70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dr dan geldım gusel seyler duydum cok skr kıst erımıs ama ben sısımm gobek fırladıı aksam kına var akrabanın yanında 3 tane ayrı yerde kına var pazar 3 tane dugun hangısıne gıderız allah bılır ugrayıp kacıyorum ben yemek yok daha aksamaa

bu arada sbh
06:30
-1 bardak ıncır+havu suyu

-10:00
-1 dılım cavdr ekmegi
-3catal melemen
-2 catal salatalı
-1 catal peynır
-

12:00
-6 badem
-3 fındık
-1 cevıze yakın cvz ıcı

15:00(dısardydım dr da)
-1 sımıt
-yarm lt su

aksamada tazefusal ye var bıraz ondan yerım

*1st yürüyş
*2lt su
*yesıl cy henuz yok

basımm cok agrıyorrr dısarda gok gurultulu yagıs varrr..................kayseri.............

selam kızlar nasılsınız kilo bildirimimi yapayım
bu hafta giremedim
özledim sizi yaz gelince malesef böyle uzak kalıyoruz
inşallah herkes istediği gibi kilo vermiştir veremeyen arkadaşlarımda üzülmesin
umarım haftaya daha dikkatli olarak kilo verirler

başlangıç kilom 74
geçen haftaki kilom 61.8
bu haftaki kilom 61.3
giden 500gr
toplam giden 12.7 gr

herkesi öpüyorummm

Bilmem ki. 1 temmuzda tartılcam.
En son resmim bu işte.
Sende görmüşündür zaten.

Eki Görüntüle 449945

Eki Görüntüle 449946

wuuuu fıstığa bakın hele
canım benim çok iyi görünüyorsun boşver diyeti rahat rahat dur biraz kaganı dinle..
ama buraya da daha sık uğra özlettin kendini

canııımmm
çok özledim seni

Suzim hosgeldin bebegimmmmisallah tum problemlerin hayirlisiyla yoluna girer

tebrik ederim canimm ne sinavina girmistin tatlimm:26::26::26:

canim arkadaslarin cekemez,hic bir anne zayif evlat istemez,hasta olursun ye derfotolarini paylas bizde gorelim seni anoreksia hatunnnkendini aynada gordugun zaman mutluysan sorun yokkk

tebrik ederim potusssssen de mi tatile ciktin

bugunku menumu paylasiyimmm

sabah
uyaninca 1 bardak su

ara
10 badem
10-15 tane beyaz leblebi
yesilcay

ogle

resimde cok gozukuyo ama 5 kasik zeytinyagli bulgurlu kabak ve 2 kasik yogurt

ara
7-8 badem
yarim avuc beyaz leblebi
yesilcay

aksam

soldaki semiz otu salatasi hemi de sarmisakli yogurtlu
sagdaki yine kabak yemegi,kocis uzerine tavuk doner koymus sadece 1 dilim yedim,kalanini kocise havale ettimm
kocis de sutlu filtre kahve yapti

Selam kızlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70.6 kg
geçen hafta: 59.5 kg
bu hafta: 61 kg
gelen: 1.5 kg
toplamda giden: 9.6 kg
hedef: 55 kg
Özledim sizi kızlarrr, işyerinde internet yok. Yeni büromuza bugün taşınabildik nihayet, ama her yer her yerde. Felaket yani, bütün işler bizi bekliyor. 1 haftadır toparlanma, önümüzdeki 1 hafta da yerleşme sürer artık. Çoook yorgunum, dolayısıyla siteye de gelemedim.
Sizlerde ne var ne yok, sanırım topikyine sakin. Buradan ayrı olmak hiç iyi olmuyor ama bu bir gerçek. Bu hafta diyet de yalan oldu, haftaya toparlarım inşallah. Kilo veren herkese tebrikler.

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70.6 kg
geçen hafta: 59.5 kg
bu hafta: 61 kg
gelen: 1.5 kg
toplamda giden: 9.6 kg
hedef: 55 kg

canim ben de gecen hafta tatilde olunca cozutmustum,canini skma eve gelince ogunlerin duzene girer,1 haftada gider fazlaliklar

canim ben de gecen hafta tatilde olunca cozutmustum,canini skma eve gelince ogunlerin duzene girer,1 haftada gider fazlaliklar

Canım ben pazartesiden beri evdeyim(Antalya'dayım) zaten de, büro taşıma telaşemiz vardı, o yüzden öğünler karıştı. Geçen hafta tatildeydik pazar döndük.İnşallah haftaya düzeltirim.Teşekkür ederim yine de desteğin için.

