• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hafta sonu biraz alış veriş yaptımm kızlarrr acayipp moralim yerine geldi yaaa :31::31::31:
38 beden pantolonla ceket aldımm.rüya gibi :53::53::53:
benki 42 beden ceketin içine bile sığmıyordumm.çok şaşırdım kendime
ilk defa zayıfladığımı anladım.müthiş bir duyguydu :16::16:
tebrik ederim bebeimmmmm:46::46::46::46::46:tam gaz devam ediyoruz dimi nazimmm:29::29:ben de bu hafta sonu dolabi elden gecirdim,2-3 yil once pazardan aldigim beyaz keten pantolon vardi..hic girememistim icine:14::14:simdi bir deneyeyim dedim,bacaklar cok guzel oturdu beli bol bile geldi:82: bol gelen pantolonlarimi bir poset yaptim,58e dusebilirsem isallah, hepsini terziye goturucemmm:114::114:
bugünkü menüm güzel olmasada yazacağım kızlar en azından kızarsanız bana uyarılar verirseniz belki aklım başıma gelir benim :26::26::26:

sabah (15:15)
2 küçük poğaca ,yarım kk peynir,2 dilim karpuz, yarım domates 2-3 yeşil zeytin ,1 su bardağı çay

ara(17:30)
kayısılı form çayı,meyve(1 kayısı,1tüysüz şeftali,1 etiform limonlu bisküvi)çok oldu sanki :26:

akşam (19:30)
yumurtasız menemen ,1 dilim ekmek,1kk peynir,çay

ara(21:30)
meyve(kayısı 3tane veya 2 tane tüysüz şeftali veya 10 tane kiraz )

kesin benim mide yine acıkır meyvelerle geçiştiririm kociş gelene kadar :26::26:

ayyy çok kötü kızlarr menümmmm toparlanamıyorummmm :14::14:
birde geceleri sıcaktan uyuyamıyoruz artık resmen bu gece sabah 6-7 gibi uyumuşuk eşimle :31:
o yüzden çok geç uyanıyoruzz :17::17::17:

bu yazzz mevsimi fena bozduu biziiiiiiiimm düzenimiziii :26::26:
sabah pogaca olmamis canim:20::20:bir de etiform 1 paket mi yedin yoksa sadece 1 tane mi yedin:26:elma+yogurt+tarcin karisimi harika oluyor dene istersen..3 farkli meyve fazla olmus biraz..meyve yedikce seni aciktirabilir fistik,sutle tuketebilirsin:31:findik,badem,beyaz leblebi de olabilir:49:

Valla bana da birileri el atsa iyi olur. tatilde cozuttum daha da toparlanamadım :14:

Bence Şimdi : Bi kayısı,Bi şeftali,Bi etiform ye sen.

Akşam 21:30 da : Ya bi şeftali ye yada 3 kayısı ye. Akşamı çok abartma yani.
tatilde kim cozutmuyo ki canimm:27::27::27:olsun ya hissettigin vicdan azabiyla daha cok dikkat etmeye calis yediklerine:4::4::4:

sabah(12:00)
uyaninca 1 bardak su
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta ile soganli yumurta yaptim,yarisini yedim
3 kasik kirmizi biberli mantar sote
1 kk peynir
domates
1 bardak light cola (kahvaltinin sonunda canim tatli bisiy istedi
:17:)

ara (14:00)
1 avuc beyaz leblebi
4-5 bardak yesilcay(1 demlik yaptim
:27:)

ara(16:00)
1 bardak muzlu sut

aksam(18:00)
1 kase mercimek corbasi
3-4 kasik arnavut ciger
1 tabak yogurtlu semizotu
1 bardak filtre kahve

off ya saglam yedim aksam yemegini,kahve de ictim ama sicaktan mayistim simdi,,bi gozleri kapatsam uyucam hemennn:89:

Son düzenleme:
tatilde kim cozutmuyo ki canimm:27::27::27:olsun ya hissettigin vicdan azabiyla daha cok dikkat etmeye calis yediklerine:4::4::4:

sabah(12:00)
uyaninca 1 bardak su
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta ile soganli yumurta yaptim,yarisini yedim
3 kasik kirmizi biberli mantar sote
1 kk peynir
domates
1 bardak light cola (kahvaltinin sonunda canim tatli bisiy istedi
:17:)

ara (14:00)
1 avuc beyaz leblebi
4-5 bardak yesilcay(1 demlik yaptim
:27:)

ara(16:00)
1 bardak muzlu sut

aksam(18:00)
1 kase mercimek corbasi
3-4 kasik arnavut ciger
1 tabak yogurtlu semizotu
1 bardak filtre kahve

off ya saglam yedim aksam yemegini,kahve de ictim ama sicaktan mayistim simdi,,bi gozleri kapatsam uyucam hemennn:89:

Daha toplayamadım kendimi ama en kısa sürede sağlam bi diyete devam programı başlatıcam kendime :31::31:

Akşam baya yemişsin cidden. Çok yiyince bende hemen mayışmaya başlarım. Yada ağır bişeyler yiyince.

