- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
günaydıınn
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden:
Toplamda giden:
Hedef:
özlemişim yaawww
tartılmadm dermısımmmmmmmmmmmmmmmm
baslangıc :87.2
gecen hafta : 66.1
bu hafta :66.1
gelen gıden yok
hedef :60
annem buradaykene kılo almıstm onları wermıs oldum
haftaya artıkın
böyle gidersen 20 temmuzda gamzeyle rezil etcez seni
[COLOR=#ff8bılmıorum kı seker bana da yazmamıs
yogundur sanırım
Başlangıç kilo: 89
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.5
Giden: 1.5
Toplamda giden: 13.5
Hedef: 55
geçmiş olsun canım kansızlıkdanmı oluyormuş anlamadım neden olsunki belki psikolojik olabilirkızlar ben yine buradayım.çok kötüyüm yine nefes kesilmelerim başladı.uykuya daldığım an nefes gidiyor..az önce bir dalmışım we yataktan fırlayarak kalktım..kalbim güp güp nefes almaya çalışıyorum bir yandan inanın şehadet bile getirdim ölüyorum diye gözlerim karardı mahwoldum..ne kadar kötü birşey Allahım..uyumicam sabaha kadar.okadar uykum warki..daha öncede bu problemi yazmıştım buraya canlarım..we ben doktora gittim bu yüzden..hep kansızlıktan oluyormuşş..nefes alamamak ne kötü birşeymiş ölüm korkusu yaşamak ne zormuş....yarın spiral taktırmaya gideceğim..sabah kilo bildirimimi yapabilirim inşallah..tabi eğer uykuya dalar we nefesim kesilip uykudan uyanabilirsem..
Herkese Günaydın
Başlangıç kilo : 77.3
Geçen Hafta : 65.8
Bu Hafta : 65.4
Giden : 400 gr.
Toplam Giden : 11.9
Hedef : 55
Eki Görüntüle 444952
başlangıç kilom 84
geçen hafta 68.20
bu hafta 66.80
giden 1.400
toplam giden 17.20
hedef 55
bildirim kime yapılıyor..kızlar benim bayağı bir işim war we doktora gitcem..buraya yazıyorum inşallah tekrar girip bildirimi yapabilirim..eğer giremezsem lütfen bildirimi buradan alırmısınız..girmeye çalışcam bi aksilik olmazsa öpüldünüz..
Herkeze gunaydinnnnnnn
Baslangic Kilom :72
Gecen Hafta yeni basladim :72
Bau Hafta : 68.4
Giden Kilom : 3.6
Oleyyyyyyyy 69beklerken cooookkkk sevindim
Kizlar merhaba
Ben egitimdeyim bildirimi yapip hemen cikmam gerek kendinize iyi bakin hepinizi optum
Baslangic. 85:8
Gecen hafta. 66.5
Buhafta. 65.6
Giden kilo.900 gr
Toplamda giden.20.2
Başlangıç kilo: 89
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.5
Giden: 1.5
Toplamda giden: 13.5
Hedef: 55
Baslangic:83
Bu Hafta:73.2
Gecen Hafta Yeni basladim :74.4
Giden: 1.200 gr
Hedef:65
Kalan :8.200gr
haziran 29 daaaaa 69 zu görmem gerek cunku temmuz 1 daa esımızne ayrılıyor sehır dısı turları var gaza gelıpp yemememmm gerekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdua edınn bana gazz verinnn heheeeeeeeeeeeeeeeeyttttttttttttttt
NORANIN DİKKATİNE(noracım sana mesaj atıyorduk herhalde ama mesaj sayım yetersiz ve yeniyim)
Başlangıç kilo:75,4
Geçen hafta:76
Bu hafta:72,3
Gelen veya Giden:3,1
Toplamda giden:3,7
Hedef:50
Ben pazartesi günü 5 günde 5 kilo diyetine başladım ama bugünü bitirmem pek hayırlı olmayacağa benziyor malesef bozuyorum. Bi dahada yapmıycam sağlığımı bozdum galiba. Beni de yeni listeye dahil eder misiniz. Yavaşta olsa sağlıklı kilo vermeye karar verdim.
herkesi tebrik ederim çok güzel vermişsizi kısçelerbaşlangıç: 78.5
geçen hafta: 71.0
bu hafta: 69.9
giden: 1.100
toplam giden: 8.6
biraz dikkat edince daha çok gidiyor demek ki
kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden
kızlar ben yine buradayım.çok kötüyüm yine nefes kesilmelerim başladı.uykuya daldığım an nefes gidiyor..az önce bir dalmışım we yataktan fırlayarak kalktım..kalbim güp güp nefes almaya çalışıyorum bir yandan inanın şehadet bile getirdim ölüyorum diye gözlerim karardı mahwoldum..ne kadar kötü birşey Allahım..uyumicam sabaha kadar.okadar uykum warki..daha öncede bu problemi yazmıştım buraya canlarım..we ben doktora gittim bu yüzden..hep kansızlıktan oluyormuşş..nefes alamamak ne kötü birşeymiş ölüm korkusu yaşamak ne zormuş....yarın spiral taktırmaya gideceğim..sabah kilo bildirimimi yapabilirim inşallah..tabi eğer uykuya dalar we nefesim kesilip uykudan uyanabilirsem..
