Bilmem ki. 1 temmuzda tartılcam.
En son resmim bu işte.
Sende görmüşündür zaten.
Eki Görüntüle 449945
Eki Görüntüle 449946
kizlar özledim sizi firar yaptim isyerinden
alindi yaptim biraz kafam iyice karisti geri sildim
oglsiimin dogum günü kutlayan kizcelere coook tesekkür ediyorum
dilek ben seni unuturmuyum hic alintilarimin icinde varsinelbisende cok hos durmus hic de kisa durmuyor
son sayfalara hic bakmadim kilo veren herkesi kutluyorum basarilarin devamini dilerim
veremeyenlerde üzülmesin haftaya daha güzel bir sonuc görürler insallah
annem türkiye gitti isyerinde durumlar karisik gelemiyorum cok stressli geciyor günlerim aksam oglisi yatirtikdan sonra direk benimde uykum geliyor günün yorgunlugundan
öptüm sizi kendinize iyi bakin
Suzim hosgeldin bebegimmmmkizlar özledim sizi firar yaptim isyerinden
alindi yaptim biraz kafam iyice karisti geri sildim
oglsiimin dogum günü kutlayan kizcelere coook tesekkür ediyorum
dilek ben seni unuturmuyum hic alintilarimin icinde varsinelbisende cok hos durmus hic de kisa durmuyor
son sayfalara hic bakmadim kilo veren herkesi kutluyorum basarilarin devamini dilerim
veremeyenlerde üzülmesin haftaya daha güzel bir sonuc görürler insallah
annem türkiye gitti isyerinde durumlar karisik gelemiyorum cok stressli geciyor günlerim aksam oglisi yatirtikdan sonra direk benimde uykum geliyor günün yorgunlugundan
öptüm sizi kendinize iyi bakin
tamam bebek buraya yazayım bari :)) bildirimmmmmmmm
başlangıç kilo: 75kg
geçen hafta: 67.2 kg
bu hafta: 66.1 kg
giden: 1.1 kg
toplamda giden: 8.9 kg
hedef: 59 kg
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
ayrıcana kızlar hani ben bir sınava girmiştim ya onun sonucunu öğrendim biraz önce iyi bir puan almışım ama tam hedeflediğim değil ama yinede güzellll:106:
canim arkadaslarin cekemez,hic bir anne zayif evlat istemez,hasta olursun ye derselam kızlar
en son geçen hafta bildirim yapıp kaçmıştım daha da gelemedim(
bugün de malesef bildirim yapıp kaçcam valiz hazırlamam lazım haftasonu kaçamağı yapcaz)
dilekim nasılsın özledim laflamayı ama seminerlere gittim bu hafta dönünce anca bebişle ilgilen yemek yap derken akşam oldu gelemedim aranıza(
suzimm seni de özledim çok oğluşunu ben de kutlarım Aallah uzun ömür versin inşlh..
bildirime gelince yine şiştim deli gibi yine artıdayım(diyorum ya benim iş 2 ileri 1 geri mehter takımı gibi..
başlangıç kilo:74
geçen hafta:60.4
bu hafta:61
gelen:0.600
toplam giden:13
hedef:57
gerçiii,
bu hafta herkes moralimi bozdu diyeti salladım ben de ucundan.''çok zayıflamışsın,yeter artık,anoriksia oldu sen,55 kg olan bir arkadaşım şuna bakın benden bile zayıf,zarganaya döndün...''gibi gerçekten abartılı yorumlar yaptı ve benim cidden morali
m çoık bozuldu.ben de biraz yavaşlamaya karar verdim bundan sonraki kısmı daha yavaş vermek istiyorum çünkü güzel olmuşlsun diyen yok herkes dur artık diyor.kemiklerim iri benim ağır çekiyor heralde.annem bile uzanırken çok zayıfladın kızım kemiklerin görünüyor dedi(bilmiyom ya mıoralim bozuluyor benimde .dedim ya artık yavaş yavaş gitsin istiyorum.5 li rakamlarda olmak istiyorum ve de .59 olur 58 olur ama 60 olmak istemiyorum.neyse kızlar pc açık ben toparlanıyorum arada uğrar bakarım inşllh.
kilo veren herkesi kutluyorum iyi haftasonları
tebrik ederim potussssselam kızlar nasılsınız kilo bildirimimi yapayım
bu hafta giremedim
özledim sizi yaz gelince malesef böyle uzak kalıyoruz
inşallah herkes istediği gibi kilo vermiştir veremeyen arkadaşlarımda üzülmesin
umarım haftaya daha dikkatli olarak kilo verirler
başlangıç kilom 74
geçen haftaki kilom 61.8
bu haftaki kilom 61.3
giden 500gr
toplam giden 12.7 gr
herkesi öpüyorummm
Selam kızlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70.6 kg
geçen hafta: 59.5 kg
bu hafta: 61 kg
gelen: 1.5 kg
toplamda giden: 9.6 kg
hedef: 55 kg
canim ben de gecen hafta tatilde olunca cozutmustum,canini skma eve gelince ogunlerin duzene girer,1 haftada gider fazlaliklar
yakalanmadan kactim kizlar öpüldünüzcoook
evet canim yaa,burdaki manevi destek gercekten cok onemliymis bunu anladimmmsuziiiii gelmişsin görüşemedik nasılsın canım özledim seni ya.