merhabalar ben geçen sene ramazanda 3 kilo verdim neredeyse sahura mutlaka kalktım iftarda sebze veya protein alarak sahurdada kahvaltı tarzında beslenerek verdim endişelenmeyin sizde eminimki verirsiniz
saolasın canım ramazanda sadece kendimden iftar sonrasından korkuyorum emiim herşeye saldırırım :18 yüzden 3 kilo veririm inş .ramazanda eğer veririsem valla çok mutlu olurum bennn

kızzz özlemişim senin fotolu menüleri görmeye menülerime fikir oluyor bu bulgurlu kabak yemeği tarifini istiyourm

suzim hoşgeldim canım inş tüm sıkıntıları atlatırsın Allah'ın izni ile

dileğim elbise çok hoş durmuş fıstık gibisin valla da dürüm deyince canım çekmedi desem yalan olur acayip fena oldum şimdi gece gece kocişe dürümcü arattırcen bana

gamzem proteinişe yaramış valla tebirik ederim şeker seni

bütün kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar kilo alanlarda moa bozmak yok tam gaz yola devam

bildirimde yapayım hemen bu hafta liste yapan yok sanırım :26:

istanbul shopping fest reklamlari var her yerdeblazer ceket bakiyorum surekli,,fiyat 79,90 diyor ihh demiyorr fest niyetine indirim olmustur,gidip bakiyim dedimm..fiyati 119,90dan 79,90a dusmus gibi yapmislar etikettebi kafam atti..dedim kendi kendimee en iyisi bakirkoy pazari fest

Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:68.5kg
Bu hafta:67.7kg
Giden:800gr
Toplamdan verilen:7,7kg
Hedef:55kg

65-63 gibi rakamlara ulaşmakk istiyorummmmmm biliyorumki o halimlede çok hoştum bencee bunu şişmanlayınca anladım o günlerde beğenmiyordum ama şimdi artık o kiloya geldiğimde kendime üveim daha fazla olucak kesinlikle

alıştım 2 haftadan beri bol bol yemeye bugün zor tutuyorum kendimi yaa

dün akşam hiç uyku yoktu misafirlerimi geçrmek için

sabah 7 de uyuduk kocişle o yüzden buggünkü menüm şöyle

saat; 14:30da uyandım

2 bardak su

15:00 ;bir yumurta tavada,bir dilim ekmek,1kk peynir,domates,salatalık,maydonoz,2 su bardağı çay

18:30 ;bir kase çorba ,4 kaşık nohutlu pilav :18::18: 2 baklava dilim karpuz

21:00 ; 1 tüysüz şeftali

ayy şimdi yine aklımdan yemekler geçio mutfağa atmamak için zor tutuom kendimi yanımda kayısılar vardı 2 kayısı bitti bile biri de ye beni die bakıo hala banaaa:18::18:

kocişin gelmesinede çok varrrrr napçezzz kızlar yaaa

alıştım 2 haftadan beri bol bol yemeye bugün zor tutuyorum kendimi yaa

dün akşam hiç uyku yoktu misafirlerimi geçrmek için

sabah 7 de uyuduk kocişle o yüzden buggünkü menüm şöyle

saat; 14:30da uyandım

2 bardak su

15:00 ;bir yumurta tavada,bir dilim ekmek,1kk peynir,domates,salatalık,maydonoz,2 su bardağı çay

18:30 ;bir kase çorba ,4 kaşık nohutlu pilav :18::18: 2 baklava dilim karpuz

21:00 ; 1 tüysüz şeftali

ayy şimdi yine aklımdan yemekler geçio mutfağa atmamak için zor tutuom kendimi yanımda kayısılar vardı 2 kayısı bitti bile biri de ye beni die bakıo hala banaaa:18::18:

kocişin gelmesinede çok varrrrr napçezzz kızlar yaaa

hemen paylasiyim tarifi

Malzemeler:4-5 kabak
2 adet orta boy kuru soğan
2 domates
yarim çay bardağı zeytinyağı
Dereotu, maydanoz, taze ya da kuru nane (istersen)
Yarım kahve fincanı bulgur
1 adet küp şeker
1–1,5 su bardağı sıcak su
tuz
Yapılışı:Soğanlar ve domateslerin kabukları soyulur,yemeklik doğranır. Kabaklar soyulur 4e bölünür.
Soğanlar tencereye alınır, yağ, tuz ve şekeri eklenerek pembeleşene kadar kavrulur ve domatesler eklenir. Kabaklar eklenir ve karıştırılır.
Bulgur da eklenerek 2-3 kez daha karıştırılır. Yemeğe sıcak su eklenir kısık ateşte 20-25 dk. pişirilir.Ben en kucuk ocagimda yaklasik 45 dk pisirdim . Taze dereotu, maydanoz, taze ya da kuru nane eklenerek servis yapılır.

saolasın suzişşşşşşşş. bende çok sevindim, ikinci defa bir haftada bu kadar verdim,yoksa hep kablumbağa hızıyla gidiyorummmm

kız şimdi kalkıp yapıp bol limonlu olarak yiyesim varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…