hım ben,m annemde anlamadı mesela verdiğimi ama arkadaşım çok değişmişsin dedi.oysa toplamda kilocuktu fark. anneler bizim gibi bakmıyo olaya sanırım
kızlaaaaaaaaar şu jullianı yapan yokmu ben yine başlayıp bıraktım. hafta yaptım sonra pes tekrar başlamak istiyorum ama gaz lazım.
gaz varmı sizde
tembellik deseknormalde kilo alsam bile kapıdan girince kızım süzülmüşsün filan derdi kilo verdim tık yok
ay o jillianı ben 3 gün mü ne yaptım bıraktım kaldı öyle..
sen level 2'ye geçmek üzereydin neden bıraktın ki
biraz önce durduk yere
kimsecikler yokk yine
günü 2 avuç leblebiyle sonlandırıyorum
çok kaçamak yapmamışsınızdır inşallah
tembellik desek
bacım kolay mı ben kaç senede büyüttüm bu totoyu biliyon m eritmeye kıyamıyorum dermişim
ay içimde bir canavar var birileri gelse de cozutsak
biraz önce durduk yere
çiğ köfte yuttum canım da istemiyordu niye yedim anlamadım valla
yedin gittii artıkdaha bişey yeme acıkırsan bitiki çayı iç çünkü bende öyle yapıcam
haftalar sonra kızım ilk defa 10 da uyudu
gündüz hiç uyumadı ondn oldu sanırım, neyse o uyunana kadar bende biraz bakınayım dedim,
yeşil çayımıda yaptım, ama pek sessizmiş ortalık bu gün hafta sonu tabi, yazda gelince herkes gezmelerde galiba
BlackCat jillian mıdır nedir geçende bu sayfada duydum şöyle bir baktım, o gücü göremedim kendimde, ama sen daha önce denemişsin yaparsaın ya ne olacak
ben lesli yapıyordum 10 gündür onuda bıraktım, kızım geç uyuyunca yapacak güç kalmıyor bende
valla resimlerinde gördük hepimiz çok değişmişsin nasıl farketmedilerkiiiyok canım ya özellikle belime kemer filan taktım göbeğimin gittiği belli olsun diye ama nerdee
bi kuzenim çok farketti o da süper yorumlar yapmasa çok kötü olurdum
bizamanlar ortiydik senleBen geldimmm...
buralardayken 80 lerden 68 e düşüp sonra geri 72 ye çıkan bir ben var burda...
Yarın sabah itibariyle yeme içme şeklimi düzene sokup spora başlıyorum....
3-4 ay içinde çokkkkkkkkk kilo vermem lazım, düğün var şişman gelin olmamalıyım... Yazık bana...
sıcakta jillian hiç yapamam vallakızlaaaaaaaaar şu jullianı yapan yokmu ben yine başlayıp bıraktım. hafta yaptım sonra pes tekrar başlamak istiyorum ama gaz lazım.
gaz varmı sizde
ben kılamıyorum malesef sadece dua edebileceğimbugün kandil bende kalksam da 2 rekat namaz kılsam diyorum ...
puff yapıştım koltuğa :)
lesli çok sıkıyor beni ya bir ara yapıyordum.
jullian da zor geliyo herşeye bahane işte
bende her kandilde hasta olurdum :) şimdide her yerim sivilce wc ye gitmeye korkuyom
valla resimlerinde gördük hepimiz çok değişmişsin nasıl farketmedilerkiii
bizamanlar ortiydik senle
bilmem hatırlarmısın
hoşgeldin tekrar
sıcakta jillian hiç yapamam valla
oturduğum yerde terliyorum zaten
bizde yağ falan kalmaması lazım bu tere
ben kılamıyorum malesef sadece dua edebileceğim
bizim içinde dua et
kızıma nazar deydirdim iyimi uyandı, uyuttum geri geldim yine uyanmasa iyi, havada çok sıcak
sıcakta uyuyamıyorlarki kuzular
kızımda uyudu ama çok terliyor yaaa
aklım onda oluyor bütün gece
aynen benimde öyle bide bu gün çok sıcak, kapısını açık bıraktım, camı acayım diyorum ama korkuyorum ya hasta olursa diye bide yakında park var gençler oturuyor gülüşüyorlar, bu defada sesten uyanır diyorum bakalım bu gün nasıl sabah edeceğiz
ben beşiğinden çıkardım yere yatırdım
beşiğe hava girmeyince daha çok terliyor
balkon kapısıda pencerede açık
güzelde esiyor ama esinti almayan yere yatırdığım için nasıl terlemiş
biraz daha bekleyeceğim terlemesi durmazsa klima açacam artık napayım terlemesinden iyidir
sabah00
-az yagda 1 yumurta (sucuklu) esım e yaptım kalanınıda ben yedım
-y.kıbrıt kutusu beyaz peynır
-1 dılıme yakın cavdr ekmegi
-2ceri domates
ara:yok halı yıkıyordum yatk odalrını temıslıyorumm taa aksam 18:00 e kadar bugun hıcc durmadımmmmm
öglen00
-1 tabak patates salatası(komsumyapmıs sagolsun yoksa buda olmuyacaktı)
-2 tuzlu cubuk
-1 kupa cay
ara:yok
halen kosturuyormm aksama mısafırde varmıs yemekhazırlıgı fılannnnn
aksam 19:30
-4-5 kasık pastırmalı kuru fasulye
-2-3catal salata
-2-3 catal karpuz
-cısssss 1 tane baklava(halılarlaugrasırken bırde 1 tepsibaklava yaptım kaynım emlıyet mensuplarına ıkram olarakk veeeama amaaa amaaaa aksamaca hıc durmadım bayagı kalorı gıttı onu kazanmam gerektiiiii
cıdden sbh 11 den 18:00 kadarrröldümm bıttım ama sımdı halıları serdımbalkona mısafırım var helann yarın pazar bugun sabhalrız kızmayın cıss laraa heeeeee saat 21:00 gibi balkonda 2 kupa fanta bıraz rufless max:18: birazda yemişş anlıyacagınızzzzzz tüm gun gıden kalorılerı hopppppppppppppp tekrardan aldım ınsl..yarın desene bıner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?