herkesi özledim ya çok ıssızlaştı buralar artık benimde giresim gelmiyo topiğe
iyi aksamlar nazimmmiyi akşamlar kuzular
saolasın canım ramazanda sadece kendimden iftar sonrasından korkuyorum emiim herşeye saldırırım :18merhabalar ben geçen sene ramazanda 3 kilo verdim neredeyse sahura mutlaka kalktım iftarda sebze veya protein alarak sahurdada kahvaltı tarzında beslenerek verdim endişelenmeyin sizde eminimki verirsiniz
kızzz özlemişim senin fotolu menüleri görmeye menülerime fikir oluyor bu bulgurlu kabak yemeği tarifini istiyourmbugunku menumu paylasiyimmm
sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 450229
ara
10 badem
10-15 tane beyaz leblebi
yesilcay
ogle
Eki Görüntüle 450234
resimde cok gozukuyo ama 5 kasikzeytinyagli bulgurlu kabak ve 2 kasik yogurt
ara
7-8 badem
yarim avuc beyaz leblebi
yesilcay
aksam
Eki Görüntüle 450247 Eki Görüntüle 450248
soldaki semiz otu salatasi hemi de sarmisakli yogurtlu
sagdaki yine kabak yemegi,kocis uzerine tavuk doner koymus sadece 1 dilim yedim,kalanini kocise havale ettimm
kocis de sutlu filtre kahve yapti
saolasın canım ramazanda sadece kendimden iftar sonrasından korkuyorum emiim herşeye saldırırım :18yüzden 3 kilo veririm inş .ramazanda eğer veririsem valla çok mutlu olurum bennn
kızzz özlemişim senin fotolu menüleri görmeye menülerime fikir oluyor bu bulgurlu kabak yemeği tarifini istiyourm
suzim hoşgeldim canım inş tüm sıkıntıları atlatırsın Allah'ın izni ile
dileğim elbise çok hoş durmuş fıstık gibisin valla da dürüm deyince canım çekmedi desem yalan olur acayip fena oldum şimdi gece gece kocişe dürümcü arattırcen bana
gamzem proteinişe yaramış valla tebirik ederim şeker seni
bütün kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar kilo alanlarda moa bozmak yok tam gaz yola devam
bildirimde yapayım hemen bu hafta liste yapan yok sanırım :26:
saolasın suzişşşşşşşş. bende çok sevindim, ikinci defa bir haftada bu kadar verdim,yoksa hep kablumbağa hızıyla gidiyorummmmbende özledim seni ciici kiz fistik
hic sorma dilegim cok bunaldim iyice annemde gitti babam kardeslerim oglis yoruluyorum e birdee 4 e kadar calisiyorum
isyerinde bizim sekräter büüyük bilgisayar islemciyle konusdu bu hafta ama birsey cikmadi bende cesaret edip geleyim dedim
6sinda fistik geliyorum insallah
coook öptüm seni dilegim
tebrik ederim canim hem kilo verdigin icin hem sinavinin güzel gectigi icin
Suzim hosgeldin bebegimmmmisallah tum problemlerin hayirlisiyla yoluna girer
tebrik ederim canimmne sinavina girmistin tatlimm:26::26::26:
canım ben IELTS sınavı diyorlar, ingilizce, ingilizler yapıyor ona girdimm:))
Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:68.5kg
Bu hafta:67.7kg
Giden:800gr
Toplamdan verilen:7,7kg
Hedef:55kg
65-63 gibi rakamlara ulaşmakk istiyorummmmmm biliyorumki o halimlede çok hoştum bencee bunu şişmanlayınca anladım o günlerde beğenmiyordum ama şimdi artık o kiloya geldiğimde kendime üveim daha fazla olucak kesinlikle
canım ya hepimiz aynı duygular içindeyiz inan, umarım bir an önce ulaşırsın o kilolara, her pes ettiğinde verdiğin kiloları düşün ve yeniden başlıyormuş gibi kabul et:)) ben öyle başaçıkabildim bu yavaş kilo verme işiyle:)) inan çok değil 2 ay önce ahh bir 65i göreyim sonrası kolay gider diyordum ama hiç olmıcak gibiydi şimdi bugün 66.1 yani 65, görmem an meselesi :)))
kız şimdi kalkıp yapıp bol limonlu olarak yiyesim varrrr
hemen paylasiyim tarifi
Malzemeler:4-5 kabak
2 adet orta boy kuru soğan
2 domates
yarim çay bardağı zeytinyağı
Dereotu, maydanoz, taze ya da kuru nane (istersen)
Yarım kahve fincanı bulgur
1 adet küp şeker
11,5 su bardağı sıcak su
tuzYapılışı:Soğanlar ve domateslerin kabukları soyulur,yemeklik doğranır. Kabaklar soyulur 4e bölünür.
Soğanlar tencereye alınır, yağ, tuz ve şekeri eklenerek pembeleşene kadar kavrulur ve domatesler eklenir. Kabaklar eklenir ve karıştırılır.
Bulgur da eklenerek 2-3 kez daha karıştırılır. Yemeğe sıcak su eklenir kısık ateşte 20-25 dk. pişirilir.Ben en kucuk ocagimda yaklasik 45 dk pisirdim . Taze dereotu, maydanoz, taze ya da kuru nane eklenerek servis yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?