canim yediklerini olculeriyle yazarsan daha saglikli yorum yapabilirizzyesilcay ara olarak sayilmiyo canim,biseyler yemen lazimmm
Olucaz şekerim.biz bu azimle taş gibi olucazzz inşşşş....motiveni hiç bozma.bak ben bi dağıttım.elime ne geçtiyse yedim.
3 kilo aldım.tamam gamze artık doydun.canın ne istiyosa yedin.hadi artık toparlanma zamanı dedim ve +3 ü verdimmm gittiiii
hayatımız hep böyle geçecek.hep kilo alıcaz sonra vermeye çalışıcaz.artık nasıl kilo verildiğini öğrendiğimiz içinde hiç zorlanmıcaz.
yeterki kilo verme işini işkenceye dönüştürmeyelim.zevk alalım bunu başardığımız için.sende misafirleri gittikten sonra bnm gibi kendine toparlanma zamanı diceksin inş.
dün nora çok güzel bişe söledi çok hoşuma gitti.incelmenin tadını çıkar dedi.evet biz inceliyoruz.ve bunun tadını çıkartmalıyızzz
3cm uzunsun seker benden ama benim bacaklar hala odun gibbitsk ederm cnm
bnm boyum 1.68
ıns dahada ıncelırler
Sorma o sitelere bir girince pc basindan kalkamaz oluom :)bu dobiç halimle miimkanı yok olmaz kız 38 olursam o zaman sana hergün benden foto:)
aldığım şeyler çok abartılı değil kız zati :)
neti karıştır bacım
ben herşeyi buluyom valla:) bir sürü kıyafet sitesi var :)
canm makarna salatası ıstedı
Sen bizim dobiclere hemen diyet disinda yemek yiyin desen dilegim topik nasil kalabalik olur hep soppa atttin dobbikler kaactiSopa var onu da istedi mi.
Gamzem aalintina cvp yazmamisim telden dolayi cok guzel motive etmissin beni sagolasin ilk 76yi goruuodum nerdeyse simdi 67ler bunada cok sukur gittikce zayifliyoruz ,misafirlerim yarin gidiyor onlar gidince guzel bir listeye devam edecegim ins bu kaddar yeter yemek artik ramazana kadar 63olsam ne kadar mutlu olacagim bir bilseniz , bu arada ramazanda nasil olcak yeme duzenimiz kizlar sordunuzmu dr.lara acayip taktim bir ay bosa gitmesin o zamanda zayiflayalim :26::26:
günaydın kızlar sizzeeeeeeeee bugün 2. günüm daha ama kendimi daha iyi hissediyorum. kahvaltımı kiraz ile yaptım
Günaydin kizlar umarm herkezin tartisinda bugün tatli sayilar beliriyordur
Bildirim:
Baslangic:72
Gecen Hafta:68.4
Bu Hafta:67.3
Gilden: 1.1
Hedef:60
Begendim Az. Da olsa gitmis Bari
Hepinize iyi gunler
protein işe yaramış bebeiiiimmmmmmmmmmmmmHerkese Günaydınnnnn
Başlangıç Kilo : 77.3
Geçen Hafta : 65.4
Bu Hafta : Eki Görüntüle 449571
Giden : 1.3
Toplam Giden : 13.2
Hedef : 55
tebrik ederim tatlımmm
protein işe yaramış bebeiiiimmmmmmmmmmmmmtebriklerrrr
günaydın kısçelerrr
bu hafta bildirimi kime yapıyoruz bilginiz var mı:26::26::26:
Baslangic:75 kg
Gecen Hafta:63,5 kg
Bu Hafta:62,6 kg :82::82:
Gilden: 900 gr :122::122::122:
Hedef:60 kg
mutluluğumuz daim olsunnn:119:manken gibi gacılar olalımmmmm işallahhhEvettttt tatlımmm çok mutluyummmmmmm
teşekkür ederim bebeimmmmmwaaaaaooowwww tebrikk ederimmm kuzuuu
günaydın canımgünaydııınnnn
:119::119::119:
:118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?