımı kapatamıyorum ofiste ya
insallah canimsahurdan sonra da menü paylasip öyle uyuyorduk hem yediklerimize dikkat ederiz yazacaz diye
ask neler yapiyor dimiah gencligim ah uykusuz gidmeler kelebekler ucusmalar
simdik arkamizi dönüp ikimizde horulduyoruz
canım ya öyle önemli birşey değildir umarım barışırız bugun bizde çok tartışıyoruz yaaa
aaaay suzzziii deme öyle yaa
yok canım küs kalamıyoruz zaten , bizim küslüğümüz en fazla 1 gün sürüyor, sabah barıştık zaten gene
birrrrseyyyyya şu kk ya birşey söyleyin ikide bir beni atıp duruyooooo. cevap yazamıyom
neyse ben yemeğe eve kaçar oradan girerim artıkın
aaaay suzzziii deme öyle yaa
Yok canım küs kalamıyoruz zaten , bizim küslüğümüz en fazla 1 gün sürüyor, sabah barıştık zaten gene
Haftasonları da dahil sabahları 6da kalkıp 1 saatü yürüyüş ve platese çııkıyorum artık , bu sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan resmenama spor çok iyi geldi
çok acıktım öğle yemeğimi erken yedim ne yapıcam ben şimdi akşama kadar yaaa offf
Sabrediceksin bebişim , 2 saat sonra ayran iç olmazsa
suzi öğlenleri hazır mı yiyorsun tatlım ???
hazırmı derken dışarda mı demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?