70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftasonları da dahil sabahları 6da kalkıp 1 saatü yürüyüş ve platese çııkıyorum artık , bu sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan resmen ama spor çok iyi geldi

insan sabah spor yapinca daha aktiv basliyor güne dimi bebegim
iyi yapmissin daha bi enercik baslarsin güne

bu senede yeni arkadaşlarla hep beraber takılırız ramazanda
bende uyumuyorum shura kadar yoksa uyanamıyorum
burda vakit geçiririz beraber

insan sabah spor yapinca daha aktiv basliyor güne dimi bebegim
iyi yapmissin daha bi enercik baslarsin güne

Dün hakanla sabahlara kadar tartışmasaydık telefonda daha rahat olurdum suzim, bugün gözlerimden uyku akıyor, ağzımı kapatamıyorum ofiste ya

ya bende hergün yapayım diyorum ama kalkamıyorumm sabahları gece geç yatıyorum ya ondan heralde

Kalkması zor oluyor ama bi kalktıktan ve spora çıktıktan sonra kendini çok iyi hissediyorusun canım, eğer çalışmıyorsan kesinlikle yapmalısın, alışana kadar uykusuz kaldığında biraz kestirirsin gün içinde
Ama sporsuz kalmayın kızlar

bu senede yeni arkadaşlarla hep beraber takılırız ramazanda
bende uyumuyorum shura kadar yoksa uyanamıyorum
burda vakit geçiririz beraber
insallah canim sahurdan sonra da menü paylasip öyle uyuyorduk hem yediklerimize dikkat ederiz yazacaz diye
Dün hakanla sabahlara kadar tartışmasaydık telefonda daha rahat olurdum suzim, bugün gözlerimden uyku akıyor, ağzımı kapatamıyorum ofiste ya

ask neler yapiyor dimi ah gencligim ah uykusuz gidmeler kelebekler ucusmalar
simdik arkamizi dönüp ikimizde horulduyoruz

ya şu kk ya birşey söyleyin ikide bir beni atıp duruyooooo. cevap yazamıyom
neyse ben yemeğe eve kaçar oradan girerim artıkın

insallah canim sahurdan sonra da menü paylasip öyle uyuyorduk hem yediklerimize dikkat ederiz yazacaz diye

ask neler yapiyor dimi ah gencligim ah uykusuz gidmeler kelebekler ucusmalar
simdik arkamizi dönüp ikimizde horulduyoruz

aaaay suzzziii deme öyle yaa

canım ya öyle önemli birşey değildir umarım barışırız bugun bizde çok tartışıyoruz yaaa

Yok canım küs kalamıyoruz zaten , bizim küslüğümüz en fazla 1 gün sürüyor, sabah barıştık zaten gene

ya şu kk ya birşey söyleyin ikide bir beni atıp duruyooooo. cevap yazamıyom
neyse ben yemeğe eve kaçar oradan girerim artıkın
birrrrseyyyy
kiz ne yiycen
aaaay suzzziii deme öyle yaa

Yok canım küs kalamıyoruz zaten , bizim küslüğümüz en fazla 1 gün sürüyor, sabah barıştık zaten gene

tatli didismeler onlar

suzi öğlenleri hazır mı yiyorsun tatlım ???

hazırmı derken dışarda mı demek istedim.

anladim seker seni duruma bagli seker bazen öyle bazen böyle salatayi kendim yapiyorum kendim disardakilerin tadi tuhaf oluyor
bugün disardan yiycem isarkadaslari dürüm getidiriyorlar bende izgara tavuk salata siparis verdim yemek bonu aliyoruz isyerinden onlardan olunca onlarla ödüyorum
karisik anlatim dimi seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…