70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız
sizleri çok özledim
ben gremiyorum işler yogun aksilikler üstüste geldi
tek çalışıyorum şuan yanımdaki kızı işten çıkardım kendimce haklı nedenlerden dolayı
acil elemana ihtiyacım var acil
bu yemeyle kilom sabit çok şükür sanırım o da çok hareketli oldugumdan

minecim kocadan araba öğreten zor çıkar sen kursa git ders al bence ben öyle yapmıştım 10 saat direksiyon dersi alım ve ondan sonra direk trafige çıktım
şimdi 4 yıldır aktif kullanıyorum
send öyle yp derim

ee nasılsınız kızlar görüşmeyeli

aslııııııı

yakalandıııın

evet yakalandım canım ama zaten yazıyordum sana bile yazdım
cesaret meselesi değil kızlar süremesem ben süremezdim
2004 te aldım ehliyetimi ama 2008de araba kullanmayı öğrendim
yani isteyince oluyor
ama kocanız ve babanızla olmuyor öğrenme ders almak şart bence
dersi aldıktan sonrada bi süre eşinizle değil kullanmayı bilen arkadaşınızla çıkın trafiğe
ben güzel sürdüğüm halde eşim bana hala karışır ama ben sallamıyorum

sağol canım daha iyiyim geçti. 2 gün çok kötüydüm ama artık hepsi bitti
mineeeeeee canıııııııııım babadan ve kocadan araba kullanmayı öğrenemezsin bacım
ben araba kullanmayı hiç bimiyordum. verdim parayı 2 hafta direksiyon hocasından ders aldım. kocanın sinirini çekeceğine ver parayı ders al derim.
2 hafta sonunda ankara trafiğine daldım. 3 yııldır da kullanoyorum allaha şükür kazam yok. bu iş hocadan öğrenilir diyorum
evet canım bireysel emeklilik
slm sen nassın kız. niye niye çıkardın çırağı kız anlat anlat ne yaptı

ben ahliyeti 98 de aldım. ama babam yüzünden hiç kullanamadım. sonra da eşim yüzünden. trafiğe daha 3 yıl oldu çıkalı düşün
dersinizi alın kızlar araba kulanmaktan korkmayın inanın kolay.
vitesle boğuşmak istemiyorsanız benim gibi otomatiği öneririm çok kolay kullanması
ve arkadaşla ya da kendinize güveniniz artsın istiyorsanız tek çıkın trafiğe derim

bi süre kafanı topla bebiş o zaman:26:, ama çok uzak kalma

Kızlar ben çıkıyorum , yarın sabah listeyle birlikte burdayım, bu hafta kızlar çok başarılıydı, şu ana kadar hiç artılarda olan yok listede

Ki bu durum da beni çok mutlu etti

Görüşürüz yavrular

merhaba kizlar,hayirli cumalar hepinize
gecen hafta bildirim yapamadim,liste altiyim ama olsun

baslangic kilo:94
2 hafta önceki:75.7
bu hafta:73.4
giden:2.3
toplam giden:20.6
hedef kilo:58

yorumlari okumadim,sonra ugrarim insallah....öptüm hepinizikilo cizelgemle ugrasicam,hepten silmem umarim

Son düzenleme:
başlangıç: 75.5
geçen hafta: 68.4
bu hafta: 68.8
gelen:400gr
hedef 63
Misafirlerim geldi kilo aldım onları ağırlarkenkime bildirim yapcaz kızlar

sabah
08:30
-1 domates+1bıber az zeytın yagında tavlamıs
-2 zeytın
-1dılıme yakın cavdr ekmegii
-yarım salatalık
-1catal ucu cıkolata

ara
11:30
-2 tuzlu cubuk
-5-6 tane patates kızartması

öglen
dısardaydımm 1lt su
15:00
-yarım ekmek arası bol yesıllık ve köfte
-1 bardak ayran
-yarım lt su:)))
(uyuyup kalmısım balkon serınde yarım st cık:)
ara
-1 maden sodası mıdem cokk kötüü :84:kofte agır geldı mıdem kuculduyaa :)

aksamm
hıc bırsey dusuneymıyorumm bugun kacamaklı :18::18ldu affola kızlar es le dısardaydıkk kısmet yarına ınsl...düzelirimm aksamada ark.lara gıdecegızz ınsl..öptümm

kilo veren herkese mutluluklar dılerım bu arada regl sıskınlıgım gıtmedı ılac bıtmedıgı ıcn olmadım kı daha yaaaaaa :84::84:

nasııı erdın bırden o kdr yaa ben haftalık 1 kg ancakkk :)))

