Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim bebeimmmmmHafta sonu biraz alış veriş yaptımm kızlarrr acayipp moralim yerine geldi yaaa
38 beden pantolonla ceket aldımm.rüya gibi
benki 42 beden ceketin içine bile sığmıyordumm.çok şaşırdım kendime
ilk defa zayıfladığımı anladım.müthiş bir duyguydu![]()
sabah pogaca olmamis canimbugünkü menüm güzel olmasada yazacağım kızlar en azından kızarsanız bana uyarılar verirseniz belki aklım başıma gelir benim :26::26::26:
sabah (15:15)
2 küçük poğaca ,yarım kk peynir,2 dilim karpuz, yarım domates 2-3 yeşil zeytin ,1 su bardağı çay
ara(17:30)
kayısılı form çayı,meyve(1 kayısı,1tüysüz şeftali,1 etiform limonlu bisküvi)çok oldu sanki :26:
akşam (19:30)
yumurtasız menemen ,1 dilim ekmek,1kk peynir,çay
ara(21:30)
meyve(kayısı 3tane veya 2 tane tüysüz şeftali veya 10 tane kiraz )
kesin benim mide yine acıkır meyvelerle geçiştiririm kociş gelene kadar :26::26:
ayyy çok kötü kızlarr menümmmm toparlanamıyorummmm
birde geceleri sıcaktan uyuyamıyoruz artık resmen bu gece sabah 6-7 gibi uyumuşuk eşimle
o yüzden çok geç uyanıyoruzz
bu yazzz mevsimi fena bozduu biziiiiiiiimm düzenimiziii :26::26:
tatilde kim cozutmuyo ki canimmValla bana da birileri el atsa iyi olur. tatilde cozuttum daha da toparlanamadım
Bence Şimdi : Bi kayısı,Bi şeftali,Bi etiform ye sen.
Akşam 21:30 da : Ya bi şeftali ye yada 3 kayısı ye. Akşamı çok abartma yani.
tatilde kim cozutmuyo ki canimmolsun ya hissettigin vicdan azabiyla daha cok dikkat etmeye calis yediklerine
![]()
sabah(12:00)
uyaninca 1 bardak su
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta ile soganli yumurta yaptim,yarisini yedim
3 kasik kirmizi biberli mantar sote
1 kk peynir
domates
1 bardak light cola (kahvaltinin sonunda canim tatli bisiy istedi)
ara (14:00)
1 avuc beyaz leblebi
4-5 bardak yesilcay(1 demlik yaptim)
ara(16:00)
1 bardak muzlu sut
aksam(18:00)
1 kase mercimek corbasi
3-4 kasik arnavut ciger
1 tabak yogurtlu semizotu
1 bardak filtre kahve
off ya saglam yedim aksam yemegini,kahve de ictim ama sicaktan mayistim simdi,,bi gozleri kapatsam uyucam hemennn:89:
sabah pogaca olmamis canimbir de etiform 1 paket mi yedin yoksa sadece 1 tane mi yedin:26:elma+yogurt+tarcin karisimi harika oluyor dene istersen..3 farkli meyve fazla olmus biraz..meyve yedikce seni aciktirabilir fistik,sutle tuketebilirsin
findik,badem,beyaz leblebi de olabilir
![]()
yarin guzel bir baslangic olsun o zamannnDaha toplayamadım kendimi ama en kısa sürede sağlam bi diyete devam programı başlatıcam kendime
Akşam baya yemişsin cidden. Çok yiyince bende hemen mayışmaya başlarım. Yada ağır bişeyler yiyince.
O yüzden her türlü en iyisi az ve öz yemek![]()
canim benim de 1 ay boyunca hep 63.5 -63.7 gidip geldi..duraksama basliyo metoda..sonra kayinvalideye gittik,deli gibi yedim..65 oldumyok kız bir paket etiform yermiyim hiç sadece içinden bir tanebu arada hayatta tarçını sevmem o yüzen o karışım biraz bana uygun gelmio :18:3 farklı meyve yazmıştım akşam menüsene ama şöle yicektim ben onları mesela o an ki durumuma göre ya sır kayısı ya sırf şeftali ya da sırf kiraz yicektim yoksa hepsi birden aynı anda ıı-ıh o ölçülerde asla tüketemem
ama sabahki arada sadece 1 kayısı 1 şeftali 1 eti form iyi geldi tok tuttu beni ama eğer bunada fazla ptty derseniz sadece 3 kayısı yerim geçer giderim yeterki zayıflayayım :18::18::18::18:haziran bomboş geçmiş haberim yok benim :26::26:harekete geçme vakti artık![]()
benim eve de gel kiscemmslm fıstıklar tüm gün temizlik yaptım bahar temizliğine ancak yaptım da
duşa g,recem çoooooook yorgunum umarım gelebilirim :) iyi sohbetler size
ptty cim sana mesaj attim ama mesaj kutun dolu sanirim![]()
burdayım leynnnnnnnnnnnnnnnLeyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnn herkeeessssss nerdeeeeeeeeeeeeeee![]()
günaydıngünaydınnnn![]()