bnde bldırım yapmstm cnm
göremedim canım tekrar yazar mısın şimdi dışarı çıkacağım gelince düzenlerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde bldırım yapmstm cnm
tebrik ederim canimmgünaydın canlarım
ben bugün akşam yine yolcuyum evime gidiyorum tekrar
dünkü sınavımdan geçtim şükür de sene başında kaldığım bi sınavın bütünlemesine gelcem temmuz ortası gibi o zamana kadar evde olcam inşallah..
topik de çok sakin gerçi akşam muhabbet varmış da ben dışardaydım o kadar çok yorgundum ki gelince attım kendimi yatağa..
arkadaşlar mezun oldu dün mezuniyetleri vardı çok duygulandım ya
4 yıl geçirdik ayrılması zor olcak sonuçta
öyle işte benden bu kadar.. eve gidince diyet konusunda daha dikkatli olmayı düşünüyorum artık..
bu kadar salma yeter..
sizi seviyorum canlar![]()
tamam canim,sirayla yapalim..bildirimleri bir araya topladım fırsat bulursam liste yapacam kızlar
ama sonrası için bence artık bir karar alalım sıra ile yapalım bu listeyi ne drsiniz:26:
eline saglik yawrucummama çok komik oldu yaaaaaaa,anlayan bii şuna bir el atsın yada böyle idare edin artık
![]()
canımbenım bende 4 sene bıtecek halende bır lıkte oturuyoruzz cok sukur oyle sorunumuz yok kaynannam kaynananlık yapmaz cunku cok sukur:))bu yaz dada köyde ler ara ara gelıyrlar dun geldıler mesala 1 aydır yoklardı p.tesi gidecekler ve ben tekrar dıyet moduna gececegımınsl......naber canlarım nasılsınız hayırlı geceler herkeze
yazdan dolayı böyle oluyor kızlar bir gevşeklik sanırım
üzülmeyin yeniden canlanırız kimse ayrılmadı sadece biraz tatil biraz kafa dinleme
kendi adıma şuan kilo korumadayım
inşallah sizlerinde ideal kiilonuza geldiğinizi görürüm
minderim yaklaşmış çok sevindim gördüm bugün çizelgesinden
ben henüz tatile çıkmadım
kaynanamlar gelcekmiş
2 hafta falan kalcaklarmış sanırım onlar gidincede ramazan başlar
yada ramazanın başında gelicekler daha belli de deil
hiç istemiyorum pöffffkös kös otururum artık
onlar gittikden sonra kısmetse tatili düşündük birde ramazan bitsin inşallah
taktım kafaya bu kaynanayı
ayyy birlik oturanlar ne yapıyor acaba
heralde ben boğardım 2 güne![]()
bencede takma seker 2 hafta cok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziyiyiz canım biz,desene sende aramızdan uzaklaşçann
şahsen ben kayınvalidemle oturuom canım arada oluoo öle tartışmalar ama bizde elip geçici zıtlaşma gibi olmuyor ama bazı kaynanalar var hakket gelinin tersine gider inadınaa benimkiside arada beni kızdırır ama ben aldırış etmiiyorum artık yaşlı onlar deyip geçip gidiyorumsende öyle yap 2 haftaymış zaten gelince takma hiç he he he de geç
![]()
bazı cadılar vra evet ama olsun sonucta esımızı doguran o ılerde oglumuz oldugunda onun esıde bıze demesın ınsl...bugun ona yarın bize dıyecekkelr KAYNANA... ONUN ICIN DIKKAT LUTFEN SABIR CEKIN BOLCA OLMAZZSAAAboşver canım bende öle yalakalık falan yapamam ama bazen napçaksın onların huylarını değiştirremiyorsun gırgıra alıosun işi yoksa çekilmez bir muhabbet ve gergin ortam oluo o yüzden gül geç sana tavsiyem bu sen sabırlısındır canım sabredersin az buçuk tanıyoruzzz artık birbirmiziAlah şimdiden kolaylık versin diyorum eğer çok cadı bir kaynanan varsa
![]()
canım elıne saglık bu hafta lıstede yokum ama haftaya varım bak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeama çok ko mik oldu yaaaaaaa,anlayan bii şuna bir el atsın yada böyle idare edin artık
![]()
[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td][TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nisan34 [/TD] [TD] 74800 [/TD] [TD] 71400 [/TD] [TD] 69700 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 5100 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] nora [/TD] [TD] 89000 [/TD] [TD] 75500 [/TD] [TD] 74200 [/TD] [TD] 1300 [/TD] [TD] 14800 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77300 [/TD] [TD] 65400 [/TD] [TD] 64100 [/TD] [TD] 1300 [/TD] [TD] 13200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75000 [/TD] [TD] 67200 [/TD] [TD] 66100 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 8900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] talia [/TD] [TD] 72000 [/TD] [TD] 68400 [/TD] [TD] 67300 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 4700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75000 [/TD] [TD] 63500 [/TD] [TD] 62600 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 12400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75400 [/TD] [TD] 68500 [/TD] [TD] 67700 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 7700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 76000 [/TD] [TD] 65500 [/TD] [TD] 64900 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 11100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 78500 [/TD] [TD] 69900 [/TD] [TD] 69400 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74000 [/TD] [TD] 61800 [/TD] [TD] 61300 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 81000 [/TD] [TD] 74300 [/TD] [TD] 73900 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 7100 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 63700 [/TD] [TD] 63300 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] hasret [/TD] [TD] 87200 [/TD] [TD] 66100 [/TD] [TD] 65900 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 21300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] pina [/TD] [TD] 75400 [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] narçiçeği [/TD] [TD] 74000 [/TD] [TD] 60400 [/TD] [TD] 61000 [/TD] [TD] -600 [/TD] [TD] 13000 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70600 [/TD] [TD] 59500 [/TD] [TD] 61000 [/TD] [TD] -1500 [/TD] [TD] 9600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD]![]()
![]()
[/TD] [/TR]
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
listeyi yaptım ama yapıştırma işini beceremedim kızlar ay sinir oldum idare edin böle mutant bişi oldu :44::44::44::44:
Bu saatte makarna mı yenir len bi tabak dobiç noraaaaaaaaaaa
selam minik kuşlar![]()