Valla guzelim cok zor olmadi ekmek hic yemedim kahvaltida bile ekmek yerine salatalik yedim. Yag hic yok. Et Birkere yedim Mangalda. Ve sutlu hic birsey. Nedense kendimi Super hissediyorum hep tokum. Ekmek cok gereksiz geliyor valla gozumde. Birde Hergun pilates o acayip verdiriyor Falzlada zorlamiyor.

Kizlar pilates Muthis birsey Kilo gitmesede acayip siklastiriyor tavsiye ederin Hergun bir yarin Saat Bile cok fayda ediyor. Bir Hafta oldu baslayali pantolanlar belimde durmuyor. Bellim cooookkk inceldi. Dogumdan sonra ki Gobegim Dumduz oldu soklardayim.

hadi ya bendemi başlasam ne yapsam, gerçi benim göbeğimin gitmesi için 10 kilodan fazlasını vermem lazım ama, bide o aletlerden toptan falan almak lazım galiba plates için,

hadi ya bendemi başlasam ne yapsam, gerçi benim göbeğimin gitmesi için 10 kilodan fazlasını vermem lazım ama, bide o aletlerden toptan falan almak lazım galiba plates için,

Yok guzelim netten videolara bakip yapman yeterli. Yavas yavas kendi Hizinda yapabilirsin. Birde Kilo vermeden baslarsan daha fazla yararini gorursun birkere Kilo verdinmi sarkmalar oluyor haliyle Onlari siklastirma daha zor. Hem Kilo ver hem siklastir yararini goreceksin. Benim esim artik begenmekten Zikade kiskanclik triplerine girdi. Ya dogumlardan once bukadar fit degildin bence bosver yapma yeter diyip duruyor. Uc cocuktan sonra Karnimin Bau Kadar duzelecegini hic sanmiyordum .

Bugunki menum

Sabah
Bir bardak Yesilcay
Iki Dilim Karpuz
Iki havuc

Arada
Türk kahvesi
Bir elma
Iki Dilim Karpuz

Oglen
Bir bardak Yesilcay
Yulaf ezmesi rendelenmis elma ve tarcinla sutlu degil Sicak Suyla yapiyorum

Arada
1tane misirpatlagi. Kalorisi Muthis 100gr sadece 30 kcal

Aksam
Bir käse Corba
1kase yogurt
1kase salata

Corbalardan kalorisi en dusuk olan tarhana Yagsiz yaparsan tabiki:)))))

1saat pilates
1litre su

Mutluyum tokum ve Kilo verdim oleyyyyyyyy

canım uyurken horlama şikayetin var mı? eşin duyuyor mu acaba? bi de gündüzleri uyuklama atakların oluyor mu sık sık?

slmm
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

bugünkü menüm

sabah
2 dilim çavdar ekmek
1 dilim peynir,2 zeytin,domates,salatalık
2 çay kaşığı pekmez
bitki çayı

ara
1 avuç leblebi
7 badem

öğlen
mısır gevreği light süt

ara
çay
2 tane light bisküvi

akşam (akşam pek acıkmadım karışık oldu )
elma
1 avuç leblebi
2 badem
2 ceviz
türk kahvesi

2 litre su

canım uyurken horlama şikayetin var mı? eşin duyuyor mu acaba? bi de gündüzleri uyuklama atakların oluyor mu sık sık?

yok canım horlama yok..eşim ewde olmuyor..yurtdışına sebze ihracatı yapıyor bu ara yoğun oyüzden kendi başıma daha panik oluyorum..2 çocukla hiç uyumuyorum gündüz..toza karşı bi hassasiyetim war..tozun kokusunu duydum mu yada kokusu gelmesin görsem bile nefesim gidiyor..boğazım sıkılıyor..eşimin işi yoğun detaylı bi gidemedim doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…