he başka
hiç birşey bulamadım ya. 2 tane diet kola ile bir çizi aldım geldimne gıcık şehir yemek yok ya :84:
kız gwznaz ne demek?
niye aldım bu niki bakiiiiiiim
bugün topik ikimize kaldı akşama kadar çene yaparık artık . gel milleti çekiştirelim.
nora nora koca totolu noraaaaaaaaa
ay eskilerden kimse gelmiyo kendimi nesli tükenen dinazor gibi hissettim bir ben kaldım ya
sen ne zaman başlamıştın topiğe
güzelmiş naz ismini severim. artık sana naz diyecem nazlı naaaaaaaaz naaaaaaaaaaz :):):):)geveze gamze naz demek
çizi yeme yaaa.meyve alsaydın bari kendine
neyse yinede afiyet olsun tatlım.hiç deme bu gün cuma ve kimse yok ortalıkta
sanırım bu yaz böyle geçicek
sen bildirim yapmışmıydın cnm sanırım ben görmedim :26:
Mart ayının başlarında geldim
güzelmiş naz ismini severim. artık sana naz diyecem nazlı naaaaaaaaz naaaaaaaaaaz :):):):)
meyve yoğurt hiç birşey bulamadım canımsadece bizküvü reyonu vardı markette market dediğim bakkal işte :)
ben tartılmadım şeker. devamlı tartı üstünden inmediğim için tartı yasağı koydum kendime artık nadiren tartılacam
fal fal fal fala inanmaaaaaaaaaaa
falsız da kalmaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 449763 Eki Görüntüle 449764 Eki Görüntüle 449765 Eki Görüntüle 449766 Eki Görüntüle 449767 Eki Görüntüle 449768 Eki Görüntüle 449769 Eki Görüntüle 449770 Eki Görüntüle 449771 Eki Görüntüle 449772 Eki Görüntüle 449773 Eki Görüntüle 449774 Eki Görüntüle 449775
hayırlı cumalar canım,tebriklerrhayırlı cumalar arkadaşlar
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:71.4
bu hafta:69.7
giden:1.700
toplam giden:5.100
dinazorr muukız gwznaz ne demek?
niye aldım bu niki bakiiiiiiim
bugün topik ikimize kaldı akşama kadar çene yaparık artık . gel milleti çekiştirelim.
nora nora koca totolu noraaaaaaaaa
ay eskilerden kimse gelmiyo kendimi nesli tükenen dinazor gibi hissettim bir ben kaldım ya
sen ne zaman başlamıştın topiğe
leylek bebek getiriyooooo
hayırlı cumalar canım,tebriklerr
dinazorr muu
değdi topiğe yaaa eskiden geçmişi okuyamıyodumm, şimdi kimse yokkk kızlar gelin yaaa, hep beraber motive olalımmmm
bende normalde getiriyorum bugün eve gidecektim o sebeple getirmedim. ama iş yerinde iş olunca kaldım burada öle işte
hmmm anladım cnm.olur naz de.annemde naz der bana
evden hazırlasaydın keşke.ben öle yapıyom.iş yerim şehir merkezine biraz uzak.
hem dışarı yemeği sevmiyorum
ne bebeği leynnnnnnnnnnleylek bebek getiriyooooo
hayırlı cumalar canım,tebriklerr
dinazorr muu
değdi topiğe yaaa eskiden geçmişi okuyamıyodumm, şimdi kimse yokkk kızlar gelin yaaa, hep beraber motive olalımmmm
Selam tombul kuşlar ve Gamze
Nassın?
Selam tombul kuşlar ve Gamze
Nassın?
bende normalde getiriyorum bugün eve gidecektim o sebeple getirmedim. ama iş yerinde iş olunca kaldım burada öle işte
ne bebeği leynnnnnnnnnn
o kısmettir başka şeydir yanlış görmüşün sen
70 kilo ile hamilelik 90 kilo ile doğum demek benim için ay bayılan simile da yok bayılıyom kız dur. daha yeni regl oldum senin yüzünden artık kocişle görüşmeyecem
iyiyimmmmgördünmü dilek bildirimimi
1.3 kilo verdim bu haftaaa
bana tombul kuş deme yaaaaaaaaa :84: :84:
acık etine dolgun kuşum en fazla
sen nassın kaçaaaaaaaaaak
Wuuuuu
Süpersinn minnak kuşşşş
Geçmişe bakamadım canım daha.
Tombulll tombulllllll löpürdekkkkk, bıngıldakkkk, dobiççç, garfielddd, ıhmm başka ne desem kiiii
Kaçak göçek yaşamaya devam canımcım sen nabarsın?
eyidir ne yapıyım oyalanıyorum işteWuuuuu
Süpersinn minnak kuşşşş
Geçmişe bakamadım canım daha.
Tombulll tombulllllll löpürdekkkkk, bıngıldakkkk, dobiççç, garfielddd, ıhmm başka ne desem kiiii
Kaçak göçek yaşamaya devam canımcım sen nabarsın?
ana ekrana yap gitsin bacım. listeye niyetli yokmerhaba kızlar:) nasılsınız
kime bildirim yapıyoruz bu hafta:126:
Gamzem aalintina cvp yazmamisim telden dolayi cok guzel motive etmissin beni sagolasin ilk 76yi goruuodum nerdeyse simdi 67ler bunada cok sukur gittikce zayifliyoruz ,misafirlerim yarin gidiyor onlar gidince guzel bir listeye devam edecegim ins bu kaddar yeter yemek artik ramazana kadar 63olsam ne kadar mutlu olacagim bir bilseniz , bu arada ramazanda nasil olcak yeme duzenimiz kizlar sordunuzmu dr.lara acayip taktim bir ay bosa gitmesin o zamanda zayiflayalim :26::26:
ewttt tatlımm 3 gün
tşk ederim
he başka
hiç birşey bulamadım ya. 2 tane diet kola ile bir çizi aldım geldimne gıcık şehir yemek yok ya :84:
merhabalar ben geçen sene ramazanda 3 kilo verdim neredeyse sahura mutlaka kalktım iftarda sebze veya protein alarak sahurdada kahvaltı tarzında beslenerek verdim endişelenmeyin sizde eminimki verirsiniz
protein beslenmesinde hiç sebze ve meyve yemediniz mi azıcıkta olsaaa :26:
maalesef bende bikaç tane çizi yedim bişiy kalmamış dolapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?