O yüzden her türlü en iyisi az ve öz yemek :24:

sabah pogaca olmamis canim:20::20:bir de etiform 1 paket mi yedin yoksa sadece 1 tane mi yedin:26:elma+yogurt+tarcin karisimi harika oluyor dene istersen..3 farkli meyve fazla olmus biraz..meyve yedikce seni aciktirabilir fistik,sutle tuketebilirsin:31:findik,badem,beyaz leblebi de olabilir:49:

yok kız bir paket etiform yermiyim hiç sadece içinden bir tane :56::1::1::1:bu arada hayatta tarçını sevmem o yüzen o karışım biraz bana uygun gelmio :18:3 farklı meyve yazmıştım akşam menüsene ama şöle yicektim ben onları mesela o an ki durumuma göre ya sır kayısı ya sırf şeftali ya da sırf kiraz yicektim yoksa hepsi birden aynı anda ıı-ıh o ölçülerde asla tüketemem :19:
ama sabahki arada sadece 1 kayısı 1 şeftali 1 eti form iyi geldi tok tuttu beni ama eğer bunada fazla ptty derseniz sadece 3 kayısı yerim geçer giderim yeterki zayıflayayım :18::18::18::18:haziran bomboş geçmiş haberim yok benim :26::26:harekete geçme vakti artık:32:

slm fıstıklar tüm gün temizlik yaptım bahar temizliğine ancak yaptım da :17::17::17:
duşa g,recem çoooooook yorgunum umarım gelebilirim :) iyi sohbetler size

Daha toplayamadım kendimi ama en kısa sürede sağlam bi diyete devam programı başlatıcam kendime :31::31:

Akşam baya yemişsin cidden. Çok yiyince bende hemen mayışmaya başlarım. Yada ağır bişeyler yiyince.

O yüzden her türlü en iyisi az ve öz yemek :24:
yarin guzel bir baslangic olsun o zamannn:16::16:evet canim aksam yemekten sonra alisverise gittik,1 saat dolastik..isallah gitmistir fazlaliklar:27:
yok kız bir paket etiform yermiyim hiç sadece içinden bir tane :56::1::1::1:bu arada hayatta tarçını sevmem o yüzen o karışım biraz bana uygun gelmio :18:3 farklı meyve yazmıştım akşam menüsene ama şöle yicektim ben onları mesela o an ki durumuma göre ya sır kayısı ya sırf şeftali ya da sırf kiraz yicektim yoksa hepsi birden aynı anda ıı-ıh o ölçülerde asla tüketemem :19:
ama sabahki arada sadece 1 kayısı 1 şeftali 1 eti form iyi geldi tok tuttu beni ama eğer bunada fazla ptty derseniz sadece 3 kayısı yerim geçer giderim yeterki zayıflayayım :18::18::18::18:haziran bomboş geçmiş haberim yok benim :26::26:harekete geçme vakti artık:32:
canim benim de 1 ay boyunca hep 63.5 -63.7 gidip geldi..duraksama basliyo metoda..sonra kayinvalideye gittik,deli gibi yedim..65 oldum:17::17:sonra eve geldim 62.5'a dustum..yani demem odur ki surekli diyet modunda olmayacaksin..baktin 2-3 hafta kilon degismiyo..farkli seyler yeyip,metoyu sasirtacaksin..tabi bu tecrubeme gore cikardigim bisey..her bunyede ayni tepkiyi gosterir mi bilemiyorumm:26:
1 kayisi = 20 kalori
1 seftali = 60 kalori
1 kiraz = 5 kalori
1 tane etiform kac kalori bilmiyorum ama 20 kaloriyi gecmez sanirim..aralar 100 kaloriyi gecmedigi surece sorun yok canim:34:

slm fıstıklar tüm gün temizlik yaptım bahar temizliğine ancak yaptım da :17::17::17:
duşa g,recem çoooooook yorgunum umarım gelebilirim :) iyi sohbetler size
benim eve de gel kiscemm:9::9:eline saglik yawrum:46:benim de ev savas alani gibi..sicaktan mayisiyorum,icimden hicbisey yapmak gelmiyor yemek haricinde:27::27::27:kendimi bir kurbaga kadar nemli hissediyorum yaa,dus aliyorum bana misin demiyoo:ssz::ssz::ssz:

ptty cim sana mesaj attim ama mesaj kutun dolu sanirim:ssz:

Evet ona bende mesaj attım aynı uyarıyı verdi.

Sil kız mesajlarını. Temizle kutunu :36:

Yarın yeni başlangıç demişsin de canım. Annemler daha tatilde.

Evde hiç birşey yok. Nasıl bir düzen kurcam bilmiyorum.

Bakalım artık.Elimden geldiğince evdekilerle bişeyler yapmaya çalışıyorum :31:

Günaydın Kızlarrrrr

Sabah:
5 yk. nesfit
1 küçük süt

Ara:
5 ad. kayısı

Öğle:
5 yk. patlıcan ezmesi
5 yk. yoğurt
yarım demet maydanoz

Ara:
5 ad. kayısı

Akşam:
3 yk. yulaf ezmesi
1 kase yoğurt
5-6 ad. kuş üzümü
5 ad. fındık

Ara:
bitki çayları

Son düzenleme:
Sabah

buz gibi iki parmak kalınlığında karpuz istenirse yanında peynir

öğlen

5 yemek kaşığı taze fasulyeyada kabak yemeği (az yağlı)

ara öğün

bir avuç kiraz

akşam yemeği bir tavuk baget yada göğüs yanında salata

kızlar çok fazla ara öğün yapmayın bişiler yemenin arası 4 saati geçince daha çok kilo veriliyormuşş haberiniz olsunnn:15::15::15::15::15:

Back
X