70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin canim haftasonu misafir yazaga koymamiz lazim
discimi :18: önemli birsey yoktur insallah :80:

canım benim bişeyim yok eşimi götüreceğiz dişçiye, 3 yıldır erteliyor, 3 yıl önce başlasa bitmişti çoktan şimdi 2 dişi gitti çektiler belki o zaman yapsaydı kanal dolgu kurtarırdı dişi, şu erkeklerin dişçi korkusuda bana çok komik geliyor
15:30 da randevumuz var geçen hafta gitmedik yanında bu hafta gelin illa diyor ordan sonrada birkaç şey bakarım kzıma , biraz gezer geliriz

ya ne alıntı yapıyo ne beğene tıklıyo iyice kafayı yedi benim net
suziiiiiiiii hurka yedim geldim öğle yemeğinde çok güzeldi
suzan slm bacım. giy külkedisi kostümünü temizliğe
konyalı varmış aramız da slmmmm neresindensin merkez den mi ilçesimi
hawar sende hoşgeldin, minder slm , ayşe tebrikler,
ay başka kim vardı hatırlayamadım hepinize öpücükler

Keşke proteini cumaya daha yakın birgünde yapsaydın canım :26:

Ara öğünün kaçta :26:

4 te noram daha çok var yani hata bende ama salatamı üşendim yapmadım salatalık domates getirdim 1 er tane
oda haliyle doyurmadı.burdada dağın tepesindeyim bi b... bulamıyorum yaban mersini var yesemmi acaba?

4 te noram daha çok var yani hata bende ama salatamı üşendim yapmadım salatalık domates getirdim 1 er tane
oda haliyle doyurmadı.burdada dağın tepesindeyim bi b... bulamıyorum yaban mersini var yesemmi acaba?

Dayan canım 2 saatin kalmış, arada ne yiyeceksin :26:

selam kızlar,
alışvewriş manyağı oldum çıktım.daha geçen 3 çift aldım şimdi yine bakıyorum nerde giyceksem o kadar ayakkaıyı??kocişin haberi yok daha 3 çiftten nasıl söyl,ücem bilmem.maaş yatmaya başlıyor ya bu ay gözünü çıkarmam lazım menümü yazayım
sabah.1,5 dilim tam buğday,1 salatalık,1 kk peynir,3 zeytin
ara yok
öğle 1 kepçe taze fasulye 2 kaşık pilav yoğurt
ara
meyve
akşam taze fasulye yoğurt

ahandaböle yapkısss ama devlet malı

olmazmısekerrrrrrrrrr

yaa koss kosss bende namaz kılıp banyoya kosucam kul kedısı kıyafetlerımle hehehe

oda gusellll bende mısır gevere gıı yıcemmm

Yaaaa bende alışveriş yapmak istiyoruuum Hayırlı olsun pabuçlar

BEbiş pilav yasak Yani kaçamk sayılıyor onun dışında güzel menü, cuma gününe daha var 2 kaşık pilavı görmeyebiliriz o yüzden

Yanında da kahve iç gamzem tok tutar Ben içiyorum şimdi, öğle yemeği yemedim zaten canım istemiyor

aaa niye yemedin norammm :26:
birini merkeze gönderdim şimdi zero alıp gelecek

aaa niye yemedin norammm :26:
birini merkeze gönderdim şimdi zero alıp gelecek

Bilmiyorum gamzem zaten bi şişkinlik var bende, maydanoz olsaydı maydanoz suyu yapıcaktım ama yok malesef

Benim canımda zero istedi yaaa bak saat 3 olmak üzere 4 e bişi kalmadı dayan, temmuzun 20sine kadar görücez hedefleri bebiş

Eki Görüntüle 441846 Eki Görüntüle 441846 Eki Görüntüle 441846 Eki Görüntüle 441846 Eki Görüntüle 441846 Eki Görüntüle 441846
ahanda vuruyom bak. bune ya bir kk dışarı atar bir alıntı olmaz bir beğen butonum çalış miiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 441846 Eki Görüntüle 441846 Eki Görüntüle 441846

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…