1 . makıneden camasırlar cıkacak asılacak
2 . tekrar makıneye camasır atılacva
3. kuruyacaklar utulencekler
4. ew neredeyse 1 haftadr makıneye cekılmıo tamırdeydı makıne ew temzleneck
5. agdaya gıtcem
6. alıswerıse gıtcm
bunların hepsını bugune nasıl sıgdırcm acepp
haydeeeee uctuuum gıttım ben
geleblırım ıns yıne
SLM KIZLAR bugün yoğunum bakamıyorum size.
malum maaş günü para geçti elimize kredi kartı faturala ödemeler vbb dağıtıyom parayı. şimdi hesapta 300 tl kaldı. diğer kredi kartına 240 birde emeklilik ödemesi 100 tl ödenecekama ama yetmiyo para ay elimde cep harçlığı kalmadı yine :84: :84:
memur olan kızçeler maaş zammı yatmadı dimi :18::18::18: daha para yatcak yani yoksa yandım da:18::18::18:
ay kendi derdime düştüm sizi unuttum kilo verenleri çooooooook tebrik ederiiiiiiim.
ben bu hafta yine aynı yerde sayıyorum. hiç veremedim. sözde tartılmayacaktım ama dayanamadım tartıldım
neyse önümüze bakalım 3 hafta tartı yasağı uygulaması başlatıyorum tekrardan. ilk tartıldığımda 68 olacak inat ettim bu sefer. kıracam şeytanın bacağını
nora sağol canım liste için ben bugün çok yoğunum istesem de zor du liste yapmam. ancak yarın yapabilirdim
selam kızlar tünaydın herkese
umarım herkes güzel kilolar vermiştir
ben regl oldum +200'üm
gribim bitii şimdide alerji oldum
kaşınıyorum vüccudm kabarıyo
nerden çıktı anlamadım buda
acaba antibiyotikmi dokundu
hepsini bitirdim çünkü
mg da çokdu neyse bu konuda bi doktora gitmem lazım
kilo bildirimimde yapayım kızlar
başlangıç kilo 74
geçen hafta 61.6
bu hafra 61.8
gelen +200
toplam giden 12.2gr
veren arkadaşlarımı tebrik ederim bu hafta hastalıklar heşimi bırakmadı
artık düzeleyim sıkı bir diyete girmem lazım
60 inmem lazım çok saldım
noraaaaaaaa naptınnnnnnnnnn sen ama :)) tebrik ederim şeker,
herkese merhaba bu aradaaaaaaaa:))
bende bildiriim yapıyorummm
başlangıç kilom: 75kg
geçen hafta: 67.8 kg
bu hafta: 67.2 kg
giden: 600 gr
gelen yok
toplamda giden: 7.8 kg
hedef: 59 kg
ya işte bende böyle gram gram ancak gecen hafta 700 gramdı bu hafta 600 gr
noracım ya ben günde 3 kere spor yapıp arttırma işini bıraktım normal seyrime dönyorummm artık çünkü olmuyor, hem çok yoruluyorum, oğlumla yapmaya çalışıyorum hemde netice böyle olunca moralim bozuluyor, çokkk olumsuz etkileniyorummmm
en iyisi stres yapmadan olabildiğince hareketli bir şekilde burdaki günlerimi bitirmek türkiyeye gidince ne olur bilemiyorum tabiii:))
neyse böyle işte arkidişlerrrr kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmmmm
nora liste de kişi sayısı çok az olacak ise benide yazabilirsin.
iki hafta önce tartılmıştım o sebeple verdiğim kiloyu ikiye bölersen haksızlık olmaz kızlar. hoş zaten 1. olma gibi bir ihtimalim yok ta
başlangıç: 76
geçen hafta: 73,5
bu hafta: 72,2
giden: 1,3 (bunu 2 ye böl listeye alırsan yani giden 650 gr)
hedef 60olacam işte 60 bananeeeeeeeeeeeeee
eninde sonunda olacam
herkesi tebrik ederim çok güzel vermişsizi kısçeler
selam kızlar
nabersiniz?
kilo verenleri tebrik ederim
sıcakta bayılmaktan buraya gelemiyorum
Sabah:
domates salatalık lor peyniri
çay
Ara:
1 şeftali
Öğle:
1 en küçük boy hamburger
1 ayran
3-4 tane patetes
Ara:
1 şeftali
Akşam:
Salata
Ara:
Yeşil Çayyyy
böyle gidersen 20 temmuzda gamzeyle rezil etcez seni
Aldım listeye balım
Evet bu hafta kalabalık değiliz ama başarıya ulaşan kızlar çok
Selam mine, hoşgeldin
Bu ne beeKüfür gibi menü Gamze 400 gram vermene üzülme bence haftaya hiç veremiceksin ve ben seni topikte rezil edicem
bencede
Lennn doktorum geçen ay 1 defa yiyebilirsin demişti onda yememiştim içimde kalmıştı
bu gün yedimahanda görürsün haftaya geçecem seni [/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?